|
|
#151 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nowa i moje biżu
śliczne te aniołki
|
|
|
|
|
#152 |
|
Zakorzenienie
|
Mmmm... ciekawy pomysl. Swietnie Ci sie udalo wygiac ten drucik.
|
|
#153 |
|
Konto usunięte
|
Jak ty to robisz, że tak ładnie drucik wyginasz, tak równiutko? Ja to tylko mogę pomarzyć o tym
No i pomysł dobry, ladna rzecz wyszła
|
|
|
|
|
#154 |
|
www.dulcedo.pl
|
Fajne te aniołki choć serduszka podobały mi się bardziej. Coś w tych wszystkich Twoich rzeczach jest, a na bank mase orginalności, co tu gadać mnie się podoba wszystko strasznie
.
|
|
|
|
|
#155 |
|
Raczkowanie
|
aniielica ,ggagatka dziekuje dziewczyny
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;3742538]Jak ty to robisz, że tak ładnie drucik wyginasz, tak równiutko? Ja to tylko mogę pomarzyć o tym No i pomysł dobry, ladna rzecz wyszła [/quote]Jak??...zwykłymi szczypcami "bocianami" i trzeba bardzooo uwazac ,zeby się drucik nie złamał (ja wczesniej narysowałam sobie projekt kolczyków i było mi łatwiej ) spróbuj sama powyginać naprawde to nie jest takie trudne tylko trzeba pocwiczyć troszku ![]() lubomirka dziękuje staram się jak moge ,zeby moje prace były coraz lepsze ciesze się ,ze ci się podobało.Oto moja kolejna praca...chyba z 7 godzin owijałam starałam się ,zeby równiutko było i jestem zadowolona ...z fotki juz mniej ...a co wy myślicie??
|
|
|
|
|
#156 |
|
Zakorzenienie
|
Ojej, ale ładne!!!
|
|
|
|
|
#158 |
|
Zakorzenienie
|
Fotka rzeczywiście średniawa, ale kolczyki piękne. Chyba najładniejsze, które zrobiłaś (kaskad nie liczę, bo to były początki - ale też bardzo mi się podobały).
|
|
|
|
|
#159 |
|
Zadomowienie
|
zgadzam się z Tońką; te kolczyki są przepiękne, nie - śliczne, właśnie piękne, dla mnie to ogromna różnica znaczeń
można zrobić jeszcze lepsze? aż strach pomyśleć czym nas jeszcze uraczysz
|
|
|
|
|
#160 |
|
Zakorzenienie
|
PODZIWIAM!
![]() Ja w swoim życiu owinęłam jedne kolczyki, leżą gdzieś rzucone w kąt, patrzeć na nie nie mogę. A te Twoje takie piękne, że aż się samemu by chciało owijać aaahhh
|
|
|
|
|
#161 |
|
Raczkowanie
|
naila ,libra22 dziękuje dziewczyny
Tońka eh wiem wiem... kiepściutka ta fotka, sprobuje zrobic nową ![]() rina.k a postaram się zrobić coś lepszego postaram ...i dziękuje twoje opinie zawsze poprawiają mi humorloverynka dzięki owijanie naprawde fajna sprawa tylko szkoda ,że to aż tak dłuuuugo trwa:/Nadal czekam na konstruktywną krytyke Pozdrawiam N. |
|
|
|
|
#162 |
|
Zadomowienie
|
Enzeta masz iskrę....
biuteria jest boska... wykorzystaj swoj talent - BRAWO!
|
|
#163 |
|
Wtajemniczenie
|
Piękne prace
|
|
|
#164 |
|
Raczkowanie
|
qbek! "wykorzystaj swoj talent"
Dziękuje staram się jak moge i walcze jak lew o przyjecie do W i P ...może się w końcu uda...Miu miu dziękuje pięknie ![]() Jeśli chodzi o owijanie to tych "prostych " konstrukcji typu kolczyki lub wisiory nauczyłam się sama...dlatego moje pierwsze prace były lekko koślawe najlepiej narysować sobie projekt i dokładnie przestudiować gdzie będą łaczenia...Natomiast jeśli chodzi o bransoletki i naszyjniki to przyznam się bez bicia ,że jak już się wkręciłąm w wire wrapping ...kupiłam sobie tutorial ze strony Eni , bo za cholere nie mogłam wykombinowac jak się to wszystko razem trzyma...teraz już wiem i na bank sama bym na to nie wpadła pomimo wielogodzinnej burzy mózgu
|
|
|
|
|
#165 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja też próbowałam niektóre elementy owijać i nawet prosto mi to wyszło
Ale właśnie chciałabym wiedzieć jak to połączyć i jak owinąć takie kółeczka... Pomyślę nad tym tutorialem Ten drut do owijania jest w jednym kawałku? Nie plącze się przy owijaniu?
|
|
|
#166 |
|
Zakorzenienie
|
Piękna biżuteria. Aż się oczy śmieją jak się patrzy na Twoje dzieła.
|
|
#167 | |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#168 |
|
Raczkowanie
|
miu miu drut do owijania nie musi być w jednym kawałku , ale najlepiej zeby był jak najdłuzszy...i troche się plącze...ale trzeba nabrać wprawy.
Kasia83 bardzo się ciesze ![]() Maqda
|
|
|
|
|
#169 |
|
Zakorzenienie
|
enzeta, nie będe już chwalić Twoich prac, powiem tylko, że gratuluję zręcznych łapek i podziwiam posiadania tyle cierpliwości
|
|
#170 |
|
Raczkowanie
|
Rosemary dziękuje slicznie
![]() Nie ograniczyłam się tylko do wire wrappingu oto co moje łapki wykreciły ostatnio.
|
|
|
|
|
#171 |
|
Zakorzenienie
|
Enzeta jak zwykle świetne prace! Z ostatniego rzutu drugie i czwarte szczegolnie mi sie podobaja, no i oczywiscie koronki piekne.
|
|
#172 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#173 |
|
Zadomowienie
|
bardzo przyjemnie ogląda się Twoje prace, również te nie-wire-wrappowe
![]() fajniutkie są
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#174 |
|
Raczkowanie
|
nie mogę się napatrzeć. ślicznie Ci to wychodzi
|
|
|
#175 |
|
Zakorzenienie
|
Enzeta, kamień z serca, że potrafisz tworzyć jeszcze "zwykłymi" technikami, bo to też Ci ładnie wychodzi.
Ogółem bardzo podoba mi się Twoja praca z drutem - wywijasy świetne, zwłaszcza turmalinowe. Te prace podsunęły mi nowy pomysł, nie będziesz miała mi za złe, jak się trochę zainspiruję? (czyt.: zapożyczę takiego wywijasa?)
|
|
|
|
|
#176 |
|
Konto usunięte
|
Enzetko, bardzo ładne rzeczy tworzysz, dodatkowo mogę Cię pochwalić za świetny wybór materiałów
Że tak powiem - skupiasz się na jakości, nie na ilości - to dobrze
|
|
|
|
|
#177 |
|
Raczkowanie
|
ggagatka,rina.k ,Malwu$,Kasia83 dziękuje
![]() ![]() Tońka bardzo miło ,że zapytałaś jeśli ci się podoba wywijas nie ma sprawy zapozycz (ja zapozycze coś od ciebie <-ale dam ci znac wczesniej)tylko bardzo cie prosze ,zebyś nie robiła takich samych kolczyków...I dziękuje za miłe słowa ciesze się ,że zainspirowały cie moje prace
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#178 |
|
Zakorzenienie
|
No co ty... Ja myślałam założeniu na wywijas sprężynki. No i oczywiście kompletnie innym doborze materiałów.
![]() A ode mnie bierz co tylko potrzebujesz , choć nie wiem, czy da się coś wyciągnąć (i mówię to absolutnie na serio).
|
|
|
|
|
#179 |
|
Raczkowanie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;3800145]Enzetko, bardzo ładne rzeczy tworzysz, dodatkowo mogę Cię pochwalić za świetny wybór materiałów
Że tak powiem - skupiasz się na jakości, nie na ilości - to dobrze [/quote]Oooo dzięki staram się jak moge![]() Tońka nie martw sie już ja sobie coś znajde może jakieś ciekawe połączenie kolorystyczne??..coś wykombinuje
|
|
|
|
|
#180 |
|
Raczkowanie
|
3 nowe pary...
Co myślicie?? |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Biżuteria
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:45.

No i pomysł dobry, ladna rzecz wyszła
.
jestem również

Nie plącze się przy owijaniu?
(czyt.: zapożyczę takiego wywijasa?)