Offtopowe zapuszczanie cz. V - Strona 59 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-09-29, 09:48   #1741
19agusia91
Zakorzenienie

Dot.: Offtopowe zapuszczanie cz. V

Cytat:
Napisane przez motylek1007 Pokaż wiadomość
tez bym nie chciala wynajmowac, dlatego teraz mieszkamy u mnie w domu. Zal mi wyrzucac kase za sam wynajem
ciesze sie ze udalo mi sie zaoszczedzic parenascie tysiecy przez wiele lat, ale ja juz znana z oszczedzania jestem jak bylam na stazu, mieszkalam z rodzicami, odkladalam cale wyplaty plus jak wplynela kasa z urzodzin czy cos a nie mialam nic na oku to tez odkladalam, Mam jeszcze kase z mojej 18tki
dobrze ze mam zapewniona ta kase na mieszkanie, uffff

jasne, znam przypadek ze komys brakowal TYDZIEN to emerytury i go zwolnili ale jak ma sie stala prace to cięzej zwolnic (chociaz jak ktos chce zawsze sie uda), i latwiej uzyskac kredyt, plus nie ma tego strachu co bedzie za rok.

zabrali mi czajnik na amen bo jestem najnizsza stazem i gó....ich obchodzi ze nie mam w czym zrobic sobie herbaty
jak KIEDYS kupia im nowy, to mi ten stary oddzadzą
jestem wk......
Ja pier... PORAŻKA.

Fajnie, ze masz oszczędności Ja z osiemnastki wpłacam 1500zł na konto oszczędnościowe.

---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:38 ----------

Właściwie, sama się zastanawiam,czy wpłacać na konto, gdzie moge swobodnie wpłacać, ale tez wypłacać..
Hula Hop
440/5000 minut
19agusia91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-29, 09:54   #1742
blondyna789
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 19agusia91 Pokaż wiadomość
Mogłabym udzielać korepetycji z chemii,na poziomie liceum
U mnie z mieszkaniem z TŻ trochę inna sprawa, bo i tak akademika nie dostaniemy (jesteśmy za bogaci na niego), a mieszkać gdzieś tzreba podczas studiowania.
to zupełnie inna bajka - nam chodzi o mieszkanie razem w sensie już przedślubne, a nie dlatego, że gdzieś będziemy musieli mieszkać wiesz mieszkanie na studiach a samodzielne utrzymywanie się to są dwie różne bajki ale fajnie, że będziecie razem mieszkać
Cytat:
Ale jest różnica w byciu razem 6 lat i czekaniu do ślubu,a byciu razem 14 lat i czekaniu do ślubu Też zawsze chciałam poczekać z tym do ślubu, ale nie ma co ukrywać, ciągnie człowieka do drugiej ukochanej osoby

---------- Dopisano o 10:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:33 ----------

Chociaż na dzień dzisiejszy nadal jestem zdania, ze poczekamy do śłubu ale przez następne 12 lat może mi się zmienić
OMG mój Tż by umarł po miesiącu
Cytat:
zabrali mi czajnik na amen bo jestem najnizsza stazem i gó....ich obchodzi ze nie mam w czym zrobic sobie herbaty
jestem wk......

jest róznica, ale ja i tak nie wyobrazam sobie mimo wszystko, jak zdrowy męzczyzna i zdrowa kobieta moga 6 lat wytrzymac bez sexu, spiac razem np na wakacjach - mimo wszystko
Motylek - miej ich w i kup sobie czajnior za 20 zł w auchan i zamykaj go w szafce na klucz

nie mam pojęcia jak można w ogóle wytrzymać bez seksu a co dopiero 6 lat nie żebym jakąś erotomanką była, ale takie 3 razy w tyg to norma choć ostatnio jakoś się nie złożyło i wiem, że Tż będzie dążył do nadrobienia zaległości
Stary 2009-09-29, 10:08   #1743
19agusia91
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blondyna789 Pokaż wiadomość
to zupełnie inna bajka - nam chodzi o mieszkanie razem w sensie już przedślubne, a nie dlatego, że gdzieś będziemy musieli mieszkać wiesz mieszkanie na studiach a samodzielne utrzymywanie się to są dwie różne bajki ale fajnie, że będziecie razem mieszkać

