|
|
#1741 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Politechnika Rzeszowska :)
Wiem, że na informatykę w tym roku był prób 223... Ciekawe jak pozostałe kierunki... w zeszłtym roku 190 pkt bylo w II etapie...
|
|
|
|
|
#1742 |
|
Przyczajenie
|
Dostałem się na automatykę i robotykę, podczas składania papierów chciałem od razu złożyć podanie o zmianę kierunku na informatykę to mi powiedzieli że jeszcze za wcześnie. To kiedy mam to im zanieść, żeby potem nie było że za późno.
|
|
|
|
|
#1743 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
jakie progi były na logistykę w tym roku? |
|
|
|
|
|
#1744 |
|
Przyczajenie
|
W październiku można przenieść się jak zaczniesz studiować dopiero.
|
|
|
|
|
#1745 |
|
Przyczajenie
|
około 300 pkt, czytałam na forum to z 309 jeszcze się ktoś załapał.
Czyli na razie można dać sobie spokój z przenosinami, i nie ma szans żeby już inaugurację mieć na tym kierunku co się chce? Edytowane przez Donna_Monte_Christo Czas edycji: 2012-07-31 o 08:49 |
|
|
|
|
#1746 |
|
Przyczajenie
|
Dokładnie.... Dzwoniłem do nich zaraz po zakończeniu II etapu. Powiedziano mi, że przenieść można się dopiero wtedy gdzy jest się już studentem danego kierunku i studiuje się i jest to decyzja rektora chyba danego wydziału. Z jednego na drugi wydzial bylo by pewnie ciężko ale po tym samym nie powinno byc chyba problemów.
|
|
|
|
|
#1747 |
|
Przyczajenie
|
Ja się własnie chcę przenieść z wydziału na wydział, znam ludzi którym się to udało, więc mam nadzieję że mi tez się uda
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1748 |
|
Raczkowanie
|
wszystko zależy z jakiego na jaki wydział chcecie się przenieść. Dziekan nie zawsze daje zgodę. Bo każdy kto się nie dostanie na 1 kierunek chciałby się przenieść. Od tego semestru zmienił się nowy rektor i dziekani więc naprawdę nie wiadomo czy będą otwarci na takie zmiany.
|
|
|
|
|
#1749 |
|
Przyczajenie
|
Witam
dostał się ktoś na kierunek technologia chemiczna?
|
|
|
|
|
#1750 |
|
Przyczajenie
|
dostałem się na polibude do Częstochowy na informatykę(kier.preferow any)
i do Rzeszowa na polibude(kierunek dodatkowy) stąd moje pytanie czy politechnika w Częstochowie jest dobra bo tam dostałem się od razu na infe a w Rzeszowie nie Edytowane przez Grekoimper Czas edycji: 2012-08-22 o 09:56 |
|
|
|
|
#1751 |
|
Zakorzenienie
|
witam
mam pytanie do osób które będą bronić pracę mgr. Otóż zdałam ostatnie egzaminy w czerwcu, a pracy mgr jeszcze nie oddałam, mam dopiero jeden rozdział. Ponoć termin oddania pracy upływa z końcem sesji poprawkowej... i tu się pojawia głupie pytanie: kiedy kończy się sesja? 30 września? Wiem, że jeśli nie zdążę, to muszę pisać podanie o przedłużenie terminu oddania pracy. Czy jest jakiś konkretny wzór?Może ktoś boryka się z tym samym problemem, byłabym bardzo wdzięczna za odpowiedź
|
|
|
|
|
#1752 |
|
Rozeznanie
|
Sesja poprawkowa kończy się 14 albo 16 września
|
|
|
|
|
#1753 |
|
Przyczajenie
|
PILNE!Witam
wraz z koleżanka poszukujemy współlokatorki studentki 1 roku do mieszkania 2 osobowego w pobliżu Politechniki rzeszowskiej cena przystepna
|
|
|
|
|
#1754 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1755 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1756 |
|
Rozeznanie
|
Dla zaocznych 16 września. Wystarczy sobie sprawdzić w kalendarzu.
|
|
|
|
|
#1757 |
|
Przyczajenie
|
Do nowo przyjętych studentek Inżynierii Środowiska!
![]() Posiadam kilka książek na I rok IŚ i mogę je odsprzedać, oczywiście za korzystną cenę
Czym są wspomnienia? Każde z nich, te większe, jak i te mniejsze, mają swój kolor, zapach, smak. Niektóre spływają delikatnie na dno duszy a inne zarysowują się w niej zapamiętale, nie pytając nas o zdanie... |
|
|
|
|
#1758 |
|
Przyczajenie
|
Do nowo przyjętych studentów FiR
Mam do odsprzedania większość z książek, które są niezbędne do przetrwania Cena do uzgodnienia
|
|
|
|
|
#1759 |
|
Raczkowanie
|
Podpinam się do koleżanki wyżej, również mam do odsprzedania kilka książek dla I i II roku
|
|
|
|
|
#1760 |
|
Przyczajenie
|
Ktoś tam się pytał o przenosiny.
