|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#151 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: kto zaczyna razem ze mną ? ;-) 17.05.2006
Dziewczyny powodzenia na maturze.
![]()
![]() |
#152 |
Zadomowienie
|
Powodzenia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#153 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#154 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#155 |
Raczkowanie
|
hejka !!! Już jest po wszystkim - najważniejsze-ZDAŁAM - na 19 pkt!!!Jestem w siódmym niebie, nie marzyłam o tym nawet!!! Tylko,żew tym przypływie szczęścia...po maturze poszłam z koleżanką na loda...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#156 |
Raczkowanie
|
Tasiemiec gratulacje
![]() A mnie od wczoraj kusi czekolada... Jak narazie udaje sie mi nie złamać... Wogóle jakaś padnięta jestem musze dziś skończyć pisać przentacje z polskiego ale coś mi nie idzie... chyba pójdę poćwiczyć dla relaxu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#157 |
Wtajemniczenie
|
Ivona- ujedrnily mi sie nogi, po scisnieciu skory jest mniejszy celluitis i miedzy udami robi sie wieksza przerwa..
![]() ![]() ![]() Edit: gratulacje za zdanie matury ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#158 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Jestem z siebie cholernie dumna, bo wczoraj rodzinka pochlaniała ptasie mleczko....takie pyszne waniliowe w czekoladzie...nie skusiłam się, chociaż było ciezko. Dzis podam Wam wymiary, bo mam więcej czasu, ale najpierw sie muszę zmierzyć. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#159 |
Zadomowienie
|
Gratulacje dziewczyny
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#160 |
Wtajemniczenie
|
a ja dzis najpierw poszlam na basen.. 4 baseny rozgrzewki i 1 bardzo szybko [zawody], a potem na stadionie przebieglam 4 koleczka i w domu 2 kapapki z pomidorem jako sniadanie..
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#161 |
Raczkowanie
|
Na wstępie oczywiście gratuluję maturzystkom!
![]() Nie było mnie dwa dni, ale mój "program naprawczy" trwa ![]() ![]() ![]() ![]() Niunia, świetny pomysł z tabelą wymiarów - to mnie na pewno zmobilizuje do działania. Swoje wymiary podawałam wcześniej, ale podaję raz jeszcze: Udko: 54 cm - cel: 50 cm Brzusio:73 cm Talia: 67 cm - cel: 62 cm Biodra: 95 cm - cel:89 cm Waga: 59 kg - cel: 52 kg No to walczymy dalej! W poniedziałek kontrola realizacji planu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#162 |
Raczkowanie
|
Oleńka gratuluje również
![]() JejQ to ja dzisiaj jestem tu jakąś czarną owcą ![]() ![]() Poćwiczę dodatkowo wieczorkiem, żeby to spalić. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#163 |
Rozeznanie
|
Przyszła i kolej na mnie
![]() udo : 56.5 cm biodra : 94.5 cm brzuszek: 84 cm talia : 77 cm A jesli chodzi o wage...to nie posiadam, jesli uda mi sie gdzies zwazyc to napisze ![]() Ojj przez ta mature przytylam dosc duzo, bo doladowywałam się energetycznie słodyczami. Jeśli mogę się Wam pochwalic to w ciągu 1.5 tyg schudłam ok 14 cm < 8 w brzuchu i talii, 4 w biodrach i 2 w udzie > jupi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#164 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wczoraj zjadłam 7 batonów,babkę,loda. Dzisiaj nie jest lepiej. A ćwiczyć to już wogóle mi się nie chce ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#165 |
Raczkowanie
|
windykatorka ty łobuzie
![]() ![]() ![]() za kare < zartuje > jutro aby pozbyc sie wody ktora zapewne zmagazynowalas na skutek nadmiernej ilosci ww powinnas jesc warzywa bialka zdrowe tluszcze i nie ruszac chlebka ryzow makaronow... ![]() dziewczyny gratuluje maturek... ja dzis tez zaliczylam kolokwium z chemi organicznej... hehe mialam chyba ze 3 pytania na temat samej laktozy... w sumie na 23 osoby tylko 2 zaliczyly w tym ja ![]()
![]() |
#166 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#167 |
Wtajemniczenie
|
Niunia- gratuluje
![]() Oleńko- wielkie gratulacje! ![]() ![]() A ja dzis bardzo dobrze, ale jutro i pojutrze bedzie porażka na calej linii ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#168 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#169 |
Raczkowanie
|
wszystko jest dla ludzi... ale w rozsadnyc ilosciach
![]()
![]() |
#170 |
Wtajemniczenie
|
sie pochwalilam, ze u mnie dobrze dzis idzie, a potem .. zjadlam piernika, opakowanie mamb, 2 xraffaello i ferrerro..
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#171 |
Zakorzenienie
|
Ja ćwiczyłam 8 minute Legs.
Teraz zabieram się za 8 minute Arms. Po wczorajszym ćw. na nogi mam zakwasy ![]() Oto wymiary(głupia nie zmierzyłam bioder ![]() ![]() udo-51cm brzuch-77cm talia-69cm(nie wiem czy to nie to samo co brzuch ![]() waga ta sama chyba ![]() ![]() Jeszcze dodatowo będe podawać łydke i biust ![]() łydka-33cm biust-89cm Biodro podam jutro ![]() Pozdrawiam. P.S- Niuniu tak zrobię-jutro 'nadrobię' Kurcze ale jeszcze frytki zjałdam ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#172 |
Wtajemniczenie
|
Windy, mamy podobne wymiary
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#173 |
Zakorzenienie
|
A ja swoje z Twoimi
![]() A biust to moja zmora ![]() Talią mnie załamałaś ![]() ![]() Zrobiłam 8 minute Arms ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#174 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#175 |
Rozeznanie
|
![]()
Psheniczka a więc juz Ci powiem jak tego dokonałam:
- nie jem słodyczy, co uwazam ze daje mi dużo, wcześniej jadłam codziennie. teraz już nawet nie mam ochoty, bo szkoda, żeby moje postanowienie leglo w gruzach - ćwiczę dość dużo codziennie: * 1 godzina rolek * 6 weidera *ćwiczenia na boczki + ramiona + plecy * jak mam jeszcze ochotę i mozliwość to basen lub hula hop, ale niestety nie codziennie - oprócz tego nie jem: chleba białego, makaronu, generalnie niezdrowego jedzenia, ziemniaków -jem więcej : owoców, warzyw, jugurtów, mleka z płatkami, chleba ryżowego, jajek, chudego bialego sera, kefiru, chudej szynki -piję więcej wody -upiększam moje ciało od zewnątrz...tzn peeling kawowy co 2-3 dni, 2 razy dziennie balsam antycellulitis CHyba jest dobrze...tzn mam sporo motywacji żeby podtrzymać ten efekt i starać się dalej wytrwać w swoich postanowieniach. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#176 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#177 |
Wtajemniczenie
|
Tasiemiec, Oleńka gratuluje zdania matury.
Niunia to super że zaliczyłaś kolokwium. Mnie czeka w weekend sesja, 3 egzaminy w 3 dni. Chyba wykituje. ![]() Oczywiście dzisiaj zgrzeszyłam. Przebaczcie ![]() ![]() Zrobiłam wczoraj przeglad szafy. Matko w nic się nie mieszcze ze starych rzeczy. To mnie dopiero zmobilizowało!!! Nadal ograniczam jedzenie i od poniedziałku zamiast siedzieć wieczorami na wizażu to zaczynam ćwiczyć.
![]() |
#178 |
Zakorzenienie
|
Dzisiaj mam zamiar poćwiczyć trening brzuszka Suzanny,ćwiczenia na boczki Ewki.mnk(i inne ) a jak dam radę to jeszcze 8 minute Buns
![]() Mam zakwasy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#179 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Co do zakwasów to już nie mam na szczęście, ale myślę żeby zmienić ćwiczenia na brzuch bo te 8 minut mi nie podchodzą, nie wiem czemu. Po prostu ja nie mogę przy którymś tam ćwiczeniu podnieść już głowy do góry. To jest wkurzające ![]() Pamiętam że w zeszłym roku ćwiczyłam trochę tą szóstkę co piszecie i nie miałam takich problemów.
![]() |
![]() |
#180 |
Raczkowanie
|
Niunia, Oleńka gratuluje!!! ;-*
Ja dzisiaj pierwszy raz czuję, że chudnę - mam taki "luz" w brzuchu, hehehe, w każdym razie bardzo fajne uczucie. teraz jak się jest po maturze i się siedzi w domu to jest mnóstwo pokus - zwłaszcza jak pada deszcz i nie ma się z kim pogadać...Jestem po sniadanku;-D Cwiczę sie codzinennie około godzinki ( w tym 30 minut gimnstyki, 15 aerobiku i 15 skakanki). wczoraj byłam taka padnięta, że tej skakanki nie zrobiłam...Ale teraz więcej piję i jak cwicze to widzę, że więcej potu ze mnie spływa. Czy to ma związek FORUMOWICZKI z tym ile sie pije ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:54.