OMG mój Tż by umarł po miesiącu

Motylek - miej ich w i kup sobie czajnior za 20 zł w auchan i zamykaj go w szafce na klucz

nie mam pojęcia jak można w ogóle wytrzymać bez seksu a co dopiero 6 lat nie żebym jakąś erotomanką była, ale takie 3 razy w tyg to norma choć ostatnio jakoś się nie złożyło i wiem, że Tż będzie dążył do nadrobienia zaległości
Na razie to tylko plany. Dużo zależy od rodziców, mogą powiedzieć "my płacimy, nie będziecie mieszkać razem" Ale z tego co wiem, moi rodzice większych obiekcji nie mają

Ja po prostu na razie nic nie przyśpieszam w tej sferze, zobaczymy co czas pokaże

---------- Dopisano o 11:08 ---------- Poprzedni post napisano o 11:04 ----------

Ale się wkurzyłam właśnie!!
Dostałam smsa od koleżanki, ze nauczycielka od wf, marudziła, ze niby ćwiczę na wf, a ciągle mnie nie ma. No przepraszam bardzo, na wf nie było mnie raz, nie ćwiczyłam raz, ale to była sytuacja, gdy rano miałam ciśnienie 140/110,a po 2 godzinach 90/60, przy pulsie ponad 110, czułam się fatalnie, jak ja miałam ćwiczyć na wf? Teraz tez nie pojadę specjalnie na wf z gorączką, katarem, bólem głowy, gardła i duszącym kaszlem. Szkoda mi było wykorzystać wtedy już to jedno zwolnienie od rodzica, które mi przysługuje na cały rok, ale nawet szkolna pielęgniarka nie pozwoliła mi wtedy ćwiczyć. Wrrrr! Ja nei wiem, czemu ludzie nie potrafią zrozumieć, że na problemy zdrowotne często nie ma się wpływu? Ja pierniczę, ale ejstem wściekła.
Hula Hop
440/5000 minut
19agusia91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-29, 10:09   #1744
motylek1007
Zakorzenienie

Cytat:

Właściwie, sama się zastanawiam,czy wpłacać na konto, gdzie moge swobodnie wpłacać, ale tez wypłacać..
ja sobie z wiekszych sum robilam lokaty takie na rok czy pol roku, zawsze cos tam urosło, a czesto robilam w okresie jak dawali kubki czy etui na CD plus mialam to, ze mnie nie kusilo zeby wyciągac

Cytat:
Na razie to tylko plany. Dużo zależy od rodziców, mogą powiedzieć "my płacimy, nie będziecie mieszkać razem" Ale z tego co wiem, moi rodzice większych obiekcji nie mają
dobrze, ze moja ma swobodne podejscie do mieszkania razem przed slubem i to u niej w domu. TZ od poczatku spi ze mna w lozku bez problemu, za to to, co dzieje sie u tesciowej - MASAKRA

blondyna tak, z domu przyniose sobie jutro czajnik i niech sie walą

[*] 11.09.2012
jeszcze się kiedyś spotkamy...
motylek1007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-29, 10:33   #1745
blondyna789
Zakorzenienie

Agusia, zlej temat.. a najlepiej, jeśli masz przewlekłe problemy ze zdrowiem, to poproś lekarza o zwolnienie na cały semestr i tyle. masz do tego prawo.
Stary 2009-09-29, 11:02   #1746
motylek1007
Zakorzenienie

Agusia moze ona miala zly dzien i sie czepiala (nauczycielka) a jutro bedzie ok

[*] 11.09.2012
Stary 2009-09-29, 11:02   #1747
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Witajcie
Jakiś pesymistyczny nastrój wkradł się do wątku, to może ja napszę coś optymistycznego Od 02.10.09 będą w promocji szampony i odżywki John Frieda za 27,99zł z 34,99zł Będą też odżywki (5,69zł), szampony (6,99zł) i maski (11,69zł) Timotei Ogólnie całkiem ciekawa gazetka

xxxMikixxx jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-09-29, 11:03   #1748
Benek23
Zakorzenienie

Cytat:

jestem wk......[COLOR="Silver"]
Ale chamówa... brak mi słów...