Mi w tamtym roku udało się przenieść pomiędzy wydziałami, zaraz w 2 dniu po rozpoczęciu od samego rana. Troche bieganiny z tym jest i potrzeba dużo szczęścia, żeby zastać dziekanów. Mi to wszystko zajeło koło 5-6 godzin, szukanie ich, podpisywanie papierków no i samo stanie w kolejkach. Trzeba mieć minimalny próg punktowy od ktorego oni przyjmuja na dany kierunek, ja miałem zdecydowanie więcej to nie było problemów. Proponuje zacząć od samego rana załatwianie z tym, bo potem ciężko będzie znaleźć dziekana, a jego podpis i zgoda to priorytet. Powodzenia :P |
|
|
|
|
#1761 |
|
Przyczajenie
|
Hej
![]() Czy mógłby mi ktoś napisać, jakie były progi przyjęć w tym roku na Politechnikę Rzeszowską na kierunki stacjonarne finanse i rachunkowość oraz na logistykę? Osobiście wybieram się na studia zaoczne, na finanse i rachunkowość mam 344pkt, a na logistykę 373pkt. Myślicie, że z takimi wynikami mam szansę się dostać na wybrane kierunki? Szczególnie to zależy mi na finansach i rachunkowości....
|
|
|
|
|
#1762 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) Moim zdaniem masz szansę się dostać, ale nie wiem jak jest na zaocznych, jakie progi, ile chętnych itp. więc nie będę mówić.
|
|
|
#1763 |
|
Przyczajenie
|
Witam
Jestem studentką zarządzania na PRz, ale zastanawim się nad podjęciem drugiego kierunku. Myśłałam już nad stosunkami międzynarodowymi i logistyką( za względu na inż). Jeżeli byłybyście na moim miejscu to co byście wzięły?
|
|
|
|
|
#1764 |
|
Przyczajenie
|
Witam,
do wszystkich stydentów Politechniki Rzeszowskiej!!!!! Mam problem, czy miał ktoś kiedykolwiek zajęcia z języka angielskiego z Panią Magdaleną Suraj- Sołtysiak? Miał może ktoś z nią już egzamin?? I ma ktoś jakieś materiały, bądź zdjęcie egzaminu z poprzednich lat??? Błagam, będę bardzo wdzięczna za wszystkie informacje.... ![]() |
|
|
|
|
#1765 |
|
Rozeznanie
|
Chętnie sprzedam książki, skrypty, notatki, kserówki z I roku Zarządzania i inżynierii produkcji. Dodatkowo posiadam wszystkie kolokwia oraz egzaminy jakie mieliśmy, a często się powtarzają
|
|
|
|
|
#1766 |
|
Rozeznanie
|
sprzedam książki na kierunek Technologia chemiczna po okazyjnych cenach
|
|
|
|
|
#1767 |
|
Przyczajenie
|
Tak czytam dziewczyny te Wasze posty i się zastanawiam...
Co chcecie robić po zarządzaniu , logistyce , europeistyce albo stosunkach... międzynarodowych czy socjologii ? Nie oszukujmy się , jesteście atrakcyjne , może dacie radę a reszta... I nie mówię tego żeby Was urazić , takie są realia. |
|
|
|
|
#1768 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1769 |
|
Przyczajenie
|
Mam do sprzedania książki: skrypt ĆWICZENIA RACUNKOWE Z CHEMII OGÓLNEJ E. Czerwieniec, ALGEBRA LINIOWA.PRZYKŁADY I ZADANIA T.Jurlewicz Z.Skoczylas, ALGEBRA Z GEOMETRIĄ. TEORIA PRZYKŁADY ZADANIA J.Stankiewicz K.Wilczek, PODSTAWY GEOMETRII WYKREŚLNEJ I RYSUNKU TECHNICZNEGO B.Januszewski Z.Bieniek M.Piekarski S.Podulka, WYBRANE PROBLEMY Z FIZYKI Z ROZWIĄZANIAMI CZ.I K.Chłędowska R.Sikora !! więcej informacji na priv
moje gg 22338543 ![]()
Czym są wspomnienia? Każde z nich, te większe, jak i te mniejsze, mają swój kolor, zapach, smak. Niektóre spływają delikatnie na dno duszy a inne zarysowują się w niej zapamiętale, nie pytając nas o zdanie... |
|
|
|
|
#1770 |
|
Wtajemniczenie
|
Posiadam na sprzedaż książki - kierunek FiR rok I oraz II !!
|
![]() |
Nowe wątki na forum Studia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:02.

) na zaocznych