![]() |
#1741 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wszystko o Avonie 4
Dostałam dziś kremowy żel pod prysznic Senses czerwony, ten który był w starej wersji Divine Time'm. Pachnie i wygląda identycznie jak różowy żel SSS. Niestety nie mam obu tych żeli żeby móc porównać skład, ale na mój nos i oko to jest ten sam produkt. Tylko różnica w cenie i opakowaniu... Co o tym myślicie? Może ktoś to sprawdzić?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1742 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Jak jest taka sytuacje to sie dzwoni i prosi o odblokowanie paczki ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1743 |
Raczkowanie
|
dziewczyny, czy brak zegarka Bridget nadal jest aktualny? musze podbic czyms zamowienie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1744 |
Zadomowienie
|
Mam pytanie,może ktoś wie.
Do poniedziałku(18.08)miałam zapłacić za avon,zapłaciłam,ale na poczcie.Póki co jeszcze nie wpłynęło do Avonu,a szczerze powiem,że myślałam,że jak zapłaciłam w poniedziałek o 8 to już będzie dzisiaj o tej godzinie.Czy ktoś się orientuje ile to dochodzi to załacenie?bo ja jutro chcę zamówić nowy avon ![]() No i przyjmijmy jak dojdzie to czy oni mi pozwolą zamówić,czy już dzisiaj mnie mają w długach i wyślą mi upomnienie? Swoją drogą jestem na siebie wściekła,że nie zapłaciłam w poniedziałek w avonie,bo już czuję,że wyniknie z tego jakaś gruba sprawa i mi zablokują paczke nawet jak do nich wpłynie kasa,a może panikuję. Edytowane przez Emilkaa Czas edycji: 2008-08-20 o 15:09 Powód: lit. |
![]() ![]() |
![]() |
#1745 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie wiecie może jak pachnie ten nowy balsam do ciała z avon care z k13? Czy pachnie tak samo jak seria sake i ryż z planet spa?? I jaką ma konsystencje, bardziej kremową czy taką raczej kleistą? Nie wiem czy lepiej zamówić balsamy z naturals czy ten nowy z Avon Care, a może jedwabisty olejek z SSS, jak myślicie co lepiej nawilża?
![]() ![]() |
![]() |
#1746 |
Raczkowanie
|
Buuuu... w brakach na III termin mam MGIELKA ZAPACH.PUR BLANCA
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1747 |
Zakorzenienie
|
w brakach mam zestaw trzech maseczek z panet spa (na trzeci termin) a prztyjdzie z wyprzedażowych stron cień ten w sztyfcie, kolor charcoal
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1748 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1749 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1750 |
Zakorzenienie
|
[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;8670144]przeciez bylo w gazetce napisane, ze wiekszosc tych 'nowych zeli' to to samo co stare.
![]() ale Kasi nie chodzi o porównanie ze starym Sensesem, tylko z różowym SSS ![]()
#1751 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1752 |
Wtajemniczenie
|
dziewczyny mam pytanie w ostatnim katologu byly w promocji zele pod oczy nie mjam katalogu by napisac dokladnie nazwe , zamowilam sobie nawilzajaco - rozswietlajacy bo mam problem z cieniami pod oczami i zastanawia mnie fakt czy mogego uzywac (mam 20 lat) nie pisalo tam nigdzie od kiedy sie go uzywa. moze ktoras z was pomoze??
#1753 |
Zakorzenienie
|
[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;8670484]no to jakos dziwnie czuje, jak dla mnie to jota w jotę divine stary.[/quote]
nie chodzi o stary DT, bo sama przeciez pisałaś co jest w gazetce napisane ![]() Wg mnie tez ten czerwony Senses pachnie jak rózowa seria SSS - tzn podobnie, bo SSS jest trochę słodszy. Mają za to tą samą nutę zapachową; jasmin + róża
#1754 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1755 |
Zakorzenienie
|
No to troszkę mnie uspokoiliście dziewczyny
![]() Przed chwilą odczytałam wiadomość, że paczka jest już spakowana. 2 kartony będą, mam nadzieje, że w piątek/sobotę już będzie, bo klientki strasznie niecierpliwe ![]() Odnośnie tak dużych zamówień to takie działanie można zobrazować jak łańcuch pokarmowy, poprostu trafiałam to większej ilości osoób. Troszkę też sprzedaż prowadziłam przez internet (mam dużo znajomych z którymi utrzymuję kontakt internetowy, telefoniczny i wolały zamawiać u znanej osoby. Starałam się też zachęcić klientki aby kupowały kosmetyki z każdej kategorii. Próbki perfum odegrały b. ważną rolę, bo gdy kobieta zainteresowała się zapachem to poprostu musiała je mieć ![]() A co najważniejsze tworzyłam relacje między mną a osobą zainteresowaną ofertą. Starałam się poznać potrzeby a nie schematycznie sprzedawać aby tylko wepchnąć jakiś kosmetyk. Oczywiście nie we wszystkich przypadkach to się sprawdziło, bo różni są ludzie i różne wymagania. Mam jednak stałą grupkę osób, które zaufały mi. Np. moją koleżanką można nazwać kolekcjonerką perfum. W każdym katalogu potrafi zamówić jakiś zapach. Nie wiem po co jej tyle ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1756 |
Zakorzenienie
|
[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;8670760]chodzi mi o to- bo się nie rozumiemy- czerwony żel pachnie wg mnie identycznie jak jego nowszy odpowiednik. no ale to kwestia nosa
![]() no wlasnie, nie rozumiemy się. Kasia nie pisze nic o podobieństwie do "starego" DT, nie rozpatruje tutaj tego podobieństwa tylko podobieństwo do różowej serii SSS ![]()
#1757 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1758 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1759 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1760 |
Wtajemniczenie
|
widze ze wiekszosc z was jest konsultantkami
czy znacie odpowiedz na moje pytanie???
#1761 | |
szeryfcio
|
Ja też już kiedyś zauważyłam, że czerwony senses i różowy SSS bardzo podobnie pachną.
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1762 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1763 |
szeryfcio
|
Możesz używać, on nie jest przeciwzmarszczkowy, ma działać na opuchliznę, sińce, rozjaśniać, itd.
#1764 |
Wtajemniczenie
|
dziekuje bardzo za odpowiedz
#1765 |
Konto usunięte
|
wiecie moze czy w najblizszych katalogach czy to w netto, bedzie dostepny zel pod prysznic mango i passiflora?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1766 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() chociaż muszę przyznać, że na poważnie rozważam zakup tej czekoladowej. tylko nie wiem czy nie będzie za mała jak na moje potrzeby. choć z drugiej strony ta słodka kokardka... oj kusi kusi... ![]() gdyby tak jeszcze jakaś dobra duszyczka zdjęcie wkleiła... ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1767 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1768 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1769 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1770 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Takie są moje wrażenia, ale chyba sporo osób lubi te balsamy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:25.