|
|
#151 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: --> Poloneza czas zacząć, czyli Studniówkowe Odchudzanie <--
agatka, a ja bardzo dobrze wiem gdzie jest Rumia
bo sama jestem z Gdyni Gdzie masz studniówke? :P i którego? heh, sorry za taki offtopic fifcia, a czytałaś ten temat Akcja Piękne cialo na nowy rok czy jakoś tak? na drugiej stronie jest cały spis co i jak z tymi punktami
|
|
|
|
|
#152 |
|
Wtajemniczenie
|
mam 5 stycznia w Faltomie xP
mamy mieć w ten noworemontowanej sali i z tego co słyszałam na środku parkietu ma być tam fontanna mam nadzieję, że to beize po prostu jakaś płynąca woda pod plaksą, która będzie wbudowana w parkiet, bo inaczej to całą choreografie szlag trafi...a ty gdzie masz?? ![]() a co do odchudzania... troszkę zjechało mi z bioderek [czuję po spodniach xP] cieszę się z tego ?? chyba też, bo jak mieżyłam sukienkę to była minimalnie luźniejsza.. a niezyłam wieczorem, kiedy generalnie przybywa nam 1-2 cm w obwodzie....
Kiedy są dni niespokojne, marzy się o spokojnym, kiedy spokojny przychodzi, czuje się nieswojo, dopiero drugi, trzeci dzień spokojny przynosi przyzwyczajenie, które sprawia, że walory dni spokojnych nie wydają się więcej uciążliwe. S. Mrożek
|
|
|
|
|
#153 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny przeszlam dzisiaj samą siebie
zjadłam tylko tyle: na sniadanie-jogurt i 2 kromki czarnego chlebka, na 2 śniadanie-kanapke z serem,paczke Bake Rolls naturalne, potem paczkę słonecznika i 2 pierogi. Do tego wypilam herbatke czerwoną (2szklanmki) i butelke wody mineralnej. Wprawdzie cialo swietnie sie czuje, ale ja nie bardzo. Nie zjadalam dzis nic cieplego i jakos cos mnie boli i jestem cholernie zmeczona ale to pewnie przez to ze wstalam o 5.30, chociaz bardziej przez to ze praktycznie nic nie zjadłąm. Ehh niech juz przyjdzie ta studniowka Po niej juz nie bede sietak meczyc
|
|
#154 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja dzis sobie pofolgowalam
wprawdzie nie zjadalm slodyczy ale na sniadanie knapeczka potem obiad zupka i jakies miesko w miedzy czasie kanapka z dzemem a teaz pochlonelam kanapke z dzemem i mleczko i kurcze ja nie mam silnej woli
Jednej rzeczy wam brakuje-wszystkim bez wyjątku: odwagi. Nie mówię o jakimś popisyaniu się czymś przed kimś.Chodzi mi o odwagę przeżycia siebie aż do końca.Wszytko jedno gdzie: dożywtnie więzienie, klaztor, ferma wśród bushu czy wyokie stanwsko w jakimś ohydnym wielkim mieście Bogini Sportu ![]() |
|
|
|
|
#155 |
|
Zakorzenienie
|
Agatka, no ja tez w Faltomie
to mi zdasz relacje co i jak, bo ja mam miesiąc po Tobie ![]() jennuś, koniecznie powinnaś coś ciepłego w ciągu dnia zjeśc i jakies owoce dodaj ![]() Coc, oj mi sielnej woli tez brakuje... ale cały czas boię mowie, że po studniówce urządze sobie całodzienny maraton jedzenia |
|
|
|
|
#156 |
|
Wtajemniczenie
|
ok
nie zapomnę![]() a w Faltonie byłwm w ostatnią sobotę na urodzinach było świetnie![]() [fajnych kelnerów mają xP]
Kiedy są dni niespokojne, marzy się o spokojnym, kiedy spokojny przychodzi, czuje się nieswojo, dopiero drugi, trzeci dzień spokojny przynosi przyzwyczajenie, które sprawia, że walory dni spokojnych nie wydają się więcej uciążliwe. S. Mrożek
|
|
|
|
|
#157 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny ale wam dobrze tak trwacie a ja jestem dupa i nic nie robie
p.s sorki cos robie- wlasnie obzeram sie okropnymi slodkimi żelkami:/ odkąd przerwałam (z wlasnej woli) niejedzenie slodyczy to jakos mi teraz łatwiej te zelki przychodza choc np batonow czy czekolady nadal nie jem(nie mam ochoty nawet). Ale nei cwicze.nic nie robie
|
|
|
|
|
#158 |
|
Zakorzenienie
|
brr....... śnieg spadł u mnie, i jak ja bede biegać jutro ? ?
ehh dobra ide poskakać na skaknce i cwiczonka porobić. PA
|
|
#159 |
|
Zakorzenienie
|
ja też chcę snieg
tez sie biorę zaraz za skakankę tylko matematyka na mnie czeka jeszcze
|
|
#160 |
|
Przyczajenie
|
Czesc
Ja tez mam nie dlugo studniowke (13 stycznia ) i postanowilam troche schudnac, ale nie mam zbyt silnej woli Nie jem slodyczy bo przez ostatnie 2 miesiace przytylam przez nie z 2 kg jak nie 3kg . Od niedzieli (10 grudzien) biegam lub chodze po schodach co 2 stopnie przez 20- 30 min ( ubrana w golf i bluze no i spodnie na zime wiec poce sie strasznie). Jem tylko ciemne pieczywo a na kolacje jogurt naturalny z musli. No i oczywiscie pije czerwona herbate ok 1,5 litra dziennie. Co jeszcze powinnam zrobic zeby schudnac 3-4 kg?? A jeszcze od dzisiaj zaczynam 6 weidera ale nie wiem czy dam rade bo nigdy nie moge dojsc do konca |
|
|
|
|
#161 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a na schudniecie, szczegolnie zrzucenie tluszczyku skakanka !!!!! Jest świetna i pomaga pozbyc się boczkow i faldek na brzuszku, i nie musisz dlugo czekac na rezultaty, przynajmniej u mnie tak jest
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#162 |
|
Zakorzenienie
|
jennuś - ile czekalas na rezultaty?
i ile skaczesz dziennie? Ja dopiero zaczynam swoja przygode ze skakanką
|
|
#164 |
|
Raczkowanie
|
czesc
dolanczam sie do watku. na szczescie moja studniowka jest dopiero 2 lutego, czyli mam troche wiecej czasu(chociaz mam wiecej do zrzucenia niz Wy ![]() )waze okolo 60kilo przy 162(jeszcze miesiac temu bylo 54, czyli mysle, ze skoro latwo przyszlo to latwo pojdzie:P:P) do polowy stycznia chcialabym wazyc ponizej 50kg, mam 3 razy w tygodniu basen i jak tylko pogoda sie poprawi to znowu bede rano biegala ![]() no i dobrze by bylo przestac sie w koncu opychac slodyczami... poki co postaram sie maszerowac do szkoly pieszo(to spokojnie 50 minut marszu) mam nadzieje, ze bedziecie mnie wspieraly |
|
|
|
|
#165 |
|
Zakorzenienie
|
sceptyczko - wspieramy Cię wspieramy
|
|
#166 |
|
Zakorzenienie
|
Kurde, a ja teraz jestem chora i moja aktywnosc fizyczna spadła do zera
na szczescie apetyt też
|
|
|
|
|
#167 |
|
Wtajemniczenie
|
a'propos zimy.... kicha przez to odchudzanie, bo strasznie osłabiona jestem i okropnie marznę [mimo, że na dworze są dodatnie temperatury ja trzęsę się z szczękaz zębami :/]
nie podoba mi się to ... ja chcę lato albo inazej... ja chcę JUŻ mieć te 3-5 kg mniej!!!
|
|
|
|
|
#168 |
|
Zakorzenienie
|
mam wrażenie, że od tego kaszlu to sobię niexle wyrobię mieśnie brzucha!
już mnie boli |
|
|
|
|
#169 |
|
Wtajemniczenie
|
jak się cieszę ![]() ![]() wczoraj wieczorem zrobiłam WIELKIE MIERZENIE [ponieważ nie opsiadam w domu wagi xP] i co się okazało?? mam po 4 cm mniej w talii i biodrach!!!!! a to dopiero 2 tygodnie odchudzania ![]() [z małymi grzeszkami typu kawałek tortu w zeszłą sobotę, albo zaniedbane masarze xP]a do 100dniówki zostało 22 dni... [czyli w tym tępie jeszcze po 6 cm xP --> marna szanse, ale będę walczyć ![]() ]
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#170 |
|
Zakorzenienie
|
w moim przypadku to byly dwa tygodnie po codziennym skakaniu przxez 30 min. Bylam tak zadowolona z efektow jak nigdy, boczki zniknely, a brzuch bnyl tak plaski, ze nawet wciagac go nie musialam bo i tak byl plaski. Polecam
|
|
#171 |
|
Zakorzenienie
|
aga, no to gratulacje
ja się waże w sobotę no i wtedy zobacze czy są dalesze efekty ![]() utro musze sie zmierzyć bo ciągle zapominam i na podstawie tego będepatrzeć bo bardziej zależy mi na cm ![]() Jennuś ja mećzetaskakanke, męcze ale w efekcie to ja jestem bardziej wymęczona...a teraz jestem chora to niemam siły skskać
|
|
|
|
|
#172 |
|
Wtajemniczenie
|
kurecze dajcie mi jakas mobilizacje bo naprawde
Jednej rzeczy wam brakuje-wszystkim bez wyjątku: odwagi. Nie mówię o jakimś popisyaniu się czymś przed kimś.Chodzi mi o odwagę przeżycia siebie aż do końca.Wszytko jedno gdzie: dożywtnie więzienie, klaztor, ferma wśród bushu czy wyokie stanwsko w jakimś ohydnym wielkim mieście Bogini Sportu ![]() |
|
|
|
|
#173 |
|
Zakorzenienie
|
coc9 - mobilizacja? zmieszczenie się w sukienkę
, zachwycony wzrok TŻ/przyjaciela/przyjacilki/znajomej , super sylwetka w storju kąpielowym , zazdrosne spojrzenia innych uczestniczke studniowki i w koncu pełnia zadowolenia z siebie
|
|
#174 |
|
Wtajemniczenie
|
ojjj... ja to dopiero mam motywację
![]() ![]() i jak o tym pomyślę, to nawet kiedy mam gorszy dzień zaczynam ćwiczyć![]() tak samo ze słodyczami, jakoś nie ciągnie mnie do nich. Jak widać potrafie przeżyć bez słodkości i nawet lepiej mi z tym![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#175 |
|
Wtajemniczenie
|
z sukeinka nie ma problemu w sumie nie jest m jakas tam bardzo gruba ale che zmobilizowac sie do ruchu
|
|
|
|
#176 |
|
Zakorzenienie
|
Ja zazwyczaj wyobrażam sobię studniówke i moją ślicznie zgrabną kumpele i wtedy zazwyczaj odkładam czekolade
|
|
|
|
|
#177 |
|
Zakorzenienie
|
hamster mam to samo
chociaz raz bede wyglądać tak jak one, albo moze lepiej zobaczymy. A teraz dziewczyny pora na chwalenie się Przez niecały miesiąc zrzuciłam 11 cm ![]() ![]() i jest suuuuuuuuuper, teraz tylko trzymajcie kciuki żebym utrzymała to co juz uzyskałam. Bo znając mnie to jak widze ze juz jest dobrze to zaczynam wracać do dawnych przyzwyczajeń. A nie moge teraz tego zrobić, o nieeee. Za miesiąc studniowka, to moze bedzie jeszcze lepiej ale musze sie dalej trzymać, a rurki z kremem leżą sobie w kuchni na widoku ale ja przechodze obojetnie
|
|
#178 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie jennus, jak tam sprawa z nimi wygląda?
![]() No to gratuluję efektów! Ja jutrosię waże i zobacze czy bedzie co świętować czy przez co płakać
|
|
|
|
|
#179 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja dziś w szkole na geografi miałam kryzys xP tak mnie dopadł gółd, że myślałam, że zaraz polecę do sklepu i kupię jakiegoś wysokokalorycznego batona
i już prawie xP nawet Aga już mi powiedziała, żebym sobie odpuściła i zjadła coś słodkiego. wyszło na to, ze zapchalam sie jogurtem xD
|
|
|
|
|
#180 |
|
Zakorzenienie
|
jennuś - 11 cm? z talii, z bioder? skad?
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:24.

bo sama jestem z Gdyni
Gdzie masz studniówke? :P i którego?
na drugiej stronie jest cały spis co i jak z tymi punktami 

mam nadzieję, że to beize po prostu jakaś płynąca woda pod plaksą, która będzie wbudowana w parkiet, bo inaczej to całą choreografie szlag trafi...
zjadłam tylko tyle: na sniadanie-jogurt i 2 kromki czarnego chlebka, na 2 śniadanie-kanapke z serem,paczke Bake Rolls naturalne, potem paczkę słonecznika i 2 pierogi. Do tego wypilam herbatke czerwoną (2szklanmki) i butelke wody mineralnej. Wprawdzie cialo swietnie sie czuje, ale ja nie bardzo. Nie zjadalam dzis nic cieplego i jakos cos mnie boli i jestem cholernie zmeczona ale to pewnie przez to ze wstalam o 5.30, chociaz bardziej przez to ze praktycznie nic nie zjadłąm. Ehh niech juz przyjdzie ta studniowka
ale cały czas boię mowie, że po studniówce urządze sobie całodzienny maraton jedzenia

. Od niedzieli (10 grudzien) biegam lub chodze po schodach co 2 stopnie przez 20- 30 min ( ubrana w golf i bluze no i spodnie na zime 

i ile skaczesz dziennie?

i już prawie xP nawet Aga już mi powiedziała, żebym sobie odpuściła i zjadła coś słodkiego. wyszło na to, ze zapchalam sie jogurtem xD