NIE dzieciom neostrady na Wizazu (?) - Strona 6 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2006-05-16, 20:55   #151
Iwona31
Rozeznanie

Dot.: NIE dzieciom neostrady na Wizazu (?)

Cytat:
Napisane przez aprzybyla
podnosze temat ... bo mnie jusz to denerwuje ;( wrrrrr....
nowe osóbki piszą po 10 postó na raz.... kiedy ty starasz sie zmiescić w jednym.... i po co to wszystko, i czy któś tego nie może połączyć..... wrrrrr
nie podaje nazw ani ników bo to by było wredne, ale fakt faktem.... wrrrrrr
Tak. To by było bardzo wredne....
Stary 2006-05-16, 21:19   #152
demetria
Rozeznanie

GG do demetria

Cytat:
Napisane przez Nati02
Przykład jak dla mnie, gdyż jestem zadomowiana na tym forum. Swego czasu sumiennie odpowiadałam na takie wątki o jakich piszesz. Obecnie bardzo drażni mnie, gdy znów coś takiego się pojawi. Rzecz jasna, że wątku który ma nawet kilkaset odpowiedzi trudna znaleźć informację dla siebie. Jednak jako, że jestem na tym forum dość długo, czytałam większość wątków, często korzystam z tamtejszyj wyszukiwarki to wiem również jakie wątki powstawały i ile oraz jakie były odpowiedzi- nie mówie tu, ze jestem jakimś geniuszem, ale pamięć mam dobrą.
Drugą sprawą jest to, że wątki podwieszone przez redakcje (a jest wspaniala, na prawdę) zawierają wszelkie podstawy dotyczące zdrowego żywienia oraz odchudzania.
Jak piszesz moderatorzy oraz użytkownicy są zmęczeni ciąglym odpisywaniem na takie same posty- musiałabym raz spisać co zrobić by schudnąć i poźniej do każdego wątku to wklejać. Lepiej odkierować do wątku podwieszonego przez redakcję niże n-ty raz pisać to samo i się denerwować z wiadomych przyczyn.

Ps. Wiele dziewczyn, ktore nie znajdują odpowiedzi na swoje pytania, kierują je osobiście do innych użykowniczek poprzez pw czy gg. Sama juz wiele razy tak odpowiadalam i jest to doskonaly przyklad, ze nie trzeba zakladac nowego watku, a użytkownicy nie muszą wskazywać paluchem wyszukiwarki czy wątków redakcyjnych
przepraszam ze bez kropek i ogonków ale napisałam wielki poemat o tym co myślę i mi sie przeglądarka zawiesiła i wszystko poszłoo.... nie mam siły na drugi taki post

chciałam tylko powiedzie[Bć że zgadzam się z Tobą Natii [/B] w 100%
szalenie mnie tylko oburza jeżeli ktoś z lenistwa nie czyta wątków podwieszonych i chociażby z pierwszej strony w danym dziale i od razu zakłada nowy wątek, a co gorsza jeżeli ktoś jeszcze pisze "nie chciało mi się szukać..." mam ochotę wtedy pomacać ujemną karmą

Stary 2006-05-17, 06:26   #153
Nati02
Zakorzenienie

Demetria ja przyznam, że dałam negatywną karme za takie nie korzystanie z wyszukiwarki, bo bylo to perfidne- na moja odpowiedź o korzystaniu z wyszukiwarki wielkie oburzenie, ze mam w ogole nie odpowiadac jesli znam tylko slowo wyszukiwarka a pare opinii odnosnie mojej osoby , a to wszystko za prośbą korzystania z zasobów forum.
Stary 2006-10-03, 07:43   #154
aprzybyla
Wtajemniczenie

GG do aprzybyla

Dzieći neostrady warto by było na nowo ukulturalnić
aprzybyla jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-10-03, 07:50   #155
cattt
Mrs Mrau

Cytat:
Napisane przez aprzybyla Pokaż wiadomość
Dzieći neostrady warto by było na nowo ukulturalnić
aprzybyła...nowy avatar...kobieto nie poznalam cie
Wątek bardzo przydatny i na topie
cattt jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-10-03, 07:55   #156
aprzybyla
Wtajemniczenie

GG do aprzybyla

Cytat:
Napisane przez cattt Pokaż wiadomość
aprzybyła...nowy avatar...kobieto nie poznalam cie
Wątek bardzo przydatny i na topie

ciekawy podpis... w temacie
aprzybyla jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-10-03, 08:01   #157
cattt
Mrs Mrau

Cytat:
Napisane przez aprzybyla Pokaż wiadomość

ciekawy podpis... w temacie
ee to już stary jeeest ale jak widać nadal aktualny chlip
cattt jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2006-10-03, 17:19   #158
sweetes_things
Rozeznanie

:/ trolle..dzieci neostrady..widze ze znów nazywamy ludzi po "imieniu"? Ja nie kategoryzuje ludzi na lepszych i gorszych, na grupy czy podgrupy, dla mnie każdy jest człowiekiem i zasługuje na chwile uwagi.Widze ze wraca pojęcie "przeswiadczenie/stereotyp"..jeszcze tak niedawno wyszedł z mody "pokemon "-dziewczyna z blond włosami ubierajaca sie na rózowo, to teraz "dziecko neostrady" to te,które (w przypadku wizażu) zakłada enty wątek? Dla mnie to śmieszne.
Fakt,ze powtarzanie sie setnego wątku denerwuje, ale na serwerze/sieci/internecie jest sporo miejsca i zmieszczą sie wszystkie wątki, a jeżeli widzicie takie powtarzajace sie wątki-należy ja ignorowac-tak poprostu.
Nigdy przed nikim głowy nie złożĘ
Nigdy przed nikim nie padnę na twarZ
Tutaj..czy w piekle..do końca z honoreM
Taka już jestem..i to właśnie jA
by Sweetes_things
sweetes_things jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-05-12, 07:50   #159
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez margitta Pokaż wiadomość
Ja jestem raczej na NIE takim akcjom. Do Internetu ma prawo wejść każdy. Nie jest to żadna zamknięta, elitarna grupa. A w Internecie jak w życiu - różni ludzie się zdażają. Walczyć można z brakiem kultury, a nie żeby Internet był dla wybranych.

Zresztą może ta akcja ma zlą nazwę. Oczywiście, że z trollami należy walczy, ale to chyba każdy wie
zgadzam się z margittą.

ja rozumiem ten prostest.jednak trzeba przyjąć,ze nie każdy jest orłem w obsłudze komputera.
ja wchodząc tu miałam duże pojecie o komputerze,jednak nie przebywałam na innych forach.
na dzień dobry zaliczyłam tygoniowy ban-(moja wina przeczytałam po łebkach regulamin),ale następna kara-była sroga.edycja posta na drugi dzień.nie wiedziałam jak to się odbywa,że trzeba co jakiś czas odświerzać stronę.trudno człowiek uczy się na błędach.
zawsze znajdzie się złótodziób,który popełni masę gaf i nie da się wszystkich zdyscyplinować.życie stałoby się nudne.
TmargoT jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości