![]() |
#151 | |
Rozeznanie
|
Dot.: NIE dzieciom neostrady na Wizazu (?)
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#152 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() chciałam tylko powiedzie[Bć że zgadzam się z Tobą Natii [/B] w 100% szalenie mnie tylko oburza jeżeli ktoś z lenistwa nie czyta wątków podwieszonych i chociażby z pierwszej strony w danym dziale i od razu zakłada nowy wątek, a co gorsza jeżeli ktoś jeszcze pisze "nie chciało mi się szukać..." mam ochotę wtedy pomacać ujemną karmą ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#153 |
Zakorzenienie
|
Demetria ja przyznam, że dałam negatywną karme za takie nie korzystanie z wyszukiwarki, bo bylo to perfidne- na moja odpowiedź o korzystaniu z wyszukiwarki wielkie oburzenie, ze mam w ogole nie odpowiadac jesli znam tylko slowo wyszukiwarka a pare opinii odnosnie mojej osoby
![]()
![]() |
#154 |
Wtajemniczenie
|
Dzieći neostrady warto by było na nowo ukulturalnić
![]()
![]() |
#155 |
Mrs Mrau
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#156 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ciekawy podpis... w temacie ![]()
![]() |
![]() |
#157 |
Mrs Mrau
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#158 | ||
Rozeznanie
|
:/ trolle..dzieci neostrady..widze ze znów nazywamy ludzi po "imieniu"? Ja nie kategoryzuje ludzi na lepszych i gorszych, na grupy czy podgrupy, dla mnie każdy jest człowiekiem i zasługuje na chwile uwagi.Widze ze wraca pojęcie "przeswiadczenie/stereotyp"..jeszcze tak niedawno wyszedł z mody "pokemon "-dziewczyna z blond włosami ubierajaca sie na rózowo, to teraz "dziecko neostrady" to te,które (w przypadku wizażu) zakłada enty wątek? Dla mnie to śmieszne.
Fakt,ze powtarzanie sie setnego wątku denerwuje, ale na serwerze/sieci/internecie jest sporo miejsca i zmieszczą sie wszystkie wątki, a jeżeli widzicie takie powtarzajace sie wątki-należy ja ignorowac-tak poprostu.
Nikt mnie nie poznał i nie zna mnie za dobrzE Nie ważne co osiągnę,co stworzę,co zrobiĘ Dla ślepych głupców pozostanę taka samA Nigdy przed nikim głowy nie złożĘ Nigdy przed nikim nie padnę na twarZ Tutaj..czy w piekle..do końca z honoreM Taka już jestem..i to właśnie jA
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#159 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja rozumiem ten prostest.jednak trzeba przyjąć,ze nie każdy jest orłem w obsłudze komputera. ja wchodząc tu miałam duże pojecie o komputerze,jednak nie przebywałam na innych forach. na dzień dobry zaliczyłam tygoniowy ban-(moja wina przeczytałam po łebkach regulamin),ale następna kara-była sroga.edycja posta na drugi dzień.nie wiedziałam jak to się odbywa,że trzeba co jakiś czas odświerzać stronę.trudno człowiek uczy się na błędach. zawsze znajdzie się złótodziób,który popełni masę gaf i nie da się wszystkich zdyscyplinować.życie stałoby się nudne. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:07.