![]() |
#1741 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony 2011 :)
Cytat:
http://www.akcesorialazienkowe.net.pl/02871_Dozownik_do_mydla_B LOOM_CZERWONY-928.html Nie jest to super ale ewentualnie mogłoby być. Nic innego ciekawszego nie znalazłam. Wczoraj miał ten face przyjechać i mieliśmy ustalić szczegóły ale ie dał rady więc mam jeszcze chwile do zastanowienia co z szafką. Myślę, że będzie albo biała albo ewentualnie delikatnie szara i chce go namówić aby nie robił żadnego blatu tylko aby to było w całości. W paincie zrobiłaś cos takiego ![]() ![]() ![]() ![]() P.S- To teraz jesteś w pracy? czy macie duże biuro i pracujecie na zmiany? Edytowane przez Aldrin Czas edycji: 2012-03-01 o 08:04 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1742 | |
Zakorzenienie
|
dozownik ładny
![]() ![]() ![]() w paincie "projekt" zrobiłam ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1743 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wczoraj nam podłączyli prysznic teraz czekamy na półkę, lustro i umywalkę no i łazienka gotowa ![]() Po 25 to przerwę można sobie często zrobić. Przynajmniej u nas tak jest ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1744 |
Zakorzenienie
|
niunia dzięki
![]() A macie jakiś projekt kuchni? aldrin Ładny dozownik ![]() ![]() Nasz przedpokój jest dość duży. Tzn długi a na szerokość (w węższej częsci 1,20 a pod koniec szerszy). Facet który projektował smiał się (kupiła \takie samo mieszkanie kilkanaście klatek od nas) ze trzeba na drzwiach porobić znaczki 1,2,3 i będzie jak w hotelu ![]() ![]() karola cieszę się, że CI sie podoba. Ty masz dobry gust hi ---------- Dopisano o 11:08 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ---------- Tak patrzę, że mój przedpokój trochę podobny do tego z okrągłymi dywanikami (które w sumie mnie zainspirowały ze też takie chcę ![]()
![]() |
#1745 | |
Zakorzenienie
|
Ewik super salon - bardzo podobają mi się krzesła - jak wybieralismy to TŻowi siętakie nie podobały i musiałam zrezygnować
![]() A co do zbliżania się do porodu to dziś się dowiem kiedy będzie. bo mam wizytę i planowaną cesarke - z deczka mnie już strach zaczyna ogarniać ![]() Ma.ko wielki ten korytarz i faktycznie drzwi od groma ![]() Cytat:
![]() A takie dziury to się zdarzają przy remontach ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1747 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1748 |
Zakorzenienie
|
ivona mówiłam - jak w hotelu
![]() niunia aha, to tak jak my ![]() ![]() karo jasne, jasne ![]() ![]()
![]() |
#1749 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1750 |
Zakorzenienie
|
niunia32 a jaką to sobie wybraliście kuchnie?
karolinusienka powiedz mi bo nie wiem czy cos przegapiałam ale czy wy macie sypialnie już urządzoną? bo nigdzie nie widziałam zdjęć tzn widziałam zdjęcia sypialni ale jeszcze bez mebli. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1751 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() póki co tam wszystko jest od sasa do lasa dobrane, ale cóż...na dobranie wszystkiego potrzebujemy więcej czasu no i kaski ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1752 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wszystko w swoim czasie, nie można mieć wszystkiego od razu. Powoli a urządzisz się tak jak będziesz tego chciała. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1753 |
Zakorzenienie
|
Aldrin wybraliśmy klasyczne meble. tyle ze z kominem.
coś takiego 34328:brw.jpg dokładnie te chcieliśmy, ale sporo więcej byśmy zapłacili. mamy trochę inne zdobienie i inny kolor. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1754 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1755 |
Zakorzenienie
|
spróbuje jeszcze poszukać
*** edit http://www.meblebemowo.pl/family-line.html takie fronty jak na pierwszym obrazu w 3 rzędzie mężowi się nie podobają takie nowoczesne gładkie. mi się podobają i takie i takie i padło na wspólne upodobanie Edytowane przez niunia32 Czas edycji: 2012-03-01 o 13:56 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1756 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Świetne płytki ![]() ---------- Dopisano o 20:57 ---------- Poprzedni post napisano o 20:51 ---------- My z mężem też mamy jedną kołdrę nie umiałabym mieć osobnej bo śpimy na łyżeczkę ![]()
![]() |
![]() |
#1757 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1758 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeżeli oboje lubicie taki styl to jak najbardziej. Znajoma ma podobną kuchnię z drewna. Fajnie i solidnie to wygląda, chociaż to nie mój styl ale kuchnia zrobiła na mnie wrażenie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1759 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Drewno mamy. Na razie podłoga się błyszczy, ciekawe kiedy przestanie ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1760 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Wpadłam na chwilę życzyć Wam miłego weekendu ![]() Ja niestety pokłóciłam się z Mężem i mamy ciche dni ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1761 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1762 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() pewnie emocje opadną i będzie wszystko ok ![]() My już dawno nie mieliśmy porządnej kłótni, w ogóle staramy się długo na siebie nie boczyć tylko od razu wszystko sobie mówić, bo nie cierpię jak się nie oddzywamy, okropnie się wtedy czuję. A teraz po ślubie jak się pokłócimy to jakoś mam większą motywację żeby czasem nawet pierwsza rękę wyciągnąć i się pogodzić, bo to mój MĄŻ ![]() Nie wiem o co Wy się pokłóciliście, ale w naszym przypadku najczęściej jest to kwestia kasy i pewnie póki nie będę miała pracy będzie to bardzo drażliwy temat. Niestety nie wpływa to najlepiej na związek, ale jak się to przetrwa razem to będzie już tylko lepiej ![]() ---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:05 ---------- Cytat:
![]() a tak w ogóle to oglądam te Wasze mieszkanka i Wam zazdroszczę że macie swoje M ![]() ---------- Dopisano o 21:19 ---------- Poprzedni post napisano o 21:09 ---------- Cytat:
![]() a strach pewnie jest zawsze nawet przy naturalnym porodzie ![]() choć wszystko jeszcze przede mną to na samą myśl się boję ![]()
miłość przyjaźń zaufanie ... kocham ![]() Edytowane przez dorka24 Czas edycji: 2012-03-02 o 20:13 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1763 | ||||
Zakorzenienie
|
hej
![]() wiosna idzie ![]() ![]() moje połączenie ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1764 |
Zakorzenienie
|
dorka dokładnie o to poszło - o kasę i o brak u mnie pracy. że ja nie mam a Mąż musi pracować na dwa etaty i że mi to przeszkadza. Prawda jest taka, że nie przeszkadza mi ze pracuje, bo nie jestem małą głupią Dziewczynką i wiem, że musi pracować tylko, że ostatnio troszkę kłamstw mojego Męża się nazbierało. Jeszcze przed ślubem przyszła do mnie laska u której mieszkał, że On ma dług prawie 1200 zł u Niej. Mąż twierdził, że nie prawda, że ma ale mniejszy...ale że Ona to też cwaniara. Generalnie nie wiem jak to załatwił. Potem niedawno okazało się, że moim Mężem interesuje się komornik, dowiedziałam się przypadkiem bo zostawił nie wyłączoną pocztę swoją. Tłumaczył, że to nie wielka suma, że to Jego była coś na Niego wzieła, wyjechała do Anglii i podała Jego adres. Nie wiem jak to załatwił.
W tamtym miesiącu dałam kasę na opłaty, żeby zrobił. Mówił, że zapłacił, ale zgubił te potwierdzenia. I oczywiście przyszło za prąd że nie zapłacone i za 2 tyg mogą wyłączyć. Zapłaciłam bo przecież nie miałam innego wyjścia, a nie miałam żadnej podkładki. Oczywiście On twierdzi że zapłacił, no ale fakty są jakie są...jakby zapłacił to chyba by było na koncie. Więc moje zaufanie do Męża jest bardzo ograniczone ostatnio. A jeszcze jak zablkokował swoją komórkę, teraz żeby zobaczyć połączenia czy wiadomości wpisuje kod. Dla mnie to jest bardzo dziwne...tym bardziej, że wcześniej tego nie miał. I jak napisałam wieczorem przedwczoraj, że ta komórka te późne powroty do domu czy ma jakieś tajemnice?? - a ten wpadł do domu z takimi pretensjami że nie wiedziałam co mam zrobić ze sobą. Nie chodziło mi o romans czy coś, ale czy nie ma żadnych długów znowu ![]() ![]() ![]() ![]() Kocham Go ale coraz częściej zastanawiam się, że może jednak nie pasujemy do siebie, że może jednak nie umiemy razem żyć. Dzisiaj dalej trwa foch, pracuje do wieczora więc ja zaraz idę do mamy i taty. oczywiście nic Im nie powiem. po prostu nie umiem, chyba, że popłaczę się i mama zapyta co mi jest. Jeszcze jedno - tak jak wcześniej mój Mąż codziennie chodził do moich rodziców teraz unika ich, na obiady nie chce chodzić ani nic ![]() ![]() I to wszystko sprawia, że czuję się źle i koszmarnie. Jestem jednym wielkim kłębkiem nerwów. Bo nie dość, że mój Mąż wiecznie się ze mną kłóci, poniża mnie, to nie jest mój kochany G. jakiego znałam (a jak tak mówię, że słyszę, że to moja wina, bo ja w Nim wyzwalam takie emocje), nie mam pracy co sprawia, że czuję się jak Jego utrzymanka, zależna od Niego ![]() ![]() Po prostu muszę sobie to wszystko poukładać i zastanwoić się co dalej. Ps. Musiałam się wygadać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1765 |
Zakorzenienie
|
Morenica nie wiem co Ci radzić, ale jak on ma jakieś długi to może być nie ciekawie - mam w rodzinie podobną sytuację i naprawdę nie wiem jak można tak przed własną żoną czy mężem coś ukrywać
![]() Poza tym bardzo przykre słowa sobie powiedzieliście i mam nadzieję, że Twój mąż zdecyduje się z Tobą normalnie szczerze porozmawiać bez obwiniania siebie nawzajem, że jest źle to kogoś jest wina. Małżeństwo to dwoje ludzi i oboje muszą pracować, żeby było ok - jak tylko jedna strona się stara to niestety nie wychodzi. Mam nadzieję, że się uda porozmawiać i będzie między Wami ok - tego życzę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1766 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jedno co mi się naprawdę nie podoba to to że nie był do końca z Tobą szczery i chyba nadal nie jest. Chociażby ta sytuacja z rachunkiem za prąd albo z kodem na telefon. Powiem szczerze, że wzbudziłoby to moje wątpliwości co do jego szczerości. Dlatego spróbowałabym z nim jeszcze raz porozmawiać na spokojnie, aż emocje opadną i wyjaśnić swoje racje. Gorzej jeśli nadal nie będzie chciał słuchać i rozmawiać, ale ciche dni nie mogą trwać wiecznie i w końcu na pewno się dogadacie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1767 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję Kochane
![]() Myślałam, że tylko ja może jestem z tym kodem na telefon przewrażliowna. Narazie postanowiłam poczekać aż emocje opadną, i potem może na spokojnie jeszcze wiele sobie wyjaśnić. W złości można wiele przykrych rzeczy powiedzieć a potem żałować. Rozmawia teraz przez telefon ze mną normalnie...więc może pomału już wszystko opada z Nas. Ale na dworze jest śliczna wiosenna pogoda ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1768 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam nadzieję, że wkrótce pogadacie i się pogodzicie. Zresztą nie ma sytuacji bez wyjścia i zawsze można się dogadać. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1769 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja jestem tak dociekliwa z natury, że jak mąż chce mi zrobić niespodziankę to musi się baaardzo natrudzić żebym nic się nie domyśliła. Także morenica musicie sobie wszystko wyjaśnić i przede wszystkim mąż musi powiedzieć Ci całą prawdę. Powiem Wam, że ja trafiłam na prawdziwy skarb i jesteśmy sobie przeznaczeni. Nigdy przez te ponad 5 lat jak jesteśmy razem nie pomyślałam żeby się rozstać, były nieraz większe kłótnie i gorsze dni jak w każdym związku ale były wynikiem zdarzeń losowych na które nie mieliśmy wpływu. Najbardziej trzeba uważać na słowa podczas kłótni bo one niestety długo bolą i się je pamięta.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1770 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:46.