|
|
#151 |
|
BAN stały
|
Dot.: Godny zarobek w wieku 30 lat? Dyskusja
[1=3bd0b7dc44484b2289b2327 7ed0b1e72d33d74ce;8614814 7]:x
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] ?? Nie szukam dziewczyny (związku) na wizażu ani na tinderze. Nie napisałem, że nie spotykam się lub się nie spotkałem z dziewczyną z wizażu lub tindera. |
|
|
|
|
#152 | |
|
BAN stały
|
[1=7ae4e73d4b096fedcc3cca3 dacf09e293fa96405_68a3b07 1c8cd0;86147318]Pewno złodziej i kryminalista!
Na dodatek zapewne wchodzący w układy ze śmieciarzami.[/QUOTE] On od początku był podejrzany - radca prawny (a tfu!) ![]() Cytat:
Ostatnio uczyłem chirurga prawidłowego wycięcia wyrostka, bo sobie wyobraź, że ten partacz jeden nacięcia powłok brzusznych prosto wykonać nie umiał (a jak patrzyłem, jak on skalpel trzyma, to aż mje czensło!)
|
|
|
|
|
|
#153 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I sam sobie musiałeś wyciąć, biedaku |
|
|
|
|
|
#154 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#155 |
|
Konto usunięte
|
ja tylko się zastanawiam, co skłoniło jakąś wizażankę (zresztą chyba się tu nawet ujawniła) do spotkania się z tym nadętym bufonem, jakim jest edan84
pewnie zarobkowo do siebie pasują ![]() chyba, że kusząca okazała się ta bieda umysłowa, jaką on prezentuje |
|
|
|
|
#156 |
|
Konto usunięte
|
[1=2f6abb6d3878858271ffdb3 efd65c95d1f4fde9b_623d0cb 3af0b6;86148458]ja tylko się zastanawiam, co skłoniło jakąś wizażankę (zresztą chyba się tu nawet ujawniła) do spotkania się z tym nadętym bufonem, jakim jest edan84
pewnie zarobkowo do siebie pasują ![]() chyba, że kusząca okazała się ta bieda umysłowa, jaką on prezentuje Myślałam że po prostu komuś się nudzi i wypisuje głupoty. Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#157 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale przynajmniej czytając ten wątek mam z rana ubaw w mojej nudnej, nic nie wartej pracy
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#158 |
|
BAN stały
|
[1=2f6abb6d3878858271ffdb3 efd65c95d1f4fde9b_623d0cb 3af0b6;86148458]ja tylko się zastanawiam, co skłoniło jakąś wizażankę (zresztą chyba się tu nawet ujawniła) do spotkania się z tym nadętym bufonem, jakim jest edan84
pewnie zarobkowo do siebie pasują ![]() chyba, że kusząca okazała się ta bieda umysłowa, jaką on prezentuje Przecież to oczywiste, że dla pieniędzy
|
|
|
|
|
#159 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#160 |
|
BAN stały
|
[1=2f6abb6d3878858271ffdb3 efd65c95d1f4fde9b_623d0cb 3af0b6;86148577]to widać nisko mierzy, bo nawet po wypowiedziach w tym wątku można wywnioskować, że żadnym Rockefellerem nie jesteś
[/QUOTE]Pośredniak i lecę po denaturat i kajzerkę. Jej smakowało |
|
|
|
|
#161 |
|
Konto usunięte
|
bardzo się cieszymy, że w końcu ujawniłeś prawdę o sobie
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#162 |
|
Zadomowienie
|
[1=2f6abb6d3878858271ffdb3 efd65c95d1f4fde9b_623d0cb 3af0b6;86148577]to widać nisko mierzy, bo nawet po wypowiedziach w tym wątku można wywnioskować, że żadnym Rockefellerem nie jesteś
[/QUOTE]Krowa, która dużo muczy... ![]() To musi być jakiś sympatyk olfaktorii, na bank
Nic tak nie rozpala człowieka, jak gorąca herbata. Edytowane przez matcha Czas edycji: 2018-11-21 o 08:46 |
|
|
|
|
#163 |
|
BAN stały
|
Dokładnie! Ok, zdekonspirowalyscie mnie. Jestem bezrobotnym Ferdkiem, do tego impotentem.
Możecie już wrócić do tematu, skupić się i nie offtopowac ---------- Dopisano o 09:46 ---------- Poprzedni post napisano o 09:45 ---------- Aaaa, no i nie istnieję. To tez odkrylyscie. |
|
|
|
|
#164 |
|
BAN stały
|
Nie napisałaś dlaczego 6 lat do 30 zajęło ci ogarnianie że facet jest wartościowy ale nie jest rekinem biznesu (przeczy to temu jakoby byś była osobą przedsiębiorczą
). Nie każdy też musi być zainteresowany pogonią za kasą i nie wszyscy mają jednakowe szczęście i umiejętność przemnażania zysków. Ani czy próbowałaś ustalić co kryje się za jego lękami i czy można coś z tym zrobić, np. terapią. Masz rację i nie masz. Aby była dysproporcja w zarobkach wystarczy pracować w różnych branżach, na różnych stanowiskach, w różnych firmach lub to że jedno prowadzi własną lub odziedziczoną po rodzicach prosperującą firmę. Kobieta (płeć bez znaczenia) która zarabia więcej czy o wiele więcej (lub ma perspektywy) niż jej partner, może - oczekiwać by partner zarabiał porównywalnie - oczekiwać, by partner zarabiał o wiele więcej - skupić się na tym, że potrafi być stroną zarabiającą kasę i realizować w tym a partnera doceniać za inne zalety. Np. sama może skoncentrować się na swojej pracy a partner może przejąć więcej obowiązków związanych z rodziną, wychowywaniem dzieci. Wieksze zarobki zazwyczaj wiążą się z większą ilością pracy, więc zawsze znajdzie się kobieta którą ucieszy że kończąc pracę przeskakuje w życie niezwiązane z nią i nie musi borykać się z problemami, frustracją faceta ani na niego czekać. Skoro wiesz że sama nie jesteś w stanie zarabiać na was zapewniając wam poziom który ciebie interesuje taki model związku najwyraźniej nie byłby dla ciebie. Czy dobrze postąpiłaś skreślając chłopaka zdecydujesz po czasie. Nie jest powiedziane że nastepne twoje związki będą udane. Nie jest też, że nie. ---------- Dopisano o 12:04 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ---------- [1=c091e8898908a1b264e2bb8 8ceb2cf7cf162daf4_5d967d9 baaf5e;86147964]Poprosiłem raz jedną wróżkę o partnerkę - aktuariuszkę. Zaglądam z rana po łóżko, Gdzie jesteś, aktuariuszko? Odwracam wszystkie poduszki, I nie ma aktuariuszki! Są policjantki - podnóżki! Dla mej aktuariuszki! Nauczycielki - głuszce! Przy mej aktuariuszce! Pielęgniarki - te marne puszki! Pod stopami aktuariuszki! Oddam wypłatę programisty i nerkę Za odpowiednią aktuariuszkę - partnerkę.[/QUOTE] zacnie udana szydera.
|
|
|
|
|
#165 |
|
BAN stały
|
[1=f6ce7c3ca500955a4c7e3c5 6259edd7b2c023af2;8614685 9]
Edan istnieje, ma dwie ręce, dwie nogi, a na żywo mniej paskudny charakter [/QUOTE] Obawiam się, że wersja internetowa jest prawdziwsza. Tu ludzie się nie hamują, na żywo jednak człowiek czuje większą presję, żeby się dostosować do norm społecznych i czasem czegoś nie mówić (poza tym na żywo można dostać w pysk, jak się człowiek zagalopuje). Ale teraz to mnie trochę zazdrość ukuła, o mnie nikt nigdy nie napisał wiersza... |
|
|
|
|
#166 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Nie bój się, na żywo miewam stres jak kogoś nie znam (jak każdy), ale nie mam zwyczaju się hamować. Nie dostałem nigdy od żadnej dziewczyny w pysk ![]() Poza tym nie spotkałem się z tą wizażanką raz i myślę że w związku z tym akurat taka osoba może o mnie powiedzieć zdecydowanie więcej niż Ty. Bo jednak jakoś mnie poznała bardziej, aniżeli Ty i reszta kociołka wizażowego. I Twoje usilne projekcje mojej osoby tego nie zmienią Cytat:
|
||
|
|
|
|
#167 |
|
Zadomowienie
|
Nieważne jak mówią, ważne że mówią
Nic tak nie rozpala człowieka, jak gorąca herbata. Edytowane przez matcha Czas edycji: 2018-11-21 o 12:37 |
|
|
|
|
#168 |
|
Zakorzenienie
|
Treść usunięta
|
|
|
|
|
#169 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#170 |
|
Raczkowanie
|
Fortuna kołem się toczy więc jakoś nie nakręcam się na to aby partner zarabiał miliony bo życie bywa przewrotne i te miliony jakoś mogą się upłynnić albo potencjalny partner może się upłynnić ze swoimi milionami do nowej wybranki.
Zwracam na pewno uwagę na to czy oblubieniec jest obrotny, ma jakąś smykałkę do ogarniania, parcia do przodu, pomysł na siebie, żeby nie miał dwóch lewych rąk do roboty generalnie.W życiu nauczyłam się liczyć sama na siebie (w tym finansowo) więc bardziej zależy mi na tym żeby móc się samej ogarnąć z hajsem i żyć na wygodnym dla mnie poziomie żeby się obudzić potem tfu, tfu z ręką w nocniku jak się związek posypie.
|
|
|
#171 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
|
|
|
|
#172 |
|
Zadomowienie
|
Tak jeszcze abstrahując od kwot, totalnie rozumiem tego popularnego podejścia że "facet musi zarabiać więcej". Jeżu, czemu dziewczyny same na własne życzenie stawiacie się w gorszej pozycji?
Ostatnio moja rozmowa z koleżanką: K: Facet musi zarabiać więcej. JA: Ale czemu? przecież zarabianie jest super, ja bym się fajnie czuła jakbym zarabiała więcej niż facet, np tak 20k miesięcznie... K: No też bym chciała, ale wtedy facet musiałby zarabiać 25k ![]() TAK BARDZO nie rozumiem tej "logiki" ![]() :brzyda l:
|
|
|
#173 |
|
Zakorzenienie
|
Dlatego że podobno są badania, które pokazują że związki są bardziej trwałe, Kiedy mężczyzna zarabia więcej. Co dość łatwo zrozumieć. Na ile ta zależność jest silna to jest pytanie.
|
|
|
|
|
#174 |
|
Zakorzenienie
|
Ale bzdura totalna
![]() No chyba, że trwają, bo jak sobie da radę bez mezowskich dużych zarobków , a kobiety czesto bez nawet wypracowanych lat, bo dziecmi sie tylko zajmowaly
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
|
|
|
#175 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#176 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Duża część przecież idzie na studia nie po to by zdobyć wykształcenie a fajnego, zaradnego i rokującego na dobre zarobki męża. A dlaczego? Bo po szkole średniej jako dobra uczennica ze swojej pipidówy uważa, że to to jej ostatnia szansa zdobyć sensownego faceta, który da szansę się jej wyrwać z pipidówy, bo jak nie, to wróci do pipidówy, a tam najlepszą wolną partią jest szczerbaty Mietek na kuroniówce mający krowę i 2 ary pyrów. |
|
|
|
|
|
#177 |
|
Konto usunięte
|
Ja myślę, że to jest korelacja bez związku przyczynowo-skutkowego. Na trwałość związków składa się pierdyliard czynników.
|
|
|
|
|
#178 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi Edytowane przez groszek75 Czas edycji: 2018-11-21 o 22:26 |
|
|
|
|
|
#179 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Jak żyje, nie znam takiego przypadku. Ale ty na pewno całe mnóstwo. Chociaż, kto by chciał szukać partii na twoich studiach, skoro po nich można było zostać co najwyżej marnym nauczycielem? Także chyba nie z życia ten przykład. Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
|
#180 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:40.

Ostatnio uczyłem chirurga prawidłowego wycięcia wyrostka, bo sobie wyobraź, że ten partacz jeden nacięcia powłok brzusznych prosto wykonać nie umiał (a jak patrzyłem, jak on skalpel trzyma, to aż mje czensło!)
I sam sobie musiałeś wyciąć, biedaku
Zagryzłem zęby i se wyciąłem, wielkie mi halo 

). Nie każdy też musi być zainteresowany pogonią za kasą i nie wszyscy mają jednakowe szczęście i umiejętność przemnażania zysków.