|
|||||||
| Notka |
|
| W krzywym zwierciadle odchudzania Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
|
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1741 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Slimex 15
Cześć dziewczyny
Nie schudłam na przyjęcie tak jak chciałam a nawet dobiłam do 100kg teraz schudłam 8kg tak sobie jem płatki owsiane rano i wieczorem, jakiś obiad,więcej piję wody.... i zdaję sobie sprawę że tak długo nie pociągnę więc zaopatrzyłam się w Clenbuterol bo na mnie Adipex, Slimex nie działa..... Od jutra zaczynam
|
|
#1742 |
|
Przyczajenie
|
Witam u mnie 4 dzień Slimex-u póki co energia,domek błyszczy,nie mam odwagi stanąc na wagę żeby sie nie zdołowac..:/
|
|
|
|
#1743 |
|
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny...pusto się tu zrobiło.
Udało mi się jak na razie (mam jeszcze 2/3 trzeciego opakowania si..ax) zużywając 2i 1/3 opakowania zrzucić 21,6 kg także jest różnica... Mały tylko problem i prośba o pomoc: jak posiadacie jakieś bezpieczne i solidne źródło tabsów to poproszę na priv jakieś namiary. Będę wdzięczna. pozdrawiam |
|
|
|
#1744 |
|
Przyczajenie
|
cześć.
Jestem nowa. postanowiłam napisać jako, że jest to jeden z niewielu aktualnych wątków dot. odchudzania, jakie udało mi się znaleźć. zastanawiam się nad kupnem meizitangu. Czy któraś z Was zna pewnego dostawcę, który nie sprzedaje podróbek? Stosowałyście już ten lek? jakie rezultaty? byłabym bardzo wdzięczna za jakiekolwiek informacje. |
|
|
|
#1745 |
|
Przyczajenie
|
![]() :Widzę że Marika zostawiła nas juz na dobre -szkoda |
|
|
|
#1746 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
smaczny i zdrowy lizak lodowy ![]() czuje po sobie że jakieś efekty zaczynaja się pojawiacmale nadal nie wchodzę na wagę zobacze juttro dzisiaj 5 dzień.
|
|
|
|
|
#1747 |
|
Przyczajenie
|
Hej
U mnie efekty nie duże ale zawsze coś waga w dól zaczynałam 19-07 z waga 91,80 a dziś waga 88,20 byłam 3 tygodnie na sibu-r a od tygodnia na sibus-m efekty w tym tygodniu sa lepsze niż po tych 3 tygodniach ![]() Katia czekam na Twoje wynik i
|
|
|
|
#1748 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, ile czekałyście na przesyłkę od pana N ?
|
|
#1749 |
|
Przyczajenie
|
Od pana N. jeden góra dwa dni bo leci kurierem.
Inne pytanie, kto brał Sibu..x? Jak wyglądają tabletki czy kapsułki? Bo zmieniam na kolejny miesiąc na to bo podobno chwalone za wyniki i chcę się ustrzec podróbek. |
|
|
|
#1750 |
|
Raczkowanie
|
hejka,ja juz po połowie drugiego opakowania sibu...x i jest dobrze-mieszcze sie w ciuchy sprzed ciąży i mam ogólnie -8kg,moze to nie jest jakis tam szokujący wynik ale ja jem wszytsko na co mam ochotę,zwłaszcza owoce,lody,czasami ciasteczka-wogóle zauwazyłam ze odkąd biore te tabsy to stale mam ochote na słodkości,ale takie typu ''danio'',lody,i ciastka bez czekolady i kremu,najlepiej kruche,a na zwykłego schabowego itp.mięsiwa nie moge jakoś patrzeć,przy poprzednim opakowaniu też tak miałam.Z jednej strony to dobrze bo jak skoncze brac sibu..x to nie bedzie takiego jojo jak bede jadła normalnie ale z drugiej strony to miałam nadzieje ze odzwyczaje sie od słodyczy.Tak czy inaczej ważne jest tylko to ze mam -8 kg.
|
|
|
|
#1751 |
|
Przyczajenie
|
hej
śledzę ten wątek od dłuższego czasu ale się słabo udzielam... Po prostu mamy bardzo podobne problemy, a brak samoakceptacji wyziera z każdego postu... Czemu jesteśmy tacy niedowartościowani? ech... ale do rzeczy - Kochani szukam namiaru na si..bu..ax biało- niebieski. Tylko ten na mnie działa...Bardzo was proszę o jakiś sprawdzony namiar na priv. Pozdrawiam serdecznie! Życzę powodzenia - i pamiętajcie WSZYSCY JESTEŚMY WARTOŚCIOWI, choć niedoskonali....
|
|
|
|
#1752 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#1753 |
|
Przyczajenie
|
he he he
ja wczoraj zapłaciłam ciekawe wiec kiedy do mnie dojdą? mam nadzieje ze tak i ze oryginalne a nie placeb![]() o
|
|
|
|
#1754 |
|
Przyczajenie
|
hej dziewczyny.
Trafiłam do Was szukając jakieś info na temat generyka meridii. Brałam już meridię i pięknie schudłam, później zaczął się szał z wycofywaniem leku ale udało mi się dostać zelixę, później i ją mi zabrali. Na parę miesięcy dałam sobie spokój z tabsami, bo niezbyt wiedziałam skąd je wziąć. Natknęłam się na jakieś ogłoszenie w necie, zapłaciłam i dostałam mydło... zniechęciłam się, ale cóż.. po kolejnych paru miesiącach wiem, że nie dam rady inaczej. W każdym razie.. mogłybyście podać mi jakiś namiar na kogoś sprawdzonego? Czy slimex w Anglii jest sprzedawany legalnie? Potrzebna jest recepta? Z góry dzięki za odpowiedzi
|
|
|
|
#1755 |
|
Przyczajenie
|
Kochana nie wiem czy sie doczekasz odpowiedzi. Sama też prosiłam o jakieś namiary na pw. ale widać, że osoby początkujące na forum nie bardzo mogą liczyć na taką pomoc. Sama dałam tutaj cynk że od KZ nie da się juz zamawiac. Znalazłam jakąś dziewczynę która wysyła z Anglii ,ceny ma wysokie, i nie wiem czy można jej ufać.
|
|
|
|
#1756 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
witam, ja jeszcze nie zamawiałam ale dziewczyny z forum podaly mi osoby od których zamawiały i sprawdzone sa osóbki to pan Nalepa i małżeństwo 40 ich oferty są w necie pozdrawiam
|
|
|
|
|
#1757 |
|
Raczkowanie
|
Witam Was . Dziewczyny pytanie czy sibumax a sibutril to ten sam lek różniący się tylko nazwą ? Pytam bo chciałam zamówić ,a u tej Pani jest sibutril i wacham się
sibumax na mnie działa ,a ten drugi hm nie wiem No i właśnie u tej Pani jest drogo , macie jakiś inny namiar ? |
|
|
|
#1758 |
|
Raczkowanie
|
widzę, że wątek zamienił się bardziej w reklamę sprzedawców sibu.
ja się chciałam tylko pożegnać, tabletki odstawione na najbliższy rok. Wczoraj się dowiedziałam, że jestem w ciąży ![]() całe te moje 10kg wróci pewnie podwójnie podczas ciąży :P |
|
|
|
#1759 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
co tam kg-y aby było wszystko dobrze . Powodzenia życzę ,odezwij się czasema my nadal pozostaniemy na poszukiwaniu namiarów
|
|
|
|
|
#1760 |
|
Przyczajenie
|
witam
Dziewczyny czy ktoś już zamiawiał od mr.slim@hush.com? Ja dziś zamówiłam i zaraz dam znać czy doszło i potem dam zanać czy to nie placebo! pozdawiam i życzę sukcesów ![]() : kciuki:
|
|
|
|
#1761 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Co do reklamy sprzedawców to fakt sama nie ufam poleceniom przez kogoś początkującego na forum. Póki co zamowilam adipex retard, jak okaże się nieorginalny to przynajmniej mniej pieniędzy w błoto pójdzie. |
|
|
|
|
#1762 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
wiem po sobie Adipex na mnie wcale nie działała a miałam kupowany w aptece w Czechach więc sprawdzone źródło a na moją koleżankę działał super ![]()
|
|
|
|
|
#1763 |
|
Przyczajenie
|
pan TN kase w piatek odebral i zamilkl na amen wię♥c chyba wtopa dziewczyny juz nie wierze zadnemu z netu chyba sami podpuszczacze cholera by wziela a tak liczylam
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1764 |
|
Przyczajenie
|
no i chyba sobie "nalepilam" na plecach ksywke glupia
?
|
|
|
|
#1765 |
|
Przyczajenie
|
gosik39 zobaczymy. Nie stosowałam adi, kiedyś meridia na mnie super podziałała ta słabsza 10mg. Zobaczymy, jak adipex nie podziała to bede dalej szukała , póki co zamówiłam tylko 20 caps na próbę więc jakiejś fortuny nie stracę.
|
|
|
|
#1766 |
|
Przyczajenie
|
Mam takie jedno pytanie do Pan ktore tak jada na Pana N.
Jakim cudem mozna bylo stracic kase jak on wysyla kurierem i placi sie przy odbiorze? A moze to tylko dla mnie jednej sa takie warunki;/ ech... za duzo tu tych pseudo reklam i pseudo oszczerstw... |
|
|
|
#1767 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
to tylko reklama i anty reklama rywalizacja .... Ja kupiłam u pana N i sprawdziłam co zawierała przesyłka dopiero płaciłam kurierowi Niestety jak narazie nie wracam do łykania tabs bo muszę porobić badania kontrolne ,ustalone było juz od 3 miesiecy z moją panią doktór więc nie mogę nic narazie łykać by wszystko było wiarygodne . Jakoś waga staneła w miejscu ale niemartwi mnie jakby szła w górę to wtedy bym się zmartwiłą póki co poczekam co będzie po konsultacji i moze wrócę do łykania tabs....Wszystkim dużych spadków życze pozdrawiam ![]()
|
|
|
|
|
#1768 |
|
Przyczajenie
|
ano taki cudem proszę pan ze placilam western union czyli jednak mozna nie zadna auto reklama a kupic chcialam jak kazda z was dlaczego na pana ZK nie pisalam bo byl rzetelny a tu pierwszy raz kupilam i od razu nie wypalilo i nie za zadnym pobraniem kurier bo wysylal za granice wiec chyba jest jakas roznica dla malo zorientowanych
---------- Dopisano o 15:26 ---------- Poprzedni post napisano o 15:22 ---------- ponadto latwo sprawdzic bo nawet tel ma wyłączony ciągle tylko się poczta zalacza więc nie wiem ile razy sie nagrywalam przynajmniej by odpisal cokolwiek a nie tak kase wziąć i cisza a maile skonczyl pisac w niedziele bo wiadomo w PL poczta w niedziele nie dziala, jesli okaze sie ze jednak przesylka dojdzie oczywiscie to napisze zeby nie bylo ale rzetelnych trzeba chwalic a ja mam nsadzieje bo zalezy mi na zrzuceniu kg do weselicha Edytowane przez Anunia17 Czas edycji: 2012-08-14 o 15:46 |
|
|
|
#1769 |
|
Raczkowanie
|
Witam,najpiękniejsze troszkę puszyste Wizażanki.Jestem chyba tu najstarsza,bo mam 52lata,co nie znaczy,że chcę być grubiutka.W kwietniu od p.Izy tej z Anglii kupiłam sibutril15.po 1opakowaniu schudłam 4kg i to było wszystko,dwa następne opakowania 0kg.Przy tym 1 opakowaniu miałam powera,nie bardzo chciało mi się jeść,ogólnie fajne uczucie,a póżniej wszystko zanikło.Wiem,że pan Z.miał jakieś problemy,natomiast p.N nie ma za dobrych opinii.No i cóż tu robić????Od kogo kupić???A schudnąć bardzo potrzebuję,radzcie kochaniutkie.Jak macie jakieś pytanie odnośnie mojego odchudzania-pytajcie-odpowiem.Ale jak macie jakieś namiary,proooszę podzielcie się.
|
|
|
|
#1770 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() N. nie odpisuje na maile, nie odbiera telefonu, jestem bardzo niezadowolona z tego jak podchodzi do klientów. W końcu dostaje za to niemałe pieniądze
|
![]() |
Nowe wątki na forum W krzywym zwierciadle odchudzania
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:31.

Nie schudłam na przyjęcie tak jak chciałam a nawet dobiłam do 100kg teraz schudłam 8kg tak sobie jem płatki owsiane rano i wieczorem, jakiś obiad,więcej piję wody.... i zdaję sobie sprawę że tak długo nie pociągnę więc zaopatrzyłam się w Clenbuterol bo na mnie Adipex, Slimex nie działa..... Od jutra zaczynam

co tam kg-y aby było wszystko dobrze . Powodzenia życzę ,odezwij się czasem

?