![]() |
#151 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: MUNDIAL 2006 - Mistrzostwa Świata Niemcy
Widzieliście popis naszego bramkarza
![]() Aż mi go szkoda było ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#152 |
Zakorzenienie
|
Po dzisiejszym meczu uważam, że nie byłam w błędzie, kiedy krytycznie oceniałam Pawła Janasa.
Przykro było patrzeć na to, jak Kolumbijczycy łatwo przechodzili przez obronę. I ta niefortunna wpadka Tomka Kuszczaka... Szkoda mi chłopaków, przecież to nie ich wina. Czy zauważyliście, że krytyka Janasa rozpoczęła się dopiero po dzisiejszym meczu? Co za hipokryzja...
![]() |
#153 |
Zakorzenienie
|
Powiem tylko tyle:
Ja wiedziałam, że tak będzie... ![]()
![]() |
#154 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() Wesoło było co niemiara Kibce podziękowali "już" Janasowi podziękowali Kuszczakowi /gwizdami/ i podziekowali reprezentacji ![]() krzyczeli ole ole dla Kolubii i jeszcze jeden jeszcze jeden ![]() Jedno jest pewne Kuszczak będzie sławny ![]()
![]() |
#155 |
Zakorzenienie
|
a ja powiem raczej "spodziewałam się, że tak będzie"
Wątpię, że przez 10 dni można wykonać taką pracę, żeby zespół nagle zaczął wygrywać, strzelać gole, mieć szczelną obronę. Poza tym rywalizacja o miejsce w okienku bramki jest chora. Skoro zrezygnował z Jurka Dudka na rzecz Artura Boruca, to po co wprowadzał zamieszanie i stawiał na bramce Tomka Kuszczaka? Moim zdaniem załatwił zespół psychicznie.
![]() |
#156 |
Zadomowienie
|
jest i gol
![]() http://www.youtube.com/watch?v=KJfW3hrzAz8
![]() |
#157 |
Zakorzenienie
|
JANAS JANAS JANAS JA nas ....... nie widze na mundialu
![]() a poza tym moj faworyt to Brazyli ![]()
![]() |
![]() |
#158 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z sympatii (a może i miłości) kibicuję oczywiście Anglii, chociaż wiem, że na tego typu imprezach raczej nie odnoszą spektakularnych sukcesów, ale i tak uwielbiam ich grę.
![]() |
![]() |
#159 |
Zadomowienie
|
NEWS :
Olsztyn: Kibic rzucił się z okna po "wyczynie" Kuszczaka - To była chwila, impuls! - opowiada "Faktowi" mieszkaniec Olsztyna, pan Radek, który z rozpaczy rzucił się z drugiego piętra zaraz po tym, jak polski bramkarz przepuścił gola strzelonego przez kolumbijskiego golkipera. ...niewiem czy sie śmiać czy plakać .... głupota ludzka nie zna granic ![]() NEWS Komentarz Janasa po meczu : - Przegraliśmy mecz towarzyski, ale to nie jest koniec świata. Ja wiedziałem, że na tym etapie przygotowań tak właśnie może wyglądać nasza gra - powiedział Janas .... ![]() ![]()
![]() |
#160 |
Wtajemniczenie
|
A ja wam mówię, oni chcą uśpić czujność grupowych rywali
![]() (no co, trzeba myśleć pozytywnie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#161 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To było na serio, czy jakiś żart z okazji Dnia Dziecka? ![]() ![]() ![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#162 |
BAN stały
|
maniutek, ja tez myslę, że chca uśpić czujnośc rywali
![]() Paula serio, serio, na onet.pl było. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#163 |
Zakorzenienie
|
![]() Ja się boję o ten kraj, boję się.
![]() |
#164 |
BAN stały
|
CO to będzie, co to będzie jak wszyscy kibice zdecydują się skoczyć z okien.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#165 |
Zakorzenienie
|
fajnie, ze jest topic o mundialu, sama go chcialam zalozyc
![]() pare slow o naszej reprezentacji. w chlopakow naszych wierzylam jak nigdy, ale mialam nieszczescie byc na tym meczu na Slaskim. naprawde, jeszcze nigdy sie tak na nich nie zawiodlm. to my (kibice) w deszczu, burzy i wichurze, zimno jak nie wiem, krzyczymy na cale gardla dopingujac ich, a im sie nawet 5 m do pilki nie chce przebiec. co innego jak bysmy ten mecz przegrali po solidnej walce, ale to co bylo na Slaskim przypominalo mi jakis mecz okregowki. to niektorzy wydaja 50 zl na bilet, marzna (ja jestem do teraz strasznie chora) a oni grają jak przedszkolaki. pewnie slyszeliscie, ze pozniej juz kibice dopingowali Kolumbie (i czytalam juz na necie glupie komentarze na ten temat, ze tak sie nie zegna reprezentacji i ze jak zawsze kibice na Ślasku dali popis ![]() w ogole przed meczem Janas powiedzial, ze kto sie nie spisze w meczu z Kolumbia to nie bedzie gral na mundialu. jakby chcial trwac w swoim postanowieniu, to na pierwszy mecz w Niemczech wyszloby szesciu zawodnikow (ci, ktorzy nie grali). ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#166 |
Zakorzenienie
|
aha, co ten Janas za glupoty opowiada, ze wiedzial ze zagramy zle. przeciez w drugiej polowie gralo najlepsze ustawienie z mozliwych (z wyj. Kuszczaka) a ten bedzie bajki nam pociskal.
po tym meczu ciesze sie,ze nie wylosowalam biletow na mundial, bo szczerze mowiac nie mam juz ochoty ich ogladac ![]() tak poza tym to ja licze na Wlochow i Brasil ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#167 |
Wtajemniczenie
|
A może ten Janas specjalnie kazał im tak fatalnie grać, żeby zmylić przeciwnika...
![]() ![]() Kurcze nooo.... człowiek tak bardzo chciałby być patriotą, ale ta druzyna na to nie pozwala ![]() ![]() A jeszcze co do zachowania kibiców na Śląskim, to po części przyznam im rację. Rozumiem że piłkarze byli zbulwersowani zachowaniem kibiców, ale czy kibice nie byli zbulwersowani grą piłkarzy??? Przecież od drużyny która jest finalistą MŚ wymaga się trochę więcej niż kopaniny rodem z okręgówki... Nie rozumiem piłkarzy, którzy narzekają na kibiców, mówią że byli chamscy i gwizdali itd. A co mieli robić?? ![]() Prawda jest taka że Nasi powinni pochylić głowy i powiedzieć "przepraszamy" a nie najeżdzać na kibiców, bo następnym razem może tych kibiców zabraknąć..... niestety..... Mistrzem bedzie Brazylia ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#168 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#169 |
Zakorzenienie
|
dokladnie Kattie
![]() ![]() ![]() ![]() hehe no chyba, ze to rzeczywiscie ta strategia Janasa - uspanie przeciwnika ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#170 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#171 |
Zadomowienie
|
Przyznam prawde Justin i ciesze sie z postawy kibiców na Śląskim
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Chcialbym żeby nasza reprezentacja obejrzala mecz towarzyski Anglia-Węgry ![]() ![]() ![]()
![]() |
#172 |
Raczkowanie
|
Witam wszystkich.
Czytam te wypowiedzi i po prostu nie wierzę co wy wypisujecie ![]() ![]()
![]() |
#173 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
P.S. Arku, może zamist Mundialu oglądaj Izaure... na lepsze Ci to wyjdzie
![]() |
![]() |
#174 |
Zakorzenienie
|
Agniesiu, ale po co zaraz te agresywne wycieczki osobiste?
Szczerze? Każdy ma prawo do własnego zdania i nie może być z tego powodu szykanowany. I można sobie podywagować co by było gdyby Janas to czy tamto. Uważam, że kłótnie są nie na miejscu i częściowo nie dziwię się kibicom, bo mecz... no cóż. Mój tato, zaangażowany w sport od kołyski się wściekał, jak widział co robią nasi panowie. Oby na Mundialu pokazali się z lepszej strony.
![]() |
#175 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#176 |
BAN stały
|
Wiecie co dziewczyny, ja myślę, że to nie jest miejsce na takie kłótnie.
Przyznaje rację, że kibicie powinni byc zawsze kibicami, bez względu na to co się dzieje. Powinniśmy krzyczec: "Czy wygrywasz czy nie, ja i tak kocham Cię" |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#177 |
Zadomowienie
|
P.S. Zapomniałam napisać ze moje "agresywne wycieczki osobiste"
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#178 |
Zakorzenienie
|
I owszem. Odpowiem sobie i również sobie zostawię tą odpowiedź.
Skoro piszesz o kulturze, to jednak nie rozumiem Twojego zachowania w powyższym poście. Rozumiem rozżalenie i złość, że ktoś popiera naszych kibiców i jest zły na reprezentantów i selekcjonera, jednak nie spodobała mi się ta ironia w Twoim powyższym poście, dlatego zareagowałam. Mam nadzieję, że jasno wyraziłam swoje stanowisko w każdej sprawie. Wszyscy jesteśmy tylko ludźmi i mam nadzieję, że nie powinie się nam noga na Mundialu i chociaż wyjdziemy z grupy. EDIT: wątpię w chwiejność Arka. Ja też byłam zła. Nieważne. Dla mnie EOT.
![]() |
#179 |
Zadomowienie
|
Króliczku piszę o kulturze dywagowania a nie o kulturze mojej pierwszej wypowiedzi...
Chyba nie ma osoby która nie byłaby zła i rozżalona po meczu Polska Kolumbia. Mnie jednak uderzyło w wypowiedzi arka coś zupełnie innego co pozwoliło mi przypuszczać ze nie jest prawdziwym kibicem.Na początku pisze że kibicuje naszej drużynie, ze mecz Polska-Niemcy będzie dla niego najważniejszy, a potem nagle zupełnie zmienia front.jak pisałam wcześniej prawdziwy kibic jest ze swoją drużyną na dobre i na złe. Niestety po tym felernym meczu okazało się jakich to naprawde mamy kibiców... I to mnie niezmiernie razi i drażni. Jak można krzyczeć: jesteśmy z Wami brawo brawo, żeby zaraz potem chcież rzucać pomidorami, wyzywać i wyśmiewać się. Kibicowanie to specyficzna "dyscyplina" w kótrej albo się jest PRAWDZIWYM albo sie NIE JEST WÓGÓLE.
![]() |
#180 |
Zakorzenienie
|
ok, ok. Ja mam inne stanowisko w tej sprawie, ale to nie ten temat i w ogóle nie widzę sensu tej dyskusji, bo i tak nie dojdziemy do porozumienia.
Więc z mojej strony to koniec tematu. Poczekamy i zobaczymy co pokażą.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:04.