![]() |
#151 |
Zadomowienie
|
Dot.: Karteczki Gosiaczka
Witam
![]() ![]() ![]() ![]() A teraz na osłodzenie wizażowego życia zapraszam na pączki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#152 |
Zakorzenienie
|
pewnie pączusiów już nie ma, bo pewnie smakowały tak wyśmienicie jak się prezentowały na talerzu
![]() Sówka urocza ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#153 |
Zadomowienie
|
Witajcie
![]() ![]() Na początek chciałam podziękować że w ogólę ktoś tutaj zagląda bo ostatnio forum chyba zamarło ![]() Ale koniec z żalami;d Wrzucam karteczkę zrobioną na urodziny siostry ![]() Obrazek Tildy jest pomalowany zwykłymi kredkami gdyż nie mam ani tuszy ani markerów a marzą mi się albo copiki albo promarkery ![]() ![]() Tak myślę czy ktoś by się znalazł chętny może na jakąś wymiankę kartkową w związku z jesienią?? Tylko jaki temat?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#154 |
Zakorzenienie
|
Śliczna karteczka, ja też nie mam jeszcze ani tuszy, ani markerów, ale jesli muszę coś pokolorować , to albo akwarelami, albo kredkami akwarelowymi z fabera sobie radzę.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#155 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#156 |
Zadomowienie
|
Witam wszystkich po długiej przerwie
![]() ![]() ![]() ![]() Dodam wam też zdjęcia karteczek które robiłam na Bożonarodzeniową ![]() ![]() ![]() Co sądzicie o tym pudełku?? może być czy lepiej je wyrzucić? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#157 |
Rozeznanie
|
oh jakie fajne prace
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#158 |
Zadomowienie
|
Witam
![]() ![]() myślę czy nie założyć wątku na decoupagowym forum;d bo ostatnio zajmuje się częściej decoupage niż kartkami ![]() ![]() na pierwszym zdjęciu moje etui na okulary ![]() ![]() a na drugim kolejna skrzyneczka miała być na urodziny dla mamy TŻ ale nie zdążyła wyschnąć;d ale już wie że dostanie w innym terminie;d nie długo pojawią się także kartki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#159 |
Zakorzenienie
|
Gosiaczku, bardzo ładne te Twoje próby
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#160 |
Rozeznanie
|
Krytykować nie będę bo na decu się nie znam. Chociaz próbowałam kiedyś i wiem, że z pewnością nie jest to łatwe . Dlatego gratuluję gorąco ! Mnie się podoba
![]() |
![]() |
#161 |
Zadomowienie
|
Witam chciałam wam pokazać moje kartki dla wujka na 60 stkę i na urodziny dla cioci;d oboje zaskoczeni i zadowoleni bo się nie spodziewali
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#162 |
Zadomowienie
|
Witam chciałam wam pokazać moje kartki dla wujka na 60 stkę i na urodziny dla cioci;d oboje zaskoczeni i zadowoleni bo się nie spodziewali
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#163 |
Zakorzenienie
|
Niestety nie dodało zdjęć
![]()
![]() |
#164 |
Zadomowienie
|
Anita dziękuję za informację już dodaje zdjęcia. mi się wyświetlają te zdjęcia więc nie wiem.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:28.