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...4#post26092774
Benek23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-29, 11:08   #1749
blondyna789
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xxxMikixxx Pokaż wiadomość
Witajcie
Jakiś pesymistyczny nastrój wkradł się do wątku, to może ja napszę coś optymistycznego Od 02.10.09 będą w promocji szampony i odżywki John Frieda za 27,99zł z 34,99zł Będą też odżywki (5,69zł), szampony (6,99zł) i maski (11,69zł) Timotei Ogólnie całkiem ciekawa gazetka
hm.. a w czym taka promołszyn? bo brzmi zachęcająco
Stary 2009-09-29, 11:16   #1750
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cytat:
hm.. a w czym taka promołszyn? bo brzmi zachęcająco
Rossman of course

xxxMikixxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-29, 11:31   #1751
blondyna789
Zakorzenienie

kurcze dobrze, że nie mam rossmana po drodze

tak myślę - w co się ubrać na chrzest bratanka. wystąpię w roli chrzestnej, więc nie mogę wyglądać jak troll już wystarczy, że będę mieć odrost :P widoczny
i tak myślę, że założę czarne, eleganckie spodnie na kant z delikatnie podwyższony, stanem i do tego koszulę mam na oku taką jedną purpurową do kupienia (długi rękaw), a jak jej nie kupię, to kremowa z krótkim rękawkiem i czarny rozpinany sweterek na to może być? + oczywiście szpilki i jakiś żakiet - ale to zależy od aury
Stary 2009-09-29, 11:54   #1752
Asia19x
Zakorzenienie

Motylek faktycznie przesadzili tam w tej Twojej pracy z tym czajnikiem, okropne chamstwo ja dziś byłam u mnie na Polibudzie papaierki do stypendium złożyć (WRESZCIE) i w koncu wsio bylo okej i mi baba nic nie marudzila... Obym tylko dostala to stypendium, te studia takie drogie są, że masakra dobrze, że ten staż na rok mam...

---------- Dopisano o 12:52 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ----------

Cytat:
kurcze dobrze, że nie mam rossmana po drodze

tak myślę - w co się ubrać na chrzest bratanka. wystąpię w roli chrzestnej, więc nie mogę wyglądać jak troll już wystarczy, że będę mieć odrost :P widoczny
i tak myślę, że założę czarne, eleganckie spodnie na kant z delikatnie podwyższony, stanem i do tego koszulę mam na oku taką jedną purpurową do kupienia (długi rękaw), a jak jej nie kupię, to kremowa z krótkim rękawkiem i czarny rozpinany sweterek na to może być? + oczywiście szpilki i jakiś żakiet - ale to zależy od aury

No ba, zestaw fntasticos wręcz

---------- Dopisano o 12:54 ---------- Poprzedni post napisano o 12:52 ----------

widziałam tą ulotkę z Rossmana, miałam ja wczoraj w gazecie, kurde, może do wypłaty zdąże a powiedzcie mi, te kosmetyki Jahn Frieda jakieś odlotowe są?? Bo piszecie o nich, a i widzialam je w tej ulotce, drogie dosyc i się astanawiam coż to za cudo

09.09.2014 Nasza Królewna przyszła na świat

Przyszła Pani Magister
Asia19x jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-29, 11:57   #1753
blondyna789
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Asia19x Pokaż wiadomość
No ba, zestaw fntasticos wręcz

---------- Dopisano o 12:54 ---------- Poprzedni post napisano o 12:52 ----------

widziałam tą ulotkę z Rossmana, miałam ja wczoraj w gazecie, kurde, może do wypłaty zdąże a powiedzcie mi, te kosmetyki Jahn Frieda jakieś odlotowe są?? Bo piszecie o nich, a i widzialam je w tej ulotce, drogie dosyc i się astanawiam coż to za cudo
hm to jak nie upoluję tej koszuli purpurowej na allegro (wolałabym szarą, ale mama będzie mi sapać, że za szaro buro...) to wbiję się w to, co mam zresztą - chyba się rzucę jeszcze jutro np po sklepach

kosmetyków JF jeszcze nie używałam, cena mnie zniechęca szczerze mówiąc
Stary 2009-09-29, 11:57   #1754
motylek1007
Zakorzenienie

Cytat:
Motylek faktycznie przesadzili tam w tej Twojej pracy z tym czajnikiem, okropne chamstwo
to jeszcze nic, bo ktos mial slub w piatek i wlasnie przyniósł slodkie, zjedlismy i wlasnie zniesli mi ponad 30 sztuk talerzykow i fliżanek i........................ pojechali do domu

chyba upadli na glowe jak mysla ze ja bede po nich zmywać

[*] 11.09.2012
Stary 2009-09-29, 11:59   #1755
Benek23
Zakorzenienie

Cytat:
to jeszcze nic, bo ktos mial slub w piatek i wlasnie przyniósł slodkie, zjedlismy i wlasnie zniesli mi ponad 30 sztuk talerzykow i fliżanek i........................ pojechali do domu

Nie zmywaj tego przypadkiem.

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...4#post26092774
Benek23 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-09-29, 12:05   #1756
Asia19x
Zakorzenienie

I w ogóle jak byłam dziś w tej szkole mojej razem z TZem to jak jechaliśmy autem to mijaliśmy mnóstwo drogerii, w tym Rossmana i Naturę i nawet nie powiedzialam, zeby się zatrzymał normalnie punkt dla mnie, miałam tam parę monetek na rozpierdzielenie, ale NIE!! Nie dałam się poczekam do 10, do wypalaty i wtedy sobie kupie coś do wloskow

---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 13:00 ----------

Cytat:

No bez jaj!!! Zartujesz?! Co to za idoci, normalnie brak słow
Ty się nie denerwuj tam tylko, wiem, że nie łatwo, ale to tylko o nich zle swiadczy(ja pierdykam...), a Ty biedna się wkurzać musisz, co za naród

Przyszła Pani Magister
Stary 2009-09-29, 12:06   #1757
motylek1007
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Benek23 Pokaż wiadomość
Nie zmywaj tego przypadkiem.
w życiu!!!!

Cytat:
I w ogóle jak byłam dziś w tej szkole mojej razem z TZem to jak jechaliśmy autem to mijaliśmy mnóstwo drogerii, w tym Rossmana i Naturę i nawet nie powiedzialam, zeby się zatrzymał normalnie punkt dla mnie, miałam tam parę monetek na rozpierdzielenie, ale NIE!! Nie dałam się poczekam do 10, do wypalaty i wtedy sobie kupie coś do wloskow
o proszę, ja bym sie pewnie skusiala chociaz pooglądac

[*] 11.09.2012
Stary 2009-09-29, 12:12   #1758
viki1988
Zakorzenienie

Cytat:
Mogłabym udzielać korepetycji z chemii,na poziomie liceum
U mnie z mieszkaniem z TŻ trochę inna sprawa, bo i tak akademika nie dostaniemy (jesteśmy za bogaci na niego), a mieszkać gdzieś tzreba podczas studiowania.
Jesteś pewna ze nie dostaniecie? bo u nas to czy sie kwalifikujesz do dostania akademika zależy od tego jak daleko od wydziału mieszkasz a nie kwestie finansowe....

---------- Dopisano o 13:12 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ----------

Cytat:
Napisane przez xxxMikixxx Pokaż wiadomość
Witajcie
Aaaaa kusisz bo sie właśnie zastanawim czy niekupić sobie tego szamponu rozświetlającego dla brunetek....
Stary 2009-09-29, 12:12   #1759
Asia19x
Zakorzenienie

Cytat:
hm to jak nie upoluję tej koszuli purpurowej na allegro (wolałabym szarą, ale mama będzie mi sapać, że za szaro buro...) to wbiję się w to, co mam zresztą - chyba się rzucę jeszcze jutro np po sklepach

kosmetyków JF jeszcze nie używałam, cena mnie zniechęca szczerze mówiąc

Ja lubię szary ale mam tylo jeden sweterek szary, taki za tylek, bo nie każdy odcień szarości mi pasuje, mam mleczną karnację więc w większości wyglądam brzydko, ale ten co mam, jest taki śliczny, jasny i ładnie mi w nim nawet, muszę coś jeszzce szarego sobie upolować jak am radę

Przyszła Pani Magister

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-09-29, 12:13   #1760
blondyna789
Zakorzenienie

u mojego Tż-a jest tak samo.. cały dzień żrą, a później godzina 16 i każdy wychodzi jak gdyby nigdy nic, a w łazience na szafce sterta wszystkiego... kiedyś Tż po nich pozmywał, to mu powiedziałam żeby dalej ich tak przyzwyczajał to będzie wychodził z pracy o 20.... to jakaś masakra

aaa ja mam długi szary golf... i chciałabym krótki szary sweterek... a taki za dupke dłuższy chcę beżowy

Edytowane przez blondyna789
Czas edycji: 2009-09-29 o 12:14
blondyna789 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-29, 12:16   #1761
motylek1007
Zakorzenienie

Cytat:
u mojego Tż-a jest tak samo.. cały dzień żrą,
Blondyna mi nie żremy caly dzien
dzis wyjątkowo bo ktos z pracy mial slub i przyniosl slodkie. Posiedzielismy 15 minut i koniec

[*] 11.09.2012
Stary 2009-09-29, 12:17   #1762
Asia19x
Zakorzenienie

Cytat:
w życiu!!!!

o proszę, ja bym sie pewnie skusiala chociaz pooglądac

kurde, ja nie potrafię oglądac... No czasem się zdarzy, ale zazwyczaj się napalę na coś mi po główce chodzi maseczka Pantene, ale jest mała i w dodatku ta cena.. dwie dychy

---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:16 ----------

ale kumpela moja miala i miala super wloski po niej, bardzo jej sie wzmocnily

Przyszła Pani Magister
Stary 2009-09-29, 12:18   #1763
evullka
Rozeznanie

dziewczyny napiszcie, prosze, co sadzicie o tym skladzie szamponu:

aqua, elaeis guineensis, olea europaea, cocos nucrifea, potassium palmate, potassium olivate, potassium cocoate, maris sal., parfum

To jest "Dead sea natural mineral shampoo"
evullka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-29, 12:22   #1764
Asia19x
Zakorzenienie

Cytat:
u mojego Tż-a jest tak samo.. cały dzień żrą, a później godzina 16 i każdy wychodzi jak gdyby nigdy nic, a w łazience na szafce sterta wszystkiego... kiedyś Tż po nich pozmywał, to mu powiedziałam żeby dalej ich tak przyzwyczajał to będzie wychodził z pracy o 20.... to jakaś masakra

aaa ja mam długi szary golf... i chciałabym krótki szary sweterek... a taki za dupke dłuższy chcę beżowy

o tak, ja też krótki, taki na guziczki kardigan (dobrze napisałam? )

Przyszła Pani Magister
Stary 2009-09-29, 12:22   #1765
blondyna789
Zakorzenienie

Cytat:
Blondyna mi nie żremy caly dzien
dzis wyjątkowo bo ktos z pracy mial slub i przyniosl slodkie. Posiedzielismy 15 minut i koniec
Motylku, ja nie o Was tylko mówię jak u Tż-a sytuacja wygląda
Stary 2009-09-29, 12:25   #1766
Asia19x
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez evullka Pokaż wiadomość
dziewczyny napiszcie, prosze, co sadzicie o tym skladzie szamponu:

aqua, elaeis guineensis, olea europaea, cocos nucrifea, potassium palmate, potassium olivate, potassium cocoate, maris sal., parfum

To jest "Dead sea natural mineral shampoo"

Ja niestety na skł. nie znam się (jeszcze ) i nie pomogę niestety ale dziewczynki tutaj są bardzo obeznane, więc napewno pomogą

Przyszła Pani Magister
Stary 2009-09-29, 12:27   #1767
motylek1007
Zakorzenienie

wiem, ale napisalas "u TZ tak samo"

[*] 11.09.2012
Stary 2009-09-29, 12:29   #1768
Asia19x
Zakorzenienie

DZIEWCZYNY skumajcie to!!!

u mnie pod sklepem zaczął jakiś pijaczek się kręcić, taki miastowy jakiś, wszędzie go pełno i w pewnym momencie zaczyna śpiewać na całe gardło... "Jeszcze Polska nie zginęła..." no myślalam,że padne

Przyszła Pani Magister
Stary 2009-09-29, 12:41   #1769
blondyna789
Zakorzenienie

Cytat:
wiem, ale napisalas "u TZ tak samo"
tak - napisałam, że tak samo, ale chodziło mi o sam fakt zostawienia naczyń. poza tym nie chodzi o to ile razy ktoś tak zrobił, tylko o to że w ogóle zrobił.

Cytat:
DZIEWCZYNY skumajcie to!!!

u mnie pod sklepem zaczął jakiś pijaczek się kręcić, taki miastowy jakiś, wszędzie go pełno i w pewnym momencie zaczyna śpiewać na całe gardło... "Jeszcze Polska nie zginęła..." no myślalam,że padne
nmo popatrz.. patriota...
Cytat:
o tak, ja też krótki, taki na guziczki kardigan (dobrze napisałam? )
http://www.allegro.pl/item744894840_...r_kolorki.html mi się podoba ten szary na dole
Stary 2009-09-29, 12:46   #1770
motylek1007
Zakorzenienie

Cytat:
tak - napisałam, że tak samo, ale chodziło mi o sam fakt zostawienia naczyń.
aaaaa dopiero zajarzylam

przed chwila dzownila kolezanka z wiadomoscia ze ma od niedzieli malego kota w mieszkaniu - boze dlaczego to zycie jest takie niesprawiedliwe?

[*] 11.09.2012
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości