![]() |
#151 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Majówki 2016 - część trzecia
Ja wstawiłam na lokalnej grupie, że wydam 4 naklejki, to po minucie już były chętne, ostatecznie dałam koleżance, to mnie regulaminem zaczęły straszyć
![]() Już nie mówię o tym, że dziewczyny handlują tymi naklejkami ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#152 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#153 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#154 | |
Z deszczem w butach
|
Cytat:
Martunia - zdrówka dla Zuzi, biedna mała. Może chociaż Tymka ominie. Manu - jeszcze wracając do "family forever" od teściowej - to mi to zabrzmiało trochę jak groźba ![]() Młode coś mi nie chciało na noc zasnąć, a ostatnio w nocy sam się na brzuch przekręca. Więc zrobiliśmy obrót, pogłaskałam po łepetynce, poklepałam po pupie i sam zasnął. O! Pochwaliłam i pewnie się zepsuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#155 |
Moderatorka z pazurem
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#156 |
Zakorzenienie
|
Pytalam meza-potwierdza mrozenie nie zabija bakteri. Teraz chyba bede prala te wszystkie pluszaki chociaz raz na jakis czas, narazie mala sie niby nie bawi za specjalnie no ale sa.
|
![]() ![]() |
![]() |
#157 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Większość przynajmniej Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#158 | |
Moderatorka z pazurem
|
Cytat:
![]() Lubie za to Mrowke, bo maja fajne artykuly dekoracyjne. Z jedzeniem za to trudniej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#159 |
Zakorzenienie
|
Ja tam piore częściej niz raz na miesiąc, jak oslinione, wytarmoszone i przewleczone po podłodze wiele razy, to siyp do pralki na 95. Taki tam pobyt w termach
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#160 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja czekam na taka... zemsta kolegi tz za jakies stare problemy haha Ale zrobilam za☠☠☠iste sushi!! Teraz przynamniej raz w tygodniu bede robic. 10x taniej niz kupic ;p |
|
![]() ![]() |
![]() |
#161 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#162 | |||
Z deszczem w butach
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Boszzzz, wyobrażam sobie jak oe odmarzają i są takie zajarane i rozkręcają imprezę ![]() Cytat:
![]() O to to! O tą śline mi chodzi, bo wydaje mi się, że w tych wyślinionych elementach się namnaża nie wiadomo co. Choć piorę przed pierwszym podaniem, a potem już raczej okazjonalnie. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#163 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#164 |
Zadomowienie
|
jaki czad...Maz kupił dla tej 2latki co była u nas wczoraj w Lidlu takie pałki kukurydziane.Marki Lidlowej.Patrzę skład...spoko tylko skrobia kukurydziana 100% i co ...dał Emilce to zabawy jedna...bo niczym nie dalo jej się uspokoić...5min i nie ma pałki....cała wyssala....dziś dostała też 1 sztunie aż się cała cieszyła ;-) nic jej nie jest żyje ;-) a radochy miała po pachy ;-)
także jakby co to polecam sklad wporzasiu. ps.burak trawi nam się już dzień...a od 2 dni dostaje brokuła...się pytam...gdzie brokul?czemu na buraczkowo robi ;-(
#165 |
Zakorzenienie
|
To ja się wyłamię - lubię biedronę
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#166 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 95st??? Jest co wyciągać? Ja wypralam ostatnio 3 misie w temp 40 i nie nadaja sie na pokaz. Kolekcjonerskie, ciezkie do zdobycia ![]()
Edytowane przez zabciajs Czas edycji: 2016-11-06 o 22:11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#167 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja pluszaki piorę ale w 40 stopniach;/ i niedawno miałam fazę na codzienne wygotowywanie plastikowych zabawek. A że to robiłam w za małym garnku, na największym palniku to sporo zabawek mi się ciut roztopiło ![]() Majlla ja pierwszy okres dostałam na początku sierpnia,a drugi po dwóch miesiącach, także nie ma czego się bać ![]() Zrobiłam sobie szarlotkę bezglutenową. Tyle jej zjadłam, że chyba to wszystko oddam:/ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#168 |
Zakorzenienie
|
Kocie, oni mają obowiazek Cie zaprowadzić
![]() Ja wole lidla, szybka sprawna obsługa, ciekawe produkty a co najwazniejsze najlepsze owoce i warzywa. A nawet o dziwo tańszy sklep. I z lidla mam już dwie ksiązki kucharskie, tez za naklejki ![]() Ale niestety nie kupie tam wody która pije czy niektórych orginalnych produktów. ---------- Dopisano o 23:17 ---------- Poprzedni post napisano o 23:16 ---------- Ja plastiki polewam wrzątkiem, nie gotuje.
![]() |
#169 | |
Zakorzenienie
|
Żabcia, teraz znów będą książki, od 10.11 do 30.11 (chyba) mają rozdawać naklejki
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#170 |
Zakorzenienie
|
Ktolikz lamaze lubi posiedzieć w ciepłej wodzie, podobnie słoń z pepco i miś z marksa&spencera. Jakby nie przetrwały kąpieli, to gdzie one by się pchały do dzieci
![]() No z pieska bakterie się też nie wymroziły... A tak serio, "nico" - przynajmniej u mnie takie zabawki opadają, bo producent jest imbecyl ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#171 |
Zadomowienie
|
Plastkowe, silikonowe zabawki też sparzam ttlko wrzątkiem.
Pluszaki nowe piorę przed pierwszym użyciem. Wydało mi się to oczywiste, bo tak samo jak i w nowych ciuszkach dla takiego maluszka są jeszcze nie do końca wyptane barwniki, które mogą uczulać. Pewnie jak będzie starszy i nie zauważę skłonności alergicznych to przestanę ![]() Do biedronki zaczęłam chodzić częściej teraz na macierzyńskim z tego względu, że jest to jeden z nielicznych sklepów do ktorego mogę wjechać normalnie wózkiem. Miałam jeszcze carrefoura, ale też przerobił się na biedronkę. W moim odczuciu jednak sporo się zmieniło, w stosunku do tego jak ten sklep wcześniej wyglądał. |
![]() ![]() |
![]() |
#172 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#173 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Miśka też bawi się moniem przed zaśnięciem, mówi do niego itp. ![]() Za to z apetytem słabiej... Co do zabawek to niektóre są naprawdę wnerwiajace, a moja cora uwielbia farmę z Fisher Prica ![]() Cytat:
jakiś link do takich zabawek? ![]() Cytat:
Ja mam od dwóch miesięcy...opóźnienie 3-4 dni. Lekarz mi powiedział, że okres może się pojawić, a później na kilka miesięcy zniknąć i nie ma reguły. Cytat:
Oooo szok! Wrzucam ponownie wszystko do pralki... Cytat:
Co do swiezakow nie pojmuje fenomenu, ale jak ktoś mądry napisał, one mają działać na dzieci, a nie na dorosłych. Dlatego z tego taka kasa. Co do Biedronki to czasami wpadam na jakieś tematyczne akcje...ostatnio kubki dla mnie mistrzostwo świata ![]()
![]() |
#174 |
Zakorzenienie
|
Co za tragiczna noc
![]() ![]()
#175 |
Zakorzenienie
|
Uff dobrze ze my jeszcze nie biegamy
![]() ![]() Wirus atakuje wszystkich po kolei w domu rodzinnym ... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#176 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#177 |
Zakorzenienie
|
Hahahahaha piłeczki z zoologicznego, padłam 😂😂😂
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#178 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Jak już widzę opakowania niestandardowej pojemności to po prostu omijam szerokim łukiem. ---------- Dopisano o 08:38 ---------- Poprzedni post napisano o 08:37 ---------- no_doubt nie podrzuce Ci linka bo sama szukam ale buszowalam wczoraj na stronce oball'a...zglupialam tylko bo nie wiem co wybrac
![]() |
#179 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ula racja, kiedys kupilam pur do naczyc i woda.Gdzie indziej to sie nie zdarza. Teraz bylam po chusteczki i kupilam fairy, bo teraz jego uzywam i zobaczymy czy sie rozni. Miśki mimo braku allergi mam zamiar pozniej prac. Jednak to zbiera wszystko co mozliwe. Musze pieska rozpruć i wyprać, bo Gabi go lubi. Ale nie wiem czy sie odwaze na 90 :drzwistrach: ---------- Dopisano o 08:51 ---------- Poprzedni post napisano o 08:50 ---------- Iwonia,nauczylam sie karmic z lekko podkurczonymi nogami, boli ale nie tak bardzo. I staralam sie nie usypiać przy karmieniu i szybko zajmować swoją pozycje. I dziś nie jestem aż tak polamana. ---------- Dopisano o 08:52 ---------- Poprzedni post napisano o 08:51 ---------- Martunia trzymajcie się ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#180 |
Raczkowanie
|
Sa proszki antybakteryjne np. nappy fresh działają już w 40stopniach . Do zabawek chyba można ? Skoro do ubrań i pieluch można . Tak myślę hehe. Sama też piore i prasuje ewentualnie para z żelazka je traktuje ;D
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:56.