Nawiedzony telefon?! - Strona 6 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2006-06-04, 20:22   #151
klaudiaa
Zakorzenienie

Dot.: Nawiedzony telefon?!

czemu ja mam w orange chyba musze przejsc do plusa.. tez bym chciala zeby mi sie cos takiego przytrafialo
klaudiaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-06-04, 20:25   #152
olaaa99
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez patryk_18
ja ci to wyjasnie cudow nie ma, a czarow tym bardziej ile masz tych domowych, bo u mnie 3 wiec mozna robic cuda ile razy babcie wkrecalem
czytałeś wątek? niektóre sytuacje sa na prawde niesamowite ja tam lubie sie postraszyc troche...

olaaa99 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-06-04, 20:31   #153
6f0bb0e746d6dd564297849b3c339446a28efa5c
Konto usunięte

czytalem sa fajne, ale bardziej ktos se robi jaja
6f0bb0e746d6dd564297849b3c339446a28efa5c jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-06-04, 20:32   #154
klaudiaa
Zakorzenienie

co to byl za film z tym '..masz 7 dni..' nie wiem czemu kojarzy mi sie z tym filmem 'Krąg'..
Stary 2006-06-04, 20:34   #155
klaudiaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez patryk_18
czytalem sa fajne, ale bardziej ktos se robi jaja

tez tak mysle.. ale nie mialabym nic przeciwko temu zeby mi sie takie rzeczy naprawde przytrafiaaly
Stary 2006-06-04, 20:36   #156
Alatienka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez klaudiaa
co to byl za film z tym '..masz 7 dni..' nie wiem czemu kojarzy mi sie z tym filmem 'Krąg'..
Tak, to był Krąg
Swoją drogą fajny film.

Alatienka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-06-04, 20:43   #157
Konto usunięte

btw jak nie wiesz, czy to ten film, to sciagnij napisy i wyszukaj tam tych slow
6f0bb0e746d6dd564297849b3c339446a28efa5c jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2006-06-04, 20:44   #158
klaudiaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Alatienka
Tak, to był Krąg
Swoją drogą fajny film.

troche sie balam bo ogladalam sama.. w dodatku w nocy.. grr..
Stary 2006-06-04, 20:47   #159
klaudiaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez patryk_18
btw jak nie wiesz, czy to ten film, to sciagnij napisy i wyszukaj tam tych slow

nie pomyslalam jak nastepnym razem bedziesz kogos wkrecal zadzwon tez do mnie
Stary 2006-06-04, 20:49   #160
olaaa99
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez klaudiaa
nie pomyslalam jak nastepnym razem bedziesz kogos wkrecal zadzwon tez do mnie
moj kumple sa w tym mistrzami nie dzwonil do was kiedys Czeslaw Niemen, ktos z radia z konkursem, Bobek albo obcokrajowiec ktory kupli deske do krojenia ktora nie kroi?

Stary 2006-06-04, 20:51   #161
Alatienka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez klaudiaa
troche sie balam bo ogladalam sama.. w dodatku w nocy.. grr..
Też oglądałam w nocy ale z rodzicami więc nie było tak strasznie. A ja tak lubię ten dreszczyk... Ogólnie jestem zagorzałą fanką horrorów i najchętniej oglądałabym je co noc Jeszcze tylko brakuje silnego męskiego ramienia, w które można się wtulić
Ale się rozmarzyłam... Ale wróćmy do tematu

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2006-06-04, 20:55   #162
klaudiaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez olaaa99
moj kumple sa w tym mistrzami nie dzwonil do was kiedys Czeslaw Niemen, ktos z radia z konkursem, Bobek albo obcokrajowiec ktory kupli deske do krojenia ktora nie kroi?

raczej nie.. ale moi kumple tez sie tak bawia kiedys zadzwonili do jakiejs pani i zapytali "czy potrzebne jej meble" a ona ze nie.. a tamci "to wynosimy chlopaki" albo "masz cieplą wode?" "mam" "to umyj dupe bo zakrecamy" debilee..
Stary 2006-06-04, 21:27   #163
Madz!uHa
Zadomowienie

GG do Madz!uHa

Jejku... włosy sie jeżą...

just take it and fly...
Madz!uHa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-06-04, 21:52   #164
primavera
Zakorzenienie

Ciekawy wątek

Ja w zeszłym tygodniu miałam bardzo dziwną przygodę z telefonem - byliśmy z TŻ w pracy - i nagle zadzwonił mój telefon- patrzę, a tam wyświetla mi się, że TŻ dzwoni.
TŻ stoi obok - pytam sie, czy żarty sobie ze mnie robi - ale on ma telefon w kieszeni i nigdzie nie dzwoni (sam tel też się nie włączył).

Zdziwiona odbieram - a to moja koleżanka ze swojej komórki

Porozmawiałam z nią i po rozłączeniu sprawdziłam historię połączeń - jak wół napisane, że było połączenie od TŻ

Oddzwaniam - połączyło mnie z TZ.
No ale przecież to było połączenie z zupełnie innego numeru, który mam inaczej zapisany w telefonie... na pewno nic mi się nie przewdziało ani nie przyśniło... dziwne.
primavera jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-06-04, 21:56   #165
Alatienka
Zadomowienie

Mam ze swoim telefonem podobnie
Ostatnio puszczam strzałkę do kolegi, patrzę na historię połączeń a tu zamiast jego imienia "babcia i dziadek" :/ Kiedyś też z jego numerem miałam coś nie tak, bo połączyłam się z tatą (?)
Tel mam w erze.

Stary 2006-06-04, 21:57   #166
Justin Timberlake
Zakorzenienie

cholera, niepotrzebnie tu wchodzilam i to czytalam (ale nie umialam sie powstrzymac ), bo jestem sama w domu i to jeszcze u mojego brata i mam takiego stracha, ze chyba nie zasne...
Justin Timberlake jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-06-04, 22:01   #167
Aeterna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez olaaa99
Aeterna... KTO ?
W piątek po 16 ''zadzwonił do mnie'' mój nieżyjący od 4 miesięcy kolega.
Aeterna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-06-04, 22:08   #168
Justin Timberlake
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aeterna
W piątek po 16 ''zadzwonił do mnie'' mój nieżyjący od 4 miesięcy kolega.
cooo?!! nie dziewczyny, nie straszcie mnie wiecej, blagam!! ja naprawde nie zasne
Justin Timberlake jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-06-04, 22:15   #169
aga21087
Zakorzenienie

GG do aga21087

No własnie mnie te glosy przerazaja w ubiegly piatek zmarła moja chrzesnica czyli w ten piatek co sie to zaczeło minoł tydzien od jej smierci niedawno odstałam jeszcze raz takiego eska z trescia "kim jestes"?? Mam juz dosc jestem ciezko przerazona
Stary 2006-06-04, 23:08   #170
Konto usunięte

kumpel mojego dziadka zmarl niedawno. ciekawe czy mu fona wsadzili do trumny? wiem, ze temat nie do zartow, ale nie umialem tego zatrzymac
Stary 2006-06-08, 13:31   #171
seemore
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez patryk_18
kumpel mojego dziadka zmarl niedawno. ciekawe czy mu fona wsadzili do trumny? wiem, ze temat nie do zartow, ale nie umialem tego zatrzymac
buhahaha aż przez was zmienię sieć na plusa jak tam są takie jaja to ja tez chcę

seemore jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-06-08, 14:03   #172
zuziunia13
Rozeznanie

Ja piernicze! dzień jest a ja się przydygałam. Kiedyś tez miałam pewien numer (mam w orange). Wieczorem zasypiam sobie a pod poduszką tel. dzwoni. Patrze - mama. To ja wstaje idę do mamy do pokoju (bo była normalnie w domu) i mówie żeby nie puszczała mi sygnałów bo juz zasypiam. Okazało się że nie puszczała żadnych sygnałów a na liście połączeń niczego nie było (ja wcześniej odpuściłam sygnał dla mamy). Nie wiem może mi się przyśniło ale takie autentyczne było.

A następna historia to że w nocy dzwoni tel. Patrze nieznany nr, Dałam dla TŻ-ta żeby odebrał (jak nie znam nr to zawsze mu daję bo się boję) Zanim powiedział słucham jakiś facet powiedział "Odbierz to k**** je****" i się rozłączył jak TŻ słucham powiedział. Nie mam pojęcia kto to był ale zawsze jak dzwoni tel w nocy to bardzo się boję. Najchętniej nie odbierałabym i schowała się pod kołdrę.
Stary 2006-06-08, 14:37   #173
Impersona
Zakorzenienie

GG do Impersona

hehe eeetam, normalka Mi sie to zdarzało i jak miałam telefon w erze i idei Albo telefon sobie wydzwaniał sam melodyjkę w momencie kiedy nikt nie dzwonił, albo był dzwięk smsa, mialam tak od czasu do czasu we wszystkich telefonach jakie miałam. Ostatnio wyświetliło mi się, że dzwoni do mnie TŻ,chodziaż wcale nie dzwonił, tata często do mnie dzwoni i pyta co chciałam, bo ma w nieodebranych połączeniach mój numer, chociaż ja wcale nie dzwoniłam. Poprostu telefonia komórkowa wcale nie jest doskonała, psują się różne rzeczy, kićka się, w końcu jak tyle osób na metr kwadratowy ma przy sobie komórkę, to nic dziwnego, że są zakłócenia, wystarczy jedno drgnięcie przy przesyłaniu fal i już telefon robi się "nawiedzony"
Impersona jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-06-08, 15:00   #174
uria
Raczkowanie

Send a message via Skype™ to uria

odkopuję temat, bo nie powiem, zaciekawiło mnie to co się ostatnio dzieje

2-3 miesiące temu w czasie zajęć zaczął dzwonić mi telefon, wyciszyłam go bo wyświetlał mi się nr koleżanki (która też akurat miała zajęcia), potem dzwoniła jeszcze raz i jeszcze, tak że zebrało się 10 nieodebranych połączeń. spotkałyśmy się zaraz na przerwie, na pytanie w jakiej sprawie dzwoniła zdziwiona była nieprzeciętnie, bo telefonu w przeciągu ostatniej godziny w ręku nie miała, a opcja że ktoś z niego ukradkiem korzystał bez jej wiedzy odpadała. żeby nie być gołosłowną pokazała mi listę wybieranych numerów, na której nie widniał mój nr, a trzeba zaznaczyć, że w takiej sytuacji koleżanka akurat by nie żartowała. sprawa do tej pory jest niewyjaśniona, obie nie wiemy co mamy na ten temat myśleć.

z kolei niecały miesiąc temu, podczas małego "sabatu" u mnie w domu, tzn spotkania wieczorno- nocnego na pogaduchach z przyjaciółkami, zaczął dzwonić mi tel, na ekranie wyświetlił mi się numer dziewczyny siedzącej obok mnie, która owszem, miała kom w ręku, ale na własne oczy widziałam, że nie dzwoniła do mnie w tym momencie. sytuacja powtórzyła się kilkakrotnie w przeciągu kilku minut (zanim zdąrzyłam trzeźwo pomyśleć co jest grane i odebrać połączenie, telefon umilkł).

btw, jestem w Plusie, jedna z koleżanek w Heyah, a druga w Orange.

uria jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-06-08, 15:17   #175
Ines-ka
Zakorzenienie

Miałam podobną historię. Ktoś kiedyś równo przez tydzień codziennie około północy dzwonił. Oczywiście z zastrzeżonego numeru. Odbierałam i kompletna cisza. Poszłam wkurzona do salonu plusa żeby zdemaskować wkurzającą istotę. Sprawdzali i sprawdzali i nic. ŻADNYCH POŁĄCZEŃ NIE BYŁO. Ja się wystraszyłam nieźle, a w centrali pewnie myśleli że jakaś idiotka...
Kiedy oglądałam Ring'a, miałam telefon na fotelu obok. Nagle ktoś puścił sygnał. Ja mało co zawału nie dostałam...
Ines-ka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-06-08, 15:21   #176
zuziunia13
Rozeznanie

