![]() |
#151 |
Zakorzenienie
|
Dot.: najdziwniejsze urazy :>
fajny wątek
![]() Jak miałam jakieś 6-7 lat skoczyłam z balkonu (1,2 pietro juz nie pamietam) i złamałam sobie oczywiscie noge ![]() Bawiłam się wodą kolońską taty i mi się wlała do oka (no normalnie myślałam, ze zwariuje, tak piekło) Kiedyś nad rzeką pamiętam, ze chciałam skoczyć na główke, noi skoczyłam, a wody po pas, chwała Bogu, że nie wyszło i na brzuch skoczyłam. Podciełam sobie żyły kartką (no może nie dosłownie żyły, ale tam 'pod' nadgarstkiem) ![]() Zjeżdzałam z górki na rowerze i nacisłam przedni chamulec.....podobno ładnie leciałam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jak sobie jeszcze cos przypomnę to napiszę ![]()
![]() |
#152 |
Zakorzenienie
|
No ta skleroza, zapomniałabym o tych moich gwoździach w stopach
![]() I o tym jak mój brachol chciał mnie uderzyc a ja szybki unik i chłopak buch łapą w ścianę i złamał sobie palca, ale miałam z niego polewke. Jak byłam w 6 klasie taki chłopak kopnął mi w rolke, grawitacja zadziałała i trzask łapą o ziemie-złamanie z przemieszczeniem. A jak miałam 6 lat wpakowałam tyłek do wózka młodszej kuzynki, wózek sie wywalił, a ja razem z wózkiem of course ![]() ![]() Biegałam po rampie i cos mi sie w pięte stało, tak że prze kilka dni chodzic nie mogłam :/ Ja sie smieje że mi do kompletu to tylko prawej nogi brakuje, ale kto wie z moim szczęsciem ![]()
![]() |
#153 |
Zakorzenienie
|
Ka prubujackiedys cwiczy break-danca poslizgnełam sie na trawie i stlukłam kosc ogonowa przez miecias porzadnie usiasc nie mogłam
![]()
![]() |
![]() |
#154 |
Rozeznanie
|
największy uraz to ja mam na psychice po tym jak mnie siostry w dzieciństwie straszyły że tężnia w Ciechocinku to grób ofiar Batmana i że sam Batman wchodzi przez ściany i mnie wkońcu porwie
![]() ![]() a co do głupich urazów?? hmmmm to chyba tylko złamanie ręki podczas zabawy "raz dwa trzy baba jaga patrzy" i drugiej ręki podczas skakania przez oponę ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#155 |
Rozeznanie
|
JA jak byłam mała to lubiłam łamać łyżeczki na pół(odłamywałam część 'nabierającą' od 'trzymadełka
![]() I kiedyś tak biegłam i biegłam z tymi częściami w ręku i nagle gleba... A łyżeczka w oko! Na szczęście zdążyłam zamknąć i jedyny śład jaki pozostał to mała blizna na powice. Aż strach pomyśleć co by było gdyby...
![]() |
![]() |
#156 |
Zakorzenienie
|
-jak byłam mała zamiast powąchać pieprz,dmuchnęłam w niego...i nie muszę chyba pisać,co było dalej
![]() -skakałam z fotela,krzycząc "YATAMAN" ![]() -biegłam po bruku,upadłam na twarz i wybiłam kilka zębów :/ -jechałam z górki na starym składaku,tak się rozpędziłam,że kierownica wymykała mi się z rąk i jechałam zygzakiem.Oczywiście w końcu przewróciłam się i nieźle poobdzierałam :/
![]() |
#157 |
Nie depcze krokusów
|
9 lat - Wyrzucając śmieci obijałam worek o nogę, jak wróciłam do domu to się okazało, że w worku była rozbita szklanka i miałam kilkucentymetrową, głęboką ranę. Nawet nie poczułam
![]() 10 lat - Sąsiad puścił bąka w pokoju. Żeby zabić zapach, poszłam po dezodorant do łazienki. Niestety, był tylko w kulce, więc zaczęłam nim potrząsać, żeby co nieco wyleciało. Kropla trafiła mi do oka i od tego czasu mam coraz bardziej pogłębiającą się krótkowzroczność ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#158 |
Zakorzenienie
|
Taki wątek już był
![]() ![]() Założyła go Lovisa jak już wcześniej wspomniała. Korzystajmy z wyszukiwarki ![]() Nie ma sensu kopiowac czyiś watków,tymbardziej jak te oryginały się rozrosły i nie zostały zignorowane(w tamtym wątku jest dużoooo wypowiedzi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#159 |
Zadomowienie
|
Użyłam wyszukiwarki
![]() Niestety słowo "uraz" jest na tyle powszechne że znalazło 250 wątków. Przeglądając strony nie zauważyłam takiego tematu. Przepraszam za skopiowanie wątku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#160 |
Nie depcze krokusów
|
Wystarczy poprosić moda o połączenie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#161 |
Zakorzenienie
|
Czy mi się wydaje czy taki wątek założyła już Lovisa?
Wyszukiwarka..
![]() |
#162 |
Zadomowienie
|
Dot.: Dziwne "urazy"
Zahaczyłam o kabel od lampki ,lampa spadła zbiła się a odłamek szkła wbił mi się w noge i mam teraz blizne.... wyjęłam z szafki ze szklanymi drzwiczkami skarbonke usiadłam pod tym drzwiczkami i zaczelam liczyc pieniadze ,wstałam i walnęłam się o tą szybke aż pękła,a mi krew tryskała z głowy jak z fontanny...Spadłam z trzepaka i walęłam nadgarstkiem prosto w kamień który leżał na ziemi ...
![]() |
#163 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#164 |
Zakorzenienie
|
Ale sie można uśmiac jak sie czyta niektóre posty
![]() Przypomniało Mi sie właśnie jak myłam sobie głowe nad wanną i chcąc sobie spłukać włosy wyciągnęłam rękę po prysznic i jakimś dziwnym trafemwyślizgnął Mi sie z ręki i uderzył Mnie w nos.Ale miałam gruche ![]() ![]() Następnym razem odkurzając podniosłam do góry rure od odkurzacza a ta mi sie wyślizgnęła i prosto w czoło...na szczęście nie mam już takich problemów.....AAAAAAAAA coś jeszcze pamiętam jak wróciłam w nocy z jakiejś balangi i nie chcąc budzić rodziców czmychnęłam jak najszybciej do łazienki i siadłam na poręczy wanny i odkręciłam kurki, żeby woda Mi sie nalała..jakoś tak mnie zamroczyło, że wpadłam do wanny.Ale mnie plecy bolały ![]() ![]()
![]() |
#165 |
Raczkowanie
|
oj, tych urazów to było dużo
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#166 |
Zakorzenienie
|
Jechałam kuzynem na rowerze z górki-prędkość zawrtona a on nagle "wiesz Aga ja nie mam w nim haulców" i zeskoczył..a ja wpałam do rowy z pokrzywami i tak obiłam sobie krocze,że szkoda gadać
![]() Kiedyś też stałam z rozszerzonymi nogami na drabikachi spadlam wprost na krocze.. Coś mam z tym kroczem ![]()
![]() |
#167 |
Zadomowienie
|
ja mam talent i niebywałe szczescie do dziwnych urazów
![]() 1) też wbiłam sobie igłę pod paznokieć, pozniej zeszła mi cała skóra z całej dłoni aż do nadgarstka ![]() 2) spadłam z łożka i rozcięłam sobie skroń o szafkę 3) zajechałam sobie nos maszynką do golenia, ogólnie nie polecam depilacji nosa! ![]() 4) rozcięłam sobie rękę opakowaniem kremu do rąk, bliznę mam do dziś, chyba najgłębsza i najbardziej widoczna jaką mam. 5) skręciłam sobie kostkę, schylając się po piłkę, jakoś noga mi się wykrzywiła ![]()
![]() |
#168 |
Raczkowanie
|
Mnie osobiście nie zdarzyły sie jeszcze (na szczęście) żadne takie urazy, ale mój brat już w młodym wieku zaliczył parę takich 'sztuczek'. A mianowicie w zerówce wbił sobie w pośladek drzazgę o długości 7cm
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:55.