Problemy z brakiem intymności i zaufania w związku - Strona 6 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2019-04-20, 12:53   #151
Limonka2738
Zakorzenienie

Dot.: Problemy z brakiem intymności i zaufania w związku

Przede wszystkim, to ona urządza takie cyrki bo:

Z jednej strony została zraniona przez jego komentarz. No jej prawo do jej własnych uczuć, choć tego nie rozumiem. Dlaczego? Bo ma kompleks na punkcie swojego tyłka.

Z drugiej - ma tak niskie poczucie własnej wartości, że boi się zakończyć związek toksyczny i męczący obie strony. Bo zwyczajnie boi się, że następnego faceta nie znajdzie.

W takich związkach tkwią dziewczyny o niskim poczuciu własnej wartości. Bo jak kobieta swoją wartość zna, to nie tkwi w takiej szopce.

Konkludując - dziewczyna ma niskie poczucie własnej wartości, kompleksy, jest niestabilna emocjonalnie i ma nerwicę. A autor nie jest jej psychologiem.

I tak, nie wybrała sobie tej przypadłości. Ale to, że rozumiem jej zachowanie i wiem, że nie wynika od niej per se nie znaczy, że ona może tak postępować z innymi ludźmi. I jest też dorosła, odpowiedzialna za siebie. Powinna podjąć terapię, bo ma ze sobą problemy. Albo rozwiązać je sama.

Autor psychoterapeutą nie jest.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

Top secret Uczestnik ściśle tajnego rządowego programu badań nad eksperymentalną szczepionką na malarię.
Limonka2738 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2019-04-20, 13:23   #152
annn_
Raczkowanie

[1=f284c48a05423b409a451c4 db0eed2c1276616e1_6008c42 88f43f;86729299]Otóż to, krótko i na temat. Jest jeszcze jedna opcja - dziewczyna sama skomplementuje tyłek innej albo potwierdzi, czy zażartuje. Ale oczywiście takich przypadków nie ma [/QUOTE]Ojj tak już widzę jak sobie żartujesz i śmiejesz się jak Twoja dziewczyna ogląda się za innymi i zachwyca takimi o zupełnie innym typie sylwetki niż Twój
Ja też uwazam ze w zwykłym skomplementowaniu innej osoby nie ma nic złego ale pod warunkiem że ma się pewność że nasz partner nie ma kompleksów, komplementujemy rowniez jego no i nie rzucamy achów w kierunku osób które wyglada zupełnie inaczej.

A tu nawet nie wiadomo czy autor chwalił dziewczynę, być może jej krągłości nie komplementował a tu wyskoczył z tekstem o fajnym tyłku innej plus ogladanie się i gotowe.

annn_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2019-04-20, 13:34   #153
f284c48a05423b409a451c4db0eed2c1276616e1_6008c4288f43f
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez annn_ Pokaż wiadomość
Ojj tak już widzę jak sobie żartujesz i śmiejesz się jak Twoja dziewczyna ogląda się za innymi i zachwyca takimi o zupełnie innym typie sylwetki niż Twój
Jeśli są to sporadyczne sytuacje to nie widzę problemu. Doskonale zdaję sobie sprawę że są lepiej zbudowani ode mnie i mogą się podobać. Oczywiście mam tu na myśli przypadki sporadyczne, a nie non stop, bo wtedy bym tego nie tolerował (tak samo rozumiem drugą stronę, że ciągłe gapienie się na inne kobiety i komplementowanie jest przesadą).

Serio, nie każdy reaguje fochem czy agresją bo druga połówka się na kogoś spojrzała. To wynika z bardzo niskiej samooceny i kompleksów. Powtarzam - przy sporadycznych akcjach

Zresztą niech każdy robi jak chce, ale głupotą jest tkwienie w związku który doprowadza do frustracji.
f284c48a05423b409a451c4db0eed2c1276616e1_6008c4288f43f jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2019-04-20, 14:57   #154
Limonka2738
Zakorzenienie

Cytat:
Ojj tak już widzę jak sobie żartujesz i śmiejesz się jak Twoja dziewczyna ogląda się za innymi i zachwyca takimi o zupełnie innym typie sylwetki niż Twój
A jaki to problem?

Ja czasem sobie z tego żartuję.

Ostatnio mój facet się zachwycał główną aktorką grającą w Ciszy (film wujowy btw).

No i ja się w sumie z nim nie zgadzam, bo jest taka se.

