![]() |
#1741 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie czerwcowe 2015! :) część 13.
Goska jeszcze spi a mi sie chce sikac :P pewnie jak wstane to sie obudzi...
![]()
![]() |
#1742 |
Wtajemniczenie
|
Trójki wychodzą. M od rana chodzi i jeczy. Nie wie czego chce. Zaraz sobie strzele. Jak dobrze ze mamy dzisiaj gości to się zabawi.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1743 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
...tapatalk... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1744 |
Zakorzenienie
|
Indu nie wiem czy dam radę nagrać bo jak widzi tel to albo zaraz chce do ręki albo się zawstydza :P
Gapu czemu nie bierzesz witamin? Aika a do tego łózka jest możliwość dodania jeszcze jakiś zabezpieczeń na bok? Rozmawiałam z bratem i w razie 'w' możemy sobie wziąć od nich wózek z gondolą. No ale jeździć na dwa wózki mi się nie widzi ![]() Znowu do naszego xlandera nie widziałam dostawek. Dzwoniłam do tych sióstr ale niestety nie mają żłobka. Pozostaje dzwonić bo odległych miejscach. L. dzisiaj ma mniejszy katar, już aż tak nie leci ale za to przeszło na kaszel i okropne samopoczucie. Wczoraj dostała cały arsenał wspomagaczy, kremów, wysmarowałam stopy nalewką czosnkową i mam nadzieję, że jej przejdzie. Wczoraj zasnęła przed północą. Tzn. zasnęła o 20, wstała po 20 minutach i szalała do północy. Ewidentnie jest strasznie rozstrojona świętami, dziećmi. Moja siostra jest u nas codziennie, L. jest zakochana w kuzynkach, wariują, szaleją, raz czy dwa przetrzymaliśmy ją do 21 i chyba teraz mamy tego skutki.
![]() |
#1745 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1746 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny a jak u was z jedzeniem?
Goska od jakiegos czasu poprostu zre. Ciagle chodzi i mniem mniem. Je wszystko i naprawde fajne porcje. Po czym za 5 minut znow mniam mniam. I tak caly dzien...kurde czy teraz jest jakis wzmozony wzrost czy rozwoj? Ja rozumiem ze ona ciagle biega wiec spala ale to jest masakra. Zjadla swoj obiad, mi wyzarla pol talerza a tz musi jest w zamknietym pokoju bo tez sie zabiera.... I nie chce spac bo tata mniam mniam.. ![]()
![]() |
#1747 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Moja jest totalnym niejadkiem. Juz nie mam pomysłu co jej robić na obiad bo większość i tak ląduje w koszu. Z całego obuadu potrafi zjeść 5 zielonych groszkow i juz oddaje talerz |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1748 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1749 |
Zakorzenienie
|
Moja ciągle siedzi w lodówce. Chociaż w święta miała tyle atrakcji ze zjadła niewiele
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1750 |
Zakorzenienie
|
M do niedawna tyle jadl. Teraz mu sie odmienilo i je bardzo malo :/ no chyba ze jajecznice albo jogurt z cynamonem.
M dzisiaj po kapiel byl ubuerany przez tz. ubral do pizamki i puscil, bo mialam za chwile suszyc malemu wlosy suszarka. Naglee slysze takie glosne NIEEEE z lazienki. Tz stoi nad kapiacym sie po raz drugi Markuskiem. ![]() bylismy na zakupach na nogach. z wozkiem ide 9-11 min. Z Markuskiem 50min. Lezal na chodniku, czolgal sie, chcial wbiec na ulice. Cale szczescie mamy plecak z linka, bo byloby ciezko. Oczywiscie ubranie do prania. Dobrze, ze tutaj ludzie nie reaguja na cos takiego, juz sobie wyobrazam w pl na naszym osiedlu... ...tapatalk... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1751 |
Zakorzenienie
|
Obiad je w żłobku a często jeszcze z nami dojada. Obowiązkowo musi być jogurt nat i ser zolty. Ostatnio za to nie lubi próbować nowych rzeczy w domu bo w żłobku to wszystko wciąga
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1752 |
Zakorzenienie
|
Ja się chyb nie będę wypowiadają na temat jedzenia L
![]() Aika z jak tak mało je to zamiast tego na mleko czy w ogóle nic? Marei to wesoło miałaś. A M sam wszedł do wanny???? Jakie macie plany na sylwestra? ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#1753 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
...tapatalk... ---------- Dopisano o 21:06 ---------- Poprzedni post napisano o 21:06 ---------- my w domu. moze kolega wpadnie, moze nie. zobaczyny. ...tapatalk... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1754 |
Zakorzenienie
|
O matko.....Goska dzis nie spala ani sekundy w dzien i byla mega marudna. Wykonczyla mnie dzis psychicznie jedyny plus tego taki ze polozylam ja spac o 20 a o 20.03 juz spala.....
