![]() |
#151 |
Raczkowanie
|
Dot.: LIpcowe Panny Młode
LAdne te wasze zaproszenia dziewczyny!!!
Ja juz zaczynam zabawiac sie w roznoszenie zaproszen. Zaczelismy w te swieta. WIekszosc bedzie trzeba wyslac, bo rodzina i znajomi rozsiani po swiecie. Ale fakt,ze zblizajacy sie dlugi week end bedzie sprzyjal kolejnym spotkaniom, ktore trzeba wykorzystac!!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#152 |
Rozeznanie
|
Katarzyna R - mamy podobne zaproszenia tyle, że sami je zaprojektowaliśmy. Znajoma narysowała nam prawie identyczną parę (wnętrze) i do tego zaprojektowała śliczną okładkę. Wszystko poszło już do drukarni (w której pracuje mój tata więc zaproszenia są za darmo
![]() ![]() Poza tym w Święta udało nam się zaprosić całą moją rodzinę. Zostali nam jeszcze tylko znajomi i rodzina TŻ. Wczoraj byliśmy też u Księdza i wszytko poszło bardzo sprawnie. Nie mieliśmy żadnych problemów, "kazań" itp. Słyszałam różne rzeczy o tym jak to jest u Księdza, ale u nas było bardzo wesoło. Spisaliśmy protokół i zostało nam dostarczenie dokumentów z USC. Powlutku coś się zaczęło ruszać. Teraz pojawił się kolejny problem, w co się wystroić na poprawiny ![]() Pozdrawiam ![]()
![]() |
#153 |
Zadomowienie
|
Na poprawiny proponuje dla kontrastu coś krótkiego lekkego i baaardzo wygodniego.
#154 |
Rozeznanie
|
A może coś w tym stylu
![]()
![]() |
#155 |
Zadomowienie
|
Jesli chodzi i mnie to wlasnie coś takiego byloby dla mnie idealne ... moje koleznanki na swoich poprawinach mialy roznie:
- jedna miala dlugą bordową sukienke- troszke jej mlodosci ujęla wygladala i jak powazna żona ![]() - druga uszyla sobie cos w tym stylu jak te ze zdjecia i wygladala ślicznie, wlasnie tak jak wedlug mnie powinna wygladac Panna Mloda na swoich poprawinach. ![]()
#156 |
Rozeznanie
|
A wiecie gdzie można znaleźć takie sukieneczki? Widziałam coś podobnego w Orsay, ale była czarna
![]() Pozdrawiam ![]()
![]() |
#157 |
Zadomowienie
|
Cześć Dziewczyny!!!
Zamówiłam w końcu dziś sukienkę, przymiarka w połowie lipca ![]() Co do sukienki na poprawiny ja też jestem za takimi typami jak wkleiła marzka82. W końcu to lipiec więc może być gorąco, po co się męczyć dwa dni w długich sukniach. Jedno wiem na pewno, bedzie krótka i lekka ![]() Pozdarwiam |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#158 |
Zadomowienie
|
Dochodzi do was kolejna Lipcówka
![]() i poleciły Zajazd Pod Gwiazdami w Lublinie. I żałuję, że wcześniej sie tam nie wybraliśmy bo terminów na czerwiec już brak więc pozostał 14 LIPIEC 2007.
http://gallery.michalmech.pl/main.php http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20070714290117.png http://abcslubu.pl/suwak/07_27_2007_14_7_2007_39.png 14 lipiec 2007 - Nie umrzemy nigdy...umiera tylko czas...
|
![]() ![]() |
![]() |
#159 |
Zadomowienie
|
Na 2007 juz miejsca zarezerowane?
![]() Moze wiekszosci to nie dziwi, ale mnie troche przraza ![]() A jak tam u reszty lipcówek? Czy wy tez musiałyscie rezerwowac sale z takim duzym wyprzedzeniem? A tak wogole to witaj Frecia_28 wśród lipcówek ![]()
#160 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#161 |
Rozeznanie
|
U nas z lipcem to też przypadek. Salę zamawialiśmy we wrześniu (w Ostrołęce) i wolne terminy zaczynały się od połowy października, a ja strasznie chciałam żeby było ciepło. Był jeszcze jeden termin w Święta Wielkanocne (bylibyśmy juz małżeństwem
![]() ![]() Mogę się jeszcze pochwalić, że zaliczyliśmy dziś poradnię małżeńską. Było trochę dziwnie, ale Pani była bardzo miła i zrobiło jej się nas szkoda, biedni studenci chcą się pobrać, a tu odsyłają ich od poradni do poradni i wpisała nam 3 spotkania za jednym razem ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam ![]()
![]() |
#162 |
Zadomowienie
|
A nas ta cała poradnia jeszcze czeka w maju... uff jak my to przezyjemy ... no jakos bedzie trzeba
![]() Za to nie jestem cała szczesliwa bo juz nie musze dokonywac trudnych wyborów z sukienka, nie musze sie o nią martwic ze jeszcze jej nie ma w salonie - bo w tym tygodniu dostałam wiadomość ze juz jest i czeka na przymiarke, i chyba nie musze sie juz martwic o buty - pani w salonie zaproponowała ze mi je sprowadzi ... cały dzien dzisiaj przebieralam w ofercie wreszcie rodzina odetchnała z ulga kiedy oznajmiłam ze buty wybrane. Swoją droga podziwiam cierpliwosć mojego otoczenia bo domyslam sie ze te moje rozterki zaczynają byc meczące ![]() Teraz trzeba sie będzie zabrac za niezbede formalnosci. Cierpliwie czekac na zaproszenia - powiedziano mi ze 14 dni roboczych ...
#163 |
Przyczajenie
|
Dot.: Słoneczne panny młode
Ja również 7.07.2007, w Poznaniu. Data cudna, ale z załatwieniem sali mieliśmy problemy 1,5 roku przed. No, ale sie udało i już nie mogę się doczekać 7.07.2007
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#164 |
Raczkowanie
|
Witam panny mlode
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#165 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
http://gallery.michalmech.pl/main.php http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20070714290117.png http://abcslubu.pl/suwak/07_27_2007_14_7_2007_39.png 14 lipiec 2007 - Nie umrzemy nigdy...umiera tylko czas...
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#166 |
Zakorzenienie
|
Witam kolejne lipcóweczki
![]() ![]() ![]() Ja osobiście gdybym miała myśleć o tym całym ślubie dłużej niż 6m-cy to dopiero bym na głowie dostała ![]() ![]() ![]() U nas to był pełen spontan ![]() ![]() ![]() Nie wierzyłam,że mówi poważnie,ale kiedy zamówił orkiestrę i przyniósł wolne terminy knajpy,która nam się zawsze podobała-doszło do mnie,że to nie przelewki ![]() ![]() ![]() I tak trafiłam na wspaniały wizaż,któremu zawdzięczam naprawdę bardzo wiele ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#167 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dla mnie nie ważne kiedy i gdzie ale Z KIM ![]() 1 wolny termin to właśnie 1lipca ![]() Czyż to nie piękna data? ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#168 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Pozdrawiam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#169 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#170 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() I nie gniewkaj. ![]() Lubimy się czasami poczepiać,ale ogólnie to jesteśmy miłe ![]() ![]() Czasami ludzie po prostu zbyt dużą wagę przypisują dacie a nie powodom dla których ten ślub biorą ![]() ![]() I Frecia pewno tak pomyślała.. Ja zresztą też jestem wyczulona w tym temacie ![]() Edytowane przez annLee Czas edycji: 2006-04-20 o 22:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#171 |
Zadomowienie
|
Madzia - właśnie tak zrozumiałam
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#172 |
Przyczajenie
|
Witam po długiej nieobecności
![]() Przypominam że jestem "8-lipcówką". Zostało nam 2 miesiące i troszku. Więc trzeba sie już powaznie zabierać do roboty. No ja niedawno byłam jeszcze w "polu" ale chyba troszku poszłam do przodu. Do mojej listy mogę dołączyć: prawie ukończony kurs przedmałzeński i poradnie; zamówiona sukienka ślubna (zdjęta juz miara) pierwsza przymiarka za tydzień; no i to wszystko. Dla mnie to dużo ! Powiem Wam szczerze że jestem jakaś spokojna, przestałam panikować, myśle że ze wszytskim spokojnie zdążyć. W ten weekend będziemy sobie projektować zaproszenia, a kurs tańca juz prawie sie ściagnął z neta więc od przyszłego tygodnia zaczynamy zabawę! Uff...teraz już powolutku ...szukanie obrączek, bielizny (musze mieć staniczek na 1 przymiarke), kosmetyków bo chce sie sama umalować. Myśle dziewczyny ze będzie ok! najważniejsze to spokój ducha no i 100% przekonanie że TEGO chcemy. Ja troche sie tego bałam ale teraz powiem wam ze juz bardzo chce byc jego żoną...juz czas na rodzine, na swoją rodzinę...Trzymam za wasz wszsytkie kciuki!!! Pozdrawiam was cieplutko w tak piękny słoneczny dzień. |
![]() ![]() |
![]() |
#173 |
Raczkowanie
|
[jak myslicie, jakie bedzie lato 2006?? Mam nadzieje,ze bedzie cieplutko i co najwazniejsze bezdeszczowo,My bierzemy slub 29 lipca
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#174 |
Zadomowienie
|
A mnie dzisiaj dopadla świadomosc, ze to juz nie dlugo, ze tak na prawde, na powaznie .... ufff
![]() A lato bedzie piekne!!! Byle nie za gorące ![]()
#175 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Czy moglabym prosic o podopowiedzi gdzie go znaleść albo o jakies udostepnienie ![]()
![]() |
#176 |
Przyczajenie
|
Wiktorynko,
o tym kursie tańca jeszcze nic nie wiem bo to mój narzeczony go wyszukał. Zobaczymy co to jest za cudo jak go przyniesie i go wypróbujemy ![]() Wiem tylko że jest to kurs tańca by Elzajaczek (osloskop), na emulku. Jak już bede go miała to napisze coik wiecej Pozdrawiam A pogoda w lipcu ma byc piękna!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#177 |
Rozeznanie
|
W końcu mamy zaproszenia
![]() ![]() Ponadto dziś jedziemy porozglądac sie za obrączkami...powiem szczerze, że to wcale nie takie proste (nie da sie wszystkiego pogodzic- jak ładna to niepraktyczna itd) W przyszłym tygodniu we wtorej jadę ogladać sukienki ![]() ![]() Wiem, ze to głupie, ale teraz cieszymy sie kazdym drobiazgiem- nawet tym, ze mozemy komus wręczyc zaproszenie ![]()
![]() |
#178 |
Rozeznanie
|
No to może zrobię małą aktualizację. Z tego co widzę trochę nas przybyło
![]() ![]() "LIPCOWE PANNY MŁODE 2006" "1 Lipcówki" ami81 annLee Mysz_ka jorda NIUNIA*** monfil - ślub w Chicago Katarzyna R "8 Lipcówki" gosiah - ślub w okolicach Gdańska adzik27 - ślub w Zielonce /k Wawy e.m.i.l.k.a Marshiana nele – ślub we Wrocławiu "15 Lipcówki" Wiktorynka mikamelika gosiaczekdm – ślub w Wiśle "22 Lipcówki" Emiliana "29 Lipcówki" MONA.LIZA - ślub w Mysłowicach marzka82 - ślub w Ostrołęce monika_mmf - ślub w Dąbrowie Górniczej agachuda123 - ślub w Gnieźnie Jagoda24 Puniax moniniteczka IZII asgo20 Martinixxx 82anusia Rosie29 – ślub Podkarpacie Ewela82 – ślub w Dąbrowie Górniczej "LIPCOWE PANNY MŁODE 2007" "7 Lipcówki" Madzia_82 "14 Lipcówki" Frecia_28 Pozdrawiam ![]()
Edytowane przez marzka82 Czas edycji: 2006-07-18 o 09:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#179 |
Zakorzenienie
|
niunia-pochwal się zaproszonkami-nie bądż taka
![]() My planujemy zaproszeniowy weekend właśnie...nie mogę się zdecydować na 1 typ. ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#180 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() albo - LOSOWANIE ![]() ja jeszcze czekam na swoje ![]() ![]() bylam juz wstepnie obgadac wystroj sali, kolorystyke, ilosc gosci, teraz zostaje rozdac zaproszenia i czekac kto potwierdzi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:07.