|
|
#1741 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XVIII
..ta chmura gdzieś się przecież kończy. Prawda?
![]()
|
#1742 |
|
Zakorzenienie
|
rasta lady - dla ciebie 2 miliony serduszek, o !
![]() SweetSexyLady - nie wiesz jak bardzo mi miło ;* chcialam byc - ja tam? baardzo dziękuję, ale siebie też dopisz! <33marikab - kochanie, kradnij do woli ;* i ja w takim gronie? chyba poszalałaś <3ciutblizej - nie wierzę dziękuję bardzo ![]() motywujecie dziewczynki
_ kiedyś napcham Ci do buzi tych głupich, czerwonych czereśni, a potem każę Ci je wyrzygać. zobaczysz jak się czułam kiedy karmiłeś mnie szczęściem i kazałeś w jednym momencie całkowicie usunąć je z mojego wnętrza. Im więcej możliwości człowiek ma tym gorzej się w życiu orientuje. morze możliwości zamienia się w ocean samotności. otacza mnie przeszłość, a mój uśmiech wplątuje się w cudze historie. ja też chcę mieć historie, taką, którą sama mogę kształtować. popatrzył mi w oczy, z trudem wydobył z siebie głos, był on drżący i ciężki, w jego oczach strach i ból. "to koniec mała" tak brzmiało kilka z jego słów. |
|
|
|
#1743 |
|
Zakorzenienie
|
Szcześcia nie ma ale istnieja przyjemnosci
...aż wreszcie doszło do tego, że nie chciała budzić się ze snów, które wydawały jej się bardziej rzeczywiste... Nigdy nie odkładaj do jutra przyjemności, którą możesz mieć dzisiaj Jestem pod wpływem soku pomarańczowego Wino jest nieustającym dowodem, że Bóg nas kocha i lubi widzieć nas szczęśliwymi. W winie jest mądrość, w piwie jest wolność, w wodzie są bakterie.. Trzeba umieć walczyć o swoje marzenia, ale trzeba też wiedzieć, które drogi są nie do przebycia i zachować siły na przejście innymi ścieżkami...
|
|
#1744 |
|
Rozeznanie
|
ciutblizej - zachwycasz mnie, ale to już wiesz
+ dziękuję, że jestem w takim świetnym gronie, ale powinnaś tam jeszcze siebie dopisać ! <3 'Pijane usta dziewczyny mówią to, co chciałaby powiedzieć,
gdyby była trzeźwa..' 'tak intensywnie myślę o Tobie, że nawet moja wyobraźnia się rumieni. ' 'Uśmiechnij się do siebie i podnieś swoją wartość.' 'czy to nie ironia? spośród milionów facetów na świecie spotkałam właśnie ciebie. właśnie w tobie się zakochałam. właśnie ty postanowiłeś mnie zranić.' 'od jutra zacznę jeszcze raz. wszystko od początku. sama.'
|
|
#1745 |
|
Raczkowanie
|
chcialam byc - dziękuję.
dziewczynki opuszczam was, na kilka dni, bo jadę sobie do 100licy, a tam brak internetu. ![]() proszę, nie pędźcie tak ze stronami, bo nie wyrobie później! ![]() ________________
'kiedy człowiek nie marzy - umiera' |
|
|
|
#1746 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Świat może być całkiem fajnym miejscem i nie wszystkie zmiany jakie spotykają ludzi są złe ![]() -Przez Ciebie mój świat stanął na głowie … - Taak? I co? - Uwielbiam patrzeć na niego z tej perspektywy <3 Zauważyłeś, że zawsze kiedy Twoje życie wygląda tak, jak chcesz dzieje się coś, co wywraca je do góry nogami?
Każdy ma prawo zmarnować sobie życie tak, jak chce. Edytowane przez blacknovice Czas edycji: 2010-04-18 o 17:03 |
|
|
|
|
#1747 |
|
Zakorzenienie
|
TwojaKokaina, chcialam byc - dziękować
motywujecie, jak cholercia!Próbuję się nie trząść,
z tego wszystkiego gryzę się po języku. Ale czuję, że, żyję, Czuję, że wygrałam. Jesteś moim kluczem do przetrwania. Wcześniej czy później trzeba zrozumieć, że życie musi trwać dalej, nie powinno się płakać, że nie zawsze trzeba upadać, i że jesteś dupkiem. Pewnego dnia zatęsknisz jak cholera.
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1748 |
|
Zakorzenienie
|
powietrze nabiera smaku kwaśnej cytryny. chłonę Twoją miłość każdą cząstką mojego kruchego ciała. mój wyidealizowany świat runął w jednej chwili. masz serce przepełnione cyjankiem zazieleniło się i jest mi lepiej. powiało nadzieją ciutblizej,marikab - dziękuję
|
#1749 |
|
Przyczajenie
|
![]() Oczarować Ciebie to dla mnie pełen zaszczytDzięki śliczne _______________________ Mała dziewczynka traci jedną z najważniejszych osób w swoim życiu. Potknęła się o własne buty, a kolana jakby odmówiły jej posłuszeństwa Spojrzał na nią, ujmując jej policzek i podnosząc mała brodę, popatrzył prosto w zapłakane oczy Siedzieli tak, mącąc ciszę jedynie melodią własnych szeptów, kiedy ona nadal płakała a on pozwalał jej wylewać łzy. |
|
|
|
#1750 |
|
Zakorzenienie
|
martiska& chciałam być& marikab - dzięki, dzięki, dzięki.
nie dotykaj - jak dla mnie, zaczęłaś świetnie. ![]() pragnę byś był ... teraz, jutro, zawsze! napiszę Jego imię 600 razy, z każdą setką odejmując jedną literkę, aż w końcu zniknie całe. zmrok był jej cichym mordercą. niegodna nieba. a potem stało się 'teraz'. spalę słowa już umarłe.
|
|
#1752 |
|
Rozeznanie
|
blacknovice - kradnij do woli
;*cobainowa - wracaj szybko, bo tęsknimy <3 ej. przez Ciebie znowu podnosi mi się poziom endorfin we krwi. <3 ból? smutek? rozpacz? o tych słowach mogę co najwyżej poczytać w słowniku, odkąd mam Ciebie. pokazałeś mi lepszą stronę życia <3 kiedyś wyśniłam sobie idealny świat i wiesz co ? właśnie mój sen się spełnia .
|
|
#1753 |
|
dream big
|
dziękuję za pochwały, bo coś mignęło
*najłatwiej jest zatracić siebie. *wynoś się z mojego życia.
|
|
#1754 |
|
Zadomowienie
|
chcialam byc
nydee, guziki, styrana, Panna_Migotka i inne cuda ![]() jestem niezapominajką.. wykrzyczeć Ci w twarz prawdę, którą tylko ja znam.. na stole czysta i Twoje zdjęcie. wspaniałe niedzielne popołudnie.
|
|
#1755 |
|
Rozeznanie
|
You are my only reason. You are my only truth.
Jesteś moim jedynym sensem. Jesteś moją jedyną prawdą. I need you like water, like breath, like rain. I need you like mercy from heaven's gate. Potrzebuję Cię jak wody, jak oddechu, jak deszczu. Potrzebuję Cię jak litości z nieba bram. There's a freedom in your arms, that carries me through. I need you. W Twoich ramionach znajduje się wolność, która pozwala mi żyć. Potrzebuję Cię. You're the hope, that moves me to courage again. You're the love, that rescues me, when the cold winds rage. Jesteś nadzieją, która wpaja we mnie na nowo odwagę. Jesteś miłością, która mnie ratuje, gdy zimne wiatry szaleją. chcialam byc & Dziura_w_bucie Myszki. <3 me9so3horny Skarbie Cb nie da się zapomnieć. ( ale wiesz żeby nie było, że próbowałam hehe )ja tutaj nie umiem wytrzymać bez Cb dłużej niż 5 min. nigdzie mi nie uciekaj. <3
|
#1756 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
inhuman perfection. /nieludzka perfekcja. tak, kocham Cię. bardziej niż wczoraj i mniej niż jutro.
|
|
#1757 |
|
Przyczajenie
|
witam ;*.
Jestem tu nowa. Mam nadzieję , że spodoba Wam się moja twórczość. ![]() ______________ W mojej wyobraźni Tylko ty, Twoje miłe słowa, gdy Ja , ty , po prostu My. Bo razem dojdziemy na sam szczyt naszych Marzeń, razem juz na zawsze, na Wieki Wieków Amen .. See no one loves You more, than me and no one ever will <3 ( ang. Widzisz nikt nie kocha cię bardziej niż ja i nikt już nie będzie ... ) Gdy zbliża się noc, me oczy są zalane łzami, me usta sie trzęsą z rozpaczy...
|
#1758 |
|
BAN stały
|
Toogether93 ![]() . kryje w sobie coś ze skarbu . coś z ósmego cudu świata . coś czego on nigdy nie miał . coś co go tak bardzo pociąga i intryguje . przyciąga za każdym razem jego wzrok . więc kurde czemu nie są razem ? tylko nie mów, że masz miejsce w sercu dla mnie i dla niej . bo ja jeszcze cała do niego nie weszłam . a już mi tu ciasno . marzy o nim co dzień . śni o nim co noc . księżniczka zakochana w wieśniaku . a pamiętasz jak mówiłeś, że ktoś taki jak ja nigdy nie pokocha kogoś zwykłego . kogoś tak niepodobnego do Ciebie . pamiętasz mój przyszły niedoszły zakichany księciu ? czasami mam taką ochotę usiąść w tej piaskownicy i zbudować sobie w niej nowe życie . złożyć je z kilku ziarenek pisaku . jeśli to jest sen to chce się obudzić . bo wystarczająco mi już w życiu namieszałeś . dużo za dużo . |
|
|
|
#1759 |
|
Zadomowienie
|
Istotka z bajki , Rilen , limitowanaa , marikab , z innej bajki , Kofeina w Redbullach , myCh - czujcie się okradzione
Toogether93 - najukochańsza.<3 nie dotykaj - witaj w naszym gronie. Chciałabym Ci dorównać w twórczości, słońce .hoe - pisz większą czcionką bo doczytać się nie mogę Dziura_w_bucie - ojejku . naprawdę? bardzo mi miło w takim razie ----------- duszę się zakłamaną miłością. zakładam kaganiec mojemu sercu. przesłodzona miłość. Zielono mi ![]()
|
|
#1760 |
|
Raczkowanie
|
Ciało mym domem rumakiem chartem cóż biedna pocznę kiedy je stracę Gdzie będę spać Czym pomknę w dal Co będę jeść Dokąd się udam już bez wierzchowca który mnie niósł Skąd będę wiedzieć co na mnie czeka w leśnej gęstwinie Bez mego Ciała wiernego psa Jakże to będzie snuć się po niebie bez drzwi ni dachu z wiatrem za wzrok pośród obłoków jakże się skryć? Połyka mnie pustka. |
|
|
|
#1761 |
|
Przyczajenie
|
w większości piep.rzonych filmów o miłości i romantycznych piosenkach to kobieta rani faceta. najpierw daje mu nadzieje, rozkochuje w sobie a później boleśnie zostawia. wtedy facet nie może jeść, spać, pije litry wódki, tęskni, nie może oddychać bez ukochanej. w realnym życiu jest zupełnie odwrotnie, większość facetów rani, oszukuje. a my czekamy. naiwnie. i wierzymy każdemu następnemu : "bo on jest inny". samoniszczenie.
czekam. uparcie trwam w przekonaniu, że jednak się odezwiesz. jestem głupia? być może. ale gdyby nie nadzieja, której resztki posiadam- umarłabym. ponownie nadchodzi czas, kiedy pijąc w łóżku piwo przed snem, słuchając ulubionych, smutnych piosenek o tym jak to kobieta rani faceta, płaczę, wspominam... mogło być inaczej. to naprawde mogło się udać. bałeś się zranienia, tak? szkoda, że nie wiedziałeś, że wolałabym umrzeć wolno i boleśnie niż sprawić Ci choć najmniejszą krzywdę. nie, nie kocham Cię. bo jak można zakochać się w kimś z kim rozmawiało się 3 razy. ale poczułam więź. przywiązałam się i liczyłam na kolejne 3 spotkania...
|
|
#1762 |
|
Raczkowanie
|
prawda jest córą czasu poczętą w przypadkowym
i krótkotrwałym romansie ze zbiegiem okoliczności. smaku twego nie znam, choć tak często Cię mam na końcu języka. |
|
|
|
#1763 |
|
Zadomowienie
|
'może za tą górką jest niebo?
'złe wspomnienia. 'Twój uśmiech wydaje się być coraz słodszy. 'Jesteś instrumentem na którym chciałabym zagrać. 'brak mi twojej czułości. 'to przychodzi. tak poprostu. 'czuć ciągle na sobie Twój wzrok.
|
#1764 |
|
Przyczajenie
|
RozowaSkeyterka
marikab - wspaniałe . ;** _____ Nie traktuj mnie, jak bezimiennej dziewczyny. Strać dla mnie głowę.. Lęk odszedł.. Nadzieja żyję. Kiedyś, byliśmy dla siebie wszystkim.. a dziś? Rozrywam listy od Ciebie na miliony malutkich kawałków..Wrzucam do pieca, i jest mi tak cholernie dobrze! Bez Ciebie! Miliony gwiazd.. świeci TYLKO dla nas <3 Bądź w moich myślach, wypełnij moje fantazje. Daj mi odczuć, że jesteś ze mną. Chwyć moją dłoń i bądź moim przewodnikiem. Bo czasem jest tak, że energia rozpiera. Jestem kobietą, o której marzysz. To wszystko, to czyste szaleństwo. Jestem zadowolona.Wszystko jest radykalne… Wszystko czego nienawidzisz, zostaw w sprzecznościach. Kochanie, dzis ja się Toba zaopiekuje <3 Jestem zmęczona, tymi wszystkimi uprzejmościami. Ktoś kiedyś mi powiedział,że niczego nie możesz wziąć,niczego oprócz twoich dobrych uczynków. Nie jestem dumna z większości moich,ale ciągle mam szeroką drogę przed sobą, by walczyć. ![]() Wiesz, że mam styl gorętszy niż Etna ;D Chcę prawdziwej miłości. Jeśli nie ufasz, kochać nie możesz.. Dlaczego zawsze tak jest, że rozglądam sie za dobrą drogą, ale i tak wybieram te złą?! Idę złą drogą, jednak szukam tej własciwej. Może nadejdzie dzien, kiedy wszystko pojdzie po mojej mysli Nie kumasz? Ja wiem, ze jestem na wypasie Może zobacze swiat, w twoim swiecie Wtedy powiem pewnie tylko „do widzenia” BUZIAKI < 3 ;*
|
#1765 |
|
Raczkowanie
|
"Jestem Misiem o Bardzo Małym Rozumku i długie słowa sprawiają mi wielką trudność. " -Kubuś Puchatek i prosiaczek. Skoro mówisz ze Ci zależy, to mi to pokaz. 'Kiedy chcesz coś osiągnąć rozejrzyj się dookoła, zastanów się i pomyśl, czego dokładnie chcesz. Nikt nie dojrzy celu z zamkniętymi oczami.' poczułam na swojej skórze iskrę ciepła. pomyślałam, że to promień wiosennego Słońca. było tak ciepło. wsłuchiwałam się w śpiew ptaków, brzęczenie bąków słyszałam stukot własnych myśli, bicie serca. głośne maszyny z sąsiedniej ulicy. w kilka sekund zrobiło się strasznie cicho. kiedy uniosłam głowę z zamkniętymi oczami, przeszedł mnie kolejny zespół drgających promyczków. miałam wrażenie, że na twarzy topi mi się metal, a temperatura przekracza 100 stopni. otworzyłam oczy i zobaczyłam uśmiechniętą twarz i przeszklone oczy. okazało się, że ciepło nie biło z jaskrawego Słońca, tylko od Twoich dłoni przyłożonych do moich zarumienionych policzków. zrób w życiu spacje. 'Znikaj, z butów wystaje ci słoma. Ja to jedna na milion, ty jedna z miliona' Cudne jesteście;* każda bez wyjątku!
|
#1766 |
|
Zakorzenienie
|
Próbowała wcisnąć sobie łzy z powrotem do oczu.
|
#1767 |
|
Raczkowanie
|
On ukradł mój uśmiech...
Zabrałeś ze sobą wszystko co było dla mnie ważne... Celem mojego życia jest spotkać większego głupka ode mnie;* Zagubiłam się we własnych marzeniach... Przy tobie wszystko staje się łatwiejsze. W swojej przyszłości widzę Ciebie na pierwszym miejscu Pocałuj mnie tak, bym zapomniała jak się nazywam xD Gdy Ciebie tu nie ma, to każdy kawałek mojego serca za tobą tęskni... Bo to on odmienił moją rzeczywistość <3 Byś kiedyś zatęsknił, jak za tobą tęsknie ja... |
|
|
|
#1768 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Musisz być chłodna, żeby być królową. Anna Boleyn kierowała się tylko sercem i ścięli jej głowę. Więc jej córka Elżbieta przysięgła, że nigdy nie wyjdzie za mąż. Poślubiła kraj. Zapomnij o chłopakach. Cały czas miej przed oczami swój cel. Nie możesz sprawić, żeby ludzie Cię pokochali, ale możesz sprawić, żeby się Ciebie bali.
|
|
#1769 |
|
Raczkowanie
|
Zero zawsze zostanie zerem!! Nigdy nie zamienisz tego w jeden!! Choćbyś nie wiadomo jak chciał... i jak bardzo kochał to bezwartościowe zero !!
|
|
#1770 |
|
Wtajemniczenie
|
Razem uciekniemy do Afryki,
Ci najtwardsi nie płaczą.
w twoich najdzikszych snach Ja też mam przecież serca, którego często nie chcesz. Dlaczego ja zawsze muszę być na twoje zawołanie, nawet o 3 w nocy gdy chcesz mi powiedzieć o ekstra dziewczynie którą właśnie poznałeś na dyskotece,lub gdy po prostu chcesz napić sie z kimś wódki.Jednak gdy ja potrzebuje Ciebie to masz tysiąc innych ważniejszych spraw?
tęsknie. nie ważne, czy jesteś jeden kilometr ode mnie, czy tysiąc kilometrów ode mnie... i tak tęsknie . Krzyś: http://www.suwaczki.com/tickers/dxgi3ew1dblq93ps.png Nasze Maleństwo: http://www.suwaczki.com/tickers/orefskjolqcz6tby.png |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:49.

<33
dziękuję bardzo

Oczarować Ciebie to dla mnie pełen zaszczyt