|
|
#151 |
|
BAN stały
|
Dot.: Wymiana
więc tak mogę Ci zaproponowac:
-peeling enzymatyczny Ziaja, zostało coś koło połowy, ważny do 11.07 - lakier Golden Rose, kolorek jak na zdjęciu, prawie wogóle go nie używałam, kupiony niedawno, do 12.08 waznosc - lotion nivea miniaturka, użyłam go z raz , ważna do 07.07 -bransoletka -kolczyki stópki wybierz sobie cosik
Edytowane przez Justek Czas edycji: 2006-08-16 o 11:31 |
|
|
|
|
#152 |
|
BAN stały
|
justek a moze teraz znajdziesz cos za spodniczke i bluzeczke?
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...0&d=1150220383 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...4&d=1150386151 dołozylam duzo ciuszkow dzis |
|
|
|
|
#153 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
już zaglądam
|
|
|
|
|
|
#158 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
kucze.Musiałabym wiedziec jaki to materiał, żeby nie wyglądac jak baleronik jak się za mało rozciągną
|
|
|
|
|
|
#160 |
|
Zadomowienie
|
Justek, a ta bransoleteczka to jaki materiał? Już prawie byłam chętna na ten peeling, ale naczytałam się o jego właściwościach natłuszczającym, a moja cera już wystarczająco się tłuści
Lakier niestety zupełnie nie mój kolor, a za nivejki balsamami nie przepadam
|
|
|
|
|
#161 |
|
Zadomowienie
|
Justek, a ta bransoleteczka to jaki materiał? Już prawie byłam chętna na ten peeling, ale naczytałam się o jego właściwościach natłuszczającym, a moja cera już wystarczająco się tłuści
Lakier niestety zupełnie nie mój kolor, a za nivejki balsamami nie przepadam
|
|
|
|
|
#162 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Na peelingu jest napisane że jest do każdego rodzaju cery, ja mam mieszaną i fakt troszkę bużka się świeciła ale robiłam go zawsze wieczorkiem. Ten peeling nie ma drobinek ścierających jest konsystencji mleczka ale mimo to bużka po nim jest gładka. Oczywiście wybór nalezy do Ciebie. Mam mało kosmetyków na wydaniu, ponieważ trzymam tylko takie których sama używam ![]() Teraz zmykam ale zajrzę rano co wybrałas i jutro leci do Ciebie przesyłka
|
|
|
|
|
|
#163 |
|
Zadomowienie
|
Justek, boję się troszkę metali nieszlachetnych. Jestem przerażona, że od kolczyków posrebrzanych potrafi mi spuchnąć ucho, więc może poprostu nie będę kombinować zbędnie i pozostanę tylko przy tej bluzeczce. Szkoda, ale nic na siłę jak to ktoś mądry powiedział
Pozdrawiam i czekam z niecierpliwością
|
|
|
|
|
#164 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#165 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
może w takim razie zaproponuję Ci pędzelek do różu i pudru zarazem, mało używany hmm?
|
|
|
|
|
|
#167 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
w pasie szerokosc bez rozciagania= 38cm a rozciaga sie do 45 cm i moze nawet wiecej ale nie chce mi sie juz ich ciagnac na siłe ![]() w dupce sie rozciagają jeszcze bardziej ![]() Tylko tak.. podobała mi sie bluzeczka i spodniczka. tylko ze własnie sobie załatwiłam spodniczke od jednej wizazanki. Moze być za bluzeczke? ew. cos ci dorzuce |
|
|
|
|
|
#169 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#170 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#171 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#172 |
|
Zadomowienie
|
Justek, dziękuję
Będę w takim razie czekać
|
|
|
|
|
#175 |
|
Zakorzenienie
|
oo ale widzę że dokładeczkę robiłaś
ojej i strasznie mi sie ta podoba http://www.wizaz.pl/forum/attachment...1&d=1150387649 i okularki Z cieni do wymianki mam jak pisałam paletkę 11 cieni RR, i RR paletka 21 cieni , jak Cię cienie interesują to opiszę je i fotki mogę zrobić i to tyle , na inne powymieniałam się bo ja i tak mam swoje ze 3 kolorki którymi sie maluje i szkoda by te paletki leżały.A wisiorek też fajny jest nawet sama zastanawiałam się czy go sobie nie zostawić bo jest w kolorku który pasuje do sporo moich rzeczy
|
|
|
|
|
#176 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#179 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:26.

już zaglądam

kucze.Musiałabym wiedziec jaki to materiał, żeby nie wyglądac jak baleronik jak się za mało rozciągną 

Na peelingu jest napisane że jest do każdego rodzaju cery, ja mam mieszaną i fakt troszkę bużka się świeciła ale robiłam go zawsze wieczorkiem. Ten peeling nie ma drobinek ścierających jest konsystencji mleczka ale mimo to bużka po nim jest gładka. Oczywiście wybór nalezy do Ciebie. Mam mało kosmetyków na wydaniu, ponieważ trzymam tylko takie których sama używam