![]() |
#1741 |
Zadomowienie
|
Dot.: Byłe tableciary plotkary II
kinia suknia sliczna i ty tez pieknie w niej wygladasz
![]() tylko mam jedno ale ale takie małe mi sie nie podoba ten zamek co z tyłu widac, fajnie by było jak by im sie udało go schowac jakos a tak suknia PIEKNA!!!!!!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1742 |
Zakorzenienie
|
Eee to luzik ![]() ![]() A sukienke ślubna juz masz w domu??? Przysłali Ci?? |
![]() ![]() |
![]() |
#1743 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() chyba zaczne sobie supełki na palcu wiazac hihi |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1744 | |
Zadomowienie
|
Hej dziewczynki
dziekujemy ![]() Cytat:
![]() Cieszę się że się do mnie odzywasz troszkę może ostatnio przesadziłam, może to burza hormonów przed porodem ![]() Gizelciu - powiedz mi jak poradziłas sobie z pleśniawką u Oliwii? i czy byłaś z tym u lekarza? Moja Amelia dostała delikatną na języczku. Dzisiaj kupiłam jej żelik do smarowania ale babka w aptece powiedziala że jak po 2 dniach nie zniknie to trzeba iść do lekarza ![]() Aaa..... zdjęcia Olisi śłodziutkie ![]() ![]()
![]() |
#1745 |
Zakorzenienie
|
Czesc kobitki,juz jak wrocilam z pracy podczytalam co napisalyscie a pozniej sie polozylam i zasnelam,dopiero sie obudzilam i lece szykowac jakies jedzonko dla Tz bo okolo polnocy ma byc w domciu
Ray a no faktycznie ze mnie spioch ostatnio ale to dlatego ze chodze do pracy na pierwsza zmiane a jak wroce to chodze zamulona jak czolg i musze sie przespac,ale swego czasu to jak siadlam popoludniu do komputerka a nastepnego dnia mialam na popoludnie do pracy to siedzialam nawet do 5-6 rano wiec ze mna to tak roznie ale i tajk ogolnie to spioch jestem
http://abcslubu.pl/suwak/11_08_2007_7_1_2002_66.png ![]() ![]() ![]() Mateuszek jest z nami od 03,11,2009 ![]() ![]() ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html Odchudzanko od 28,01,13 Jest mnie mniej o 19,5kg ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1746 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja tam nie chowam do Ciebie urazy i juz wczesniej chcialam sie z Toba pogodzic, przepraszam za wszystko co zle z mojej strony bylo ![]() mam nadzieje, ze bedziemy umialy sie wzajemnie szanowac i skonczymy z naskakiwaniem na siebie jak tylko bedziemy mialy odmienne zdanie ![]() A corci gratuluje z calego serca ![]()
![]() |
#1747 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() a mnie dzis rozpiera energia normalnie ![]() tylko martwie sie o pio bo cis go w klatce piersiowej pobolewa i jakby dusi... ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1748 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1749 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1750 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a moze witaminki "C" mu brakuje ![]() ![]()
![]() |
#1751 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#1752 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1753 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
![]() ![]() ![]() ![]() Dzis caly dzionek mnie nie bylo, bo musialam jezdzic, jedzic i jezdzic sprawy zalatwiac... Na szczescie wszystko zalatwione ![]() Dziękuje w imieniu mojego J. za zyczonka ![]() Wczoraj tak sie zasiedzialam, ze o 2 odeszlam od tv ![]() ![]() ![]() ![]() Wiecie co, dzis odwiedzil nas ksiadz i oczywiscie powiedzial, ze juz powinnam brac slub ![]() ![]() Jutro czekaja mnie 2 egz, jeden o 8 drugi o 19 niezle nie?? Super pomiedzy nimi bede sie uczyla na egz niedzielny hehe zaopatrzylam sie w energy drinkowe napoje ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam dziewuszki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1754 | |||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1755 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1756 |
Zakorzenienie
|
Marcelinko co za ksiadz......
![]() ![]() ![]()
#1757 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Lece dziewczynki, musze jeszcze wszystko ogarnac, zeby o 6 rano wstac i niczego nie zapomniec... Wszystko musi byc przygotowane
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1758 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1759 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Dziewczyny..pomozcie!!Tom ek ma w czwartek urodziny i nie mam pomyslu na prezent..co moge mu kupic?Myslalam ze wezme go do restauracji na kolacje ale co do tego? ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1760 |
Zadomowienie
|
..moja niunia trzyma butelke!!!!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1761 |
Wtajemniczenie
|
Czesc kobietki
![]() od rana mialam jakis problem i nie moglam wejsc na wizaz ![]() Marcelinko powodzenia na egzaminie ![]() Gizelciu ja mysle ze samo zaproszenie do restauracji bedzie ok ![]() tak szybko Oliwia trzyma butelke ![]() A ja wlasnie robie porzadki i czekam na tz bo telefon mi sie zepsul(wew.wyswietlacz ) ![]() ![]() Do tego z rana pekl mi dzbanek przy wlewaniu goracej wody ![]() No ale wam wszystkim zycze udanego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1762 |
Zakorzenienie
|
czesc kobietki ja nic nie pisze, bo mam dzien do d...
![]() ![]() ![]() juz dosyc mam i najchetniej zamknelabym sie gdzies w jaskini i siedziala sama ![]() ![]() ![]() zycze Wam lepszego nastroju i milego weekendu ![]()
#1763 |
Zadomowienie
|
Hej Kobietki
Asiu - myślę że obie troszkę wtedy przesadziłyśmy. Ja Ciebie również przeprazsam bo wiem jaka potrafię być wredna, zwłaszcza jak humor mi nie dopisuje to wszyscy do okoła zawsze muszą to niestety odczuć. Głupio mi było i naprawde źle się z tym czułam. Juz nie raz robiłam podchody żeby do Ciebie zagadać ale zawsze miałam hamulec że może lepiej Cię nie draznic ![]() Cieszę się że już jest między nami dobrze i postaram się nie być już konfliktowa ![]() A na poprawę humorku dobra jest czekolada ![]() Gizelciu - więc Ty jednak byłaś z maleńką u lekarza w sprawie pleśniawki? Amelia ma tylko na języczku. Ja mam jakiś żelik do smarowania 2 razy dziennie ale co z tego jak maleńka ostro zaciska usta jak mam zamiar jej posmarować. Ona tylko dziubka otwiera do jedzenia ![]() A ja wkleję Wam zdjęcie mojej córci ![]() Tak dorosło wygląda w tym dresiku hehe... ![]() na mamusie nie patrzcie, bo nie byłam przygotowana na pozowanie do zdjęcia ![]()
#1764 |
Zadomowienie
|
aaaa... nie mówiłam Wam. Amelia dzisiaj w nocy spała od 23.30 do 6.30
![]()
#1765 |
Zakorzenienie
|
ej no mi juz jest lepiej, bylam strasznie zla na meza za wczoraj, ze nawet nie odbiealam jego telefonow, ale tylko wszedl do domu i sie do mnie usmiechnal i nie wytrzymalam i tez odpowiedzialam mu usmiechem
![]() nie wiem czemu, ale nie potrafie sie na niego gniewac i zawsze jak go widze to mam usmiech na twarzy ud ucha do ucha..okropne to jest ![]() i jeszcze wchodze na Wizaz i takie mile slowa od Karolci, ze nie wierze wlasnym oczom, kurcze jednak dzien nie bedzie stracony ![]() KArolinko ja sie chcialam z Toba pogodzic szczegolnie jakos przed swietami, ale moj maz mnie w sumie odciagnal od tego pomyslu, bo stwierdzil, ze Ty tego pewnie nie chcesz, a ja mam takie miekkie serce i zawsze wyciagam do kazdego reke, ale rzadko ktos to docenia, a raczej potrafi jeszcze zranic, wiec dalam spokoj, bo myslalam, ze mi cos niemilego odpiszesz... JA tez zle sie czulam z tym, ze sie klocimy, bo wczesniej przed tymi naszymi sprzeczkami darzylam Cie duza sympatia i wolalabym, zeby tak pozostalo ![]() ![]() a nie pisz, zebysmy na mamusie nie patrzyly, bo mamusia swietnie wyglada, a jeszcze ta fryzurka- bomba ![]() ![]()
#1766 |
Zakorzenienie
|
Misiu a jak u Ciebie?? mam nadzieje, ze jednak dalsza czesc soboty nie jest juz tak pechowa???
![]() my z M lecimy sie kapac hihi bo dwa brudaski jestesmy dzisiaj ![]()
#1767 |
Zakorzenienie
|
ja mam chwile wpadlam sobie do was a tu pusto
![]() tez mam dzien do dup... tesknie troche za mezem ![]() ja22 ladna mama ladna corcia jej ona jaka duza juz ... szok.. ale dzieci rosna... a ty widze tez szybko brzuszek zgubilas...brawo
![]() |
#1768 |
Zakorzenienie
|
no co to za dzien dzisiaj
![]() ![]() Ray nie przejmuj sie komentarzami innych czy ich dziwnymi spojrzeniami..... mi sie wrecz wydaje, ze w ciazy wygladasz jeszcze lepiej, wiec sie nie martw- z ciaza Ci do twarzy ![]() ![]() a ze tesknisz za mezem- tez Ci wierze, sama nie lubie sie rozstawac z moim ![]() a kiedy mezus wraca?? ja nie mam pamieci do dat....naprawde.. juz nie pamietam nawet na kiedy masz termin ![]() ![]()
#1769 |
Zakorzenienie
|
no maz dopiero na poczatku lutego wraca echhh... przezyje
![]() a termin mam 15 marca w suwaczku pokazuje ile zostalo do konca ![]() ![]() te komentarze olewam ale jak widze jak ludzie sie ciesza jak to mowia to mi sie smia chce hehehe nie maja kim tylko ciezarna sie dowartosciowuja ![]() troche sie aby wkurzylam bo kilka razy na dzien sie oliwka smaruje a tu kurka dwa rozstepy na piersiach mam dobrze ze w dol to chodziasz na plazy nie bedzie widac :d normalnie wyskoczyly tak nagle brrr ano ja taka senna chodze bo ja prawie w nocy spie aby 3-4 h i teraz jeszcze jak pogoda deszczowa to juz w ogole chodze jak mucha ... musze sie wam pochwalic ze wczoraj moja mala dala mi taki koncert w brzuchu ze sie az przestraszylam hehhe normalnie brzuch mi latal na wszystkie strony czegos takiego to nie widzialam jeszcze hehehe ja chyba sobie pizze zamowie ![]()
#1770 |
Zadomowienie
|
Karolinko ja bylam w calkiem innej sprawie wtedy u lekarza..przy okazji spytalam sie dlaczego Oliwia ma taki bialy nalot w buzce..no i pani doktor powiedziala mi ze to plesniawki..Pamietam polozna mowila mi ze mam jej kupic jakis preparat na A no ale pani doktor byla szybsza i przepisala Nystatyne..posmaruj piers tym preparatem przed jedzonkiem to wtedy Amelcia zalapie
![]() Jeju..ta Twoja corcia tak dlugo spi?Zazdroszcze..Oliwia to byl straszny glodomor..no i pozniej nie chciala zasypiac .. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:57.