|
|
#151 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Starania o dziecko od 2018 roku część 4
A daj spokój! Jak się z dziećmi pracuje to trzeba mieć poczucie humoru
![]() Kaszanka jest spoko. Nawet bardzo. Też zgłodniałam, więc też potuptam do lodówki, ale na ruskie (niestety nie własnoręcznie robione) Smacznego! ![]() Ciastku, nie. Musi być taka sama albo wyraźniejsza (chociaż mi przy owu wyszła taka 80-85% testowej). Generalnie prawie taka sama, taka sama albo wyraźniejsza
Edytowane przez Gajaa Czas edycji: 2018-04-12 o 17:47 |
|
|
|
#152 |
|
Konto usunięte
|
Moim zdaniem nie
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#153 |
|
Zakorzenienie
|
[1=5e34ff6befca073180cbcc6 6321058714c7d55ca_5effb87 2cc7f0;82891256]Moim zdaniem nie
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE]Moim tez nie Ciekawe co to było w takim razie. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 16:00 ---------- Poprzedni post napisano o 15:57 ---------- A testy owu wychodzą pozytywne akurat w owulację czy ileś przed? Pierwszy raz mam do czynienia w sumie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#154 | |
|
Zakorzenienie
|
Ciastko chyba musi byc mocniejsza tak gdzies czytalam
ze kreska druga ma byc ciemniejsza niz testowa ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 17:00 ---------- Poprzedni post napisano o 17:00 ---------- Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#155 |
|
Zakorzenienie
|
Ogólnie obczajałam sobie wyniki badań żeby zobaczyć czy kiedyś miałam progesteron oznaczany ;P 6 lat temu miałam i byl w normie ;P
Najlepsze jest to że wyciągnęłam USG z 2012 roku i tam już były pęcherzyki na jajnikach a nikt mi nie powiedział tego a endometrium na wszystkich moich USG a było ich dużo, nigdy nie wynosiło więcej niż 5 mm, w ciąży jedynie 14 ;P Dobra, i tak nie wiem co to oznacza Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#156 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=5e34ff6befca073180cbcc6 6321058714c7d55ca_5effb87 2cc7f0;82889251]Jak będę na kompie poprawie mam lekka załamke swoimi wynikami
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] Nie są złe, masz źle dobraną dawkę i dlatego skacze ![]() Cytat:
Chyba nie Dopiero wróciłam wysiedziałam się za wszystkie czasy. Jest pęcherzyk! W macicy ale jest, to najważniejsze
|
|
|
#157 |
|
Zakorzenienie
|
Nem super wiesci kochana
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#158 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#159 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A mam, mam a jakie slodziutkie ale w tym roku malo, w zeszlym pozbywalam sie sadzonek z prawie 30m2, tak sie rozrosly. Jak masz kawalek balkonu, a chcesz, to daj znac, nawetcw skrzynke je mozna ![]() PS: mój telefon lepiej wie co autor tego posta miał na myśli, niż wiem to ja...
|
|
|
|
|
#160 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#161 |
|
Zakorzenienie
|
Albo owu bedzie jutro albo byla wczoraj. Sprawdz jutro. Chociaz u mnie tez zawsze byl taki cien, nigdy ta druga kreska nie byla rownie wyrazna... A, no rownie fobrze jeszcze poziom hormonow mogl sie nie unormowac i sa jakies resztki. W ciazy testy owu tez mi pozytywne wychodzily! Gaja, oferma ze mnie i czytam wybiorczo na razie buty, pozatym ogladalam wozki i inne bambetle w toys for us w wola parku. Niektore nawet calkiem calkiem, np 800 z 1500, bo z ekspozycji, ale co tam. Moze byc i z ekspozycji, jak fajny i w pelni sprawny. Mysle ze warto tam czesciej zagladac skoro naja takie promocje. No i chcialam zorientowac sie w ciuchach, ale tu nic nie ma. A teraz zajadama sie pysznym burger kingiem i czekam na malza ![]() Nem, super wiadomosci!!! Przedluzyla Ci zwolnienie? Podjeliscie juz decyzje kiedy mowicie rodzinie, czy dalej przedluzasz urlop? ![]() PS: mój telefon lepiej wie co autor tego posta miał na myśli, niż wiem to ja... ![]() ---------- Dopisano o 18:03 ---------- Poprzedni post napisano o 17:59 ---------- I mam juz pierwszy typ wozkowy: http://www.sklep-tosia.eu/testy-i-po...test_a895.html PS: mój telefon lepiej wie co autor tego posta miał na myśli, niż wiem to ja...
|
|
|
|
#162 |
|
Zakorzenienie
|
Dorcia ostatnio ogladalam wlasnie na necie ten wozek
jest cudowny ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#163 |
|
Zakorzenienie
|
Noo.... Zakochalam sie... I jeszcze te skorkowe elementy... Cudo
![]() PS: mój telefon lepiej wie co autor tego posta miał na myśli, niż wiem to ja...
|
|
|
|
#164 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#165 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#166 |
|
Wtajemniczenie
|
Nem super
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#167 | |
|
Zakorzenienie
|
Ale napisałyście
Mąż nie uwierzył w biel i każe teraz testować codziennie. 🤣W niedzielę idziemy na roczek, jak @ nie przyjdzie to nawet łyka wina nie zrobię. ---------- Dopisano o 19:28 ---------- Poprzedni post napisano o 19:28 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#168 |
|
Zakorzenienie
|
Nemm- ale super wieści!
|
|
|
#169 |
|
Zakorzenienie
|
Nemm super wieści
gratuluję Motopana wpisz mnie proszę do aktywnych staraczek tsh spadlo do 2,1 więc można działać O truskawkach mowa a ja własnie dzisiaj posadzilam kilka krzaczków bo w jesieni nie zdążylam i zimowaly mi w tunelu... Pewnie owoców w tym roku z nich nie będzie ale nadrobimy poziomkami z 30 krzaczków wsiałam tez kolejna porcję rzodkiewki i sałaty Gajaa z tymi nowalijkami to serio serio lepiej uwazac w ogóle a w ciazy to wiadomo. Jeszcze 10 dni temu byly przymrozki a teraz juz taaakie piękne plony, naturalnie... Pewnie, że kilka truskawek nie zaszkodzi ale to jeszcze zdecydowanie nie sezon na truskawki
|
#170 |
|
Zakorzenienie
|
MadziQ, sporo tych lufcików, aż tak mi się tyłek nie poci, niemniej doceniam króliczą troskę
Drocia, fajny ten wózek! Czy to nie ten z kategorii czołgów? 800 zł za nowy wózek, nawet jeśli gdzieś tam z lekką rysą to żadna cena. Ja bym się w ogóle nie zastanawiała ![]() Rozdajesz truskawkowe sadzonki? Naprawdę można na balkonie? my mamy co roku plantację pomidorów, ale skoro można i truskawki to chyba czas dokupić skrzynkę ![]() Nem, świetne wieści! Nie mogło być inaczej! I....mierzysz ![]() Paczajcie jaki mi dzieci dziś autoportret nasmarowały na tacy z kaszą manną podczas zajęć Poziomki .... dziewczyny, weźcie nie dołujcie człowieka z bloku :PCzekam z truskawkami na stragany i 3zł za kilogram, spokojnie
Edytowane przez Gajaa Czas edycji: 2018-04-12 o 19:53 |
|
|
|
#171 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Wiesz co mojej przyjaciółce powiedzialam wiec i brat Tz zaraz będzie wiedział bo są narzeczenstwem ☺ Mysle ze jutro powiemy rodzicom, bo u nas i remont przed tym ślubem, kupa roboty w gospodarstwie... żeby zaraz nie było płaczu ze nie pomagam ☺ ale to musze jeszcze z Tz pogadać bo jak wracałam od gina i chciałam zajechac do strażnicy to ich nie było bo gdzieś się paliło. Także się nawet z nim nie widziałam, jedynie przez tel ☺ Dziękuję ![]() Pewnie ze mierze wiem ze to może głupie ale chyba czuje się lepiej wiedząc że temperatura wysoka Ale Ci zezarly spodnie! ![]() ![]() Ja teuskawy mam na podworku ale to jeszcze sporo czasu zanim będą ☺ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#172 |
|
Zakorzenienie
|
A mnie cały dzień mdli. Jedyny moment kiedy nie mdliło to jak miałam jazdy
![]() jutro muszę wstać o 6:20
|
#173 |
|
Zadomowienie
|
Ciastko na ovufriend są galerie testów w tym owulacyjnych pozytywnych-zobacz sobie jak one wyglądają
![]() Dziewczyny jak myslicie, jak oboje z tżem bylismy chorzy i bralismy rozne leki przeciwzapalne a tż nawet jakieś takie bardziej specjalistyczne bo mu infekcja bardzo weszła w miesnie i kości tak ze chlopak ledwie sie ruszal to powinnismy sobie w tym miesiacy odpuscic starania ze wzgledu na to ze leki, wirus i gorączka mogły zaszkodzić jego plemnikom i mojej komorce jajowej czy wogole sie nie martwić takimi rzeczami? Przez to co było jestem poschizowana i tak naprawdę w każdym miesiącu mogłabym znalezc coś zeby się nie starać 'bo zaszkodzi', napiszcie mi proszę coś mądrego ![]() Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Wizaz Forum mobile app |
|
|
|
#174 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
pić juz tez nie mogę. Najbardziej się boję go zawieźć Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#175 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ---------- Nem gratulacje ![]() Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#176 |
|
Zadomowienie
|
AnnLady nie wiem ktore to dokladnie ale ma taki zestaw:nimesil, mydocalm forte, ketonal w żelu, fluimucil forte, nie jestem pewna czy wszystko wymienilam
A na jak dlugo wam odradzano starania? Przeciez plemniki regeneruja sie 3 mc ![]() Martyna życzę Ci żebyś była w ciąży, ale chyba warto pogadać z facetem żeby troche wyluzował i Ciebie nie stresował ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#177 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#178 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie znam sie na gatunkach... O tych moich wiem, ze sa: poziomkowe w smaku, bardzo slodkie i pozne. Owocuja koniec czerwca, wiec kwiatki tez maja pozno. Ale dzieki temu przymrozki majowe im nie straszne. Mam je na dzialce juz ze 30 lat, tak sie rozmnazaja przez wasy. A wczesniej jeszcze dziadek dostal od kogos, wiec to jakas stara dawna odmiana. Moze rodzice ktorejs z Was cos skojarza, jakie byly kiedys odmiany? Cytat:
Nie narzekaj, teraz modne z dziurami ale nie polecam tych naprasowywanych latek, one malo elastyczne tylko jeszcze musisz troche dziurek z przodu dorobic i roznej wielkosci zeby byly ![]() Poziomki tez mozna w doniczce! W zeszlym roku w lerua takie byly w wiszacej doniczce. Na zime do domu wiadomo ![]() Z upraw z czasow balkonowych no to wlasnie pomidory, poziomki, szczypiorek. Co do sadzonek to w zeszlym roku rozdawalam, ale cos sie jeszcze znajdzie one zawsze wedruja nie tam gdzie powinny!Co do wozka, to za 800 byl jakis maxi cosi, ale szczerze mowiac, to w porownaniu z tamtym to malutki bardzo i jakos tak ubogo wygladal... Tylko jeszcze musze podpatrzec teraz jaki u sasiadki jest... Nie chce identycznego ![]() Ten spodobany byl za 1699... Niby przecena z 1899, ale pewnie na necie taniej... A truskawki za 3 zeta... O tak... Czekam z niecierpliwoscia! A potem na bob ![]() PS: mój telefon lepiej wie co autor tego posta miał na myśli, niż wiem to ja...
|
||
|
|
|
#179 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
||
|
|
|
#180 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakbyś tak co miesiąc zwracała uwagę na wszystko, czekała te 72 dni na regenerację plemników a potem by coś znowu wypadło to byś matka nigdy nie została. ☺ Dziękuję ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:42.

Smacznego!

ze kreska druga ma byc ciemniejsza niz testowa 

wysiedziałam się za wszystkie czasy.

gratuluję

my mamy co roku plantację pomidorów, ale skoro można i truskawki to chyba czas dokupić skrzynkę 
wiem ze to może głupie ale chyba czuje się lepiej wiedząc że temperatura wysoka 

pić juz tez nie mogę. Najbardziej się boję go zawieźć