![]() |
#151 |
Rozeznanie
|
Dot.: Ciuszki I Nie Tylko :-)
moglabybyc nawet 10 razy uzyta bo to za duzego znaczenia nie ma
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#152 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
MASZYNKA DO MANICIURE jest na baterie ma 5 nakładek i jest w takim pedełeczuku bardzio fajnym ale nie wiem czy jeszcze mam z niej pudełko poszukam -mi sie u ciebie podoba bluzeczka czerwona i czarna z brokatem prosze o rozmiarki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#153 |
Zakorzenienie
Przekupka: 30 pkt / 100% pozyt.
|
31.brązowa bluzeczka (zamienie za cos specjalnego)
32.maszynka do maniciure z nakładkami różnymi 35.spódniczka satynowa 36.biustonosz bordowy z haftem(szelki odpinane) 37.majteczki białe ala spodenki z koronki jestem tym wstepnie zaintresowana ale poczekam na fotki:P:P:P ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#154 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ok.jutro beda foty pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#156 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
-różowa bluzka rozm.uniwersalny rozciąga sie (moze 2 razy miałąm na sobie) -czarna bluzka roamiar chyba M nie zniszczona -torebka pumy zarezerwowana ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#157 |
Wtajemniczenie
|
podoba mi sie u ciebie torebka z pumy i torebka ta http://www.wizaz.pl/forum/attachment...9&d=1143015093
znajdziesz cos
Jednej rzeczy wam brakuje-wszystkim bez wyjątku: odwagi. Nie mówię o jakimś popisyaniu się czymś przed kimś.Chodzi mi o odwagę przeżycia siebie aż do końca.Wszytko jedno gdzie: dożywtnie więzienie, klaztor, ferma wśród bushu czy wyokie stanwsko w jakimś ohydnym wielkim mieście Bogini Sportu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#158 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
torebki czarnej juz nie ma (siostra tez sie juz zamieniłą) ![]() ![]() pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#159 |
Zakorzenienie
|
jak obiecałam dodaje dzisiaj zdjęcia ale narazie tylko pare bo na reszte czekam,bo szwagier mi poczta wysyła bo musiał sopiować przez irde bo zdjecia sa robione telefonem
![]() WIĘC JESZCZE PÓŻNIEJ ![]() przepraszam za utrudnienia ![]() Edytowane przez JOANNA16 Czas edycji: 2006-11-28 o 19:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#161 |
Zakorzenienie
|
DOKŁADKA Z KOSMETYKÓW
-WODA ECLIPSE Z ORIFLAME ZOSTAŁO 95% -NAWILŻAJĄCY PODKŁAD WYGŁADZAJĄCY CERE KOLOR NATURAL CREAM Edytowane przez JOANNA16 Czas edycji: 2006-11-28 o 19:26 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#162 |
Raczkowanie
|
hej mogłabyś opisać tą rzecz:?
http://www.wizaz.pl/forum/attachment.php?attachment id=350320&d=1143460717 i jakby sie zwolnila to bylabym chętna na ta torebke ![]() http://www.wizaz.pl/forum/attachment.php?attachment id=343922&d=1143015003acha noi spodneki to rozmiar XS raczej ![]()
![]() |
#163 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
torebka puma jest w rezerwcji,maszynka to maniciure tez ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#164 |
Raczkowanie
|
no to tylko z tych rzeczy
![]()
![]() |
#166 |
Rozeznanie
Przekupka: 84 pkt / 100% pozyt.
|
kochana,jak większość jestem zainteresowana torebką ,ale widze ze do niej duuuza kolejka,więc ....jesli...ewentualnie.. .coś sie zmnieni...to daj znac w moim wątku....jestem zdecydowana poszperac w szafie i poszukac czegos specialnego(jakie ona ma wymiarki?)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#167 |
Zakorzenienie
|
![]()
hej intersuje mnie ten paseczek http://www.wizaz.pl/forum/attachment...4&d=1143064343 zerknij do mnie czekam na odp w moim watku
![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#170 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#172 |
Zakorzenienie
|
TOREBKA PUMA (W REZERWACJI ALE NAPISZE ROZMIARY BO MUSZE CO CHWILKE LATAC JA MIERZYC)
WYSOKOŚĆ 20cm. SZEROKOŚC 22 cm. SZEROKOŚĆ SPODU TOREBKI 11,5 cm. ma kieszen z przodu na zameczek w srodku jedną dużą (wiadomo) i jeszcze jedna małą |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#173 |
Rozeznanie
|
a teraz tak oglądałam swój wątek podobała Ci się dobrej jakości bluzka czerwona.. może chcialabys sie wymienic za ten maniciure? mnie by odpowiadalo. Chyba, że Tobie się już nie podoba to będzie problem bo mam jedna elegancką spudnice na skos, ale jest bordowa :P r: 36 ale pierońsko się rozciąga z czarna mini falbanką.
![]() |
#174 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a mozesz podac rozmiarki tej bluzeczki o ktirej wsopominałam juz wczesniej tej czerwonej? i jeslki mozna prosze o fotke tej spodniczki o ktorej piszesz wyzej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#177 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
juz popatrze do ciebie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#179 |
Rozeznanie
|
wymiarki podam wieczorem, albo jutro... za duzo nauki, spudniczke tez wrzuce potem, ale fotka nijaka. Ogolnie spudniczka nietknieta, stan BDB bluzka jest mega rozciągliwa
![]() ![]() Napisz mi na ile wyceniasz maszynke do maniciure?
![]() |
#180 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
hmmm wiesz trudno mi wycenic maszynke bo ja jej nie kupowałam dostałam od męza,wiec nie wiem ile kosztowałą a on juz nie pamieta bo to bylo 2 lata temu.A u mnie leży tylko wiec oomyslałm ze ja wymienie na cos co mi sie przyda. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:05.