|
|
#17761 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ebi Smolarek
Cytat:
ale podtrzymuje to ostatnie ![]() o mammmo leże i kwicze
|
|
|
|
|
#17762 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I dzieki za przekazanie pozdrowień ![]() Cytat:
![]() A może mu się spodoba ![]() Cytat:
I niech m,nie teraz wywioza w kaftanie ! Ja swoje powiedziałam ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() TRI!!! Życzenia dla Ciebie: Nie zerkaj za siebie, Idź śmiało przez życie, podkochuj się skrycie, kontroluj swe rządze, zarabiaj pieniądze (na mecze wyjazdowe reprezentacji )Lekceważ petaków, unikaj cwaniaków, przepisów przestrzegaj, na sobie polegaj... I..... SŁODKIEGO SMOLARKA W ŁÓŻKU KAŻDEGO RANKA ![]() ![]() Ja pierdzielę!! Bedę poetką ![]() A jak tam zakupy?? Kupiłas jakąś sukienkę?? |
|||||
|
|
|
#17763 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Dochodzą jeszcze różne gwary np. śląska , albo mazowiecka .Ale spokojnie , dość dobrze mówie po niemiecku .Mesarka , jeżeli zrobiłabyś mi avka z pandami , Ebim i z Cristiano byłabym Ci ogromnie wdzięczna .Cytat:
Może i lepiej , że tego nie przeczyta .... Pomyślałby , że jesteśmy delikatnie mówiąc porąbane Cytat:
Wtedy byłby dopiero szał .
|
|
#17764 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
UUUUUUUUUUU ALE POPIJAWA BY BYLA ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#17765 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O jaaaaa ...........
|
|
#17766 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() owszem kupiłam póżniej Wam wrzuce zdjęcia ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
|
|
|
#17767 |
|
Zakorzenienie
|
Widziałyście to ?
http://www.youtube.com/watch?v=gv4iiaBGrjE I jaka techniawa !
|
#17768 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Parówkowa sprawa wymiata... Cytat:
|
|
#17769 |
|
Zakorzenienie
|
Ja chce avatar z pandami !
W międzyczasie ucze sie o udarach mózgu .
|
#17770 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#17771 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oooooo....... Ja również będe musiała nauczyć sie o urazach mózgu .oprócz tego m.in choroby naczyniowe mózgu bóle głowy biologiczne podstawy strachu / lęku otępienia zaburzenia snu zespoły neurologiczne to tylko kropla w morzu .Mam egzamin opisowy , ale to dopiero pod koniec czerwca .
|
|
#17772 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o jaaaaa to na odwyk byśmy poszły Cytat:
a kto jest parówkowy mistrz |
||
|
|
|
#17773 |
|
Konto usunięte
|
Dziewczyny, ale Ebi nie umie czytać po polsku
Był taki filmik, jak Ebi był na czacie WP (przed mundialem) i gość, który siedział koło niego wszystkie pytania musiał mu czytać na głos, bo Ebi sam nie potrafił. Zresztą, same ten filmik w tym wątku podawałyście.
|
|
|
|
#17774 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;4344417]Dziewczyny, ale Ebi nie umie czytać po polsku
Był taki filmik, jak Ebi był na czacie WP (przed mundialem) i gość, który siedział koło niego wszystkie pytania musiał mu czytać na głos, bo Ebi sam nie potrafił. Zresztą, same ten filmik w tym wątku podawałyście. [/quote]Może on po prostu chciał słyszeć te pytania i odpowiadać na nie tak jakby to była rozmowa... Bo inaczej byłoby mu się trudniej skupić... Sonia pisała, że Ebi zna wiele polskich stron więc na pewno potrafi czytać po polsku... Chyba, że tylko obrazki ogląda
|
#17775 |
|
Konto usunięte
|
Soniu, masz jakieś fotki?
Możesz wkleić?
|
|
|
|
#17776 | |
|
Zadomowienie
|
[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;4344417]Dziewczyny, ale Ebi nie umie czytać po polsku
Był taki filmik, jak Ebi był na czacie WP (przed mundialem) i gość, który siedział koło niego wszystkie pytania musiał mu czytać na głos, bo Ebi sam nie potrafił. Zresztą, same ten filmik w tym wątku podawałyście. [/quote]Cytat:
a tak serio to moze on umie czytac po polsku tylko czyta wolno i ten koles czytal mu dlatego zeby to nie zajelo zbyt duzo czasu...
|
|
|
#17777 |
|
Zakorzenienie
|
hejo
![]() zapomnialam a przeciez mam dla was od jakiegos tygodnia...moze dwóch fotki z treningu bvb oczywiście metze nietykalny, ale resztą możecie się wedle uznania bliżej zapoznac i może w końcu ktoś mi powie jak nazywa się ten blondasek bo na przystojniakach nikt nie wiedział
|
|
#17778 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Szkoda, że tylko jedna fotka Ebiego... |
|
|
|
|
#17779 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#17780 |
|
Konto usunięte
|
O mamoooo, ale sie porobiłooo!!!
Nie no seryjnie, ja się bardzo cieszę z obrotu spraw I nie mam zamiaru nic edytować, w końcu co jest, mam się wstydzić za coś, co napisałam i sztucznie udawać grzeczniutką? A takiego! Nie zmienie tu nic tylko dlatego, że Ebi tu może wejdzie Dziewczyny, bądźcie sobą, bo przepowiednia Grumbel się spełni!! [1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;4344417]Dziewczyny, ale Ebi nie umie czytać po polsku Był taki filmik, jak Ebi był na czacie WP (przed mundialem) i gość, który siedział koło niego wszystkie pytania musiał mu czytać na głos, bo Ebi sam nie potrafił. Zresztą, same ten filmik w tym wątku podawałyście. [/quote] Na każdym czacie z gwiazdą nawet polską gwiazda tylko mówi, a jakiś koleś za nią pisze ![]() Tri!! WSZYSTKIEGO NAAAAAJ NAJ NAJLEPSZEGO na te Twoje urodzinki ![]() ![]()
Edytowane przez 7ff68c701155e8d8df718a53d4dcd8f42fe80c19_6010ad0234c28 Czas edycji: 2007-05-13 o 20:24 |
|
|
|
#17781 |
|
Raczkowanie
|
no właśnie askawtn ma rację pamiętacie, sam powiedział że na zgrupowaniach to on lubi rozkręcać towarzystwo heheJa zmieniam opisik ... zaraz będzie NEW !!!Tri dawaj foty sukienki Ja tesh sobie kupiłam sukienkę, na imprezę ale przyjdzie dopiero za ok tydzień ( przez net kupiona )
"Na białych skrzydłach uciec stąd Anioł wie gdzie jest mój dom A śmiech roztopi w sercu szkło Dosyć płaczu ..." ![]() Ebi Jego wdzięk, umiejętności, osobowość, wygląd ... Piotruś & Wojtuś Cugowscy BRACIA - FOREVER
|
|
|
|
#17782 |
|
Raczkowanie
|
Tak was dużo, a nikt nie pisze ...
DO ROBOTY Soniu ... jesteśmy spragnione wiadomości o twojej kolacji z Ebim, proszę zgaś to pragnienie udzielając nam informacji ... ![]() Please, zaraz zginęęęęę ...
"Na białych skrzydłach uciec stąd Anioł wie gdzie jest mój dom A śmiech roztopi w sercu szkło Dosyć płaczu ..." ![]() Ebi Jego wdzięk, umiejętności, osobowość, wygląd ... Piotruś & Wojtuś Cugowscy BRACIA - FOREVER
|
|
|
|
#17783 |
|
Zakorzenienie
|
Był taki filmik, jak Ebi był na czacie WP (przed mundialem) i gość, który siedział koło niego wszystkie pytania musiał mu czytać na głos, bo Ebi sam nie potrafił. Zresztą, same ten filmik w tym wątku podawałyście. [/quote]Ale dziewczyny , Ebi chyba umie przeczytac podstawowe polskie słówka takie jak na przykład : KOCHAM , CHCĘ , SPADAJ , PANDY ( )Bez obawy , chłopak na pewno sobie poradzi .[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;4344771]O mamoooo, ale sie porobiłooo!!! Nie no seryjnie, ja się bardzo cieszę z obrotu spraw I nie mam zamiaru nic edytować, w końcu co jest, mam się wstydzić za coś, co napisałam i sztucznie udawać grzeczniutką? A takiego! Nie zmienie tu nic tylko dlatego, że Ebi tu może wejdzie Dziewczyny, bądźcie sobą, bo przepowiednia Grumbel się spełni!! Na każdym czacie z gwiazdą nawet polską gwiazda tylko mówi, a jakiś koleś za nią pisze [/quote]Jeszcze jak sie dowie , że z Tri studiujemy psychologie , to może będzie chciał sie do nas zgłosić na terapie w niedalekiej przyszłości? Stwierdziłam że czekolada rozpuszczalna La Festa o smaku pistacjowym jest pyszna ![]() Ocho! Widze 1 gościa !
|
#17784 |
|
Konto usunięte
|
Tłok jak nigdy
Wszystkie czekają na gościa |
|
|
|
#17785 |
|
Raczkowanie
|
Ja nie wiem, ale ja nigdy nie próbowałam nic "pistacjowego" ... Sama nazwa mnie odstrasza
hehe coś zielonego w łupinkach - jak orzech, a jednak ...
|
|
|
|
#17786 |
|
Zadomowienie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;4344970]Tłok jak nigdy
Wszystkie czekają na gościa
|
|
#17787 |
|
Zakorzenienie
|
Tak sie wtrace, Akashafan Magda wziela fotki z netu, nie byla na treningu
![]() a powiedzcie mi, ladnego mam avatarka?? wlasnie dzielo Magdy ![]() kurde Wisla remisuje z Cracovia 0 do 0 :/
Za mądra dla głupich, a dla mądrych zbyt głupia. Zbyt ładna dla brzydkich, a dla ładnych za brzydka. Za gruba dla chudych, a dla grubych za chuda. Za łatwa dla trudnych, a dla łatwych za trudna. Zbyt czysta dla brudnych, a dla czystych za brudna. Spróbuj się domyślić gdzie to mam.
|
|
|
|
#17788 |
|
Raczkowanie
|
A jutro nikogo nie będzie i nic nie będzie ... :P: hehe albo w ogóle nie przyjdzie ... Chociaż wejdzie ...
ciekawość by go zeżarła ...
|
|
|
|
#17789 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Polecam pistacjową i marcepanową Gościu , gościu - bądź gościem i ujawnij sie ! ![]() Ich jest dwóch !!!!!!!!!!
|
|
#17790 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no to mój Amedick tłinie Cytat:
dwóch gości już
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:16.

O, nie, to ja chyba przeczytam całe forum od początku i zedytuję wszystkie moje posty. Trzeba tu posprzątać. Bo tak sobie myślę, że osoba z zewnątrz może uznać, że my jesteśmy napalone na wszystkich co przystojniejszych piłkarzy 
)