Jakieś dziwne rzeczy się dzieją. Jak wchodzę na ten wątek to przeglądarka automatycznie mnie wylogowuje. Czyja to sprawka hmm?
Stary 2006-06-08, 15:37   #177
diamentowa
Zakorzenienie

Kiedy zmarła moja prababcia, byłam malutka ale zamieszkalam w jej pokoju. W miarę jak zaczęłam dorastać wystrój się zmieniał, nowe meble, drobiazgi tylko została taka wyblakla babcina tapeta w kwiatki. Miałam jej już dosyć bo kompletnie nie zgrywała się z resztą więc postanowiłam wymalować ściany jakoś ładniej. Wybrałam taką pomarańczową farbę, dosyć intensywną. W noc po malowaniu przyśnila mi się prababcia, która spokojnie weszła do pokoju, rozejrzała się i marszcząc brwi powiedziała "nie podoba mi się, za bardzo bije po oczach, wcześniej bardziej mi pasowało" obudziłam się zszokowana i zlana potem, babcia oczywiście rozpłynęła się we mgle :P historia oczywiście jak najbardziej prawdziwa
diamentowa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2006-06-08, 15:38   #178
Zará
Raczkowanie

O, a mi się właśnie przypomniało.
Siedzę sobie przy komputerze (zapewne wizaż miałam otwart ) i dzwoni komórka. Patrze ktoż to ze mną się skontaktować i to była moja kuzynka. Odbieram a tu straszne szumy. Wylaczam i dzwonie do niej. Nie odbiera, aż w końcy oddzwoniła. Ona się mnie pyta co chciała, ja jej na to, że nic, tylko dzwoniła do mnie i byly jakieś zakłócenia, na co ona JA DO CIEBIE NIE DZWONIŁAM. Nie byłam wtedy wystraszona tylko zdziwiona. Odpowiedziałam jej na to AAA... TO PEWNIE JAKIEŚ ZAKŁOCENIA. I przy tej myśli pozostane Chociaz te niektóre opowieści straszne, nie powiem

To tyle, z mojego "upiornego" życia. Aha dodam, że mam Plusa
Zará jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-06-08, 15:56   #179
Ines-ka
Zakorzenienie

Na lekcji czuję że telefon mi wibruje. Wyciągam go cichaczem pod ławką patrzę pusty sms od kumpla z klasy. Patrzę się na niego. Ręce miał na ławce, a telefon w kieszeni Smsów odebrałam jeszcze kilka, też pustych. Po lekcji gdy pokazałam mu skrzynkę z pustymi esami od niego sam się zdziwił...

Pamiętam jak miałam z 8 lat byłam na wakacjach u dziadków. Spałyśmy z kuzynką w pokoju letnim na piętrze. Była straszna burza, całą noc nie spałyśmy ze strachu trzymałyśmy się za ręce mocno, ale nie poszłyśmy do nich na dół tylko siedziałyśmy tam całą noc. Nagle na dach coś dużego spadło z ogromnym hukiem tak jakby dach miał się zawalić. Rano po burzy na dachu nie było żadnych śladów... Dziadkowie, ciocia i wujek nic nie słyszeli. Tylko nam coś się 'wydawało'...
Ines-ka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-06-08, 16:13   #180
olaaa99
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Ines-ka
Na lekcji czuję że telefon mi wibruje. Wyciągam go cichaczem pod ławką patrzę pusty sms od kumpla z klasy. Patrzę się na niego. Ręce miał na ławce, a telefon w kieszeni Smsów odebrałam jeszcze kilka, też pustych. Po lekcji gdy pokazałam mu skrzynkę z pustymi esami od niego sam się zdziwił...
a moze masz w orange? bo moja mama dwa razy wozila tel do naprawy, jej tez wysylal puste smsy. i to tak po 20 jednorazowo...

Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości