Dziwne "urazy" - Strona 6 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2006-05-16, 20:12   #151
freedka
Zakorzenienie

Dot.: najdziwniejsze urazy :>

fajny wątek Ja wsumie tesz troche zdolna jestem jeśli o to chodzi
Jak miałam jakieś 6-7 lat skoczyłam z balkonu (1,2 pietro juz nie pamietam) i złamałam sobie oczywiscie noge
Bawiłam się wodą kolońską taty i mi się wlała do oka (no normalnie myślałam, ze zwariuje, tak piekło)
Kiedyś nad rzeką pamiętam, ze chciałam skoczyć na główke, noi skoczyłam, a wody po pas, chwała Bogu, że nie wyszło i na brzuch skoczyłam.
Podciełam sobie żyły kartką (no może nie dosłownie żyły, ale tam 'pod' nadgarstkiem) dobrze że nie głęboko, to zatamowałam sama, ale i tak sie nieźle lało.
Zjeżdzałam z górki na rowerze i nacisłam przedni chamulec.....podobno ładnie leciałam Eh ze ja zyje jeszcze to cud
Jak sobie jeszcze cos przypomnę to napiszę
Stary 2006-05-16, 20:20   #152
freedka
Zakorzenienie

No ta skleroza, zapomniałabym o tych moich gwoździach w stopach
I o tym jak mój brachol chciał mnie uderzyc a ja szybki unik i chłopak buch łapą w ścianę i złamał sobie palca, ale miałam z niego polewke.
Jak byłam w 6 klasie taki chłopak kopnął mi w rolke, grawitacja zadziałała i trzask łapą o ziemie-złamanie z przemieszczeniem.
A jak miałam 6 lat wpakowałam tyłek do wózka młodszej kuzynki, wózek sie wywalił, a ja razem z wózkiem of course I łapa złamana
Biegałam po rampie i cos mi sie w pięte stało, tak że prze kilka dni chodzic nie mogłam :/
Ja sie smieje że mi do kompletu to tylko prawej nogi brakuje, ale kto wie z moim szczęsciem
Stary 2006-05-16, 21:22   #153
aga21087
Zakorzenienie

GG do aga21087

Ka prubujackiedys cwiczy break-danca poslizgnełam sie na trawie i stlukłam kosc ogonowa przez miecias porzadnie usiasc nie mogłam
Stary 2006-05-16, 21:37   #154
demetria
Rozeznanie

GG do demetria

największy uraz to ja mam na psychice po tym jak mnie siostry w dzieciństwie straszyły że tężnia w Ciechocinku to grób ofiar Batmana i że sam Batman wchodzi przez ściany i mnie wkońcu porwie (w tym momencie chomik zaczynał szurać po swojej klatce a ja dostawałam nerwicy :;d Batman idzie! )

a co do głupich urazów?? hmmmm to chyba tylko złamanie ręki podczas zabawy "raz dwa trzy baba jaga patrzy" i drugiej ręki podczas skakania przez oponę i nadziania się na siatkę podczas przechodzenia przez nią... i głupia Kasia jeszcze jak zobaczyła watę szklaną to się w niej wytarzała albo kiedy indziej wlazła do beczki z smołą
Stary 2006-05-16, 21:46   #155
blue_eyed_kitty
Rozeznanie

JA jak byłam mała to lubiłam łamać łyżeczki na pół(odłamywałam część 'nabierającą' od 'trzymadełka )
I kiedyś tak biegłam i biegłam z tymi częściami w ręku i nagle gleba... A łyżeczka w oko! Na szczęście zdążyłam zamknąć i jedyny śład jaki pozostał to mała blizna na powice.
Aż strach pomyśleć co by było gdyby...

Licencjat zdany

wakacje

Mrrrrrrrrrrrrrrau!
blue_eyed_kitty jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-05-16, 21:54   #156
Nemezja
Zakorzenienie

-jak byłam mała zamiast powąchać pieprz,dmuchnęłam w niego...i nie muszę chyba pisać,co było dalej
-skakałam z fotela,krzycząc "YATAMAN" ,zahaczyłam nogą o oparcie i poleciałam na nos
-biegłam po bruku,upadłam na twarz i wybiłam kilka zębów :/
-jechałam z górki na starym składaku,tak się rozpędziłam,że kierownica wymykała mi się z rąk i jechałam zygzakiem.Oczywiście w końcu przewróciłam się i nieźle poobdzierałam :/

Nemezja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-05-17, 00:50   #157
Malla
Nie depcze krokusów

9 lat - Wyrzucając śmieci obijałam worek o nogę, jak wróciłam do domu to się okazało, że w worku była rozbita szklanka i miałam kilkucentymetrową, głęboką ranę. Nawet nie poczułam Poszło 5 szwów, mam dużą bliznę na łydce.

10 lat - Sąsiad puścił bąka w pokoju. Żeby zabić zapach, poszłam po dezodorant do łazienki. Niestety, był tylko w kulce, więc zaczęłam nim potrząsać, żeby co nieco wyleciało. Kropla trafiła mi do oka i od tego czasu mam coraz bardziej pogłębiającą się krótkowzroczność
Malla jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2006-05-17, 07:10   #158
windykatorka
Zakorzenienie

GG do windykatorka

Taki wątek już był
Założyła go Lovisa jak już wcześniej wspomniała.
Korzystajmy z wyszukiwarki
Nie ma sensu kopiowac czyiś watków,tymbardziej jak te oryginały się rozrosły i nie zostały zignorowane(w tamtym wątku jest dużoooo wypowiedzi ).
windykatorka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-05-17, 15:00   #159
Czerwona_Sukienka
Zadomowienie

Użyłam wyszukiwarki .
Niestety słowo "uraz" jest na tyle powszechne że znalazło 250 wątków.
Przeglądając strony nie zauważyłam takiego tematu.
Przepraszam za skopiowanie wątku .
Czerwona_Sukienka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-05-17, 23:27   #160
Malla
Nie depcze krokusów

Wystarczy poprosić moda o połączenie.
Malla jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-05-18, 06:43   #161
pink69
Zakorzenienie

Czy mi się wydaje czy taki wątek założyła już Lovisa?

Wyszukiwarka..

pink69 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2006-05-29, 22:19   #162
prowokacja17
Zadomowienie

GG do prowokacja17
Dot.: Dziwne "urazy"

Zahaczyłam o kabel od lampki ,lampa spadła zbiła się a odłamek szkła wbił mi się w noge i mam teraz blizne.... wyjęłam z szafki ze szklanymi drzwiczkami skarbonke usiadłam pod tym drzwiczkami i zaczelam liczyc pieniadze ,wstałam i walnęłam się o tą szybke aż pękła,a mi krew tryskała z głowy jak z fontanny...Spadłam z trzepaka i walęłam nadgarstkiem prosto w kamień który leżał na ziemi ...
Stary 2006-05-29, 23:16   #163
Anisia25
Zakorzenienie

GG do Anisia25

Cytat:
Napisane przez prowokacja17
Zahaczyłam o kabel od lampki ,lampa spadła zbiła się a odłamek szkła wbił mi się w noge i mam teraz blizne.... wyjęłam z szafki ze szklanymi drzwiczkami skarbonke usiadłam pod tym drzwiczkami i zaczelam liczyc pieniadze ,wstałam i walnęłam się o tą szybke aż pękła,a mi krew tryskała z głowy jak z fontanny...Spadłam z trzepaka i walęłam nadgarstkiem prosto w kamień który leżał na ziemi ...
ała.... az mnie ciarki przeszly...

It is what it is

Anisia25 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-05-30, 00:03   #164
Sweet_21
Zakorzenienie

Ale sie można uśmiac jak sie czyta niektóre posty
Przypomniało Mi sie właśnie jak myłam sobie głowe nad wanną i chcąc sobie spłukać włosy wyciągnęłam rękę po prysznic i jakimś dziwnym trafemwyślizgnął Mi sie z ręki i uderzył Mnie w nos.Ale miałam gruche a na następny dzień miałam apel w szkole i wystepowałam.
Następnym razem odkurzając podniosłam do góry rure od odkurzacza a ta mi sie wyślizgnęła i prosto w czoło...na szczęście nie mam już takich problemów.....AAAAAAAAA coś jeszcze pamiętam jak wróciłam w nocy z jakiejś balangi i nie chcąc budzić rodziców czmychnęłam jak najszybciej do łazienki i siadłam na poręczy wanny i odkręciłam kurki, żeby woda Mi sie nalała..jakoś tak mnie zamroczyło, że wpadłam do wanny.Ale mnie plecy bolały

Bartuś
29.08.2009

"Byle smród co walczy z wentylatorem uważa się za Don Kichota"
/S.J.Lec/
Sweet_21 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-05-30, 00:05   #165
Tiramisu
Raczkowanie

GG do Tiramisu Send a message via Skype™ to Tiramisu

oj, tych urazów to było dużo jako dziecko byłam mistrzem w spadaniu ze schodów, a siniaki na rękach i nogach to normalka. rok temu przywaliłam w kran przy wannie i rozciełam powiekę tuż pod brwią (boże ile ja sie wtedy strachu najadłam że oko stracę, bo bolało niemiłosiernie) na szczęście została tylko niewielka kreseczka

Tiramisu jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2006-07-23, 21:10   #166
pink69
Zakorzenienie

Jechałam kuzynem na rowerze z górki-prędkość zawrtona a on nagle "wiesz Aga ja nie mam w nim haulców" i zeskoczył..a ja wpałam do rowy z pokrzywami i tak obiłam sobie krocze,że szkoda gadać

Kiedyś też stałam z rozszerzonymi nogami na drabikachi spadlam wprost na krocze..

Coś mam z tym kroczem

pink69 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-07-23, 21:18   #167
Editaphx
Zadomowienie

ja mam talent i niebywałe szczescie do dziwnych urazów

1) też wbiłam sobie igłę pod paznokieć, pozniej zeszła mi cała skóra z całej dłoni aż do nadgarstka
2) spadłam z łożka i rozcięłam sobie skroń o szafkę
3) zajechałam sobie nos maszynką do golenia, ogólnie nie polecam depilacji nosa!
4) rozcięłam sobie rękę opakowaniem kremu do rąk, bliznę mam do dziś, chyba najgłębsza i najbardziej widoczna jaką mam.
5) skręciłam sobie kostkę, schylając się po piłkę, jakoś noga mi się wykrzywiła

Editaphx jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-07-23, 21:54   #168
dzasmina
Raczkowanie

Mnie osobiście nie zdarzyły sie jeszcze (na szczęście) żadne takie urazy, ale mój brat już w młodym wieku zaliczył parę takich 'sztuczek'. A mianowicie w zerówce wbił sobie w pośladek drzazgę o długości 7cm oraz zdrapując włosy z pędzla z kaloryferu (które zostały po malowaniu go farbą), jeden taki wbił mu się równo pod cały paznokieć
dzasmina jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości