|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1741 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXVIII
Cytat:
![]() pierwszy raz słyszę o takim cudu ![]() http://kafeteria.tv/Masz-zbyt-ciasne...KI-ECgkzJLifhe i jeszcze przeczytałam, że to świetny sposób na Śmierdzący But Goofi'ego ![]() ![]() Edytowane przez 201605301559 Czas edycji: 2015-07-01 o 09:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1742 |
Przyczajenie
|
wiem, że zmieniam temat ale z ciekawości poczytałam co piszecie o Szusz, szczerze powiem oglądam tylko jej vlogi i to wtedy gdy jest Tomek bo ona sama jest po prostu hmmm nudna... Zawsze jak nasłucham się tego biadolenia to odechciewa mi się oglądać mało tego nawet mi się to udziela ! Tomka bardzo lubię myślę, że to dlatego, że on po prostu jest sobą i nikogo nie udaje któraś z was wspomniała o tym, że Szusz naśladuje Alex z zachowania. Pooglądałam trochę filmików Alex ponieważ nigdy wcześniej nie widziałam jej i już wiem co mi w Szusz nie pasuje ona po prostu nie jest sobą a gdy jest to wtedy jest po prostu nudna !
Niektórzy mają parcie na szkło, ok ja to rozumiem, ale kurcze Alex podziwiam bo dziewczyna ma pasje i potrafi na tej pasji zarabiać ... a Szusz mam wrażenie, że robi filmiki dla kasy ... jej filmy są coraz gorzej dopracowane są robione na tzw sztukę i szczerze wolę pooglądać sobie chociażby Zoellę która jest młodsza ode mnie ale przynajmniej miło mi się ją ogląda poprawia mi humor i jakoś widać, że po prostu jest naturalna w tym co robi mało tego jej filmy są zawsze dopracowane. Nie trzeba dodawać filmików codziennie żeby być popularnym ale trzeba to po prostu robić DOBRZE ! Ludzie naprawdę widzą kiedy ktoś pokazuje siebie takim jakim jest ... W ogóle ostatnio nasunęła mi się inna myśl czy to nie jest tak, że to po prostu Tomek ma kasę bo patrząc na wyposażenie mieszkania i to jaki mają sprzęt no to wątpię żeby to wszystko kupili w momencie gdy Szusz się do niego wprowadziła... a Szusz siedzi pewnie w domu całymi dniami ... Ja razem z TŻtem pracujemy codziennie i sorki ale za bardzo nie mamy czasu sprzątać na tygodniu ... a u Szusz zawsze wymuskane mieszkanie ... jakoś inni vlogerzy pokazują swój bałagan i się tego nie wstydzą ... szczytem wszystkiego był tekst o robieniu prania a raczej namaczaniu ... bym chyba musiała całymi dniami w domu siedzieć i nic nie robić haha Nie pasuje mi to, że polscy vlogerzy utrzymują się tylko z youtuba i udają, że pracują bo przepraszam bardzo ale wklejenie takiego vloga czy filmu zajmuje trochę czasu ! to nie jest tak hop siup i mamy filmik ... jakoś vlogerzy którzy na co dzień pracują normalnie dają filmiki co najwyżej dwa razy w tygodniu a Szusz dalej wciska innym, że ma normalną pracę ... no chyba, że jest to praca na pół etatu ... ![]() ![]() ![]() ot takie moje spostrzeżenia ... |
![]() ![]() |
![]() |
#1743 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1744 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1745 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1746 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1747 |
Konto usunięte
|
Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXVIII
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1748 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1749 | ||
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() przynajmniej jak ma bałagan to się go nie wstydzi i wszystko jest naturalne ![]() P.S. a już najbardziej mnie wkurza jak nakręcają filmiki w tłustych włosach co zauważyłam u Szusz i Boogie no sorki ale do takich rzeczy trzeba się przygotować a nie iść na żywioł bo dla mnie to obrzydliwe ... a w ogóle Boogie to już inna historia też mnie denerwuje tekstami w stylu "jestem żoną" a teraz pewnie będą teksty o tym, że jest i żoną i matką jakby to co najmniej był jakiś wyższy status społeczny ![]() ---------- Dopisano o 09:14 ---------- Poprzedni post napisano o 09:09 ---------- Cytat:
![]() Edytowane przez pooqpooq Czas edycji: 2015-07-01 o 09:10 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1750 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Może mają skuteczną interpunkcję. Cytat:
![]() To już sprzątać nie wypada, bo nie jest to zgodne z naturalnymi instynktami człowieka? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1751 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1752 |
Kociara
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1753 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:25 ---------- Poprzedni post napisano o 10:23 ---------- chcesz przepis? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1754 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() przypomniało mi się od razu ciasto Isaura - moja mama molestowała nim gości przy każdej okazji. No i pleśniakiem ![]() Edytowane przez 201605301559 Czas edycji: 2015-07-01 o 09:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1755 |
Zakorzenienie
|
rozwala mnie, że na wątek regularnie wraca bulwers, że szusz przebywa w domu
![]() co to kuźwa was boli, laski, że ona w domu jest i że ma porządek? co, ma tyrać w biedrze dwunastki i pokazywać kosmetyki z bebeauty, żeby było spoko? ![]() to jest takie niskie i zawistne. każdy może mieć swoje zdanie, ale serio, to miauczenie o jej pracy i pieniądzach i mieszkaniu to jest nuda na kółkach. takie nowocześniejsze grażynkowanie w oknie i "PA! KUPILI SOBIE SAMOCHÓD, CIEKAWE SKUND MIELI?"
#1756 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1757 |
Zakorzenienie
|
Mnie to zwisa. Drazni mnie tylko to, ze wlacza kamere kiedy nie ma nic do powiedzenia. I na zmiane leci: mam remont elewacji, kicia sie myje, suszi jest glodna, te halasy to moja zmywarka, pralka, no jak ona moze
#1758 |
Konto usunięte
|
olenkasz
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1759 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1760 |
Wtajemniczenie
|
A niech siedzi sobie w domu jak może, tym bardziej że ona nie obija się, tylko chyba ma pracę którą może wykonywać zdalnie. Uwielbiam to, że jeśli ktoś pracuje w domu (czy jest grafikiem, pisarzem, programistą łotewa) to od razu się zakłada że nic nie robi
![]() Ja też bym chciała pracować w domu, ale to jeszcze nie powód żeby nie lubić Szusz, bo jej się to udało. Raczej lepiej się skupić na tym żeby mieć to samo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1761 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1762 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
a jeśli jej pracą jest tylko youtube to niech to robi porządnie a nie na odwal ![]() co do bałaganu sorki ale nie wierze, że każda tu na forum jest perfekcyjną panią domu i mi tutaj nie chodzi o "zwykły porządek" ja uważam, że aż TAK wymuskane nie mam gdy oboje pracujemy plus 2 psy (staramy się z TŻtem sprzątać co weekend a w dni robocze tylko pilnujemy żeby czysto było ... ) fakt moja wina bo obiady gotuję w domu ... mogłabym na mieście jeść to już by mi odpadł czas na gotowanie albo żyć na mrożonkach ![]() Edytowane przez pooqpooq Czas edycji: 2015-07-01 o 09:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1764 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#1765 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1766 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() i to mnie najbardziej irytuje plus robienie z ludzi debili Edytowane przez pooqpooq Czas edycji: 2015-07-01 o 09:52 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1767 |
Konto usunięte
|
A jaram nie uważam żeby szusz miała wymuskane - patrz: to za kanapa
![]() Co do tego "wychodzę do pracy", ałtfity biznesowe z asusem - mnie to raczej bawi niż wkurza ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1768 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
O tym porządku to się nie bedę wypowiadać bo to jakaś abstrakcja i idiotyzm, że komus może przeszkadzać. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1769 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1770 |
Zakorzenienie
|
to się czepiajcie tego, że filmy są nie takie, a nie, że elaboraty, bo OJEJCIU JA PRACUJĘ Z TEŻECIKIEM I TAK NIE MAM A ONA NIE PRACUJE Z TEŻECIKIEM I MA CZYLI WNIOSEK JEDEN- MA ŹLE XD
dajcie spokój.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:02.