![]() |
#151 |
Rozeznanie
|
Dot.: Mój, Twój...Wasz alfabet...;)
Super wątek
![]() Mój: A-anioł, B-bać się - ja się w kółko czegoś boję ![]() C-czekolada - powinno się ograniczyć ale ja uwielbiam ![]() D- D a r i u s z ->najważniejsze w moim życiu, najukochańsze imię... E-edukacja - teraz jest dla mnie bardzo ważna F-Focus Historia - moje ulubione czasopismo ![]() ![]() G-gniew - łatwo go u mnie wywołać ![]() H-historia I-intencje. Imprezy - rzadkie ale lubię od czasu do czasu. J-Jezus - czasem spychany na drugi plan ale nie wyobrażam sobie mimo wszystko bez wiary życia K-kawa, kawusia... ![]() L-lubię. Duuuuuuuuzo rzeczy... ![]() M-miłość, my, mama, maturka... N-niebo O-optymizm ![]() P-przyjaciele. Niewielu prawdziwych, ale są ![]() R-rady.. S-sympatia. T-tata. niestety bez Niego od czterech lat. U-uśmiech. tak mimo wszystko. W-wiara Z-zazdrość. Oby było jej jak najmniej.
Nie narażam życia. Noszę rewolwer. Życie musi być podniecające. W przeciwnym razie nie jest warte jednego naboju. Isaac Baschevis Singer, "Spuścizna" http://www.lastfm.pl/user/K-H/ A czego Ty słuchasz? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#152 |
Zakorzenienie
|
A - Aneta (to ja
![]() B - Byczenie się ![]() C - Czas, Czekanie D - Duma E - Egoizm F - Fantazja G - Gra H - Hiszpański ![]() I - Indywidualność J - Jedzenie K - Komputer - mój nałóg ![]() L - Lenistwo M - Magda, Marta (moje przyjaciółki) N - Naturalność O - Optymizm P - Przgody R - Rodzina S - Symulacja T - Taniec U - Uczucia W - Wierność, Wady Y - - Z - Zazdrość |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#153 |
Zadomowienie
|
A-angielski
B-banan C-cmok D-dom E-euforia F-flirt G-genetyka H-hormony I-Iwona ![]() J-jakość K-kisiel ![]() L-lovelas ![]() M-mama N-namiętność O-opieka P- podkład R-róża S-Słońce T-tęsknota U-uczyć się W-wiedza Z-zakupy
![]() |
#154 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
A - ambicja
B - bogactwo C - cytryn D - dentysta E - Europa F - fotografia G - góry H - Holandia I - imię J - jesień K - komputer L - lato ![]() M - Milena [moje imię] N - niedziela... [nie lubię] O - optymista P - pogoda [ładna] R - rodzice ![]() S - siostra [mam i się ciesze ![]() T - tęsknota U - uśmiech W -wakacje... Z - zakupy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#155 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
*cytryna
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#156 |
Rozeznanie
|
do edycji postow sluzy opcja "edytuj"
![]()
![]() |
![]() |
#157 |
Zakorzenienie
|
To ja moze troche inaczej pojade
![]() A - Ambitna B - Bogata (wewnetrznie ![]() C - Cudowna D - Dobra E - Elokwentna F - Fascynująca G - Genialna H - Honorowa I - Inteligentna J - Jurna K - Kochana L - Litościwa Ł - Ładna M - Mądra N - Namiętna O - Oczytana P - Piękna R - Romantyczna S - Słodka Ś - Śliczna T - yym.. Toksyczna ![]() U - Uwodzicielska W - Wredna Z - Zrównoważona To jest moj jakze "skromny" alfabet ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#158 |
Zadomowienie
|
A - akceptacja
B - bliskość C - cynamon - uwielbiam w każdej postaci ![]() D - dom E - entuzjazm F - fantazja G - gronka - takie kolczyki ![]() H - herbata, szczególnie czerwona ![]() I - inteligencja J - Jan Paweł II K - kochać L - lato M - Michał ( mój TŻ), Małgorzata ( moja mama) N - Natalia, nostalgia O - opiekuńczość P - piękno R - rodzina S - subtelność Ś - śliwkowy - mój kochany kolor ![]() T - tolerancja, tata, truskawki U - uśmiech W - wiara, wizaż ![]() Z - zaufanie
![]() |
#159 |
Raczkowanie
|
A - Atrakcyjna, ambitna, Andrzej
B - Blondynka, błyszczyki (mała mania), beztroska, bliskość C - Czerń, czerwień D - Daniel (imię mojej pierwszej miłości ![]() E - Energia, emocje, Eleonora (przyjaciółka) F - Fantazja, furiatka ![]() G - Głupota ludzka wrr... H - Humorzasta, hip-hop, hedonizm I - Inteligencja J - Jedzenie ![]() K - Kosmetyki L - Lizaki, lato, lenistwo Ł - Łzy (ze śmiechu) M - Magda (moje imię ![]() N - Nagość, namiętność O - Optymistka, orgazm P - Paulina (przyjaciółka) pieniądze R - Rower, Rodzina, radość, RnB S - Smsy, Seks, sen T - Taniec, "To coś" U - Urok, uroda W - Wolność, whisky, wiara Z - Zazdrość, zwierzęta, zwycięstwo, zabawa Ż - Żywiołowość
![]() |
#160 |
MUSEarka
|
chciałam sobie tylko zasubskrybować bo nie mam teraz czasu na pisanie, a z chęcią to zrobie w późniejszym czasie
![]()
![]() |
#161 |
Zakorzenienie
|
A-Anita [ imie moje xD]
B-Burza [ boje sie] C-Czekolada D-Dom [moj domek ![]() E-Esyfloresy [ rysuje jak sie nudze] F-FOchy:[ [ neinawidzeeeee] G-Goście [ uwwwielbiam ![]() H-Hania - moja babcia ![]() I-Iiiiiiile jeszze bedzie tych liteeeer xD J-Jedzonko ![]() K-Kochammmmm ![]() L-Leń ![]() M-Maciek, Marta [ dwie najwazniejsze osoby w moim życiu] N-niezapomniane chwile ![]() O-Oczka moje ![]() P-Plotki [ ;/], pocałunki ![]() ![]() R-Ryzyko ![]() S-Smutek ![]() Ś- Ścigacze ![]() ![]() T-Tosia ![]() W-Wigilia ![]() X- xero xD Y- yyyyyyy [ lubie taki odglos wydawac jak sie bulwersuje;P] Z-Zazdrośnica [ tak to ja:P]
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#162 |
Zakorzenienie
|
swietny watek!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#163 |
Zakorzenienie
|
napisze tez swoj alfabet
![]() A- aparat B- babcia C- czas D- dom E- elegancja F- film G- Gdańsk H- humor I- inteligencja J- jacuzzi K- kąpiel L- leniwa Ł- łamigłówka M- Mama N- nektarynka O- obcinacz P- papieros R- rodzina S- spodniczka T- tania odzież ![]() U- upał W- wycieczki Z- zapalniczka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#164 |
Zakorzenienie
|
nuuuudzi mi się to i ja sobie napiszę
![]() A- Agnieszka-moje imię ![]() B- babunia C- cyniczna D- dom E- energia F- fantazja G- gry H- herbata lipton <3 ![]() I- ironiczna J- Jakub, moja druga, lepsza połowa ![]() K- kochać L- lato M- mama ![]() N- narty O- optymistka P- przyjaźń R- rower S- samochód i seks ![]() T- tata ![]() W- wakacje Z- zboczuchy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#165 |
Rozeznanie
|
A - Aniołek
B - Biba C - Córka (jestem w ciąży, ale płci jeszcze nie znam) D - Dziecko E - Elegancko F - Fart G - Gniew H - Herbatka I - Iskra J - Jakość K - Kochać L - Lojalność M - Miłość N - Nadzieja O - Optymizm P - Praca R - Radość S - Słońce, Syn (jestem w ciąży, ale płci jeszcze nie znam) T - Talizman W - Wspomnienia X - ? Y - ? Z - Zawsze __________________
![]() |
![]() |
#166 |
MUSEarka
|
A - Agnieszka [przyjaciółka]
B - Babcia [najukochańsza] C - Celujący [ ocena ![]() D - Dortmund [marzenie ] E - Ewa [Siostra] F - Francja G - Gerreiro [ ![]() ![]() H - Historia [niecierpię] I - Ivan Rakitic [ ![]() J - Justyna [przyjaciółka] K - Konie [ pasja ] L - Lech Poznań [miłośc od pierwszego wejrzenia ![]() M - Marek [ kolega od serca] N - Noc [ ![]() O - Olka [mła ![]() P - Polska [dumna ze swojej ojczyzny]; Piłka Nożna [ druga pasja/miłość ![]() R - Rosołek [mniam..] S - Stalowa Wola [ moje miasto] T - Tomek [TŻ ![]() U - Usta Z - Zmysłowośc
![]() |
#167 |
Zadomowienie
|
A- Amor
B-Biust C-Czekolada D-Dziewczyna E-Elegancja F-Fiolet G- Gałąbki H- Hiszpania! I- Intencje J- Jezus K-Kumpel K... L- Lambada M-Mama N-Noce O-Opowieści P-Promienie R-Radość S-Samotność T- Towarzystwo U- Umiejętności Z- Zmysły
![]() |
#168 |
Zadomowienie
|
A - ambitna (czasami za bardzo)
B - buty (mój nałóg), banan (ostatnio mam ciągle na nie ochotę...bez podtekstów ![]() C - czerwiec (kocham ten miesiąc...słońce, początek wakacji, moje urodziny), cellulit (wszędzie go widzę ![]() ![]() D - dom rodzinny (najwspanialszy!), Dawid (mój kochany brat), E - emocje, które czasem mnie ponoszą;/ F - fiołki (uwielbiam ich zapach), fochy (bardzo często je strzelam) G - grill (karkówka z grilla to moja słabość ![]() H - honorowa (kiedyś mnie to zgubi, bo czasami jednak warto pochylić głowę) I - Ilona (przyjaciółka z gimnazjum...niestety nasze drogi powoli się rozchodzą...inne problemy, inni znajomi, inny świat;/) J - Joanna i Jerzy (moi rodzice, najważniejsze osoby w moim życiu) K - kolczyki (zawsze mam na uszach, obowiązkowo dobrane do reszty stroju ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() L - Lipa ![]() ![]() Ł - łazienka (ponoć spędzam tam za dużo czasu jak gdzieś wychodzę ![]() ![]() M - Marcin i Marlena (Tż i ja), miłość (najwspanialsze uczucie na świecie), matura (śniła się po nocach, ale na szczęscie już po ![]() N - Natalka (moja przyjaciółka najwspanialsza ![]() O - Olga ![]() P -przyjaźń, przyjaciele (bez nich trudno żyć ![]() R - robaki ![]() ![]() ![]() ![]() S - studia (przede mną ![]() T - truskawki (w sezonie codziennie ![]() U - urojenia (jak sobie coś uroję to masakra ![]() ![]() W - wizaż ![]() Z - zakupy (jak każda kobieta uwielbiam je) Edytowane przez mańcia Czas edycji: 2008-06-19 o 09:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#169 |
Zakorzenienie
|
A- aparat
B- banany ![]() C- czekolada ![]() D- dyskoteki ![]() E- egoizm F- Frantic ![]() ![]() G- granice H- humor ![]() I- imprezki J- jakość K- korzyści L- lenistwo ![]() M- miłość N- natura O- okulary ![]() P- Paweł ![]() R- rywalizacja ![]() S- słodycze/sex ![]() T- transport U- uwodzenie ![]() W- wieczór Z- zazdrość
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#170 |
Zakorzenienie
|
A- ambicja
B- Bóg C- czereśnie ![]() D-dom ![]() E- empatia F- fistaszki ![]() G- gesty H-humor ![]() I- intuicja J- JA ![]() K- kolczyki L- lojalność ![]() Ł-Łukasz ![]() M-miłość N- nadzieja O- optymizm P- przyjaźń, pocałunki ![]() R- radość życia ![]() S- słodycze ![]() T- truskawki U- uroda ![]() W- wiara Z- zarzyłość
![]() |
#171 |
BAN stały
|
A- Anglia (moje obecne miejsce zamieszkania)
B- Bryan (TŻ) C- Chelsea (dzielnica) D- duma 9jestem bardzo dumna z moich poczynań i dzieci) E- Edyta (to ja ) F- Fabian i Filip (moje dzieciaczki) G- granica (często przeze mnie przekraczana) H- Hugh Grant (ach... te jego oczy) I- intuicja J- jesień K- Kosmaty (mój starszy syn) L- Libia (to tam spotkałam TŻ) M- mama, milość, muzyka N- nadzieja O- optymizm P- praca R- radość S- staż (to był koszmar) T- Tripolis (bo lubię takie miejsca) U- uszatek miś (powrót do dzieciństwa) W- wiara Z- zazdrosnica.... (i to jaka) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#172 |
Wtajemniczenie
|
A- Agatka (ja
![]() B- Bieniów- tam chodzę to szkoły :/ C- czereśnie! ![]() D- dupa- moje ulubione słowo ![]() E- Evanescence- kocham ![]() F- facet ![]() G- Gruby ![]() H- heavy ![]() I- "Inni" J- 'Jesteś tym, co jesz' ![]() K- Kathy... L- Lacuna Coil Ł- ławka ![]() M- Misiek ![]() N- Nothing Else Matters O- OMG! P- Photoshop R- Razem S- szczęście moje ![]() T- Tragedia ![]() U- ulubiony W- Walentynki ![]() Z- zaczarowana ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#173 |
Zakorzenienie
|
A - avon - moja praca
B - biodra - za duże C - ciepło D - dieta E - energia F - fizyka - utrapienie G - grzana ;d H - Heyah - moja sieć I - ideał, ironia J - jeżyny - uwielbiam K - książki L - lato M - Miki (mój pies), Maja (moje imię), mama N - nauka ![]() O - Opole P - perfekcjonizm R - reżim - hihihi ![]() S - słońce T - towarzystwo U - ulga W - wizaż, wakacje Y - yorkshire terrier Z - znajomi
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#174 |
Zadomowienie
|
A - a tam,
B - bambino C - cześć D - du*a E - elo, elo F - fikcja G - Gural H - hej I - idiota J - JP JP JP na 100% ![]() K - komputer L - lato M - mamuśka N - nuda O - okrąg P - parasolka R - Rahim S - słońce T - Teduniu U - Ula W - wakacje ![]() Y - yy? Z - zazdrość?
![]() |
![]() |
#175 |
Wtajemniczenie
|
A jak Ameryka.
B jak Biba. ( ![]() C jak Całus. ( ![]() D jak Dom. E jak Empatia. F jak Formuła 1 (całe moje życie ![]() G jak Gust. H jak Hungaroring (całkiem realnie marzenie tych wakacji). I jak Idiotka. J jak Jola i Janusz ( ![]() K jak Kimi Raikkonen ( ![]() L jak Lody (nie popuszczę, kocham i uwielbiam). M jak Matura ( ![]() N jak Natura. O jak Oczy (moje of korz) P jak Pomidorówka, Paula (moje imię ![]() R jak Rytm. S jak Seks ( ![]() T jak Truskawki, Talent ( ![]() U jak Upór. W jak Winda (boję się chulernie), Wspomnienia. Z jak Zagubienie.
![]() |
![]() |
#176 |
Raczkowanie
|
A oto mój alfabet:
A - Agrest B - Banan! C - Cuuuukierki xD D - Diament E - Ewelina F - Figle G - Gospodyni H - Hans ;/ I - Igła J - Ja ![]() K - Kości L - Lizak Ł - Łobuz M - Mama, miłość, motocross! N - Nóż O - Obietnica P - Podolski <33 R - Riposta S - Szacunek, szybka jazda samochodem <33 T - Tatuś, Torwar U - Ubranie W - Wilczy apetyt xD Z - Zakończenie
![]() |
![]() |
#177 |
Zakorzenienie
|
No, to i ja spróbuję
![]() A - Ad.....wska (moje nazwisko) B - Bershka - uwielbiam ten sklep; Brazylia - chciałabym tam kiedyś pojechać C - czekolada D - dom E - Ebi (Smolarek) F - fantazja G - gracja H - honor I - ideał, imprezy J - jeziora (Mazurskie ![]() K - kochać L - las M - Maciek, motocykle, miłość, morze, Magda, mecz, Matugol (M to moja ulubiona litera ![]() N - natura O - oczy P - Pusia - mój piesek R - rower - nie potrafię żyć bez jazdy na rowerze S - sport, sex, studia T - ... Tesco - tam pracuję ![]() U - ukochany W - windsurfing, wino, wizaż.pl ![]() Z - zabawa, dobra oczywiście ![]() Ż - żeglarstwo |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#178 |
Rozeznanie
|
A - Ania,moje imie oczywiście ;D
B - brzuch,mam na jego punkcie obsesje! C - ciało,kocham je jakby nie patrzeć ;d D - down,hahah czasem mi coś odwala E - euforia, mmm F - fantazja. G - gapa. no tak. czasem ze mnie wielka gapa...x[ H - huśtawka, lubie sie pobawić czasem I - inteligencja ;D J - jakosc. wole jakość a nie ilość K - kocham Cie ! usłyszane po raz pierwszy od TŻta 03.09.2007r !!!! L - lizak, mniam M - Maciek -> Móóóóój ! N - noc. bo uwielbiam spać! O - owoce, uwielbiamm ![]() P - palenie. mój nałóg niestety R - ryzykuje, no często całkiem S - seks. wiadomo xD T - taniec. kocham <3 U - uczucia. są najważniejsze W - wizaż.pl he. uzależnienie ! X - xxx Y - yyy Z - zboczenia. różne mam..phi
![]() |
![]() |
#179 |
Rozeznanie
|
A- Anglia ( mój przyszły dom ) , anime
B- Buras - mój kot C- Choui D- dragon ball E- 1 litera imienia mojej koleżanki F- --- G- Gaara <333333 H- Heroes III - gra I- 1 litera imienia mojej koleżanki J- Japonia K- Kakashi sensei L- Lampart Frank <3 Ł- Łoki-toki które zawsze chciałam mieć ![]() M- manga N- naruto O- Onegai Teacher P- Paper - mój 2 kot / prostownica R- Roksana - moje imię S- sailor moon T- twarożek wiejski-kocham U- uuuu...sta W- włosomaniaczka Z- ---
![]() |
#180 |
Raczkowanie
|
A - agonia
B - Bóg C - Czlowiek ( istnieje ? ) D - Dorosnąć ( przyszło mi bardzo szybko ) E - Ewenement F - Fakt G - Głowa ( nie ta co potrzeba ) H - hamulec ( wewnętrzny ) I - intuicja J - jeśli K - kłamstwo ( sto tysięcy ) L - lojalność Ł - łąka M - metafora ( wszechobecna, wszechogarniająca ) N - niewinna O - otwórz P - przepraszam ( ostatnio nadużywane ) R - razem ( wyryte na dłoni ) S - słowa T - tyran U - uwodzi ( taki nałóg ) W - wolność Z - zawiść ( wciąż za dużo)
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:26.