![]() |
#151 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Rozwódka z Rosji zostawiła męża i dzieci
Cytat:
Dziecko to bardzo wazna część twojej historii zazwyczaj wiąże się z obowiązkami (opieka ,finansowymi) jeśli o tym nie informuje o nim to zataja istotna dla mnie informacje Moim zdaniem o takim czymś jak posiadanie dzieci powinno się mówić odrazu nie widzę powodu aby zostawiać taka informacje na później,może nie zaraz po część jeszcze jakieś imię by się przydało ;-) nie mniej jest to jedna z pierwszych informacji której bym oczekiwała od faceta -fakt że ktoś nie mieszka z dzieckiem nie równa się porzuceniu ale fakt że zostawił dziecko z drugim rodzicem i nie bierze udziału w jego wychowaniu typu dziecko nie bywa u niego ,nie spędza z dzieckiem czasu z własnej woli stawia go w złym świetle i nie chciałabym kogoś kto w ten sposób traktuje swoje dziecko na partnera bo uważam że jest to egoistyczne i niedpowiedzialne zachowanie i nam nie po drodze (mamy inne morale) |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#152 |
po drugiej stronie szafy
|
Ja też nie, za mało konkretnych danych.
![]() |
#153 |
BAN stały
|
[1=7623cb0b746b4d40e529fc1 23bf669aade741778_65822f0 7d8014;87825383]Dla mnie juz sam fakt ze od poczatku nie informuje ze ma dzieci to juz jest powod do zerwania
Dziecko to bardzo wazna część twojej historii zazwyczaj wiąże się z obowiązkami (opieka ,finansowymi) jeśli o tym nie informuje o nim to zataja istotna dla mnie informacje Moim zdaniem o takim czymś jak posiadanie dzieci powinno się mówić odrazu nie widzę powodu aby zostawiać taka informacje na później,może nie zaraz po część jeszcze jakieś imię by się przydało ;-) nie mniej jest to jedna z pierwszych informacji której bym oczekiwała od faceta -fakt że ktoś nie mieszka z dzieckiem nie równa się porzuceniu ale fakt że zostawił dziecko z drugim rodzicem i nie bierze udziału w jego wychowaniu typu dziecko nie bywa u niego ,nie spędza z dzieckiem czasu z własnej woli stawia go w złym świetle i nie chciałabym kogoś kto w ten sposób traktuje swoje dziecko na partnera bo uważam że jest to egoistyczne i niedpowiedzialne zachowanie i nam nie po drodze (mamy inne morale)[/QUOTE] Serio tak do każdego po poznaniu się wywalasz, że masz dzieci? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#154 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#155 |
BAN stały
|
To chyba prawie jak mieć trąd
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#156 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#157 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja pikole,oczy mi z orbit tu czasem wychodzą Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#158 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#159 |
Konto usunięte
|
zwykle zanim umowilam sie na randke juz wiecej wiedzialam o danej osobie np poznalismy sie w pracy gdzie ogolnie wszyscy wiedza ze mam dzieci,albo byl to ktos kto mnie widywal z dziecmi wczesniej wiec wiedzial ze je mam
ale zalozmy ze poznalam na portalu randkowym to domyslam sie ze wciagu pierwszej rozmowy ten temat bym poruszyla np zapytalabym co robi w zyciu(pracuje ,studiuje itp) ,gdzie i z kim mieszka i wowczas wspomnialabym ze ja mieszkam z dziecmi albo zapytalabym o przeszle zwiazki czy byl zonaty i wowczas wspomnialabym ze ja bylam mezatka i mam dwoje dzieci dla mnie to zupelnie naturalne nie wyobrazam sobie wchodzic z kims w glebsza relacje emocjonalnie wywnetrzac sie na temat swojej matki lub poronionej ciazy ale nie wspomniec ze ma sie dwoje dzieci zyjacych ,to chyba wazniejsza informacja niz to ze poronilam ciaze albo ze nie gadam z matka bo ta informacja duzo zmienia w relacji z drugim czlowiekiem(sa ludzie ktorzy nie chca sie angazowac w zwiazki z ludzmi z dziecmi ---------- Dopisano o 18:38 ---------- Poprzedni post napisano o 18:36 ---------- chyba bardziej normalne niz poronilam ciaze Edytowane przez 7623cb0b746b4d40e529fc123bf669aade741778_65822f07d8014 Czas edycji: 2020-05-06 o 18:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#160 |
Konto usunięte
|
Nie rozumiem tych podśmiechujek tutaj.
To jest dość istotna informacja. Bo facet czy kobieta bierze tez dzieci w pakiecie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#161 |
BAN stały
|
[1=f60400d832b72deb5c42f71 6e834e5f0a0698277_6206f89 5c87a0;87826025]Nie rozumiem tych podśmiechujek tutaj.
To jest dość istotna informacja. Bo facet czy kobieta bierze tez dzieci w pakiecie.[/QUOTE] A to oni omawiali już małżeństwo? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#162 |
BAN stały
|
[1=7623cb0b746b4d40e529fc1 23bf669aade741778_65822f0 7d8014;87826010]
chyba bardziej normalne niz poronilam ciaze[/QUOTE] Może to świeższa sprawa, potrzebowała się wygadać, a nie miała komu, więc padło na anonimową osobę w necie poznaną na forum. I serio, ja się nie śmieje z tego, że ktoś mógłby w związku zataić, że ma dzieci. To by było do bani. Jak już się zaczynasz z kimś umawiać, to jest to istotna informacja. No ale tu nie ma żadnego związku, żadnego randkowania. Jest maksymalnie kilkutygodniowa pisanina z anonimową osobą w necie, na początku na dość neutralnym gruncie zapewne (skoro to forum do nauki języka), które w końcu poszło w stronę przesyłania sobie nagich fotek i propozycji spotkania w jakieś mglistej i nieokreślonej przyszłości. No i gdzieś na tym etapie się ta informacja o dzieciach pojawiła. Do niczego jeszcze nie doszło i nie wiadomo, czy doszłoby kiedykolwiek, a autor przeżywa już którąś stronę jak stonka wykopki. Musi być serio jakiś desperat. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#163 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#164 |
Konto usunięte
|
w pierwszym poscie autor pisze ze umawiali sie ze on ja zaprosil do siebie miala przyjechac do niego i wysylali sobie rozbierane fotki wiec jakas intymnosc sie nawiazala,to nie byly rozmowy biznesowe albo z pania z warzywniaka o odmianach ziemniakow to zmierzalo ku relacji
dla wielu ludzi w tym rowniez autora informacja o posiadanych dzieciach(i stosunku do nich) jak widac okazala sie waznym elementem ktory spowodowal ze dalsze kontynuuowanie tej znajomosci nie bylo mozliwe z powodu roznic w pojmowaniu rodzicielstwa i odpowiedzialnosci jego korespondencyjna kolezanka rowniez uwazala ze to do czegos zmierza skoro sie poczula urazona jego odmowa kontynuuowania relacji wiec smiem przypuszczac ze oboje sie angazowali w te rozmowy i nie bylo to urojeniem autora tak jak pisalam wczesniej nigdy nie robilam tajemnicy z tego ze mam dzieci uwazam ze taka informacja powinna byc podana jak najszybciej aby zaoszczedzic obydwu stronom rozczarowania ,jezeli facet by mi opowiadal o swoich bylych kobietach a zapomnial wspomniec ze mial zone i dwojke dzieci ktore poprostu zostawil bo chcial sie "cieszyc zyciem" to bylby u mnie skonczony |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#165 |
BAN stały
|
Aha i uważasz to za takie nic?Tak jakby powiedzieć cześć to to samo co wysłać fotki w negliżu.Co to znaczy w dzisiejszych czasach?Jeszcze w dodatku komuś kogo się na oczy nie widziało.Skrajana głupota.
Edytowane przez motylka_30 Czas edycji: 2020-05-06 o 19:13 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#166 | |
BAN stały
|
Cytat:
Tak,.to jak podanie reki i powiedzenie - czesc. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#167 |
BAN stały
|
Osobiście też uważam, że głupota. W tym wypadku jestem totalną konserwą i potępiam wysyłanie takich zdjęć nawet osobom, które się dobrze zna. Ale to nie moje cycki i nie moja broszka. Najwyraźniej "wartości" autora na takie aktywności jak przesyłanie sobie nagich fotek pozwalają. Chcącemu nie dzieje się krzywda. Jeśli autora cieszy wysłanie komuś swojego pytonga, a druga storna się na to zgodziła, to mnie nic do tego. Niemniej związkiem bym tego nie nazwała.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#168 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#169 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
jak widac obie strony w tej opowiesci chcialy czegos wiecej nie tylko autor ale takze i ta kobieta dlatego uwazam ze takie informacje jak dzieci i byly maz sa wazne i powinny byc podane jak najszybciej aby nie brnac w ta relacje glebiej i nie tracic czasu |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#170 | |||||||||||||
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Niezły referat w sumie o niczym. A powinno być. Słuchaj stary ![]() Tymczasem ona mu tłumaczy że tak właściwie je olała. ![]() Edytowane przez Hultaj Czas edycji: 2020-05-07 o 22:54 |
|||||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:33.