|
Notka |
|
Prezenty Prezenty to coś co lubimy otrzymywać i dawać. Podpowiadamy jak wyszukać odpowiedni prezent. Gdzie kupić po okazyjnej cenie prezenty świąteczne i nie tylko. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#151 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Prezenty Dla Chłopaków Na Wszystkie Okazje
Ja dotychczas przez 8miesiecy, od kiedy to z TŻ jestem dałam mu:
Walentynki - wielkiego misia do przytulania (cieszył się jak nie wiem) Urodziny - koszulę ładną, elegancką Dzień Chłopaka - smoczek ![]() Bez okazji - bryloczek z małym miskiem i z serduszkiem na brzuszku (NICI) muszelka i kangur (maskotka) sprowadzone przeze mnie z Australii ![]() Z Litwy przywiozłam mu słonika z gliny na szczęście A na Gwiazdkę kupiłam mu perfumy (starannie chowam je, żeby nie znalazl ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#152 |
Zakorzenienie
|
książki, kosmetyki, bilet na koncert, karnet na silownie, magnezja+woreczek do wspinaczki, koszulka, ramka ze zdjeciem (moim
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#153 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() *jak już zostało wymienione, oczywiście bokserki * portfel *wielką szklankę z futerkiem krowim i napisem "pij mleko" *zestawy kosmetyków * worek z wściekłym kotem *koszule (bardzo długo musiałam go namawiać żeby zaczął chodzić w koszulach, a nie tylko w T-shirtach) * weekendowy wyjazd do Zakopanego (nigdy nie był wcześniej w górach) * rybki- paletki (ileż ja przeżyłam żeby je zdobyć ![]() * maskotke wściekłego goryla * obrazek z Aniołkiem i dedykacją * ramke Poza tym fajne są różne upominki ze "świata prezentów". Można tam znaleźć m.in. szklaną tablice z wygrawerowanym zdjęciem i podpisem. Inne pomysły to: * książka związana z jego hobby * dokładny model samochodu lub motoru * poduszka z twoją podobizną * zapalniczki, piersiówki, popielniczki... Dobrze jak zrobisz też coś sama, np. książeczka z bilecikami- życzeniami. Takie pomysły można znaleźć na forum"Zrób to sama".
![]() |
#154 |
Wtajemniczenie
|
Fajny wątek
![]() -bokserki -koszulki -swetry -perfumy -kubek robiony na zamówienie ze specjalną dedykacją -prtwel -breloczek -długopis -bokserski worek treningowy -zestaw hantli ( cholerswo było takie ciężkie że sprzedawca musiał zanosić mi to do samochodu a później sąsiad wnosił do domu ![]() Więcej już nie pamietam ale licze że inne dziewczyny się dopisza i powstanie tu prawdziwa baza prezentów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#155 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#156 |
Zadomowienie
|
To są mniej wiecej takie rybeńki (dorgie cholernie jak na rybki...kosztują ok 50-60zł, a takie podchodowane i ładnie ubarwione nawet pwyżej 200zł, że już nie wspomne o jakiś paletkowych "białych krukach"
![]()
#157 |
Zadomowienie
|
hej...ja mojemu TŻ kupiłam bardzo bardzo wiele prezentów przez 2 latka które jesteśmy ze sobą
![]() - świeczki,maske drewnianą na ściane,obraz na ściane,rózne małe duperelki do pokoju ![]() - kosmetyki:wody toaletowe,pianki do golenia itp -bokserki,ciepłe angorkowe skarpetki ( ależ się z nich cieszył tamtej zimy ) -różne rzeczy wykonywałam sama:serduszko z modeliny z napisem :You & Me ,wydrukowałam czarnobiałe zdjęcie Nowego Yorku formatu A4 i włozyłam w antyrame,czasem też kupowałam ładną małą kartke pocztową np w EMPIK'u i w małą antyramke dawałam i takie tam ![]() -kubek,poduszke-serce na Walentynki,na urodziny tradycyjnie do prezentu dołączam zawsze torcik ![]() ![]() -na świeta zawsze typowe do tego okresu bajery:Mikołaje,coś ciepłego:szalik,rekawiczk i,czapka ![]() ![]() ah ja od swojego TŻ ostatnio dostałam takie kule zapachowe do kąpieli co robią małe jaccuzi w wannie tez dobry pomysł na prezent ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#158 |
mała księżniczka
|
![]()
ja nawte myslalam p jakis takich malyh drobiazgach ktore repreentowalyby jakies etapy a naszego zycia, ... hm... z tym ze jest problem troszke z tym zrob to sama bo ja ani zdolnosci nie mam ,, a do tego on nie lugi takich rzeczy w stulu ramki wazonika czy figurki....ach, z tymi facetami....
![]()
![]() |
#159 |
Rozeznanie
|
Dot.: Prezent dla chłopaka na 3 rocznicę
wiesz co, idź do fotografów i poszukaj u nich takiego fajnego drzewka na którym wiszą "medaliony". Tam włożysz zdjęcia waszych twarzy. Śliczne jest to, i napewno zapłacisz do 50 zł. Nie jest to taka typowa ramka tylko coś bardziej orginalnego.
ps. a jak nie, to na 100% będzie sie cieszył z gry komputerowe ![]()
#160 |
Rozeznanie
|
Ja też cierpię z powodu braku pomysłów na prezenty. Dotychczasowe to standardy
![]() koszule, krawaty i inne części garderoby, perfumy i kosmetyki, ksiązki, misie i inne ozdóbki, kufel piwny ![]() Teraz kolej na portfel, bo mu się zniszczył (a to tez banalne) Na kartę graficzną i aparat cyfrowy mnie nie stać ![]() Chyba, że tak bez zapowiedzi kupię mu dużą butelkę Dog in the fog ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#161 |
Zadomowienie
|
![]()
Ostatni mi czasy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#162 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#163 |
Zadomowienie
|
![]()
Ja akurat nie mam z tym problemu.. Moja przyjaciolka robi naprawde swietne zdjecia. To jest jej "powazne" hobby
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#164 |
Wtajemniczenie
|
Ja moze wiem co mój TZ by chcial ale kompletnie sie nie znam na : czesciach do auta np ostatnio wiem ze chcial wymienic łożysko :|
* czesci do komputera, tez by mu sie przydaly, ale tez sie na tym kompletnie nie znam Jak bedzie potrzeba chyba pojde do Praktikera i poprosze jakiegos milego pana o pomoc w wyborze jakies chlopskiej zabawki. |
![]() ![]() |
![]() |
#165 |
Raczkowanie
|
Ona 17 ja tez robilam taki prezencik i bardzo polecam. mój byly juz Tż byl w 7 niebie jak to dostal. Najlepsze są takie wlaśnie tylko od siebie a nie ze sklepu prezenty wcale nie musisz robic profesjonalnej sesji wystarczy jak poprosisz kolezanke o pomocy aparatem cyfrowym( napewno ktos z twoich znajomych taki ma). Weż wasze zdjecia razem i zrób na plytce prezentacje power point. najpierw wy razem a póżniej zrób "jazde bez trzymanki" i wklej sexowne focie. Zaskoczenie bedzie jeszcze wieksze :P powodzonka
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#166 |
Raczkowanie
|
DLA ODWAŻNYCH...
(i dla tych którzy mają wolna chate:P nie chcemy miłych niespodzianek) Proponuje male szalenstwo ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#167 |
Raczkowanie
|
Ja z moim mężczyzną jestem 3 lata i robiliśmy sobie dużo różnych prezentów, bo i okazji było już dużo
![]() ![]() Mój TŻ był baaardzo wzruszony ![]() A teraz mam zamiar mu kupić czarny kubek, który pod wpływem ciepła zmienia się na biały i pokazuje (moje lub nasze) zdjęcie ![]()
![]() |
#168 |
Zakorzenienie
|
bielizne
komplet długopis + pióro lub ołówek perfum to chyba kazdy by na to wpadł ![]() ubrania szalik i rękawiczki plecak portfel hmmm jakbym miała tak wymieniać co mój TŻ dostał odemnie przez ten czas to ho ho
#169 |
Zakorzenienie
|
o i poduszke dla alergików z tego mój TŻ najbardziej sie ucieszył
#170 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() przeważnie dostawał prezenty zrobione przeze mnie wląsnoręcznie ( a raczej takie pół na pół, np kupiona ramka na zdjęcia i przeze mnie coś nabazgrane ), bo to wydawało mi się najbardziej oryginalne. straam się ze wszystkich sił odchodzić od prezentów sztampowych i jeszcze jakoś idzie. ale pomysły sie kończa niestety.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#171 |
Zakorzenienie
|
oj z każdą okazją mniej pomysłów...
ale do tej pory były m.in: portfel, kilka par satynowych bokserek zegarek maskotki skarbonka bransoletka koszulka ramka poduszka wiecej jakos nie moge teraz skojarzyc ![]() mnie teraz bardzo podoba sie cos takiego...http://www.allegro.pl/show_item.php?item=69234088 są różne wzory i napisy na zyczenie |
![]() ![]() |
![]() |
#172 |
Rozeznanie
|
Prezent Dla Faceta
to będą pierwsze urodziny mojego TŻ jakie spędzimy razem (poznaliśmy się ponad rok temu, ale parą jeszcze nie byliśmy) - ja naprawdę nie wiem, co się facetom dorosłym kupuje (wyłączając alkohol
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#173 |
Rozeznanie
|
Dot.: mój pierwszy prezent dla TŻ
jjjjjjeeeeeejjjj przepraszam normalnie mnie zaćmiło - pewnie nikt nie uwierzy ale ja kompletnie o wyszukiwarce zapomniałam, wstyd mi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#174 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#175 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#176 |
Rozeznanie
|
![]()
mój partner niedługo ma 25 urodziny, zabiore go do galerii niech sobie wybierze jakiś ciuch, hmm może jakiś fajny golf(zima idzie...hihih) do tego pewnie jakiś kosmetyk dorzucę i już po sprawie...kiedyś miało się więcej pomysłów na prezenty a terazz
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#177 |
Rozeznanie
|
Dziękuję, może z tym ubraniem to nie taki zły pomysł, skoro mam wprawę w kupowaniu dla rodzinki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#178 |
Zadomowienie
|
Mój TŻ jako pierwszy prezent dostał ode mnie moje zdjęcie w pięknej ramce.
Ale jeśli nie lubisz dawać zdjęć to proponuje coś z ubrań, albo może jakąś ładną wodę...? Rękawiczki skórzane... hmmm...? |
![]() ![]() |
![]() |
#179 |
Rozeznanie
|
![]()
witam wszystkich
![]() mam mały problem,jestem z chlopakiem od niedawna,wlasciwie 2miesiące i jest to związek na odleglosc,widujemy sie co 2-3tyg tak wiec kontakty nasze sa ograniczone i wiem,ze jeszcze wiele czasu zajmie nam zanim sie dobrze poznamy i to wlasnie jest przyczyna tego,ze nie za bardzo wiem co mu kupic,chcialam kupic mu cos dzieki czemu bedzie mogl sobie mnie zawsze przypomniec kiedy bede daleko,dodam ze zdjecia nie wchodza w gre bo juz ma,zastanawiam sie nad slodka poduszka przypominajaca np serduszko czy chmurke z napisami w stylu mysle o tobie,myslalam takze o jakims sygnecie i wlasciwie moje pomysly sie koncza;/ nie chce kupowac perfum czy ciuchow bo to mogloby zostac zle odebrane przez niego,w koncu nie znamy sie jeszcze na tyle dobrze.co radzicie?? co sprawilo waszym partnerom przyjemnosc,jakie upominki?? dzieki z gory za odpowiedzi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#180 |
Zakorzenienie
|
Dot.: jaki prezent dla chłopaka?
ja w Twojej sytuacji zrobiłabym tylko jedno. Zmajstrowałabym coś sama
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:05.