To se nalalam kubek ajerkoniaku i sie odstresowuje :P Taaaaa....sylwester....ph i. Ja spedzam z mistrzem i malgorzatą ![]()
![]() |
#1755 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny napiszcie mi co dajecie dokladnie przy przeziebieniu? U nas choroba sie rozkreca. Mnie tez bierze.
![]() |
![]() |
#1756 |
Zakorzenienie
|
Groprinosin dla dzieci
![]() |
#1757 |
Wtajemniczenie
|
Marcel do niedawna wsuwal wszystko co mu dałam. Teraz znowu wybrzydza i nie chce jesc produktów na które się wcześniej rzucał np brokulów, marchewki itd. Czekam aż mu przejdzie.
Umieram, mieliśmy gości i teraz padam. M się super bawił ale on to uwielbia towarzystwo. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1758 |
Zakorzenienie
|
Blanka je wszystko doslownie wszystko. Patryk musi miec smak ale obydwoje lubia co innego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1759 |
Zakorzenienie
|
Fartuch do smarowania aromactiv. Na nos maść majerankowa. Do nosa nasivin soft. Syrop prawoslazowy Alte czy jakoś tak się nazywa. Do nawilzacza Na grzejnik wkraplam do wody olejek miętowy .
Na noc smaruję jej stopy smalcem gesim i na to nalewka czosnkowa Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#1760 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1761 |
Zakorzenienie
|
O i Wit C daje ale to codziennie
Fartuch trzymam kciuki żeby jutro wstał odrobinę zdrowszy ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#1762 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Siostra mowi by dac pulneo, u nich niby super na kaszel. Ale to od dwóch lat. Michal ma 16kg więc tyle co 2-3 latek ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1763 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 22:33 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ---------- 16kg?????!!!!!!! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1764 |
Zakorzenienie
|
Ooo Michu to niezly koksu!
![]()
![]() |
#1765 |
Konto usunięte
|
Jaka ta witamina c? Bo zaczynam sie przekonywać. Jak skończę kp to chyba zacznę dawac
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 22:54 ---------- Poprzedni post napisano o 22:54 ---------- Stu 16 kilo na roczek wazyl Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1766 | |
Zakorzenienie
|
Hehe, ja też nic nie wiem. On tak o sobie ![]() ---------- Dopisano o 23:09 ---------- Poprzedni post napisano o 23:05 ---------- Cytat:
Franek je cały dzień. Chce wszystko, co ktoś je. Ale co ciekawe, nie je kolacji. Po prostu nie chce. Widocznie tak się napcha cały dzień, że już nie chce.
![]() |
![]() |
#1767 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Staram sie nic nie dawać. Czekam z godz i znowu jej sie pytam czy chce jeść. Dzis sama prosiła zeby jej dac ale dziubnela dwa razy i na tym sie skończyło. Mleko tylko daje jak gdzieś mamy isc zeby głodna nie była. Nie chce jej uczyć ze jak nie zje to dostanie mleko. Koleżanka tak robiła i ma teraz 3.5 latka który nic nie je bo wie ze mleko dostanie. Cytat:
O kurczę. Zdrowia. Cytat:
U mnie jest "thank you" i oddaje talerz Cytat:
A właśnie, czemu Ty jestes przeciwko podawaniu wit C? Juz kiedys pisałaś, miałam pytać i zapomniałam |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1768 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
lipomal, groprinosin, syrop prawoślazowy, nurofen, aromactiv do smarowania. Zdrówka dla Was! Michałek waży więcej niż mój starszak ![]() Szuu- ja daję cebion. Właśnie jak cos się dzieje. Na co dzień nie.
Leoś ![]() http://www.suwaczki.com/tickers/j5rb2n0a3th34quw.png Franio ![]() http://www.suwaczki.com/tickers/j5rb2n0a3h9hdz85.png Edytowane przez Irmusia81 Czas edycji: 2016-12-28 o 22:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1769 |
Wtajemniczenie
|
On może wiedzieć coś czego ty jeszcze nie wiesz 😀
U nas cebion codziennie. Ja jestem maniakiem Wit c, sama w siebie tez codziennie ładuję większe dawki. Chyba dzięki temu od dawna nie choruję. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1770 |
Zakorzenienie
|
16 kg rowno. Jest wysoki i duzy, ale nie gruby. Ma kuzyna prawie 5 letniego i ten kuzyn tez nosi ciuchy 104.. i jest wyzszy od michala niewiele.
![]() Dziewczyny jak dajecie wit c? Mam cebion i juvit i oby dwa kwasne w ch. Michał jak to widzi to spiernicza. Nie na jakis slodszych? Zawsze musze robic jakies skomplikowane mikstury by mu przemycić. ![]() Ja zjadlam dwa zabki czosnku pol cytryny i dwie łychy miodu. Wnerwia mnie chorowanie ciazowe bo jestem skazana na przegrana i czuje w kościach jak mnie rozklada. :/
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:58.