|
|
#151 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: RURKI, LEGGINGSY -Sprawdz, które sa dla Ciebie!
Gdy na poczatku rurki stawały się modne czytałam, że sa to spodnie przeznaczone jedynie dla dziewczyn o nieskazitelnej figurze, a szczególnie nogach. I jak to jest?
Mam 176 cm wzrostu, niby w pupie nie jestem jakaś szeroka, ale wydaje mi się, że mam krótkie nogi. Jakie rurki byłyby dla mnie dobre? I czy w ogóle nadaję się do ich noszenia ?Z góry dziękuję Wizażankom za odpowiedź
|
|
#152 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Rurki + obcasy to idealne połączenie jeśli chce się wydłużyć nogi i napewno by Ci pasowały.. Fakt faktem, ze jestes wysoka, ale moja kolezanka ma wlasnie 176cm i nosi obcasy.. spróbuj
|
|
|
|
|
|
#153 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Na pewno zrobię z niej użytek
|
|
|
#154 |
|
Rozeznanie
|
moim zdaniem przy wzroscie 176cm nawet jak ma sie krotsze nozki mozna nosic rurki!
ale jak chcesz wydluzyc sobie nogi nos rurki z wysokim stanem i (jak lubisz) wysoko polozonymi kieszeniami.
|
|
|
|
|
#155 |
|
Zadomowienie
|
A ja mam pupe, uda i nie jestem szczupla ;P Tzn niektorzy mowia,ze przesadzam,ale jednak 170cm i 63 [moj rekord od roku] a zazwyczaj 60 kilo to nie jest dobry wynik ;/ A rurki sa tak modne
(
|
|
#156 |
|
Zadomowienie
|
nie martw sie juz nie beda modne
a co do wymiarow to ja mam 173 i waze jakies 62 i w nich chodze i jakby szczuplej wygladam niz w szerokich
|
|
|
|
|
#157 |
|
Rozeznanie
|
mi sie rurki podobaja, ale jak widze w nich dziewczyne na ulicy.. jak sama mierze to jakos nie moge sie przemoc zeby je kupic
niby mam jedne.. ale takie nie do konca rurki.. bo nie sa jakos max obcisłe na łydkach
|
|
|
|
|
#158 |
|
Raczkowanie
|
Hej.
Ja marze o rurkach... Niesety jstem niska... mam ok 160 cm wzrosu i waze 57 kg... Kurde dziewczyny tak ładnie wyglądaja w rurkach rozpaczam jak widze mnustow lasek na ulicach, które tak ładnie wyglądają...;/
|
|
|
|
|
#159 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i oprócz paru klasycznych lekko rozszerzanych dżinsów mam 2pary rurek w których chodzę wszędzie i non-stop. na wieczór do szpilek, na dzień do baletek czy trampek i jak pomyślę jak parę lat temu chodziłam w szerogaśnych worach na kartofle gdzie do jednej nogawki mogłabym się cała zmieścić to aż mnie nieprzyjemny dreszcz przechodzi...mnie się bardzo podoba Hilary Duff w rurkach, no ale ona ma łydki jak moje ręce :/ |
|
|
|
|
|
#160 |
|
Zadomowienie
|
Chyba masz rację yamiss. Trzeba przyznać, że faktycznie Hilary ma nóżki jak patyczki.
Chyba wreszcie kupię sobie rurki nim moda przeminie A do tego momentu coraz bliżej
|
|
#161 |
|
Raczkowanie
|
A czy ja przy wzroście 165cm i wadze 50kg mogę kupić sobie rurki?? Dodam że mam duży biust i nie wiem czy będzie to wyglądać jakoś ;/ A jeśli nie rurki to jakie modne spodnie?? I czy do rurek można zakładać adidasy?? Czy tylko balerinki i butki na obcasie??
|
|
|
|
|
#162 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jeśli już chcesz sportowe buty to kup sobie trampki. ale przy wzroście 165cm i wadze 50kg, (booże marzenie ) nie bój się obcasów! wydłużą Ci nogi, zachowają extra proporcje i fajnie będzie to wyglądać, szczególnie przy dużym biuście poza tym spróbuj baletek :P ja nie mogłam się do nich przekonać i kupowałam je 2lata, ale w końcu jak już kupiłam to nie mogę się z nimi rozstać i chce więcej a teraz jest tyle modelów, że napewno znajdziesz coś dla siebie
|
|
|
|
|
|
#163 |
|
Raczkowanie
|
dziękuje
tooo wybieram się na zakupy do Wrocka muszę kupić właśnie jakieś fajne balerinki ;D i rureczki dziękuje jeszcze raz za wspaniałą poradę
|
|
|
|
|
#164 |
|
Raczkowanie
|
ja mam 180 wielki tyłas bo aż 100cm i szczupłe nozki a rurki nosze bo .... lubię
nie patrze na to co by powiedzieli ludzie jakby mnie w tym zobaczyli Dziewczęta trzeba spojrzec na siebie pozytywnie Chcę??-MOGĘ!!pozdrawiam
|
|
#165 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
w poradzie dla niskich jest napisane aby nie nosiła biodrówek ale za to dla szczupłych wręcz przeciwnie... i co z tym zrobic? da się pogodzić te dwie rzeczy?
|
|
|
|
|
|
#166 |
|
Raczkowanie
|
dula32 jeśli niski wzrost jest dla Ciebie kompleksem, to odstaw biodrówki. No ale jeśli Ci wzrost nie przeszkadza to podkreślaj swoją szczupłą figurę zakładając właśnie biodrówki! :P
Ja na Twoim miejscu wybrałabym drugą opcję niziutka i drobniutka w obcisłych biodrówkach
|
|
|
|
|
#167 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mam baardzo kobiecą figurę i biodra które ja akceptuję a mój mężczyzna uwielbia. a dobrze dobrane rurki ukryją to czego nie lubicie i wyeksponują to co kochacie, więc dziewczyny smiało. wg mnie nie ma żadnych ograniczeń, tym bardziej, że jest lato i warto wrzucić na wakacyjny luz pozdrawiam cieplutko
|
|
|
|
|
|
#168 |
|
Raczkowanie
|
Mi się kiedys rurki baaardzo nie podobaly. Ale ostatnio jak przymierzylam od razu bralam
sa cudne
|
|
|
|
|
#169 |
|
Rozeznanie
|
Mam wielka prosbe... Chcialabym kupic czarne rurki w rozmiarze 36, ale nie mam czasu chodzic po sklepach czy ktoras z was gdzies widziala takie czarne rureczki w Warszawie??? Z gory dziekuje za pomoc
|
|
|
|
|
#170 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#171 |
|
Przyczajenie
|
jak byłam w warszawie kupiłam sobie czarne rurki w KDT[ w jednym z pierwszych stoisk] . jestem bardzo zadowolona. polecam wszystkim
|
|
|
|
|
#172 | |
|
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
|
|
|
#173 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jeśli masz 1,80m to 100cm w biodrach to wcale nie tak dużo. Poza tym, skoro masz szczupłe nogi, to w czym problem - rurki są dla Ciebie. |
|
|
|
|
|
#174 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny
a gdzie najlepiej kupić takie rurki? Ja mierzyłam w Lee - tylko profilaktycznie, bo nie i tak nie stać. Boję się, że takie rurki z Orsay czy Vero Mody to się zaraz rozciągną czy coś. Szczerze, to nie wiem czy w tych sklepach są rurki. U mnie w mieście jest tylko Re i House - ale ich spodnie są beznadziejne,bo się rozciągają o 2 numery. Może teraz na przecenach coś wypatrzyłyście. Najbliżej mi do Trójmiasta. A rurki to mi się tak marzą i marzą.... |
|
|
|
|
#175 |
|
Przyczajenie
|
No właśnie co zrobić jak jestem niska i szczupła jakie rurki i legginsy nosić ( a tak przy okazji legginsy w przyszłym roku będą nadal modne)
|
|
|
|
|
#176 |
|
Rozeznanie
|
Oj, a ja dzisiaj kupiłam sobie rurki, do których nie jestem przekonana, ze względu na dość szczupłą budowę ciała(zwłaszcza łydki). Zawsze musi być ten pierwszy raz
|
|
|
#177 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
) to te Twoje są bardzo fajne frontin ja mam jeansy z veromody (co prawda nie rurki, ale klasyczne) mimo to, w ogóle się nie rozciągają i jestem z nich b. zadowolona, bo dałam za nie jakieś 70, 80zł (nie pamiętam dokładnie) mam je 2lata i nadal są boskie
|
|
|
|
|
|
#178 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#179 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#180 |
|
Zakorzenienie
|
Trusmilk ładnie Ci
ja bym założła do tego jeszcze jakąś tunike czy fajny long =] pzdr;*
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:57.

?

(
matura to bzdura ! ;D

a gdzie najlepiej kupić takie rurki? Ja mierzyłam w Lee - tylko profilaktycznie, bo nie i tak nie stać. Boję się, że takie rurki z Orsay czy Vero Mody to się zaraz rozciągną czy coś. Szczerze, to nie wiem czy w tych sklepach są rurki. U mnie w mieście jest tylko Re i House - ale ich spodnie są beznadziejne,bo się rozciągają o 2 numery. Może teraz na przecenach coś wypatrzyłyście. Najbliżej mi do Trójmiasta. A rurki to mi się tak marzą i marzą....