Slimex 15 - Strona 59 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > W krzywym zwierciadle odchudzania

Notka

W krzywym zwierciadle odchudzania
Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
  • Jest to forum stworzone dla osób, które chcą zwalczać wszystkie choroby powiązane z zaburzeniem łaknienia (anoreksja, bulimia, kompulsywne objadanie się) oraz dla osób, które pragną takim osobom radzić, pomagać i wspierać.
  • Na tym forum nie można namawiać do drastycznych metod zrzucania wagi, lecz można pisać o terapii przy ED.
  • Jedynie na tym forum osoby z zaburzeniami łaknienia mogą tworzyć swoje grupy wsparcia.
  • Forum to nie zastępuje psychologa ani profesjonalnej terapii.
  • Redakcja nie bierze odpowiedzialności za udzielane tutaj porady, natomiast z pełną stanowczością będziemy tępić wszelkie wątki "pro-ana".
  • Na forum obowiązuje dodatek do regulaminu, zapoznaj się z nim zanim weźmiesz udział w dyskusji.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-08-04, 17:22   #1741
Adriana74
Rozeznanie

GG do Adriana74 Send a message via Skype™ to Adriana74
Dot.: Slimex 15

Cześć dziewczyny Daaawno mnie tu nie było tzn od końca kwietnia lub początku maja Nie schudłam na przyjęcie tak jak chciałam a nawet dobiłam do 100kg teraz schudłam 8kg tak sobie jem płatki owsiane rano i wieczorem, jakiś obiad,więcej piję wody.... i zdaję sobie sprawę że tak długo nie pociągnę więc zaopatrzyłam się w Clenbuterol bo na mnie Adipex, Slimex nie działa..... Od jutra zaczynam dam znać co i jak

100kg... 95kg... 92kg.Wstępny cel: 89 kg
Adriana74 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-06, 15:56   #1742
Katia 1984
Przyczajenie

Witam u mnie 4 dzień Slimex-u póki co energia,domek błyszczy,nie mam odwagi stanąc na wagę żeby sie nie zdołowac..:/
Katia 1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-07, 00:30   #1743
siekwi
Przyczajenie

GG do siekwi

Hej dziewczyny...pusto się tu zrobiło.
Udało mi się jak na razie (mam jeszcze 2/3 trzeciego opakowania si..ax) zużywając 2i 1/3 opakowania zrzucić 21,6 kg także jest różnica...
Mały tylko problem i prośba o pomoc: jak posiadacie jakieś bezpieczne i solidne źródło tabsów to poproszę na priv jakieś namiary. Będę wdzięczna.
pozdrawiam
siekwi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-07, 10:25   #1744
ailes_
Przyczajenie

cześć.
Jestem nowa. postanowiłam napisać jako, że jest to jeden z niewielu aktualnych wątków dot. odchudzania, jakie udało mi się znaleźć.
zastanawiam się nad kupnem meizitangu. Czy któraś z Was zna pewnego dostawcę, który nie sprzedaje podróbek? Stosowałyście już ten lek? jakie rezultaty?
byłabym bardzo wdzięczna za jakiekolwiek informacje.
ailes_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-07, 17:14   #1745
gosik39
Przyczajenie

witam wszystkich milusio:
Widzę że Marika zostawiła nas juz na dobre -szkoda bez niej to nie to samo forum. Oj mnie znowu ciągnąc zaczeło do słodyczy wprawdzie sięgam wtedy po owoce ale jak długo wytrzymam? Noi codziennie loda zjadam rożek albo w czekoladzie buuuuuuuu muszę chyba się zmusić i wygrać ale jak ............
gosik39 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-08, 06:55   #1746
Katia 1984
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez gosik39 Pokaż wiadomość
witam wszystkich milusio:
Widzę że Marika zostawiła nas juz na dobre -szkoda bez niej to nie to samo forum. Oj mnie znowu ciągnąc zaczeło do słodyczy wprawdzie sięgam wtedy po owoce ale jak długo wytrzymam? Noi codziennie loda zjadam rożek albo w czekoladzie buuuuuuuu muszę chyba się zmusić i wygrać ale jak ............
Zamrażaj sok z wyciśniętych owoców smaczny i zdrowy lizak lodowy

czuje po sobie że jakieś efekty zaczynaja się pojawiacmale nadal nie wchodzę na wagę zobacze juttro dzisiaj 5 dzień.
Katia 1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-08, 08:29   #1747
justin1972
Przyczajenie

Hej
U mnie efekty nie duże ale zawsze coś waga w dól
zaczynałam 19-07 z waga 91,80 a dziś waga 88,20
byłam 3 tygodnie na sibu-r a od tygodnia na sibus-m efekty w tym tygodniu sa lepsze niż po tych 3 tygodniach . Życzę powodzenia i wytrwałości

Katia czekam na Twoje wynik i
justin1972 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-08-08, 11:28   #1748
Ejniacz
Zadomowienie

Dziewczyny, ile czekałyście na przesyłkę od pana N ?

Jean Cocteau
Ejniacz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-08, 13:33   #1749
MilordBoy
Przyczajenie

Od pana N. jeden góra dwa dni bo leci kurierem.

Inne pytanie, kto brał Sibu..x? Jak wyglądają tabletki czy kapsułki? Bo zmieniam na kolejny miesiąc na to bo podobno chwalone za wyniki i chcę się ustrzec podróbek.
MilordBoy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-09, 07:46   #1750
biedronka551
Raczkowanie

hejka,ja juz po połowie drugiego opakowania sibu...x i jest dobrze-mieszcze sie w ciuchy sprzed ciąży i mam ogólnie -8kg,moze to nie jest jakis tam szokujący wynik ale ja jem wszytsko na co mam ochotę,zwłaszcza owoce,lody,czasami ciasteczka-wogóle zauwazyłam ze odkąd biore te tabsy to stale mam ochote na słodkości,ale takie typu ''danio'',lody,i ciastka bez czekolady i kremu,najlepiej kruche,a na zwykłego schabowego itp.mięsiwa nie moge jakoś patrzeć,przy poprzednim opakowaniu też tak miałam.Z jednej strony to dobrze bo jak skoncze brac sibu..x to nie bedzie takiego jojo jak bede jadła normalnie ale z drugiej strony to miałam nadzieje ze odzwyczaje sie od słodyczy.Tak czy inaczej ważne jest tylko to ze mam -8 kg.
biedronka551 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-09, 11:07   #1751
malgos_m
Przyczajenie

hej
śledzę ten wątek od dłuższego czasu ale się słabo udzielam... Po prostu mamy bardzo podobne problemy, a brak samoakceptacji wyziera z każdego postu... Czemu jesteśmy tacy niedowartościowani? ech...
ale do rzeczy - Kochani szukam namiaru na si..bu..ax biało- niebieski. Tylko ten na mnie działa...Bardzo was proszę o jakiś sprawdzony namiar na priv. Pozdrawiam serdecznie! Życzę powodzenia - i pamiętajcie WSZYSCY JESTEŚMY WARTOŚCIOWI, choć niedoskonali....
malgos_m jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-08-09, 11:22   #1752
Ejniacz
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez MilordBoy Pokaż wiadomość
Od pana N. jeden góra dwa dni bo leci kurierem.

Inne pytanie, kto brał Sibu..x? Jak wyglądają tabletki czy kapsułki? Bo zmieniam na kolejny miesiąc na to bo podobno chwalone za wyniki i chcę się ustrzec podróbek.
Dziwne ... zamówiłam 2 sierpnia i nic nie przyszło

Jean Cocteau
Stary 2012-08-10, 12:11   #1753
Anunia17
Przyczajenie

he he he

ja wczoraj zapłaciłam ciekawe wiec kiedy do mnie dojdą? mam nadzieje ze tak i ze oryginalne a nie placebo
Anunia17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-11, 20:02   #1754
beSlim
Przyczajenie

hej dziewczyny.
Trafiłam do Was szukając jakieś info na temat generyka meridii. Brałam już meridię i pięknie schudłam, później zaczął się szał z wycofywaniem leku ale udało mi się dostać zelixę, później i ją mi zabrali. Na parę miesięcy dałam sobie spokój z tabsami, bo niezbyt wiedziałam skąd je wziąć. Natknęłam się na jakieś ogłoszenie w necie, zapłaciłam i dostałam mydło... zniechęciłam się, ale cóż.. po kolejnych paru miesiącach wiem, że nie dam rady inaczej.
W każdym razie.. mogłybyście podać mi jakiś namiar na kogoś sprawdzonego? Czy slimex w Anglii jest sprzedawany legalnie? Potrzebna jest recepta?
Z góry dzięki za odpowiedzi
beSlim jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-12, 13:08   #1755
deneris
Przyczajenie

Kochana nie wiem czy sie doczekasz odpowiedzi. Sama też prosiłam o jakieś namiary na pw. ale widać, że osoby początkujące na forum nie bardzo mogą liczyć na taką pomoc. Sama dałam tutaj cynk że od KZ nie da się juz zamawiac. Znalazłam jakąś dziewczynę która wysyła z Anglii ,ceny ma wysokie, i nie wiem czy można jej ufać.
deneris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-12, 19:29   #1756
marta_mala1982
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez deneris Pokaż wiadomość
Kochana nie wiem czy sie doczekasz odpowiedzi. Sama też prosiłam o jakieś namiary na pw. ale widać, że osoby początkujące na forum nie bardzo mogą liczyć na taką pomoc. Sama dałam tutaj cynk że od KZ nie da się juz zamawiac. Znalazłam jakąś dziewczynę która wysyła z Anglii ,ceny ma wysokie, i nie wiem czy można jej ufać.

witam,
ja jeszcze nie zamawiałam ale dziewczyny z forum podaly mi osoby od których zamawiały i sprawdzone sa osóbki to pan Nalepa i małżeństwo 40 ich oferty są w necie
pozdrawiam
marta_mala1982 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-12, 19:29   #1757
zegda
Raczkowanie

GG do zegda

Witam Was . Dziewczyny pytanie czy sibumax a sibutril to ten sam lek różniący się tylko nazwą ? Pytam bo chciałam zamówić ,a u tej Pani jest sibutril i wacham się sibumax na mnie działa ,a ten drugi hm nie wiem
No i właśnie u tej Pani jest drogo , macie jakiś inny namiar ?
zegda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-13, 09:11   #1758
crookass
Raczkowanie

widzę, że wątek zamienił się bardziej w reklamę sprzedawców sibu.

ja się chciałam tylko pożegnać, tabletki odstawione na najbliższy rok. Wczoraj się dowiedziałam, że jestem w ciąży

całe te moje 10kg wróci pewnie podwójnie podczas ciąży :P
crookass jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-13, 11:15   #1759
zegda
Raczkowanie

GG do zegda

Cytat:
Napisane przez crookass Pokaż wiadomość
widzę, że wątek zamienił się bardziej w reklamę sprzedawców sibu.

ja się chciałam tylko pożegnać, tabletki odstawione na najbliższy rok. Wczoraj się dowiedziałam, że jestem w ciąży

Gratuluję co tam kg-y aby było wszystko dobrze . Powodzenia życzę ,odezwij się czasem
a my nadal pozostaniemy na poszukiwaniu namiarów
zegda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-13, 11:42   #1760
malgos_m
Przyczajenie

witam
Dziewczyny czy ktoś już zamiawiał od mr.slim@hush.com?
Ja dziś zamówiłam i zaraz dam znać czy doszło i potem dam zanać czy to nie placebo!
pozdawiam i życzę sukcesów: kciuki:
malgos_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-13, 15:36   #1761
deneris
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez crookass Pokaż wiadomość

Eee tam moze sie okazac ze dzieki ciazy zrzucisz , niektore dziewczyny tak mają , moja mama po ciązy była patyczakiem. Wiec bądź dobrej myśli.

Co do reklamy sprzedawców to fakt sama nie ufam poleceniom przez kogoś początkującego na forum. Póki co zamowilam adipex retard, jak okaże się nieorginalny to przynajmniej mniej pieniędzy w błoto pójdzie.
Stary 2012-08-13, 15:45   #1762
gosik39
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez deneris Pokaż wiadomość
Eee tam moze sie okazac ze dzieki ciazy zrzucisz , niektore dziewczyny tak mają , moja mama po ciązy była patyczakiem. Wiec bądź dobrej myśli.

Co do reklamy sprzedawców to fakt sama nie ufam poleceniom przez kogoś początkującego na forum. Póki co zamowilam adipex retard, jak okaże się nieorginalny to przynajmniej mniej pieniędzy w błoto pójdzie.
no może nie do końca prawda ... nawet jak będzie oryginalny może Ci nie zadziałać wiem po sobie Adipex na mnie wcale nie działała a miałam kupowany w aptece w Czechach więc sprawdzone źródło a na moją koleżankę działał super
Stary 2012-08-13, 21:37   #1763
Anunia17
Przyczajenie

pan TN kase w piatek odebral i zamilkl na amen wię♥c chyba wtopa dziewczyny juz nie wierze zadnemu z netu chyba sami podpuszczacze cholera by wziela a tak liczylam

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-08-13, 22:25   #1764
Anunia17
Przyczajenie

no i chyba sobie "nalepilam" na plecach ksywke glupia kolejne wtopione pieniązki??????????????? hhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaal o panie N gdzie me oczekiwane super chudnięcie? dziewczyny kase odebral w piątek i cisza nastała wszystko zamarło od wczora wieczora, czyzbym znow ? nie ma rzetelnych juz na tym świecie?
Stary 2012-08-13, 22:36   #1765
deneris
Przyczajenie

gosik39 zobaczymy. Nie stosowałam adi, kiedyś meridia na mnie super podziałała ta słabsza 10mg. Zobaczymy, jak adipex nie podziała to bede dalej szukała , póki co zamówiłam tylko 20 caps na próbę więc jakiejś fortuny nie stracę.
Stary 2012-08-14, 11:57   #1766
oblio84
Przyczajenie

Mam takie jedno pytanie do Pan ktore tak jada na Pana N.

Jakim cudem mozna bylo stracic kase jak on wysyla kurierem i placi sie przy odbiorze? A moze to tylko dla mnie jednej sa takie warunki;/

ech... za duzo tu tych pseudo reklam i pseudo oszczerstw...
oblio84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-14, 14:51   #1767
gosik39
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez oblio84 Pokaż wiadomość

Jakim cudem mozna bylo stracic kase jak on wysyla kurierem i placi sie przy odbiorze? A moze to tylko dla mnie jednej sa takie warunki;/

Witam dokładnie tak samo myślę to tylko reklama i anty reklama rywalizacja .... Ja kupiłam u pana N i sprawdziłam co zawierała przesyłka dopiero płaciłam kurierowi
Niestety jak narazie nie wracam do łykania tabs bo muszę porobić badania kontrolne ,ustalone było juz od 3 miesiecy z moją panią doktór więc nie mogę nic narazie łykać by wszystko było wiarygodne .
Jakoś waga staneła w miejscu ale niemartwi mnie jakby szła w górę to wtedy bym się zmartwiłą póki co poczekam co będzie po konsultacji i moze wrócę do łykania tabs....
Wszystkim dużych spadków życze pozdrawiam
Stary 2012-08-14, 15:26   #1768
Anunia17
Przyczajenie

ano taki cudem proszę pan ze placilam western union czyli jednak mozna nie zadna auto reklama a kupic chcialam jak kazda z was dlaczego na pana ZK nie pisalam bo byl rzetelny a tu pierwszy raz kupilam i od razu nie wypalilo i nie za zadnym pobraniem kurier bo wysylal za granice wiec chyba jest jakas roznica dla malo zorientowanych

---------- Dopisano o 15:26 ---------- Poprzedni post napisano o 15:22 ----------

ponadto latwo sprawdzic bo nawet tel ma wyłączony ciągle tylko się poczta zalacza więc nie wiem ile razy sie nagrywalam przynajmniej by odpisal cokolwiek a nie tak kase wziąć i cisza a maile skonczyl pisac w niedziele bo wiadomo w PL poczta w niedziele nie dziala, jesli okaze sie ze jednak przesylka dojdzie oczywiscie to napisze zeby nie bylo ale rzetelnych trzeba chwalic a ja mam nsadzieje bo zalezy mi na zrzuceniu kg do weselicha

Edytowane przez Anunia17
Czas edycji: 2012-08-14 o 15:46
Stary 2012-08-14, 17:10   #1769
sawusia49
Raczkowanie

Witam,najpiękniejsze troszkę puszyste Wizażanki.Jestem chyba tu najstarsza,bo mam 52lata,co nie znaczy,że chcę być grubiutka.W kwietniu od p.Izy tej z Anglii kupiłam sibutril15.po 1opakowaniu schudłam 4kg i to było wszystko,dwa następne opakowania 0kg.Przy tym 1 opakowaniu miałam powera,nie bardzo chciało mi się jeść,ogólnie fajne uczucie,a póżniej wszystko zanikło.Wiem,że pan Z.miał jakieś problemy,natomiast p.N nie ma za dobrych opinii.No i cóż tu robić????Od kogo kupić???A schudnąć bardzo potrzebuję,radzcie kochaniutkie.Jak macie jakieś pytanie odnośnie mojego odchudzania-pytajcie-odpowiem.Ale jak macie jakieś namiary,proooszę podzielcie się.
sawusia49 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-14, 17:16   #1770
Ejniacz
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez oblio84 Pokaż wiadomość

No ja na kuriera od 2 sierpnia czekam

N. nie odpisuje na maile, nie odbiera telefonu, jestem bardzo niezadowolona z tego jak podchodzi do klientów. W końcu dostaje za to niemałe pieniądze

Jean Cocteau
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum W krzywym zwierciadle odchudzania

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości