![]() |
#151 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Do wymiany 40 rożnych rzeczy :)
Paletkę wolałabym wymienić na perfumy lub inny jeden, podobnej wartości kosmetyk bardzo dobrej jakości. Może masz coś z mojej listy poszukiwań?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#152 |
Zadomowienie
|
Z Twojej listy poszukiwań mam:
Minipaletka 5 diora brązy i bęże Czarny kopertowy sweterek w BDB stanie Komlet nowiej Biżu Hand Made niebieski mam z wymiany bo się w nim zakochałam ale nie noszę wogóle biżu ze względu na syncia ![]() Podkład Clinique soft finish makeup 03 sof vanilla Może cosik?? Z perfum: mini: guerlain samsara (próbka),mochino oh (próbka) Kenzo (próbka) dalifor z pięćdziesiątki ok 12ml nówka puma jamaica 30 kartonik (nadaje się na prezent) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#153 |
Zakorzenienie
|
A gdzie znajdę zdjęcia sweterka i kolczyków?
![]() I tej paletki Diora z cieniami? Nie widzę w wątku zdjęć. Albo ślepa już jestem od tego siedzenia przy kompie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#154 |
Raczkowanie
|
hej interesuje mnie tusz dioshow, zerknij do mnie i jak mozesz odpisz u mnie bo rzadko zagldam na wizaz i gubie sie w subskrypcji.
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...=1#post3117215 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#155 |
Raczkowanie
|
zapomnialam dodac ze z tego co szukasz moglbym zaproponowac po ok ml podkladow superfit clinique- oba sa w jasnych odcieniach, ok 10 ml teint idole lancome 01,
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#156 |
Zadomowienie
|
Wklejam
![]() sweterek jest w stanie idalnym plamy to upaprany obiektyw , nie jest nigdzie zmechacony miałam go na sobie 2 razy raz prany fotka rozświtlona by było widać fason w rzeczywistości całkowicie czarny a sweterka i paletki nie ma no fotkach bo nie chciałam ich wymieniać ale uwielbiam clinique ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#157 |
Zakorzenienie
|
Twoja propozycja wymiany wygląda coraz lepiej
![]() Czy cienie Diora są oryginalne? Jak oceniasz ich zużycie? Jakie wymiary ma ten czarny sweterek? Jestem mimo wszystko mocno przywiązana do tej paletki i miałam nadzieję przehandlować ją na perfumy. A nie chcę Ci z kolei zabierać dużo rzeczy... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#158 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oui Lancome zostało sie ok 15ml z 50 ml. Ziemia Egipska Bi Kor- zużycie ok 40% i pozostałości podkładów o jakich piszesz u mnie w wątku. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#159 |
Zadomowienie
|
A ja jestem skłonna wiele oddać bo tak jak pisałam uwielbiam clinique
![]() paletka to oryginał - to minipaletka zużycie jest takie że zdązyłam kolory wypróbować ![]() ![]() rekaw od dekoldy ok66 wewn 48 dł ok 52/3 pach 43 do ponad 50 i wiadodo dodatkowa regulacja bo kopertowy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#161 |
Zakorzenienie
|
Hmmm, no rzeczy zapowiadają się ciekawie.
![]() Pozwól mi się przespać z tym. Ale czepliwa jestem i mogę sobie dużo zabrać za tą paletkę. Mogę? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#162 |
Zadomowienie
|
Możesz pewnie
![]() Ja jutro wyjeżdżam do Gdyni na 5 dni więc byłoby super gdybyśmy się do jutro do 13 dogadały bo w Gdyni to tylko net cafe mi zostaje w niewielkich ilościach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#166 |
Zakorzenienie
|
Ale ja bym chciała za paletkę perfumy lub dużo rzeczy. Nie wiem czy na taką wymianę się zgodzisz. Paletka kosztowała dużo, mimo iż była kupiona na lotnisku.
Chciałabym Ci zabrać: - czarny sweterek - podkład Clinique 1/2 opakowania, nie wiem tylko czy nie będzie za ciemny - paletkę cieni Diora - Szminka YSL- Long Last Lipstick 307 - Moschino - ...OH! - próbka widoczna na fotce - Guerlain - Samsara - próbka widoczna na fotce - Kenzo - l'eau par Kenzo - próbka widoczna na fotce - Róż - Estee Lauder - Blush All Day 03 - J.Lo - Glow - miniatura 7,5 ml raz psiknięta - perfumy Puma |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#167 |
Zadomowienie
|
Dobra.... zaszalałaś ale ja uwielbiam clinique tylko ja się wtedy o jedno uśmiechnę
![]() Mianowicie o carmexa bo mam pudełkowy ( tez w pudełeczku z nakrętką) i chętnie spróbowałabym w tubce on jest niedrogi wiem ale do stanów się nie wybieram więć... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#168 |
Zakorzenienie
|
Hmmm, no kusisz mnie mocno
![]() No ok, byłabym w stanie oddać paletkę i Carmexa ale jeśli pozwolisz mi zostawić sobie pędzelek do pomadki z paletki (i tak go uświniłam w różnych szminkach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#169 |
Zadomowienie
|
Aha i widzę że z wawy jesteś więc mogłybyśmy jak masz czas się jutro spotkać gdzieś w centrum to nie będzie trzeba wysyłać
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#170 |
Zadomowienie
|
Nie ma problemu bo ja używam tylko jednego mojego do ust na długiej łapce
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#172 |
Zakorzenienie
|
hej!!! znajdziesz cos za :
Chanel, Allure. Perfumy nie są oryginalne na moje oko. Buteleczka wydaje mi się podróbką chociaż same prefumy pachną tak jak oryginał i są bardzo trwałe. Mają uszkodzony atomizer. Pojemność prawie cała ![]() i http://www.wizaz.pl/forum/attachment...8&d=1164028224 lub http://www.wizaz.pl/forum/attachment...2&d=1164028090 ?
![]() |
#173 |
Zakorzenienie
|
RedButterfly, no dobrze. Jesli akceptujesz moją całą listę to się wymieńmy
![]() Co o tym myslisz? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#174 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Podoba mi się co prawda krótki top z srebrnym wzorkiem. Ale chyba będzie mimo wszystko za krótki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#175 |
Zadomowienie
|
Ok jak nie ma szans na jutro to spoks
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#177 |
Zakorzenienie
|
Hej, podoba mi sie u Ciebie http://www.wizaz.pl/forum/attachment...6&d=1164028202 róż inglot i http://www.wizaz.pl/forum/attachment...2&d=1164028090 chcialas ta czarna bluzeczke i podobał Ci sie tez szary bezrekawnik, moge dolozyc za to cos jeszcze
![]() ahaa zapomnialabym strasznie podoba mi sie jeszcze torebeczke LV oddam duza za nia ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#178 |
Zakorzenienie
|
Hmm, no tak, u Ciebie podoba mi się:
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...1&d=1158849066 i właściewie tylko ta bluzka. Bluzka to za dużo za róż i za mało za puder IsaDora a tym bardziej za torebkę LV... Może dobierzesz sobie coś do różu? Podoba Ci się jeszcze coś z moich wątków? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#179 |
Raczkowanie
|
czy mozesz mi podac dokładna nazwe tego preparatu ---> 25. Preparat do prostowania włosów Schwarzkopf. Zawiera krem prostujący (zużycie ok 10 %
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#180 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Strait Styling Glatt Hair Straightener, Schwarzkopf Proferessional na naklejce w języku poskim jest napis: Strait Styling Glatt z innowacyjną formułą Active Care + Complex |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:40.