![]() |
#151 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Oddam, szukam- artykuły dziecięce!
zapraszam
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post16809247 ciuszki dzieciece, akcesoria, i nie tylko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#152 |
Zakorzenienie
|
![]()
Ja poszukuję ubranek dzieciecych (na chłopca) w rozmiarze 62-68 cm.
najbardziej zalezy mi na jakims kombinezonie na zimowe spacerki, jeśli któraś miałby na zbyciu to proszę o kontakt na pw, ja nie mam póki co niczego do wymianki wiec interesuje mnie tylko mozliwość podarowania z dobrego serca, mogę zapłacić ewentualnie za wysyłkę lub w jakiś inny sposób się dogadać, zeby wynagrodzić chęć pomocy. Któraś ma moze takie niepotrzebne ubranka?? Jeśli chodzi o jakieś akcesoria to również chętnie skorzystam
Zapraszam Serdecznie ![]() Origami wędrowniczek: Monika_75>honka'>JaneB>hejasz>Pagata>ewel ika>dagus_gd>poppy>Alexan draM>joanwi>nir>agniesia1 25>Damurek>kaariokaa>JA ![]() Już praawie w domku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#153 |
Zakorzenienie
|
3 ciepłe spiworki w nowym watku, tylko wymiana tylko za cos super, najmniejszy na 62 cm, 2 pozostałe na ok 3-4 m-ce, wymiary w watku, dołozyłam tez ciepłe polarkowe zabudowane pajace
https://wizaz.pl/forum/showthread.php...7#post16 809247 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#154 |
Zakorzenienie
|
Zapraszam do mnie na wymianę ciuszki dla dzieciaczka 0-3 mc chłopca i dla dziewczynki 2-4 lata
![]()
![]() |
#156 |
Zakorzenienie
|
szukam nawet resztki kremu do twarzy dla dziecka zimowego, ciuszków letnich dla dziewczynki 2-letniej
oddam: chusta do noszenia dziecka Tikamak Red Castle!!! używana, bez pudełka, ale w bardzo dobrym stanie "zaprojektowane na wzór tradycyjnej chusty nosidło dla niemowląt Tikamak, pozwala na noszenie dziecka w wielu różnych pozycjach: leżącej, jak w hamaku, siedzącej, wsparte na biodrze niosącego (jeśli dziecko potrafi utrzymać główkę w pozycji pionowej) można je łatwo dopasować zarówno do rozmiarów dziecka jak i osoby niosącej idealne do dyskretnego karmienia piersią" Nurofen dla dzieci w syropku, obniża goraczkę, działa przeciwbólowo i przeciwzapalnie - lek nowy, nawet nie wyjmowany z kartonika!, ważny do 08.2012 Bevita krem - odżywczy i ochronny do pielęgnacji skóry i błon śluzowych - także do pupy niemowlaka i pogryzionych sutek matki, ważny do 07.2010 Lampka na prąd z pływającym wokoło rybkami! Jak włączymy lanpkę to rybki pływają a lampka lekko świeci - niemowlaczki się w to wpatrują! - ze dwa razy włączona do pradu, jedyny mankament to pęknięcie widoczne na zdjęciu u dołu lampki które w niczym nie przeszkadza Sliniak plastikowy z kieszonką! - w dobrym stanie laktator ręczny taki zwykły z gruszką, używany
kosmetyki stroje karnawałowe dla dziewczynki same dziecięce! ciuszki twory i potwory Edytowane przez gothika Czas edycji: 2010-02-12 o 10:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#157 |
Zakorzenienie
|
Ja byłabym zainteresowana tą chustą do noszenia, tylko czy chcesz coś w zamian?? Ja póki co nabywam dopiero różne rzeczy, bo mój dzidziuś ma miesiąc więc jako tako do wymiany nic nie mam
Zapraszam Serdecznie ![]() Origami wędrowniczek: Monika_75>honka'>JaneB>hejasz>Pagata>ewel ika>dagus_gd>poppy>Alexan draM>joanwi>nir>agniesia1 25>Damurek>kaariokaa>JA ![]() Już praawie w domku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#158 |
Zadomowienie
|
Oddam za koszty przesyłki:
-butelka Avent 330 ml smoczek kaszka, szybki -połowa dużej puszki 900g NaN Activ 1 -otwarta cała puszka Bebilon Comfort 1 - napocząta herbatka na laktację z Hippa - nowe otwarte smoczki TT Soft 0-3 -3/4 butelki wody koperkowej Gripe Water - nowe rozpakowane nożyczki z okrągłą końcówką, gruszkę do noska, termometr kąpielowy - prawie całe opakowanie wkładek laktacyjnych z Belli - pół tubki maści na sutki Medela PureLan100 Dla zainteresowanych zdjęcia na email ![]() ![]()
Nasz Filipek ![]() http://www.suwaczki.com/tickers/bl9chdge2vujvywa.png Fistaszkowe Gryzadełka ![]() http://s2.pierwszezabki.pl/028/0284079b0.png?9148 Edytowane przez Sweet Delights Czas edycji: 2010-02-16 o 18:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#159 |
Wtajemniczenie
|
szukam ciuszków na dziewczynkę od rozm 92 wzwyż
dołozyłam u siebie w wątku następną turę ciuszków ktrych chętnie sie pozbędę za coś przydatnegowięc zapraszam serdecznie do wymiany
![]() |
#161 |
Zakorzenienie
|
Mam rzeczy dla kobiet w ciąży, po porodzie, witaminy dla niemowląt, laktator, pampersy Rossmana Babydream i wieeele innych
![]() ![]() Do wymiany mam, dla mam ![]() - witamina K dla niemowląt - kapsułki (2 zgrzewki i 1 niepełna - brakuje 2 kapsułek) data ważności 03-2011, i kropelki nowe nieużywane, data ważności 07-2010, - czopki przeczyszczające glicerynowe dla niemowląt i dorosłych, data ważności 04-2011, - lewatywa x 2, data ważności 02-2012, - fizelinowe majtki poporodowe - 1 opakowanie otwarte, majteczki mogę wysłać w sztukach, - podkłady poporodowe Bella - nowe - laktator ręczny Canpol Babies, użyty tylko 2 razy, BEZ BUTELKI, (bo butelkę używałam), pasuje każda malutka butelka Canpola, leży w oryginalnym pudełku z instrukcją, przed użyciem i po zakończeniu użytkowania (po tych dwóch odciąganiach - miałam mało pokarmu, karmiłam tylko 4 miesiące) był wygotowywany ![]() Oddam za drobiazgi ![]() Edytowane przez Seona Czas edycji: 2010-02-19 o 13:01 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#162 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:27 ---------- Poprzedni post napisano o 16:53 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#163 |
Zakorzenienie
|
Dokładka w moim wątku:
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...=297183&page =3 Krem do pielęgnacji brodawek oraz butelki Dr Brown'sa i NUK ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#164 |
Zakorzenienie
|
dokładka post 2
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=400743 małe chłopięce skarpeteczki dresy 68/74 bluzy pizamka disney sandałki 20 sandałki 21 poza watkiem duzo zabawek dla niemowlaka-grzechotki, gryzaki, zabawki do powieszenia np w wozku, prosze pytac |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#165 |
Wtajemniczenie
|
Oddam za koszt przesyłki Poradniki dla kobiet w ciąży M Jak Mama
mam ich 16 sztuk. od lipca 2008 - grudnia 2009 Te gazetki są uniwersalne. artykuły się powtarzają więc nie ma sensu kupować nowych... ---------------------- już nieaktualne Edytowane przez tarasia Czas edycji: 2010-03-12 o 07:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#166 |
Przyczajenie
|
Chętnie przyjmę lub odkupię(niedrogo
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#167 |
Przyczajenie
|
witam
interesuje mnie kurteczka z spodniami z sztruksu lub dzinsu na rozm 92 na wiosnę,na wymianę mam ubrańka dla chłopczyka od 0-12 miesięcy.... pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#168 |
Zakorzenienie
|
- wkładki laktacyjne BabyOno - 3 sztuki - nowe nigdy nieużywane (bardzo dobre!!!!, zostały mi z większego opakowania, którego już nie mam), każda w osobnym woreczku
![]() - wkładki laktacyjne - Chicco - 2 sztuki - nowe nigdy nie używane, ale pomięte i lekko zabrudzone opakowanie (wypadło mi z koszyczka na półkę z rzeczami do farbowania włosów ![]() - śliczna sukienka różowa ze spodenkami i czapeczką - używana (mąż dostał od koleżanki, ale na naszą córkę już za mała ![]() ![]() - śmieszna zabawka - wibruje po pociągnięciu ![]() ![]() Zapraszam ![]() Edytowane przez Seona Czas edycji: 2010-03-18 o 14:05 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#169 |
Wtajemniczenie
|
SZUKAM:
Wszelkiego typu ciuszkow dla noworodkow ( 0-3 mies, a nawet do roczku) Podgrzewacz/sterylizator do butelek. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#170 |
Zadomowienie
|
hej, jeśli chcesz mogę się wymienić za coś lub za drobną kwotę sprzedać parę rzeczy - wiesz już może czy to będzie chłopczyk, czy dziewczynka? czy szukasz uniwersalnych rzeczy?
pisz na meila jjzmj@op.pl mam min. butelke i nowy smoczek lovi / nakładki do karmienia dla matki avent - raz założone nie używane - nasz synek nie był niestety karmiony piersią / gryzak / grzechotkę / ręczniczek z kapturkiem bez plam - ale są ślady prania - poprostu używany - niebieski lub żółty - spodenki dżinsowe czarne nowiutkie!/ bodziaki / rampers / koszulki/dresik polarkowy nowiuteńki!/ komplecik polarkowy raz założony bo wyrósł (buciki rękawiczki, czapka z daszkiem, kurteczka, spodenki ogrodniczki z niebieskimi aksamitnymi lamóweczkami - komplecik i dla chłopca i dla dziewczynki) / becik atłasowy / bluza polarkowa stan bdb z kapturkiem - ładniutka - przez główkę/ komplecik nowiutki ( bluza zakładana ala kurteczka i spodnie ala ogrodniczki kolor niebieski z zajączkiem i misiami - nowiuteńki! nie zakładany ani razu - uniwersalny - daj znać czy czymś będziesz zainteresowana - pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#171 |
Wtajemniczenie
|
Oddam prawie pełną puszkę Enfamilu premium 1, otwartą 7.03.
My nie zużyjemy (podejrzewamy alergie i odstawiamy) a może komuś sie przyda. Jestem z Elbląga, ale mogę i wysłać. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#172 |
Zakorzenienie
|
oddam buciki brązowe, nowe raz załozone, okazały sie za małe, rozm 22, dla chłopca jak i dziewczynki, sa niby ocieplane ale to takie zwyklaki, na wczesna wiosnę bo z tego co zauwazyłam, raczej zimowej ochrony nie zapewniają wiec jesli komus posłuzą, zapraszam, chetnie wymienie na jakis drobiazg
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#173 |
Przyczajenie
|
A jak ja chcę coś SPRZEDAĆ? A nie oddać, czy wymienić...?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#175 |
Zakorzenienie
|
chętnie pozbędę się wanienki ze stojakiem, w bdb stanie, najchętniej odbiór osobisty (katowice, chorzów, bytom, ruda śląska, sosnowiec), w gre wchodzi raczej wymiana
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#176 |
Przyczajenie
|
Aleś dowcipna :-P ;-)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#177 |
Zakorzenienie
|
poszukuje pilnie kurteczki na wiosne dla dziewczynki (niekoniecznie różowej
![]() ![]() ![]() mam do oddania nowy krem Bambino pielegnacyjny 150ml a ponadto w dalszym ciągu: chusta do noszenia dziecka Tikamak Red Castle!!! używana, bez pudełka, ale w bardzo dobrym stanie "zaprojektowane na wzór tradycyjnej chusty nosidło dla niemowląt Tikamak, pozwala na noszenie dziecka w wielu różnych pozycjach: leżącej, jak w hamaku, siedzącej, wsparte na biodrze niosącego (jeśli dziecko potrafi utrzymać główkę w pozycji pionowej) można je łatwo dopasować zarówno do rozmiarów dziecka jak i osoby niosącej idealne do dyskretnego karmienia piersią" Bevita krem - odżywczy i ochronny do pielęgnacji skóry i błon śluzowych - także do pupy niemowlaka i pogryzionych sutek matki, ważny do 07.2010 Sliniak plastikowy z kieszonką! - w dobrym stanie
kosmetyki stroje karnawałowe dla dziewczynki same dziecięce! ciuszki twory i potwory Edytowane przez gothika Czas edycji: 2010-03-26 o 08:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#178 |
Zakorzenienie
|
!!!podgrzewacz do butelek/słoiczków tommee tippee, szybko sie zagrzewa, mozliwosc ustawienia stopni podgrzewania, świetny! mam nawet kartonik do niego, kabel owinięty w jednym miejscu ochronna taśmą (niestety czarną), w kilku miejscach na obudowie ma wgłębienia, jakby plastik sie troche stopił, nie przeszkadza to w niczym i nie wpływa na funkcjonowanie sprzętu, kosztował ok 150 zł ale ze względu na te defekty, wymienię na cos o nieco nizszej wartości ** zaznaczam, ze najchętniej oddam za jakis perfumik, buty albo ciuchy, ewentualnie apteczna pielęgacje cery tłustej, problemowej szukam pilnie ciuszków chłopięcych na 92/98 cm, bluzy, spodnie, bluzeczki z długim rękawem, |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#179 |
Rozeznanie
|
POsiadam na wymianę
- ciuszki dziecięce * unisex 0-6 mcy stan idealny (ok. 50 szt) zadnych plamek * 98-104-110 letnio-wiosenne dla dziewczynki - sukienki, bluzeczki - 50 szt. *12-18 mcy krótkie spodenki na lato dladziewczynki - fotelik samochodowy EasyBOB 0-13 kg - mata edukacyjna 9żadna firmowa, w ogole niezniszczona - nowa butelka Avent 125 ml - śpiworek dla niemowlaczka - SOLARIUM ŻARNIKOWE w sam raz dla mamy będącej w domu z dzieckiem - zestaw do czekoladowego Fondue - CILIO kontakt na PW lub w moim wątku ciuszkowym ( |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#180 |
Przyczajenie
|
witam dziewczyny
w zasadzie nie mam nic na wymianę, jestem w 32 tyg ciąży i to pierwszej ![]() ![]() wiadomo na pewno, że będzie dziewczynka ![]() pozdrawiam i czekan na odpowiedzi |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:02.