|
|
#151 |
|
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny
założyłam konto specjalnie po to by z Wami popisać trochę, bo ja też mam operację u dr Skupina - 5 grudnia.
|
|
|
|
|
#152 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: **dr skupin??? kto mial u niego operacje nosa?**
O cześc Vanilla! To miniemy się w poczekalni. Ja bede 5 na sciagnieciu gipsu.
|
|
|
|
|
#153 |
|
Raczkowanie
|
Trzymam za was kciuki dziewczyny ja mam zabieg 24.01...
|
|
|
|
|
#154 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny, widze ze niektore maja zabieg jutro, wiec trzymam kciuki
|
|
|
|
|
#155 |
|
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny, jak wyszły zabiegi? Macie już jakieś zdjęcia moze?
|
|
|
|
|
#156 |
|
Przyczajenie
|
hej Sadira,ja i matulis jesteśmy juz po,noski narazie śliczne ,ale mocno spuchnięte,więc czekamy aż opuchlizna troszke odpuści
|
|
|
|
|
#157 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny.
Mam do Was pytanie, chcę sie wybrać do dr. Skupina na konsultację,chodzi mi o naprawienie przegrody nosowej ktora nie daje mi żyć, nie chcę zmieniać wyglądu nosa, no chyba że dr. mi go naprostuje bo przez tę przegrode mam dość krzywy. Czy dr. zajmuje się też takimi przypadkami? I czy wiecie może jaki jest koszt takiej operacji. Nie chcę tego robić u laryngologa bo obawiam się że ktoś mi właśnie ten nos popsuje, jesli nie będzie miał zmysłu estetycznego a w zamyślę tylko naprawienie pacjenta bez wyobrażania sobie że zbyt dużo wyciętej chrząstki może spowodować zapadnięcie nosa itp. |
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#158 |
|
Przyczajenie
|
jadwisiamink najlepiej zapytaj doktora,jego e-mail: info@skupin.pl
odpowiada w ciągu 2 dni |
|
|
|
|
#159 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Hej! Ja mam operację za dwa dni! Z jednej strony jestem podekscytowana i się bardzo cieszę, a z drugiej trochę się boję... Jak się czujecie po operacji? Bierzecie jakieś środki bólowe typu Apap? Wiecie po jakim czasie od operacji będziecie mogły wyjść z domu? pozdrawiam |
|
|
|
|
|
#160 |
|
Przyczajenie
|
Po operacji nic nie boli,ja nie połknełam ani jednej tabletki p/bólowej,gorszy jest dyskomfort z powodu setonów i oddychania przez buzie.Wypis jest o 9:30 na drugi dzien po OP.
|
|
|
|
|
#161 |
|
Raczkowanie
|
Jestem właśnie po zabiegu! Wrażenia bardzo pozytywne, miły personel, profesjonalne podejście. Sam zabieg bezbolesny (w znieczuleniu dożylnym), także byłam częściowo przytomna podczas operacji.
2 godziny po zabiegu mogłam już pojechać do domu. Jedynie uciążliwe jest oddychanie przez usta. Za 2 dni mam sobie wyciągnąć setony i zastanawiam się jak to będzie wyglądać i czy będzie bolało... pozdrawiam z nowym noskiem )
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#162 |
|
Przyczajenie
|
Jask,miałas tylko chrzęstną?Ile płaciłas?
Wyciąganie setonów nic nie boli tylko przynosi ulge,to takie dziwne uczucie jakby miały ze 2 metry,ale to ma z 10-20cm |
|
|
|
|
#163 |
|
Raczkowanie
|
Tak, miałam robioną tylko część chrzęstną. Co prawda mam miniaturowego garbka, ale w ogóle mi on nie przeszkadza
Płaciłam 4,5 tys. W czwartek będę miała ściągnięcie gipsu, nie mogę się doczekać!
|
|
#164 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Nosy dr.Skupin-galeria
Witam, mam poważny problem z moim nosem, chciałbym się zdecydować na jakiegoś chirurga i zastanawiam się nad dr Skupinem ale niestety boje sie w ciemno. Wiem ze dużo osób tu już jest po operacji nosa. Czy byłaby mozliwośc wysłania jakiś zdjeć ,,przed'' i ,,po'' na adres e-mail : ljkh@op.pl ?? BARDZO MI ZALEŻY
---------- Dopisano o 22:42 ---------- Poprzedni post napisano o 22:38 ---------- Witam, podeśle ktoś zdjecia nosa przed i po u dr Skupina? Bardzo bym prisił bardzo mi zależy ponieważ nie moge sie zdecydować, ades e-mail ljkh@op.pl Z góry bardzo dziękuję |
|
|
|
|
#165 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam coś w podobnym stylu ale chyba gorzej. Mam zabieg u d-ra 7 lutego, ktoś jeszcze około tego terminu będzie przechodził przez korektę?
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#166 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#167 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
|
#168 |
|
Przyczajenie
|
Witam. Zdecydowałam się na operacje plastyczną "wyszczuplenia" mojego noska. Myslałam też aby go trochę wydłużyć, ale to jak na razie stoi pod znakiem zapytania, zależy co powie mi dr. Skupin. Po uzbieraniu pieniędzy zamierzam do niego zadzwonić. Długo się czeka na operacje?
Efekt przybliżony. (zrobiony programem graficznym) Myślicie że to możliwe? (lewy jest mój aktualny) : |
|
|
|
|
#169 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny w koncu zdecydowalam sie na zabieg noska
operacje mam 7 marca u dr Skupina bardzo duzo pozytywnych opini przeczytalam o tym lekarzu i mam ogromna nadzieje ze bede bardzo zadowolona,zdecydowlam sie na korekte czesci chrzestnej bo sama mam maly nos jedynie chce go wyszczuplic i nadac mu ladny ksztalt prawdopodobnie zdecyduje sie rowniez nie powiekszenie ust uff odliczam dni
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#170 |
|
Przyczajenie
|
Hej
Od jakiegos czasu przegladam watki o operacjach u dr Skupina, poniewaz tez chce sie wybrac do niego![]() Mam pytanie czy na konsultacje czeka sie 4 miesiace czy wiecej?? I jak wygladalyscie dziewczyny po operacji w tym bandazu?? |
|
|
|
|
#171 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
#172 |
|
Przyczajenie
|
Witam wczoraj byłam na konsultacji i mam pewne obawy ponieważ Doktor powiedział mi, że na początku nos jest mocniej podniesiony do góry ponieważ później opada. Bardzo proszę o zdjęcia przed i po na maila karolina240587@wp.pl będę wdzięczna pozdrwaiam
|
|
|
|
|
#173 |
|
Przyczajenie
|
Witam wszystkich! Od dłuższego czasu myślę o operacji. Poważnie zastanawiam się właśnie nad doktorem Skupinem, tylko mam kilka pytań. Czy istnieje możliwość konsultacji przez e-mail? Ile kosztuje całkowita korekcja nosa? Oraz czy doktor poradziłby sobie z dużym, zaokrąglonym czubkiem.. proszę o pomoc
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#174 |
|
Przyczajenie
|
cześć, mam wielką prośbe o podesłanei linka do galerii gdzie mozna zanleż nosy dr skupina. swego czasu było to na beautywpoksce ale strona już nei istnieje???!!!
bylabym wdzieczna za pomoc
|
|
|
|
|
#175 |
|
Zakorzenienie
|
Ja się domyślam że nikt nie zlikwidował Beauty tylko mają jakąś poważniejszą awarię. 2 dni temu forum normalnie działało a od wczoraj nic.
pozostaje tylko czekać, mam nadzieję że szybko się uda im wrócić ![]() Zdjęcia nosków dr-a były głównie w galerii zamkniętej, ale dziewczyny też wstawiają na bieżąco w swoich wątkach tyle tylko że trzeba się bardziej naszukać i naczytac zanim się trafi na fotki.
|
|
|
#176 |
|
Przyczajenie
|
ciekawe...mam nadzieję, zę się szybko problem rozwiąze. Mam zabieg u doktora Skupina w maju...czyli juz. Czy któraś z forumowiczek moze mi podpowiedziec gdzie sie najlepiej zakwaterowac? Jestem z Krakowa i raczej nie bede wracac do Krk zanim nie ściągną mi gipsu. Macie może jakieś pomysły na tanie zakwaterowanie?
|
|
|
|
|
#177 |
|
Zakorzenienie
|
mój mąż był w Leo Hostel , to jest bardzo bliziutko, 5 minut na nóżkach od Kliniki, nocleg 100zł/dobę. Wpisz w wyszukiwarkę to Ci się pokaże
Doktor cos jeszcze polecał ale dziewczyny o tym pisały ostatnio, nie zapamiętałam a teraz nie ma jak do tego wrócić bo Beauty nadal nie działa
|
|
|
#178 |
|
Raczkowanie
|
abba1234 też jestem z Krakowa
![]() dawno już tu nie byłam,nie wiem co tu pisałam bo nie mam teraz czasu czytać tego wątku,chyba wklejałam tu swój nos ale teraz jeszcze raz to zrobię ups widzę że te zdjecia są mało widoczne ze względu na na ten napis na dole no ale może coś dojrzycie.Na 1 zdjęciu nos przed zabiegiem,na ostatnim zaznaczone miejsce zapadania się nosa,co w znacznym stopniu upośledza oddychanie prawą dziurką..... Nos do małych nie należy.... Edytowane przez ekler1 Czas edycji: 2013-05-08 o 02:32 |
|
|
|
|
#179 |
|
Raczkowanie
|
na tym zdjęciu widać że nos długi pozostał
|
|
|
|
|
#180 |
|
Przyczajenie
|
ekler1 a byłaś na kontroli,co doktor powiedział, bo wizualnie wcale nie jest tak żle
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:05.

założyłam konto specjalnie po to by z Wami popisać trochę, bo ja też mam operację u dr Skupina - 5 grudnia.