Więc mu powiedziałam, że powinien mainować Lee Sina, bo chyba jest ślepy.

Ta dam. Żart bardzo słabej jakości, ale żart.

Nie, dziewczyna nie jest w ogóle podobna do mnie.

Top secret Uczestnik ściśle tajnego rządowego programu badań nad eksperymentalną szczepionką na malarię.
Stary 2019-04-20, 15:38   #155
annn_
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Limonka2738 Pokaż wiadomość
A jaki to problem?

Ja czasem sobie z tego żartuję.

Ostatnio mój facet się zachwycał główną aktorką grającą w Ciszy (film wujowy btw).

No i ja się w sumie z nim nie zgadzam, bo jest taka se.

Więc mu powiedziałam, że powinien mainować Lee Sina, bo chyba jest ślepy.

Ta dam. Żart bardzo słabej jakości, ale żart.

Nie, dziewczyna nie jest w ogóle podobna do mnie.
W otwartym związku pewnie robiłabym to samo
Poza tym nie tego typu żarty miałam na myśli..

Edytowane przez annn_
Czas edycji: 2019-04-20 o 15:40
Stary 2019-04-20, 16:00   #156
tinkerver2
Zakorzenienie

Cytat:
Nie twierdzę, że robi to złośliwie. Nikt nie wpada w paranoję czynerwicę komuś na złość. Wpada, bo jest niestabilny psychicznie.

Jeżeli kobieta ma w porządku samoocenę i jest stabilna emocjonalnie to po pochwaleniu przy niej innej kobiety przez faceta może:

A. Mieć to po prostu gdzieś.
B. Powiedzieć, że więcej sobie takich zachowań nie życzy. I jeśli partner przystanie na to, to kontynuować związek, jeśli nie - rozstać się.
B. Zerwać, bo ten typ faceta jej nie odpowiada i uważa go za buca.

A nie ten cyrk.
Oczywiście, masz rację. Ale ja skupiam się na braku seksu w ogóle.
tinkerver2 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2019-04-20, 16:25   #157
annn_
Raczkowanie

[1=f284c48a05423b409a451c4 db0eed2c1276616e1_6008c42 88f43f;86729443]Jeśli są to sporadyczne sytuacje to nie widzę problemu. Doskonale zdaję sobie sprawę że są lepiej zbudowani ode mnie i mogą się podobać. Oczywiście mam tu na myśli przypadki sporadyczne, a nie non stop, bo wtedy bym tego nie tolerował (tak samo rozumiem drugą stronę, że ciągłe gapienie się na inne kobiety i komplementowanie jest przesadą).

Serio, nie każdy reaguje fochem czy agresją bo druga połówka się na kogoś spojrzała. To wynika z bardzo niskiej samooceny i kompleksów. Powtarzam - przy sporadycznych akcjach

Zresztą niech każdy robi jak chce, ale głupotą jest tkwienie w związku który doprowadza do frustracji.[/QUOTE]Ojeej a gdzie ja mówię o spojrzeniu?
To wszystko zależy od tego jak taka dziewczyna czuje sie z tym facetem w związku. Jeśli jej nie mówi komplementów, nie docenia itd to nic dziwnego że nie jest to miłe jak docenia urodę innych...
Nie wiem jak jesteś zbudowany ale chciałbyś żeby Twoja dziewczyna komentowała miesniaków w taki sposób jak autor wątku jeśli Ty np nie masz praktycznie mięśni? Nie lepiej czuć się idealnym dla wybranki? Nie wiem może ja jestem jakas dziwna bo po pierwsze nie byłabym z chudzielcem gdyby moim ideałem był umięśniony facet (na szczęście podoba mi się wiele typów sylwetki) a po drugie jeśli nawet to na pewno nie gapiłabym się na te swoje ideały bo czułabym się z tym nie w porządku wobec faceta a co dopiero komentowanie..

Edytowane przez annn_
Czas edycji: 2019-04-20 o 16:27

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2019-04-20, 16:32   #158
Limonka2738
Zakorzenienie

Cytat:
W otwartym związku pewnie robiłabym to samo
Poza tym nie tego typu żarty miałam na myśli..

A jakie żarty miałaś na myśli?

I kto powiedział, że jestem w otwartym związku?

I co ma otwarty związek do tego w ogóle?

Stary 2019-04-20, 16:37   #159
Konto usunięte

Cytat:
Ojeej a gdzie ja mówię o spojrzeniu?
To wszystko zależy od tego jak taka dziewczyna czuje sie z tym facetem w związku. Jeśli jej nie mówi komplementów, nie docenia itd to nic dziwnego że nie jest to miłe jak docenia urodę innych...
Nie wiem jak jesteś zbudowany ale chciałbyś żeby Twoja dziewczyna komentowała miesniaków w taki sposób jak autor wątku jeśli Ty np nie masz praktycznie mięśni? Nie lepiej czuć się idealnym dla wybranki? Nie wiem może ja jestem jakas dziwna bo po pierwsze nie byłabym z chudzielcem gdyby moim ideałem był umięśniony facet (na szczęście podoba mi się wiele typów sylwetki) a po drugie jeśli nawet to na pewno nie gapiłabym się na te swoje ideały bo czułabym się z tym nie w porządku wobec faceta a co dopiero komentowanie..

Przecież już na to odpowiedziałem - jeśli występuje to sporadycznie to bym olał, gdyby komentowała często i się zachwycała non stop, to też bym olał ale ten związek. Nie wiem, próbujesz mi wmówić że moje ego by upadło, bo przeszedł bardziej umięśniony koleś i się spodobał mojej dziewczynie? Nie każda osoba ma tak ogromne kompleksy i niską samoocenę, że trzeba ją codziennie karmić komplementami i uważać gdzie się patrzy.
f284c48a05423b409a451c4db0eed2c1276616e1_6008c4288f43f jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2019-04-20, 16:59   #160
annn_
Raczkowanie

[1=f284c48a05423b409a451c4 db0eed2c1276616e1_6008c42 88f43f;86729896]Przecież już na to odpowiedziałem - jeśli występuje to sporadycznie to bym olał, gdyby komentowała często i się zachwycała non stop, to też bym olał ale ten związek. Nie wiem, próbujesz mi wmówić że moje ego by upadło, bo przeszedł bardziej umięśniony koleś i się spodobał mojej dziewczynie? Nie każda osoba ma tak ogromne kompleksy i niską samoocenę, że trzeba ją codziennie karmić komplementami i uważać gdzie się patrzy.[/QUOTE]Wy faceci macie do tego inne podejście poza tym ok, rozumiem nowoczesne związki z byciem nie fair. Rzeczywiście mało jest takich uczciwych osób jak ja

Stary 2019-04-20, 17:04   #161
Limonka2738
Zakorzenienie

Cytat:
Wy faceci macie do tego inne podejście poza tym ok, rozumiem nowoczesne związki z byciem nie fair. Rzeczywiście mało jest takich uczciwych osób jak ja

Źle napisałaś przewrażliwionych. <3

Stary 2019-04-20, 17:06   #162
Konto usunięte

Cytat:
Wy faceci macie do tego inne podejście poza tym ok, rozumiem nowoczesne związki z byciem nie fair. Rzeczywiście mało jest takich uczciwych osób jak ja

Wiadomo, faceci nie mają uczuć i tylko wypatrują mięsa.

Co ma uczciwość do tego
Stary 2019-04-20, 17:33   #163
jalouse
Wtajemniczenie

Cytat:

Matko, ale Ty bzdury wypisujesz. Nie jestem facetem, ale mam takie samo zdanie.

Cytat:
Źle napisałaś przewrażliwionych. <3

jalouse jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2019-04-20, 18:21   #164
annn_
Raczkowanie

Przewrażliwiona bo bardziej dbam o komfort partnera i jego szczęście niz o własne zachcianki zwiazane z innymi facetami? Dobre
Ja nie chciałabym być w takim związku o jakich wy mówicie, dla mnie to nie jest 100% miłość tylko egoizm którego teraz tak wszędzie pełno. Nie szanuje się partnera tylko najważniejsze własne zachcianki.
Z mojej strony koniec dyskusji bo nie zamierzam rozmawiać z osobami, ktore podbudowuja sobie ego chamskimi docinkami

Stary 2019-04-20, 18:35   #165
KiszkaPasztetowa
Raczkowanie

Cytat:
Przewrażliwiona bo bardziej dbam o komfort partnera i jego szczęście niz o własne zachcianki zwiazane z innymi facetami? Dobre
Ja nie chciałabym być w takim związku o jakich wy mówicie, dla mnie to nie jest 100% miłość tylko egoizm którego teraz tak wszędzie pełno. Nie szanuje się partnera tylko najważniejsze własne zachcianki.
Z mojej strony koniec dyskusji bo nie zamierzam rozmawiać z osobami, ktore podbudowuja sobie ego chamskimi docinkami

Tiaa...bo lepiej byc z takim facetem ktory ma zachcianki tylko o tym glosno nie mowi niz takim ktory na glos cos tam sobie raz na ruski rok skomentuje ale kocha i nawet nie ma zadnych zachcianek. No ale ok..nazwijmy zycie w obludzie dbaniem o szczescie i komfort partnera
KiszkaPasztetowa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2019-04-20, 19:01   #166
annn_
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez KiszkaPasztetowa Pokaż wiadomość
Tiaa...bo lepiej byc z takim facetem ktory ma zachcianki tylko o tym glosno nie mowi niz takim ktory na glos cos tam sobie raz na ruski rok skomentuje ale kocha i nawet nie ma zadnych zachcianek. No ale ok..nazwijmy zycie w obludzie dbaniem o szczescie i komfort partnera
Nie mówiłam o takich zachciankach.
Nie o zdradach.... Jasne, lepiej akceptować coś mimo że sie nie podoba aby tylko jakiś facet był

Stary 2019-04-20, 19:03   #167
980cf4958a6e724c916e7adb24f4c6159aa2df82_65d7e02c47328
Konto usunięte

Cytat:
Nie. Lepiej być z takim, dla którego jesteśmy najlepsze i nie który nie musi się zachwycać innymi. Chociaż nie sprawdziłam co prawda, czy tacy istnieją.
Albo przynajmniej z takim, któremu raz na jakiś czas ktoś tam się spodoba ale który nie musi mnie o tym informować, bo wie ze ta wiedza nie jest mi do niczego potrzebna.

980cf4958a6e724c916e7adb24f4c6159aa2df82_65d7e02c47328 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2019-04-20, 19:17   #168
KiszkaPasztetowa
Raczkowanie

Cytat:
Nie mówiłam o takich zachciankach.
Nie o zdradach.... Jasne, lepiej akceptować coś mimo że sie nie podoba aby tylko jakiś facet był

No to co mialas na mysli piszac o zachciankach zwiazanych z innymi facetami?

---------- Dopisano o 18:17 ---------- Poprzedni post napisano o 18:13 ----------

[1=980cf4958a6e724c916e7ad b24f4c6159aa2df82_65d7e02 c47328;86730264]Nie. Lepiej być z takim, dla którego jesteśmy najlepsze i nie który nie musi się zachwycać innymi. Chociaż nie sprawdziłam co prawda, czy tacy istnieją.
Albo przynajmniej z takim, któremu raz na jakiś czas ktoś tam się spodoba ale który nie musi mnie o tym informować, bo wie ze ta wiedza nie jest mi do niczego potrzebna.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE]

Ale jedno drugiego wcale nie wyklucza.I nie mowimy o zachwytach ale po prostu o rzuceniu tekstu na temat czyjegos wygladu.Nie twierdze, ze to bylo fajne ale wole jakis glupi tekst niz kolesia co rozbiera inne panny w myslach.

Widac, ze nie sprawdzilas i mialas do czynienia z samymi dvpkami bo Twoje podkopane poczucie wlasnej wartosci jest az zakopane.
Stary 2019-04-20, 19:52   #169
Konto usunięte

Cytat:
No to co mialas na mysli piszac o zachciankach zwiazanych z innymi facetami?

---------- Dopisano o 18:17 ---------- Poprzedni post napisano o 18:13 ----------

Ale jedno drugiego wcale nie wyklucza.I nie mowimy o zachwytach ale po prostu o rzuceniu tekstu na temat czyjegos wygladu.Nie twierdze, ze to bylo fajne ale wole jakis glupi tekst niz kolesia co rozbiera inne panny w myslach.
A ja wolę takiego, który jest w stanie powstrzymać się od obu tych rzeczy.

Cytat:
Widac, ze nie sprawdzilas i mialas do czynienia z samymi dvpkami bo Twoje podkopane poczucie wlasnej wartosci jest az zakopane.
Patrz, czyli jednak da się nie komplementowac innych w obecności partnerki?
Spoko, mam podkopane poczucie własnej wartości bo mam inne zdanie i określone wymagania.

980cf4958a6e724c916e7adb24f4c6159aa2df82_65d7e02c47328 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2019-04-20, 20:05   #170
KiszkaPasztetowa
Raczkowanie

[1=980cf4958a6e724c916e7ad b24f4c6159aa2df82_65d7e02 c47328;86730388]A ja wolę takiego, który jest w stanie powstrzymać się od obu tych rzeczy.

Patrz, czyli jednak da się nie komplementowac innych w obecności partnerki?
Spoko, mam podkopane poczucie własnej wartości bo mam inne zdanie i określone wymagania.

No masz, masz.Kazdy Twoj post tym az krzyczy .Jak juz pisal Hultaj wyzej - to widac
Stary 2019-04-20, 20:17   #171
Konto usunięte

Cytat:
No masz, masz.Kazdy Twoj post tym az krzyczy .Jak juz pisal Hultaj wyzej - to widac
Spoko, szkoda, ze nie masz na to żadnych argumentów ale niech ci będzie

Stary 2019-04-20, 20:34   #172
KiszkaPasztetowa
Raczkowanie

[1=980cf4958a6e724c916e7ad b24f4c6159aa2df82_65d7e02 c47328;86730457]Spoko, szkoda, ze nie masz na to żadnych argumentów ale niech ci będzie

Tak ostro stoisz przy swoim, ze zerwalabys z kolesiem po jednym takim tekscie a o ile pamietam sama pare miesiecy temu zakladalas watek o swoim tz ktory notorycznie komentowal inne laski, aktorki, Twoje mankamenty urody i generalnie duzo gadal w Twojej obecnosci o swoich upodobaniach dotyczacych plci przeciwnej.Watek z tego co pamietam byl rozkmina czy z nim zerwac z tego powodu.Dlaczego wtedy tak bardzo nie szanowalas siebie? To byl dopiero szczyt buractwa.Autor watku przy nim to jest niewiniatko.obstawiam, ze juz z nim nie jestes?

Ps: w sumie po takim panu to faktycznie mozna miec uraz
Stary 2019-04-20, 20:39   #173
Konto usunięte

Cytat:
Tak ostro stoisz przy swoim, ze zerwalabys z kolesiem po jednym takim tekscie a o ile pamietam sama pare miesiecy temu zakladalas watek o swoim tz ktory notorycznie komentowal inne laski, aktorki, Twoje mankamenty urody i generalnie duzo gadal w Twojej obecnosci o swoich upodobaniach dotyczacych plci przeciwnej.Watek z tego co pamietam byl rozkmina czy z nim zerwac z tego powodu.Dlaczego wtedy tak bardzo nie szanowalas siebie? To byl dopiero szczyt buractwa.Autor watku przy nim to jest niewiniatko.obstawiam, ze juz z nim nie jestes?

Ps: w sumie po takim panu to faktycznie mozna miec uraz
Chyba czytałas inny wątek? No chyba, że raz na dwa mięsiace = dla ciebie dużo i notorycznie. Mankament urody skomentował raz, stwierdzając po prostu fakt, że mam wadę X, no mam ją. Nigdy nie padały teksty o fajnych tyłkach i inne burackie - tak, po takim zerwałabym prawdopodobnie dość szybko. Wiec proszę, odśwież sobie lepiej pamięć zanim zaczniesz personalne wycieczki bo ci nie wychodzą.
Poza tym praktycznie codziennie mnie komplementowal, to też ci wyleciało z pamięci.

Edytowane przez 980cf4958a6e724c916e7adb24f4c6159aa2df82_65d7e02c47328
Czas edycji: 2019-04-20 o 20:43
Stary 2019-04-20, 20:51   #174
linkinpaark
Rozeznanie

Wychodzi na to, że faceci w związkach, którzy skupiają się na jednej dziewczynie i nie obczajają wszystkiego jak leci, są dla niektórych, jak yeti - nie istnieją Ja powiem tyle: nie warto mierzyć wszystkich swoją miarą
linkinpaark jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2019-04-20, 20:52   #175
KiszkaPasztetowa
Raczkowanie

[1=980cf4958a6e724c916e7ad b24f4c6159aa2df82_65d7e02 c47328;86730519]Chyba czytałas inny wątek? No chyba, że raz na dwa mięsiace = dla ciebie dużo i notorycznie. Mankament urody skomentował raz, stwierdzając po prostu fakt, że mam wadę X, no mam ją. Nigdy nie padały teksty o fajnych tyłkach i inne burackie - tak, po takim zerwałabym prawdopodobnie dość szybko. Wiec proszę, odśwież sobie lepiej pamięć zanim zaczniesz personalne wycieczki bo ci nie wychodzą.
Poza tym praktycznie codziennie mnie komplementowal, to też ci wyleciało z pamięci.

Aha czyli wystarczy gowno zapakowac w zlotko i juz estes w stanie przelykac zachwyty nad innymi? Wystarczy slowo tylek zastapic innym i juz jest cacy? No sorry ale odswiezylam sobie nie tylko pamiec ale caly tamten watek i jeszcze raz Ci powiem - Autor watku przy tym Twoim obecnym czy exie to szczyt klasy.Serio
Stary 2019-04-20, 21:33   #176
Konto usunięte

Cytat:
Aha czyli wystarczy gowno zapakowac w zlotko i juz estes w stanie przelykac zachwyty nad innymi? Wystarczy slowo tylek zastapic innym i juz jest cacy? No sorry ale odswiezylam sobie nie tylko pamiec ale caly tamten watek i jeszcze raz Ci powiem - Autor watku przy tym Twoim obecnym czy exie to szczyt klasy.Serio
Co to ma w ogóle do tego wątku i do tego, co pisałam wcześniej? Dla mnie osoba, w której jestem aktualnie zakochana jest ideałem, i uważam, że w takim razie miło by było, gdyby odwrotnie działało to tak samo. I NIE mam problemu z komentarzami "X to ładna dziewczyna", "Ta aktorka ma ładne oczy, tak samo jak ty", "Zawsze podobały mi się długie nogi u dzieczyn" (w sytuacji gdy ja mam takie).
Komentarze "jaka pupcia, podobają mi się takie", "ach, te wysokie dziewczyny są super", kiedy sama jestem niska, to już dla mnie za to zachwyty i coś co sprawiloby, że byłoby mi przykro. Wszystko to kwestia wyczucia (ktorego autor wątku nie ma).

Ale spoko, dowiedziałam się że mam samoocenę na dnie, i że kiedyś założyłam wątek, i coś tam bardzo na temat.

---------- Dopisano o 20:33 ---------- Poprzedni post napisano o 20:03 ----------

Znamienne jest jeszcze to, że w tamtym moim wątku w ogóle się nie wypowiedziałaś, wtedy kiedy właśnie potrzebowałam różnych opinii, a teraz nagle cię wzięło na oświecanie mnie na ten temat, bo przecież trzeba wbić szpilę...

Edytowane przez 980cf4958a6e724c916e7adb24f4c6159aa2df82_65d7e02c47328
Czas edycji: 2019-04-20 o 21:35
Stary 2019-04-20, 21:47   #177
_Max_
BAN stały

Cytat:
Hej, hej spokój! Zauważanie hipokryzji jest na forum surowo zabronione. Z tego też powodu nie powinno się używać treści wpisów z innych wątków.
_Max_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2019-04-20, 21:55   #178
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez _Max_ Pokaż wiadomość
Hej, hej spokój! Zauważanie hipokryzji jest na forum surowo zabronione. Z tego też powodu nie powinno się używać treści wpisów z innych wątków.
Zauważanie braku inteligencji niestety tez
Inaczej wytłumaczyłabym ci, że hipokrytką byłabym wtedy, gdybym krytykowała autora a sama zachwycała się innymi facetami będąc w związku, czego nie robię. Ale skoro używasz słów których znaczenia nie rozumiesz...
Stary 2019-04-20, 22:14   #179
_Max_
BAN stały

Dla mnie hipokryzją jest mówienie innej dziewczynie, że "z takim bucem bym zerwała!" lub "po takim tekście facet idzie od razu w odstawkę", kiedy samemu jest się z jeszcze gorszym bucem, który rzuca jeszcze lepsze kawałki.

Widocznie za mało mam inteligencji żeby zrozumieć czym się objawia hipokryzja na wizażu. Trudno.
_Max_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2019-04-20, 22:20   #180
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez _Max_ Pokaż wiadomość
Dla mnie hipokryzją jest mówienie innej dziewczynie, że "z takim bucem bym zerwała!" lub "po takim tekście facet idzie od razu w odstawkę", kiedy samemu jest się z jeszcze gorszym bucem, który rzuca jeszcze lepsze kawałki.

Widocznie za mało mam inteligencji żeby zrozumieć czym się objawia hipokryzja na wizażu. Trudno.
Ciekawe, czy w ogóle zadałes sobie trud żeby przeczytać wątek o którym mowa, wątpię No ale przecież wiesz najlepiej! Żałosne, jak wiekszosc twoich wpisów
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości