|
|
#1741 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czerwcowe Mamusie 2015, cz.III
Cytat:
aż tak nie miałam potrzeby interesować się tematem, ale cenna informacja. |
|
|
|
|
#1742 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
zazdroszczę bliźniaków ))))Cytat:
))Cytat:
Cytat:
))Cytat:
Cytat:
Dwa razy próbowałam odpisać i za każdym razem kot mi przeszkadzał. Wróciłam z pracy na nogach, ale ślisko i śniegu dużo, więc szłam dużo dłużej i strasznie się zmeczylam. Bardzo zmarzlam, więc położyłam się do łóżka. Zaraz przyszedł kocurek i chciał się wygłaskać. Poglaskałam i czytalam dalej. to położył mi się na telefonie i tak się rozmruczał... wygłaskałam, on się wyprzytulał i... ogrzał mnie szybciutko. Często tak robi jak wrócę zmarznieta, potrafi jak nigdy wejść pod kołdrę i grzać, bo normalnie to mu za gorąco. I tym przytulaniem mnie uśpił, tz mnie obudził po 23 jak wrócił z pracy. |
||||||||
|
|
|
#1743 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Kurde a ja tez sie napalilam na skip hopa nawet juz jedna obserwuje na ebayu. Hmmm no to nie wiem teraz. W niedziele bede u bratowej, ona ja ma, to zobacze jak ona tam gabarytowo i wagowo wyglada. Bratowa tez mowila, ze w pewnym momencie wydala jej sie za mala.
|
|
|
|
|
#1744 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Dzisiaj wybieram się do fryzjera! Czeka mnie podcięcie włosów. szuuu gratuluję zakupu i tego, że wreszcie możesz wstawać! Nie widziałam go na żywo jeszcze. W sklepach sama tandeta, te co mają wystawione np. w Smyku ledwo się kupy trzymają Ale trzeba będzie coś wybrać.
|
#1745 |
|
Zakorzenienie
|
Co do torby do wozka my mamy Fisher Price czarna z delikatnymi motywami. Z tego co kojarze jest jeszcze brazowa. Jest lekka i pojemna, osobiscie jestem z niej bardzo zadowolona. I ma mate do przewijania w zestawie
![]() A z lewatywa nie jest tak zle, serio. Chwila i po wszystkim. Mnie pytaly polozne czy robimy i bez wahania sie zgodzilam. Wg mnie lepsze to niz przy partych narobic na srodek sali porodowej
|
|
|
|
#1746 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja przelewy dostaję z ZUS i oba były szybciutko i bezproblemowo ale moja koleżanka nie miała takiego szczęścia i czekała 3 mies na pieniądze teraz już wrociłam do pracy więc znowu pracodawca przelewa Cytat:
uwielbiam ciuszki z NEXT Cytat:
już sama nie wiem co będzie najlepsze |
|||
|
|
|
#1747 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, jak możecie sprawdźcie te wózki. Bebetto maja bardzo złe opinie, moi znajomi bardzo też narzekali, w internecie się roi od złych opinii, że źle się składa, że źle wykonany itp. Mnie się one bardzo podobają ale zrezygnowałam z nich.
|
|
#1748 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1749 |
|
Zakorzenienie
|
wózki bebetto zachwalał kuzyn, oni mają i są zadowoleni. Ale poczytam na necie.
|
|
|
|
#1750 |
|
Zakorzenienie
|
Pan w Astrze tłumaczył nam których modeli bebetto nie warto brac
|
|
|
|
#1751 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny czytam to co od wczoraj naskrobałyście i stwierdzam, że moja wiedza na temat dziecka, pielęgnacji i tego co trzeba kupić znikoma :/ hehe dobrze, że są tu już tak doświadczone mamuśki
Mam tylko nadzieje, że dostanę się do szkoły rodzenia i tam coś się nauczę
|
|
#1752 |
|
Konto usunięte
|
Dziewczyny dziękuje Wam za miłe słowa, nie cytuje bo znowu nie mam neta, UPC daje mocno ciała ostatnio
![]() Dzwoniłam do prokuratury okręgowej do działu prac zapytać czemu tak mało kasy. Okazało sie, ze grudzień rozliczany był tylko do 10 i tylko jedno zwolnienie moje leżało wtedy na biurku (a mam co 2 tyg) wiec tylko tyle dostałam... W styczniu dostanę pewnie grudniową kasę itd... Ale dobrze, ze sie wyjaśniło w pracy a nie musiałam walczyć z zusem... Więcej nie pisze, bo ciężko z tel, chce mój internet
|
|
|
|
#1753 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a pW pierwszych tygodniach po urodzeniu dziecka to akurat najbardziej będziesz marzyć o tym żeby się wyspać, a nie o wycieczkach na plażę w bikini i co tu zrobić z podpaską a jak już się ogarniesz to będzie po połogu i będzie mozna korzystać z uroków lata ![]() Cytat:
fakt, pierwszy tydzień najgorszy, potem już z górki ![]() Cytat:
jeśli nie jest z krwią to nie zwiastuje szybkiego porodu Cytat:
Cytat:
![]() jakie? bo mi właśnie bardzo się podobał Bebetto. Mało jest wózków z tka wygodnymi koszami na zakupy. Szuuu ładny ten wózek |
|||||
|
|
|
#1754 |
|
Konto usunięte
|
aaa i dodaje moje "garbate"
Gabi to jest takie tworzywo pokryte ekoskórą, szkoda tylko, ze głośno sie składa... Ale ideałów nie ma... Zobaczymy, najwyżej sprzedam i kupie mutsy albo trailza
Edytowane przez 201710041131 Czas edycji: 2015-01-08 o 09:28 |
|
|
|
#1755 |
|
Zakorzenienie
|
Szuu ładny ten wózek
---------- Dopisano o 09:33 ---------- Poprzedni post napisano o 09:32 ---------- dzięki |
|
|
|
#1756 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
? Mnie ona własnie odpowiada, bo nie jest łolopą Cytat:
Ja tez nie wiem skąd mojemu tacie się wziął Franek, tak nagle wypalił U mnie nigdzie w rodzinie, wśród znajomych Franka nie ma... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Mi tez sie baaardziej podoba mutsy igo ale spacerówka się nie rozgłada, u mnie to dyskwalifikacja Cytat:
|
||||||
|
|
|
#1757 | |
|
Zadomowienie
|
Czesc dziewczyny!
Cytat:
nie mam zielonego pojecia o wozkach i przewijakach jestem na etapie wyboru szpitala i kupowania wiekszych stanikow ![]() najsmieszniejsze, ze dzisiaj przed wyjsciem z domu maz do mnie "moj ty wielorybku" i w ogole ze brzuszek i ze tak sie zmieniam, wychodzimy z domu, spotykamy kolege ktory nie wie o ciazy no to mu powiedzielismy a on na to "no co wy, jaja sobie robicie, nic nie widac!" naprawde nie wierzyl ![]() kaja dawaj ta minimalistyczna liste!!! Edytowane przez poldzik Czas edycji: 2015-01-08 o 09:50 |
|
|
|
|
#1758 |
|
Konto usunięte
|
Mehja nic lekarz nie mówił, nie pytałam bo chce miec pewność zeby nie nakręcać sie zbytnio
![]() Za 5 tyg mam połówkowe u tej babki od genetycznych to pewnie sie dowiem ![]() Kaja wiem wiem
|
|
|
|
#1759 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() Brzuszek nadal mnie boli, dobrze że jutro wizyta... |
|
|
|
#1760 |
|
Zakorzenienie
|
ja to wizyty jeszcze 12 dni... jak to się ciągnie.
Jak tam dziewczyny czujecie jakieś ruchy? Ja jestem w 20 tygodniu i dalej nic... Czekam cierpliwie
|
|
#1761 |
|
Zakorzenienie
|
mam wrażenie, że spacerówka jest mała w porównaniu do stelaża..
a w tym mutsy igo chodzi Ci o to, ze spacerówka nie rozkłada się na całkiem plasko czy co?
|
#1762 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie wczoraj dziec skopal tak wieczorem ze aż TŻ poczuł
|
|
#1763 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1764 |
|
Zakorzenienie
|
ja też już tak chcę
|
|
#1765 | |
|
Zadomowienie
|
http://allegro.pl/body-krotki-rekaw-...928822310.html
chyba kupię w prezencie dla maleństwa i TŻ ![]() ---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:20 ---------- Cytat:
|
|
|
#1766 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1767 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oczywiście, napewno będę dopisywać jakieś rzeczy ale to co mi się przypomniało w trakcie pisania to zapisałam i to jest tylko to co wiem że mi się przydało przy Blance. https://www.dropbox.com/s/xg8it3e822...opia.docx?dl=0 Cytat:
Cytat:
a w Igo spacerówka jest kubełkowa. Gdyby nie to, to wziełabym igo. |
|||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1768 | ||
|
Zakorzenienie
|
super!!
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1769 |
|
Zakorzenienie
|
Wgl to przepisałam się na wizytę wcześniej.. Miałam iść 19, ale wczoraj mnie olśniło że w sumie to za duża przerwa będzie między poprzednim usg a tym. Miesiac minął wczoraj, ale wczoraj było tyle babek, po tej przerwie że szok i zapisałam się na pon, na 18.15
|
|
|
|
#1770 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
fajny garbatek Cytat:
no ale druga ciąża to też inaczej ![]() Cytat:
Tassia zmotywowałaś mnie i byłam już w Zusie założyć profil zaufany fajna sprawa i widać sprawny ten mój zus, zwolnienie mam do 12.01 a termin wypłaty 13.01 no cuda normalnie
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:41.

Tak jak zawieszenie wypłaty zasiłku na kilka miesięcy, bo oni prowadzą dochodzenie czy zasiłek się znalezy czy nie... Ciekawe co by powiedział taki kontroler zusowski, jakby jemu nie wypłacali kasy przez kilka miesięcy...

wszystko poszło w cyce i brzuch. Strach pomyśleć jak teraz zacznie waga rosnąć 
rosi:
Wg lekarza wszystko ok, mały zdrowy, moja szyjka póki co ładnie trzyma (a bałam się po chorobie Julka czy się nie zmasakrowała od noszenia). Z racji że z twardnieniami brzucha się uspokoiło, mam pozwolenie zejść z dawki magnezu z 3x2 na 3x1 
Nie widziałam go na żywo jeszcze. W sklepach sama tandeta, te co mają wystawione np. w Smyku ledwo się kupy trzymają
06.09.2014
byłam przekonana, że dziś da mi skierowanie a tu jednak nie.

? Mnie ona własnie odpowiada, bo nie jest łolopą