![]() |
#151 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nawiedzony telefon?!
czemu ja mam w orange
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#152 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#153 |
Konto usunięte
|
czytalem
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#154 |
Zakorzenienie
|
co to byl za film z tym '..masz 7 dni..' nie wiem czemu kojarzy mi sie z tym filmem 'Krąg'..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#155 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
tez tak mysle.. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#156 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Swoją drogą fajny film.
![]() |
![]() |
#157 |
Konto usunięte
|
btw jak nie wiesz, czy to ten film, to sciagnij napisy i wyszukaj tam tych slow
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#158 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#159 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie pomyslalam ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#160 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#161 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ale się rozmarzyłam... Ale wróćmy do tematu ![]()
![]() |
![]() |
#162 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
raczej nie.. ale moi kumple tez sie tak bawia ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#163 |
Zadomowienie
|
Jejku... włosy sie jeżą...
![]()
![]() |
![]() |
#164 |
Zakorzenienie
|
Ciekawy wątek
![]() Ja w zeszłym tygodniu miałam bardzo dziwną przygodę z telefonem - byliśmy z TŻ w pracy - i nagle zadzwonił mój telefon- patrzę, a tam wyświetla mi się, że TŻ dzwoni. TŻ stoi obok - pytam sie, czy żarty sobie ze mnie robi - ale on ma telefon w kieszeni i nigdzie nie dzwoni (sam tel też się nie włączył). Zdziwiona odbieram - a to moja koleżanka ze swojej komórki ![]() Porozmawiałam z nią i po rozłączeniu sprawdziłam historię połączeń - jak wół napisane, że było połączenie od TŻ ![]() Oddzwaniam - połączyło mnie z TZ. No ale przecież to było połączenie z zupełnie innego numeru, który mam inaczej zapisany w telefonie... na pewno nic mi się nie przewdziało ani nie przyśniło... dziwne. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#165 |
Zadomowienie
|
Mam ze swoim telefonem podobnie
Ostatnio puszczam strzałkę do kolegi, patrzę na historię połączeń a tu zamiast jego imienia "babcia i dziadek" :/ Kiedyś też z jego numerem miałam coś nie tak, bo połączyłam się z tatą (?) Tel mam w erze.
![]() |
#166 |
Zakorzenienie
|
cholera, niepotrzebnie tu wchodzilam i to czytalam (ale nie umialam sie powstrzymac
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#167 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#168 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#169 |
Zakorzenienie
|
No własnie mnie te glosy przerazaja w ubiegly piatek zmarła moja chrzesnica czyli w ten piatek co sie to zaczeło minoł tydzien od jej smierci
![]() ![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#170 |
Konto usunięte
|
kumpel mojego dziadka zmarl niedawno. ciekawe czy mu fona wsadzili do trumny? wiem, ze temat nie do zartow, ale nie umialem tego zatrzymac
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#171 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#172 |
Rozeznanie
|
Ja piernicze! dzień jest a ja się przydygałam. Kiedyś tez miałam pewien numer (mam w orange). Wieczorem zasypiam sobie a pod poduszką tel. dzwoni. Patrze - mama. To ja wstaje idę do mamy do pokoju (bo była normalnie w domu) i mówie żeby nie puszczała mi sygnałów bo juz zasypiam. Okazało się że nie puszczała żadnych sygnałów a na liście połączeń niczego nie było (ja wcześniej odpuściłam sygnał dla mamy). Nie wiem może mi się przyśniło ale takie autentyczne było.
A następna historia to że w nocy dzwoni tel. Patrze nieznany nr, Dałam dla TŻ-ta żeby odebrał (jak nie znam nr to zawsze mu daję bo się boję) Zanim powiedział słucham jakiś facet powiedział "Odbierz to k**** je****" i się rozłączył jak TŻ słucham powiedział. Nie mam pojęcia kto to był ale zawsze jak dzwoni tel w nocy to bardzo się boję. Najchętniej nie odbierałabym i schowała się pod kołdrę.
![]() |
#173 |
Zakorzenienie
|
hehe eeetam, normalka
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#174 |
Raczkowanie
|
odkopuję temat, bo nie powiem, zaciekawiło mnie to co się ostatnio dzieje
![]() 2-3 miesiące temu w czasie zajęć zaczął dzwonić mi telefon, wyciszyłam go bo wyświetlał mi się nr koleżanki (która też akurat miała zajęcia), potem dzwoniła jeszcze raz i jeszcze, tak że zebrało się 10 nieodebranych połączeń. spotkałyśmy się zaraz na przerwie, na pytanie w jakiej sprawie dzwoniła zdziwiona była nieprzeciętnie, bo telefonu w przeciągu ostatniej godziny w ręku nie miała, a opcja że ktoś z niego ukradkiem korzystał bez jej wiedzy odpadała. żeby nie być gołosłowną pokazała mi listę wybieranych numerów, na której nie widniał mój nr, a trzeba zaznaczyć, że w takiej sytuacji koleżanka akurat by nie żartowała. sprawa do tej pory jest niewyjaśniona, obie nie wiemy co mamy na ten temat myśleć. z kolei niecały miesiąc temu, podczas małego "sabatu" u mnie w domu, tzn spotkania wieczorno- nocnego na pogaduchach z przyjaciółkami, zaczął dzwonić mi tel, na ekranie wyświetlił mi się numer dziewczyny siedzącej obok mnie, która owszem, miała kom w ręku, ale na własne oczy widziałam, że nie dzwoniła do mnie w tym momencie. sytuacja powtórzyła się kilkakrotnie w przeciągu kilku minut (zanim zdąrzyłam trzeźwo pomyśleć co jest grane i odebrać połączenie, telefon umilkł). btw, jestem w Plusie, jedna z koleżanek w Heyah, a druga w Orange.
![]() |
#175 |
Zakorzenienie
|
Miałam podobną historię. Ktoś kiedyś równo przez tydzień codziennie około północy dzwonił. Oczywiście z zastrzeżonego numeru. Odbierałam i kompletna cisza. Poszłam wkurzona do salonu plusa żeby zdemaskować wkurzającą istotę. Sprawdzali i sprawdzali i nic. ŻADNYCH POŁĄCZEŃ NIE BYŁO. Ja się wystraszyłam nieźle, a w centrali pewnie myśleli że jakaś idiotka...
![]() Kiedy oglądałam Ring'a, miałam telefon na fotelu obok. Nagle ktoś puścił sygnał. Ja mało co zawału nie dostałam... ![]()
![]() |
#176 |
Rozeznanie
|
Jakieś dziwne rzeczy się dzieją. Jak wchodzę na ten wątek to przeglądarka automatycznie mnie wylogowuje. Czyja to sprawka hmm?
![]() |
#177 |
Zakorzenienie
|
Kiedy zmarła moja prababcia, byłam malutka ale zamieszkalam w jej pokoju. W miarę jak zaczęłam dorastać wystrój się zmieniał, nowe meble, drobiazgi tylko została taka wyblakla babcina tapeta w kwiatki. Miałam jej już dosyć bo kompletnie nie zgrywała się z resztą więc postanowiłam wymalować ściany jakoś ładniej. Wybrałam taką pomarańczową farbę, dosyć intensywną. W noc po malowaniu przyśnila mi się prababcia, która spokojnie weszła do pokoju, rozejrzała się i marszcząc brwi powiedziała "nie podoba mi się, za bardzo bije po oczach, wcześniej bardziej mi pasowało" obudziłam się zszokowana i zlana potem, babcia oczywiście rozpłynęła się we mgle :P historia oczywiście jak najbardziej prawdziwa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#178 |
Raczkowanie
|
O, a mi się właśnie przypomniało.
Siedzę sobie przy komputerze (zapewne wizaż miałam otwart ![]() ![]() ![]() To tyle, z mojego "upiornego" życia. Aha dodam, że mam Plusa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#179 |
Zakorzenienie
|
Na lekcji czuję że telefon mi wibruje. Wyciągam go cichaczem pod ławką patrzę pusty sms od kumpla z klasy. Patrzę się na niego. Ręce miał na ławce, a telefon w kieszeni
![]() Pamiętam jak miałam z 8 lat byłam na wakacjach u dziadków. Spałyśmy z kuzynką w pokoju letnim na piętrze. Była straszna burza, całą noc nie spałyśmy ze strachu trzymałyśmy się za ręce mocno, ale nie poszłyśmy do nich na dół tylko siedziałyśmy tam całą noc. Nagle na dach coś dużego spadło z ogromnym hukiem tak jakby dach miał się zawalić. Rano po burzy na dachu nie było żadnych śladów... Dziadkowie, ciocia i wujek nic nie słyszeli. Tylko nam coś się 'wydawało'... ![]()
![]() |
#180 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:04.