|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1741 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Od słowa mama do randkowania czyli maluchów cała nasza zgraja
Aha!Osobne życzenia specjalnie dla EWELIN-Obyś nam w zdrowiu trwała i ładnie się starzała,kłopotków ci ubywało a radości wystarczało!!!!!No i w ogóle-wszystkiego,co tylko najlepsze!!!!!
)---------- Dopisano o 08:16 ---------- Poprzedni post napisano o 08:10 ---------- Uciekam słoneczka,bo tysiąc rzeczy do załatwienia czeka.....ale pewnie pózniej wrócę(Mam długi co do niektórych )buziole!:cmo k:
|
|
|
|
#1742 |
|
Zadomowienie
|
hello
,sorki ze mnie wczoraj nie było,ale padłam jak mucha o 21![]() kochane mamcie,z okazji swieta życze nam wszystkiego najlepszego.P>S wieczorem pijemy ![]() Ewelinko,100 lat kochana |
|
|
|
#1743 |
|
Wtajemniczenie
|
Łoooo....znaczy się że tylko ja zapomniałam o tym święcie?
Ale plama ![]() Babeczki kochane wszystkiego naj wam życzę. Ewelina dużo zdrowia,pociechy z córy,pożytku z męża i spełnienia wszystkich marzeń to co? wieczorem ![]() ![]() A tym czasem lece dziecię na nocnik usadzic
|
#1744 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry wspaniałe mamusie, ja równiez składam życzenia, samych wspaniałości, jak najwięcej radosnych chwil w życiu.
Ewelino Sto lat, sto lat, dużo zdrowia i radości a przede wszystkich spełnienia marzeń
|
#1745 |
|
Raczkowanie
|
Wsiego najlepszego dla Nas
U nas wczoraj był dzień rozbijaka - młoda zaliczyła barek czołem (taki z pustaków) i rozjechała się rękami na płytkach w aneksie kuchennym i ślad na wardze został.... no cóż lajf. Wczoraj tez byłyśmy na spacerku od 18-19 - młoda w bodziaku podkoszulkowym, bluzeczka, spodenki i skarpetki.....dziw nad dziwy.... Evelinko - żyj 10000 lat ![]() Ps. A skąd tak dokładnie jesteś? Edytowane przez Elcik Czas edycji: 2009-05-26 o 09:32 |
|
|
|
#1746 |
|
Zadomowienie
|
[COLOR="Blue"]Wszystkiego naj dla mamusiek[/COLOR] a dodatkowe naj dla Ewelin bo to Twoje podwójne święto wszystkiego co sobie wymarzysz Ci życze
![]() Wszoraj Oliwer był ubrany krótki rękaw bluzeczka i spodnie cięki bez skarpetek ale tez widziałąm egzemplarz w czapce bluzie i grubych spadniach zal mi tych dziciaczków ![]() Wczoraj Wierek 3 razy zaliczył bliskie spotkania z ława tak gonił ![]() Miłego dnia
|
#1747 |
|
Raczkowanie
|
Cześć Mamy
Może niektóre z Was mnie jeszcze pamiętają z naszego dzidziusiowego wątku. Czuję, że nie było mnie całą wieczność. Starałam się podczytywać, ale problemy codzienne tak mi się dały we znaki, że na nic nie miałam ochoty. Myślę, że teraz i humor i czas dopisze. Chętnie bym z Wami popisała, jeśli nie miałybyście nic przeciwko. Pozdrawiam Was wszystkie serdecznie i życzę udanego święta Dnia Mamusi! Dużo pociechy ze szkrabów życzmy razem z Oliwką |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1748 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja troszkę zwolniłam...do szkoły na to zebranie już nie pójdę bo mi się kranik nie zamyka
![]() Dostałam od słodziaków swoich laurek kilka i kilka mokraśnych całusków.Olcia kochana zaśpiewała mi sto lat(tata jej co nieco poszeptał) a potem ja postawiłam dzieciom lody .............aż mnie skręcało żeby sobie liznąć ![]() Ewelinko spełnienia wszystkich najskrytszych marzeń Babołki ja jeszcze muszę sobie polecieć po co nieco bo wstyd tak o suchym pysku dziś ![]() Witaj Oliwia ![]() |
|
|
|
#1749 |
|
Wtajemniczenie
|
A mnie dzisiaj tż zaskoczył inwencją twórczą i dostałam od niego w imieniu Nastki czekoladki i róże...Nie podejrzewałam go nawet,że będzie pamiętał o dniu matki, a tu proszę...
Kurde tez musiałabym skoczyć po cos ekstra na wieczór A ja mam takiego lenia...Witaj Oliwia pisz ile wlezie
|
#1750 |
|
Zadomowienie
|
A gdzie moj pos znikł:d
Oliwcia witaj ![]() aa ja jaks do du...dzisij jestem A co nieco mam juz w lodówce
|
#1751 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja
dostałam laurek(poprzyczepiałam na lodówę już),mokrych buzioli i Olcia mi sto lat zaśpiewała...i miło mi się zrobiło.....szkoda że tak nie ma na co dzień ![]() ---------- Dopisano o 14:38 ---------- Poprzedni post napisano o 14:34 ---------- Braxa z nami życie nabiera piękniejszych barw
|
|
|
|
#1752 |
|
Zadomowienie
|
wiem tylko czesto nie moge bez fochów wejsc na wizaz wieczorem a teraz to prawie nie mozliwe bo tz siedzi na tronach o wedkarstwie a ja swojego zostawiam w pracy
|
#1753 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja też walczę ostro o czas na kompie...na razie mi sie to całkiem dobrze udaje
|
|
|
|
#1754 |
|
Raczkowanie
|
Zapisuję się na wieczorną sesję
winko w domku mam, małż idzie sobie na spotkanko informatyczne, luz, blues i orzeszki
|
|
|
|
#1755 |
|
Wtajemniczenie
|
Dobra widzę że wy już wyposażone na wieczór do smigam z małą do bankomatu i tez sobie coś kupie
|
|
#1756 |
|
Wtajemniczenie
|
no lusioooooooooooo
..ja też polecę na zakupki ...jak mi @ przestanie dokuczać...wnerwia mnie ..bo co chwila się przewijam![]() ---------- Dopisano o 15:19 ---------- Poprzedni post napisano o 15:18 ---------- Kurza dziś przy święcie to nawet obowiązek świętować
|
|
|
|
#1757 |
|
BAN stały
|
Wszystkiego najlepszego z okazji dzisiejszego swieta dla wszystkich mamus z tego watku Oraz spelnienia marzen i wszystkiego dobrego dla Ewelinki Tesknilyscie ![]() ![]() Mialam zalatany weekend i nie mialam kiedys napisac. Teraz tez juz uciekam. Bede wieczorkiem z Edytowane przez AgaMili Czas edycji: 2009-05-26 o 16:01 |
|
|
|
#1758 |
|
Wtajemniczenie
|
przyznaję się bez bicia
Tęskniłam bardzo ---------- Dopisano o 16:10 ---------- Poprzedni post napisano o 16:10 ---------- do wieczorka ![]()
|
|
|
|
#1759 |
|
Zakorzenienie
|
Hej kochane
A co tam, nie jestem gorsza, tez jestem zaopatrzona na wieczór. A ja z okazji Dnia Matki dostałam róże (tak jak i w przypadku Kurzosławy - stoi za tym TŻ) ale bardzo miło mi się zrobiło 6 czerwca mamy iśc na wesele, a że impreza będzie na naszym osiedlu to mamy zamiar zabrac ze sobą Huberta, popędzie z nami do pierwszego tańca młodych, później odwieziemy go i zajmie się nim moja mama (juz obiecała przybyc na tą okolicznośc). Kupiłam dzisiaj materiał i moja mama ma uszyc Hubertowi spodenki i kamizelkę, jak znajde gdzieś wzór to jeszcze uszyje mu taki kaszkiecik. Więc teraz szukam takiego kaszkietu. Koszul Hubert trochę ma więc dokupię mu krawat i będzie odstrojony jak trza
|
|
#1760 |
|
Wtajemniczenie
|
Kasiu poszperam ale dopiero pojutrze i jak znajdę dam znać..jak coś to poślę Ci formę a potem odeślesz
![]() Kubusia usypiam ...muszę się wymoczyć i zrelaksować przed końcem dnia
|
|
|
|
#1761 |
|
Raczkowanie
|
No jestem
młoda wyszalana od 18 na dworze, wykąpana, butla zjedzona i sobie teraz śpi albo usypia, nie wiem, ja odpaliłam winko |
|
|
|
#1762 |
|
Zakorzenienie
|
Anetko, na razie wydrukowałam kilka zdjęc, jutro zawiozę mamie, może to wystarczy a jak nie to się zwrócę o pomoc do Ciebie, jutro dam znac.
Ja jeszcze poprasuje trochę (nie dużo tego ale jednak) i dołączę o Was, Hubert już śpi więc jest dobrze
|
#1763 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja sobie odkapsliłam
![]() ---------- Dopisano o 20:13 ---------- Poprzedni post napisano o 20:10 ---------- to sobie prasujcie i siadajcie wygodnie ...mi już jest dobrze ...nóżki w górze na pufce ..brzuś nie boli ....prawie jak na bahama ![]() ---------- Dopisano o 20:17 ---------- Poprzedni post napisano o 20:13 ---------- Oliwia też zasiadaj i |
|
|
|
#1764 |
|
Zakorzenienie
|
no już jestem
piwko mam w kufelku z nadrukiem "Gdy trosk przybywa najlepszy kufel piwa" - absolutna racja
|
#1765 |
|
Wtajemniczenie
|
to absolutnie genialne
|
|
|
|
#1766 |
|
Raczkowanie
|
Cześć Mamcie
Wspaniałe jesteście, że mnie tak cieplutko przyjęłyście Chętnie się przyłączę z moim zachomikowanym w lodówce reddsem Pokłóciliśmy się ostatnio konkretnie. Nie wiem czy pamiętacie jak pisałam, że niedawno pomagał teściom w remoncie i wszystko było by w porządku, gdyby nie to, że ten remont zaczął przypominać niekończącą się opowieść i zapotrzebowanie na mojego męża wzrosło, jak dla mnie za drastycznie. Wiecznie go nie było i wiecznie kłóciliśmy się o te wychodne do pomocy bo niby trzeba, ale ile można? w końcu ja na niego też całymi dniami czekam, a popołudniami i wieczorami jeszcze siedział u rodziców, a miało się zakończyć na jedym, ktrótkim weekendzie |
|
|
|
#1767 |
|
Zakorzenienie
|
Oliwciu ja piję redsa, a w zapasie czeka na mnie gingers i jeszcze jakis tam wynalazek i chyba karmi procentowe - namieszam chyba dziś
No tak, czasami TZ chcą by super synkami i wtedy zazwyczaj pojawiają się problemy
|
#1768 |
|
Wtajemniczenie
|
no Oliwia koniecznie zrób zapasy
![]() a moje latorośle się kłócą ![]() ---------- Dopisano o 20:30 ---------- Poprzedni post napisano o 20:29 ---------- ja mam wareczkę ....![]() ---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 20:30 ---------- naładuję sobie dziś bateryjki przed jutrzejszą wycieczką znów pełen autobus małych dzieciaczków i kilometry![]() ---------- Dopisano o 20:37 ---------- Poprzedni post napisano o 20:36 ---------- Oliwia a wiesz że moja córcia też Oliwka
|
|
|
|
#1769 |
|
Raczkowanie
|
Kurcze ja to jestem inteligentna inaczej, wyłączylam sobie komputer przez przypadek
i już mi zaczęło brakować Waszego towarzystwa Niby Nic zgadzam się z Tobą. W końcu to chyba, żaden grzech powiedzieć swoim własnym rodzicom, że już nie ma się i nie będzie miało tyle czasu co kiedyś mając własną rodzinę, ale oczywiście pomogłoby się w miarę możliwości. Lepiej nic nie mówić, a żona z dzieckiem wiecznie czekająca z telefonem w ręce. Już dość miałam tego, bo ile można. Reddsik jest super Atenk1 wiesz to pięknie nazywa się Twoja córeńka Obiecuję zrobić zapas co najmniej miesięczy |
|
|
|
#1770 |
|
Zakorzenienie
|
się wzruszyłam, siedzę piję piwko i nagle słyszę mamma zaglądam do pokik gdzie śpi Hubert i widzę moje dziecko stojące w łóżeczku, główka przewieszona, oczka zamknięte a on znowu mama przytuliłam go przez chwilę odłożyłam do łóżeczka a on zlapał mnie za rękę i jeszcze raz "mama" powiedział i śpi jestem taka tkliwa na jego punkciePrzepraszam
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:16.

)
,sorki ze mnie wczoraj nie było,ale padłam jak mucha o 21

zaśpiewała...i miło mi się zrobiło.....szkoda że tak nie ma na co dzień 

....
i już mi zaczęło brakować Waszego towarzystwa
się wzruszyłam, siedzę piję piwko i nagle słyszę mamma zaglądam do pokik gdzie śpi Hubert i widzę moje dziecko stojące w łóżeczku, główka przewieszona, oczka zamknięte a on znowu mama