|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1741 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: My juz o sobie tyle wiemy, że każdy nasz problem rozwiązać umiemy- PART III
Dziewczyny, reanimujmy wątek, bo jak tak dalej pójdzie to umrze śmiercią naturalną
Gdzie wy się wszystkie podziewcie ? Ja na swoje usprawiedliwienie mam, że byłam kilka dni u moich dziadków. Babcia wpychała we mnie tyle jedzenia, że ale potem znów tyle biegałyśmy po sklepach, że na szczęście wszystko spaliłam![]() Agat, nie zazdroszczę Ci tej nauki
|
|
|
|
|
#1742 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: My juz o sobie tyle wiemy, że każdy nasz problem rozwiązać umiemy- PART III
Ja jestem, ja!!!
|
|
|
|
|
#1743 |
|
Zakorzenienie
|
nie mam jakoś weny na pisanie
Kaś- piękne rzeczy robi Twoja ciocia. ciekawa jestem z czego, jakaś bibula?super są! Myszka- okolica cudoooo też pakuję namiot i jadę![]() ja chyba nic w tym roku nie zrobię, tak jak do pisania tak do wymyślania nie mam weny, albo znowu poczuję zew na tydzień przed. zauroczyły mnie te króliczki, pewnie z materiału by wyszły,ale nie tak ładnie jak z szydełka(?) Agata, Marta- zostaniecie przodowniczkami naukowymi na naszym wątku 3mam kciuki za te wasze zaliczenia, kolosy itd. pamiętajcie tylko że czasem trzeba się też dotlenić a pogoda sprzyja temu coraz bardziej![]() Pati- strasznie smutno to zabrzmiało ![]() a u mnie leci, lepiej gorzej ale leci. w weekend szalałam w Wawie, potem 3dni Gdynia, Gdańsk i Sopot i morze!
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
|
|
|
|
#1744 |
|
Zakorzenienie
|
ja też zaglądam ale ostatnio żadna nie pisała:P
dziś jest pięknie ![]() nie chcę byc żadną przodwoniczką, chcę mieć trochę spokoju wczoraj miałam kolejne koło, jeszcze bardziej kosmiczne niż czwartkowe z handluGoś dziewczyno ale szalejesz!! morze kocham
|
|
#1745 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() W ramach pocieszenia mogę powiedzieć, że też mam teraz rękodzielniczy zastój. Dobrze Ci nad tym morzem Wiosna coraz bliżej, słońca coraz więcej, aż miło się rano wstaje ![]() Na Plotkowym w temacie Matura to bzdura dziewczyny zrobiły fajne ankiety by sprawdzić ile wiedzą wizażanki w kilku pytaniach dałam się podejść jak dziecko, ale pochwalę się, że ogólny wynik na szczęście był całkiem w porządku, jak na mój mały rozumek![]() Wczoraj na jedynce był bardzo dobry film węgierski - 1956 Wojna i miłość, szkoda, że tak późno w nocy i nie kilka dni wcześniej ale ważne, że coś było
|
|
|
|
|
|
#1746 |
|
Zadomowienie
|
Cześć dziewczynki witam was z ciepłego Londynu
U mnie się dużo działo i dzieje,nie wiem co wam mam pisać Upiekłam małej dzisiaj mufinki i może byście poczęstowały się bo ja się odchudzam Więc odzywam się że żyję że wszystko ok że mną i Oliwką
|
|
#1747 |
|
Zakorzenienie
|
cicho ostatnio tu u nas na wątku
![]() ja tak z nauka sie w miare obrobilam teraz mam kilka dni takich wolniejszych moge odetchnac bo ostatnio caly czas sie uczylam ostatnio postanowilam zrobic cos dla siebie zapisalam sie na silownie, posciagalam filmiki z cwiczeniami, cwicze w domu, dzis bylam na peelingu kawitacyjnym i w srode ide do fryzjera, zamowilam kilka odzywek do wlosow, zeby wreszcie je odzywic i ciułam kase na zakupy bo widziałam kilka fajnych rzeczy(jeansy, tunike, sweterek i koszule ) czas o siebie zadbac na wiosne ![]() dzisiaj tak cieplutko na dworze
|
|
|
|
|
#1748 |
|
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny, zawsze chciałam móc wam to powiedzieć, a gdy w końcu mogę to was praktycznie nie ma
Od wczoraj mieszkam w Łodzi!!! |
|
|
|
|
#1749 |
|
Zakorzenienie
|
a cóż to za zmiana?
|
|
|
|
|
#1750 |
|
Zakorzenienie
|
myszka jak to? opowiadaj!
|
|
|
|
|
#1751 |
|
Wtajemniczenie
|
Kochane, ja też o Was nie zapomniałam!
Dużo się u mnie dzieje, zaczęłam pracę i mam po prostu mało czasu.
|
|
|
|
|
#1752 |
|
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny, dopiero dziś mam wolny dzień i mogę wam coś więcej napisać.
Postanowiliśmy z Tż wynająć pokój, by w końcu zamieszkać razem. To była dość spontaniczna decyzja, udało nam się trafić na okazję. Pokój za dość sensowne pieniądze i blisko centrum. Więc Tż wszystko załatwił i po miesiącu mogłam się do niego przenieść. Teraz tylko muszę szybko poznać miasto i znaleźć pracę by się utrzymać, dlatego biegam po Łodzi z mapą i cv w ręce
|
|
|
|
|
#1753 |
|
Zakorzenienie
|
ooooo proszę Myszka jakie zmiany u ciebie
wijesz sobie gnazdko![]() ja właśnie skończyłam odmrażać lodówkę i musze się pouczyć bo jutro poprawiam koło z kpk, bo oczywiście nie zaliczyłam ![]() coś nam watek zamiera
|
|
#1754 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ale co tam, byłam dziś na pierwszej rozmowie o pracę i jestem pełna wiary, że wszystko się uda ![]() No właśnie szkoda, że coraz mniej dziewczyn się udziela na wątku. Nie wiem co to się dzieje
|
|
|
|
|
|
#1755 |
|
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny przepraszam że mało tu jestem ,ale mam problemy sama ze sobą i z Oliwką i nie wiem już w co rcę włożyć a na wątek wchodzę kiedy tylko mam czas,a tego czasu mam bardzo mało bo kursuje dom-szpital-praca-szpital-dom więc nie mam prawie wcale czasu
Przepraszam was
|
|
#1756 |
|
Wtajemniczenie
|
Mysza, świetnie, gratulacje dla Was.
![]() Ja się rozstałam z moim M., to nie miało już sensu. |
|
|
|
|
#1757 |
|
Zakorzenienie
|
myszka co za zmiany! no to gratuluje bo na pewno jestes szczesliwa
Kinia czemu tak? u mnie taka pogoda, ze szkoda gadac tylko powoduje, ze mam taki depresyjny humor beznadziejai 1000 post za mną
|
|
|
|
|
#1758 |
|
Zakorzenienie
|
hej hej
![]() ja właśnie wróciłam do domu i jestem padnięta te studia mnie wykończą....piszcze coś bo to smutne że nam wątek podupada.na paczatku tyle pisałysmy ale były wakacje więc może dlatego
|
|
#1759 |
|
Zakorzenienie
|
I ja jestem, żyje, upomnijcie mnie to napiszę trochę, co u mnie się dzieje.
|
|
|
|
|
#1760 |
|
Zakorzenienie
|
Kaś upominam Cie
![]() ja mam bardzo duzo nauki mi juz zostala koncowka 5 tyg szkoly i praktyki w aptece potem egzaminy w czerwcu wiec juz tylko nauka i nauka powinnam siedziec i sie kuc caly czas caly czas niezdecydowalam co dalej ze studiami gdzie co jakos nie moge tego wszystkiego ogarnac wszystko szybko w biegu, zeby ta pogoda chociaz byla ladna a tak leje szaro buro az w depresje mozna wpasc i nie chce sie nic robic
|
|
|
|
|
#1761 |
|
Zakorzenienie
|
No więc jestem...
U mnie trochę po staremu- studia, mam ju zatwierdzony temat licencjatu, oddany plan i narzędzie badawcze do sprawdzenia. Do konca semestru musze minimum jeden rozdział machnąć wstepnie do korekty a mam ich w sumie 5. A w czerwcu chcę iść w teren zrobic badanie i przez wakacje sobie poanalizowac. Szukam pracy na wakacje ciągle, może coś się uda. Poza tym przechodze wewnętrzną pzemianę- ciesze się życiem. Porzuciłam czeń, mysle o sobie i zyje tak, żeby było mi dobrze..
|
|
|
|
|
#1762 |
|
Zakorzenienie
|
jeju ja się musze też wziąc za swoja magisterkę
|
|
#1763 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Pamięta mnie ktoś jeszcze?? Tak dawno mnie nie było
|
|
#1764 |
|
Zakorzenienie
|
Lenka pamietamy!
A ja dzis bylam na praktykach, wrocilam na uczelnie i okazalo sie ze zajec nie mamy tak nam sie zbieglo ze wsztskich. Wiec juz mam wolne
|
|
|
|
|
#1765 |
|
Zakorzenienie
|
Ja niestety muszę na 17 na ćwiczenia iść :/ A tak mi się nie chce
|
|
#1766 |
|
Zakorzenienie
|
ja ok 19 mam iść na "piwo"...
|
|
|
|
|
#1767 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() no jasne ze pamietamy ![]() sama? ![]() wreszcie est sloneczko a ja ide zrobic obiad i uczyc sie dalej
|
||
|
|
|
|
#1768 |
|
Zakorzenienie
|
z kolegą z liceum
|
|
|
|
|
#1769 |
|
Zakorzenienie
|
A co dobrego robisz?? To może się wproszę
Kaś miłego spotkania
|
|
#1770 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:40.

Gdzie wy się wszystkie podziewcie ?
ale potem znów tyle biegałyśmy po sklepach, że na szczęście wszystko spaliłam

wczoraj miałam kolejne koło, jeszcze bardziej kosmiczne niż czwartkowe z handlu
ale ważne, że coś było

Dużo się u mnie dzieje, zaczęłam pracę i mam po prostu mało czasu.