|
|
#151 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze najdziwniejsze sny...
dziwne sny? codziennie, hehe
dziwne przeplatają się ze strasznymi, itp wczoraj np. śniło mi się, że pogryzł mnie pies, a co najciekawesze to właściciel psa nie tylko patrzył spokojnie na to jak ten pies mnei gryzie ale i jeszcze go do tego pobudzał ... oj, teraz boję się większości psów na ulicy :/ |
|
|
|
|
#152 |
|
Zakorzenienie
|
o moich snach lepiej nie mówić,
w sumie zwykle mało które pamiętam, ale jak już pamietam to wstyd je opowiadać, choć na wspomnienie niektórych serduszko mocniej bije ( )wczoraj śnił mi się jakiś Rafał i wszystko co z nim było związane miało nr 7, nie wiele mogę sobie przypomnieć o co chodziło w tym snie, jedyne co pamietam, to to jak powiedziałam do przyjaciółki: od dzis 7 będzie moją szczęśliwą liczbą... hmmm ciekawe
|
|
|
|
|
#153 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#154 |
|
Zadomowienie
|
Mi śniło się ostatnio(jakies kilka dni temu) że byłam w Hiszpani i tubylcy postanowili wymordować wszystkich obcokrajowców...Zrobili wielką impreze w luskusowym hotelu i zaprosili wszystkich turystow....Impreza zapowiadala sie super,pełno ludzi r.óznych narodowosci ...I zaczela sie rzez...Wszedzie latały martwe ciała pełno krwi..brrrr Ja bawiłam się z takim przystojnym chłopakiem i on postanowil że uratuje mnie przed zabiciem...Gdy juz zabito wszystkich oprocz mnie, nikt nie zwracal na mnie uwagi bo mysleli ze jestem Hiszpanką..Ale ktoś przypiąl mi do plecow wielka flage Polski:szok:
I wszyscy sie na mnie rzucili..XZaczelam uciekac a ze mna ten chlopak...Doralismy do rzeki i wtedy matka tego Kolesia dobiegla do nas z siekiera i chcviala juz mnie zabic..ale zauwazylam łodke na brzegu i razem z chlopakiem ucieklismy
|
|
#155 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
... i te koncowe napisy
|
|
|
|
|
|
#156 |
|
Zakorzenienie
|
Mi rzadko kiedy coś się śni. Ostatnim razem śniłam, że uciekałam przed chłopakiem, z którym się kochaliśmy (jak wyglądał - nie mam pojęcia) ulicami, różnym transportem a nawet kanałami :confsed: w jakimś obym mieście. Próbowali mnie dogonić różni ludzie np. Lewandowski (piłkarz) w reprezentacyjnym stroju
:
|
|
|
|
|
#157 |
|
Zakorzenienie
|
Długaśny wątek o snach - może kogoś to zainteresuje
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...hlight=pochwal |
|
|
|
|
#158 |
|
Zadomowienie
|
ups...nie wiedziałam że jest taki watek wpisałam w wyszkiwARKE sny i nic mi się nie wyświetlilo,ale myśle że chyba możemy kontynuować ten wątek
|
|
#159 |
|
Wtajemniczenie
|
KasiaKatarzynka wiesz, w realu na pewno każda sytuacja ze snu trwałby dłużej niż 15 min.Przecież czasami wydaje nam się, że coś nam się śni całą noc, nie
??Więc równie dobrze mógł być to film .No a naukowcy sobie po prostu stwierdzili, że faktycznie to tylko 15 min.
|
|
|
|
|
#160 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Znieczulenia są dziś naprawdę super. A jak sobie "przechodzisz", to możesz mieć taki stan zapalny, że Ci wyrwą zęba, bo leczenie nie będzie już miało sensu.
|
|
|
|
#161 |
|
Rozeznanie
|
Mój najdziwniejszy sen, który przyśnił mi sie juz 2 razy to:
Jestem w szkole i wchodze do sali nr.50, i jak weszłam juz do tej sali to sie okazało ze stoję przed swoja klatką. I patrze w lewo a tam dzik, no to ja zaczynam uciekac , i biegne wokol bloku ktory jest obok, i w pewnym momencie ten dzik wpada w bagno(w tym miejscu naprawde sa krzaki) i ja stoje i sie patrze a z tego bagna wyłania się klaun z nożem w ręku i zaczyna mnie gonic i zawsze sie w tym momencie budze... nie wiem co dalej a raz mi sie snilo ze bylam w ciazy i jakis koles do mnie strzelal :/ |
|
|
|
|
#162 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jeśli film oglądałaś wcześniej, to poprostu "pamięć" sobie go przypominała [wg mnie] Cytat:
tez byłam w ciąży, na początek dostałam jeden strzał w brzuch, ale miałam nadzieję, że dziecku nic się nei stało i później dostałam całą serię strzałów w plecy, hmmm, w sumie to było tak, że dostałam strzał z tyłu, ale kula przeleciała przez cały brzuch, a pozostałe kule zatrzymały się w środku, później śniło mi się, że bolą mnei te rany i nie mogę się opierać plecami o nic, a na samym końcu poprosiłam mamę aby mi założyła opatrunki na te rany [hehe, z kulami w środku ] i takie tam głupoty dalej
Edytowane przez KasiaKatarzynka Czas edycji: 2005-11-13 o 22:26 |
||
|
|
|
|
#163 |
|
Zadomowienie
|
ostatnio snilo mi sie ze podczas spaceru lasem natknalem sie na faceta przecietego na pol, najpier "spotkalem" jego nogi a za jakies 15m tulow
a najlepsze ze ten facet prosil mnie zebym go dobil bo go strasznie boli i juz chcialem to zrobic ale przyjechalo pogotowie nie wiadomo skad i go zszyli
|
|
|
#164 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
.Cały swój dzień możesz streścić w 15 min, ale trwał 12 godzin .No ale nic, może rzeczywiście lepiej wiesz .
|
|
|
|
|
|
#165 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
!!
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#166 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#167 |
|
Raczkowanie
|
A ja miłam taki dziwny sen w zeszły piątek. Sniło mi sie że jestem na dyskotece i tanczyłam z moim TŻ a pożniej poszłam poszukac mojej kumpelki i spotkałam znajomego z którym nie widziałam sie od pol roku. Zaczeliśmy ze sobą gadac a w tle słyszałam piosenke Perfectu. W tym momencie sie obudziłam ale jakie było moje zdziweinie że kiedy właczyłam radio usłyszałam te własnie piosenkę. Co wiecej wieczorem zadzwonił Tomek i czy to był tylko sen???
|
|
|
|
|
#168 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#169 |
|
Zakorzenienie
|
moj najdziwniejszy/najlepiej zapamietany sen:
w snie widzialam siebie jakby z perpektywy sufitu lezaca w lozku i spiaca, po czym nagle juz bylam w swoim ciele i tylko czulam reke wylaniajaca sie z lozka, przyduszajaca mnie do tego lozka - obudzilam sie, wiec kontynuacji nie bylo. ale zostal mi w pamieci. ogolnie czesto mam dziwaczne sny - a to ktos mnie gwalci, a to goni mnie ktos z nozem, a jak bylam mala to ciagle snily mi sie porwania przez kosmitow
|
|
|
|
|
#170 |
|
Raczkowanie
|
Z serii moje dziwne sny:
Raz śniło mi się, że mam WF (daaawne czasy LO) w jaskini. Takiej grocie. Biegamy sobie dookoła stalaktytu, na którym pająk błyskawicznie robił pajęczynę. W końcu biegałyśmy przez tą pajęczynę, która lepiła się niczym z hollywoodzkich filmów. W pewnym momencie jaskinia zaczeła się zapadać, głazy z trzaskiem spadać nam na głowę. Innym razem śniło mi się, że w środku nocy gonię odjeżdzający autobus z mojego przystanku. Jejku, jak mi się lekko biegło ![]() Po drodze minełam jadącego żółtym spychaczem mojego nauczyciela informatyki. Autobusu nie dopoędziłam. ![]() A jeden z moich snów skończył się słowami narratora: "I to by było na tyle", na tle tak zwanego: "fade to black". To było wszystko, co zapamiętałam z tego snu. Kiedyś z kolei, ktoś w moim śnie mnie złapał, przewrócił na plecy. A ja złapałam leżące jabłko i okładałam go tym jabłkiem. Jak się obudziłam nie mogłam powstrzymać się od śmiechu. Podejrzewam, że interpretacja tych snów dostarczyłaby psychologowi trochę śmiechu. Pozdrawiam
|
|
|
#171 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja miałam taki dziwny sen, że poszłam do jakiegoś wielkiego akwarium, że cały sufit był szklany a nad nim pływały rybki <fajnie tylko że to było w mojej starej szkole pods.1-3 > no i poszłam tam z tatą i on potarł chusteczka swoją glowę,, potem zaczęło się wszystko powolutku zawalać aż runęło i zginęliśmy, i tak ten sen się w kółko powtarzał, tylko że ja coraz szybciej zdawałam sobie sprawę z niebezpieczeństwa i wychodziliśmy z mniejszymi obrażeniami, aż doszło do snu, że wogóle tam nie weszliśmy
Następny sen był po śmierci mojego dziadka. Śniło mi się , że jestem w jakiejś mrocznej kamiennicy, gonią mnie źli ludzie. Na samej górze były zawsze zamknięte drzwi, w których leżały zwłoki mojego dziadka. i ja tam nieświadoma weszła, nie zauważając że drzwi były najzwyklej w świecie otwarte i wtedy zobaczyłam gdzie weszłam .Trochę się przeraziłam ale zaczęłam się modlić do dziadzi, żeby mnie uratował. A wtedy on wstał i nie musiał bandytów przeganiać bo na sam jego widok zwiali gdzie pieprz rośnie mimo iż sen był mroczny i taki trochę przerażający to miło go wspominam Kiedyś zgwałciłam jakiegoś faceta. Ale pomimo tego iź ja byłam kobietą a on favetem to on był rozkraczony i robiłam mu to, jakby było na odwrót.
|
|
#172 |
|
Zakorzenienie
|
jeszcze jeden mi się przypomniał....byłam w tym snie jakims szpiegiem czy agentem czy cholera wie kim jeszcze.chowałam sie przed mordercą w kosciele (w przebraniu zakonnicy) i klęczałam w ostatnim rzędzie.niestety koleś mnie dopadł i dostałam kulkę w plecy, pamiętam tylko, ze upadłam, zrobilo mi sie cieplo i....oczywiscie sie obudziłam...
|
|
#173 |
|
Zadomowienie
|
no to mi sie kiedys snilo ze jesyem na pogrzebie siostry i jej duch sie pojawia i tylko ja go widze. i ona mi mowila ze to jej facet ja zakatrupil ale nie ma dowodow i ze mam cos zrobic zeby go na krzeslo elektryczne skazali :cwaniak:
a wczorajszy sen : II wojna swiatowa, wiejska plebania, ja udaje ze jestem niezywa i ktos mnie szturcha czyms zelaznym- okazuje sie ze to tata, ktory kaze mi sie schowac do jakiegos budynku. tam znajduje jakas kobiete, ktorej mowie zeby poszla do takiego waskiego pomieszczenia- tam sa dwa lozka ona kladzie sie na jednym ja chce na drugim ale zauwazam noz wbity w sdodek poscieli i wokol niego krew. nagle wola mnie ktos - wychodze a tam moi rodzice. za chwilke wchodzi moj wujek (zmarl 2 lata temu, byl ksiedzem, a wczoraj bylo Stanislawa) a ja jak glupia ide szukac szkiel kontaktowych, ktore zgubilam pod oknem przeciwleglym do stolu (tylko kiedy ja je zgubilam ?) i sie obudzilam a dzis nic mi sie nie snilo - ufff
|
|
#174 |
|
Konto usunięte
|
Ja mam często dziwne sny...czasem straszne!Wiele razy tak mi się sniło ,że ktoś umarł .Słyszałam ,że jak sie śni często ,że ktoś umrze to ta osoba właśnie bedzie żyła długo.Innym razem miałam sen,że jestem Japonką czy tam Chinką ( w kazdym razie skośno-oka)biorącą udział w tajnej misji jako agentka FBI coś takiego.Te sny mogą wykończyc
Edytowane przez 201701160947 Czas edycji: 2006-03-19 o 20:47 |
|
|
|
|
#175 |
|
Rozeznanie
|
padłam
|
|
|
#176 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#177 |
|
Zakorzenienie
|
a mi sie snilo ze bylam w ciazy w 3 miesiacu, mialam napecznialy brzuch, i szlam do szkolki angielskiej, gdzie uczyli jezyka na badanie usg, w pokoju bylo mnostwo pacjentow, a mnie polozono na jakiejs kozetce z parawanem, lekarz zrobil mi to usg i wydruk pokazal zdjecie takiej fasolki jas
a ja sie cieszylam ze bede miala dziecko ![]() Swoja droga to od dawna marze o dziecku, stad pewnie te glupawe sny
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#178 |
|
Wtajemniczenie
|
ale miałam dzisiaj sen, nie wiem co o tym myśleć, sniło mi się że ciągle ktoś mnie bił w szkole, nie wiem kto ale ledwo chodziłam, miałam cały czerwony i posinaiczony brzuch, ktos mnie bił ciągle w żebra, ale strasznie to odczułam. Cały dzien byłam jakaś dziwna, bałam sie wykonywać gwałtownych ruchów, zwłaszcza zginania brzucha bo ten moment pamiętam najbardziej, jak trzymając się w tym miejscu ręką, drugą podpierałam, krew mi z buzi leciała i mnie tak strasznie bolało
pamiętam że obiecywałam sobie, że jak tylko wrócę do domu to idę na policję, to było takie realne. Tak jak kiedyś mnie ktoś postrzelił, miałam sen w zwolnionym tempie, widziałam jak kula leci do mnie, powolutku się wdziera w ciało i jak boli
|
|
#179 |
|
Zakorzenienie
|
jasne ze mialam takie sny. do tej pory nawet o nich mysle. juz je w ktoryms watku napisalam. Ciągle się zastanawiam co one mogły oznaczać
i nic sensownego nie wymyslilam.Jestem na mieście wraz ze swoją przyjaciółką i z kolegą. Nagle niz gruszki ni z pietruszki znajdujemy pewne wiadomości które ostatecznie doprowadzają nas do pewnego domu. Wchodzimy do środka a tam schody a na samej górze swieci się światło. W pewnym momencie ktoś zaczął na górze biec a my się wystraszylismy i zaczelismy uciekac. Moi znajomi byli szybsi i uciekli szybko i zatrzasneli za soba drzwi ktore otwieraly sie tylko od zewnatrz ja wpadlam w panike skulilam sie jak kulka w jednym rogu scian i tak siedzialam. widzialam ze ktos schodzi po schodach. okazalo sie ze to moj kolega a za nim zszedl moj byly zaczal mi mowic ze popelnil blad konczac nasz zwiazek, powiedzial ze zerwal z dziewczyna dla ktorej mnie rzucil. powiedzial ze to z nia nie mialao kompletnie sensu. potem zaczal mnie calowac. ja bylam tak roztrzesiona tym wszystkim ze zaczelam plakac i ucieklam na gore po schodach, a on dalej ze nadal mnie kocha i bedzie kochal. przybiegl na gore za mna i przepraszal mnie za to ze przez niego placze.potem sie obudzilam. Zaznaczam ze moj byly obecnie nadal jest z ta dziewczyna dla ktorej mnie rzucil i nic nie zapowiada aby sie to zmienilo. A pare dni przed tamtym snem, snilo mi sie cos takiego: i jak by ktoras z was co ten drugi sen moze oznaczac to bylabym bardzo wdzieczna. Sniło mi się to jakoś jakos z niedzieli na poniedzialek tydzien temu a zeby bylo smieszniej prawie to samo snilo sie mojemu koledze a mieszka on daleko :/ A snilo sie ze pojechalismy wspolnie na wakacje i bylo cudownie potem przyjechalismy do mnie do domku i powiedzialam mojej mamie ze jestem w ciazy a nastepnie pojechalismy do niego i zonajmilismy jego mamie ze zostanie babcia, powiedzielismy ze chcemy wesele na 120 osob i wszyasy sie dziwili dlaczego takie duze, a potem juz po weselu urodzil sie nam syn ![]() ![]() ![]() ![]() Hmmmmmm tak sie teraz zastanawiam co ten sen moze oznaczac bo w interpretacji snow niestety dobra nie jestem :/ ]A moze wy wiecie o co moze chodzic w tych snach
|
|
|
|
|
#180 |
|
Zadomowienie
|
Nie śmiać się!
![]() Ostatnio miałam dziwny i śmieszny sen. Aż nie wiem jak to napisać. Więc napiszę jak najprościej. Śniło mi się, że bardzo chciałam zobaczyć jak to jest i co się czuje, gdy ma się męskie przyrodzenie. Obok mnie, we śnie był Mój TŻ i widziałam jak po prostu oddał mi fragment siebie( wiadomo jaki) a ja przyczepiłam go sobie w wiadomo jakim miejscu A On( wiadomo co) był Wielki, taki sam, gdy Mój TŻ przytula się do mnie lub jeszcze mocniej przytula Czułam we śnie jak to jest być obdarzonym takim darem z niebios Cieszyłam się i jednocześnie dziwiłam. Aż tu nagle do pokoju weszła mama i nie wiedziałam jak ukryć mój "namiot". Tak bardzo się bałam, że TO zobaczy Na szczęście mama wyszła z pokoju, a gdy tylko wrócił TŻ oddałam mu jego własność mowiąc, żeby więcej mi jej nie dawał,bo tylko się strachu najadłam przez to, że ON( wiadomo co) tylko stoi i stoi![]() Kiedyś śnił mi się bardzo dziwny krzyż, stary, wysadzany wielkimi kamieniami. Właśnie ten krzyż zapamiętałam z całego snu i zastanawiałam się nad jego symboliką. Za jakiś czas miałam nieciekawą sytuację z koleżanką, która chciała pożegnać się z tym światem. Ale na szczęście nie doszło do tego. Pamiętam jak tuż po próbie szłyśmy razem i ona zatrzymała się przy drodze, obok krzyża ( dokładnie takiego samego jak w moim śnie) mówiąc, że mogła tak samo skończyć jak osoba, której krzyż właśnie oglądałyśmy. Innym razem opowiadałam Mojemu TŻ-owi, że widziałam we śnie jakąś kobietę w trumnie. Za jakiś czas to właśnie TŻ przypomniał mi o tym, gdy poinformowałam go , że zmarła rodzona siostra mojej babci. Nie wiem zbiegi okoliczności... Swoje sny za każdym razem jak je pamiętam opowiadam Mojemu Mężczyźnie, on słucha z uwagą i zawsze dziwi się, że są takie pokręcone:P
Edytowane przez ona1982 Czas edycji: 2005-11-16 o 21:04 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:18.

)
i tak wkolko
a za kazdym razem czuje obawe ze spadne ale jak juz skacze to obawa mija
:

a najlepsze ze ten facet prosil mnie zebym go dobil bo go strasznie boli i juz chcialem to zrobic ale przyjechalo pogotowie nie wiadomo skad i go zszyli
.
!!