![]() |
#151 |
Zadomowienie
|
Dot.: jak schudnąć?
[quote=switezianka;3439632]
Niko Kochana, pozwól sobie na gryz tego ciacha( ale podle Cie do grzechu namawiam) ![]() Switezianko kochana,dobrze,że Ciebie mam i cieszę sie bardzo że namawiasz mnie do grzechu ![]() Teraz już lecę ![]() Zmianą tytułu zajmiemy sie w poniedziałek Switezianko. |
![]() ![]() |
![]() |
#152 |
Zakorzenienie
|
Świtezianko tylko częściowo odpuszczamy , co oznacza że spokojnie możesz iść na tę pizzę
![]() Zobaczysz z czasem, że jak się wciągniesz to ciężko tak po prostu odpuścić, bo wyrzuty sumienia nie pozwalają.... Ale czasem inaczej się nie da.... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#153 |
Wtajemniczenie
|
Niko672
![]() ![]() ![]() Dorinko Kochana ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#154 |
Zadomowienie
|
Wiecie co, mi się wydaje że najtrudniejsze to jest myśleć co się je... bo jak się jest w ciągłym pędzie, to się wrzuca co popadnie, a jak już jest chwila spokoju, to już się nie ma siły zastanawiać tylko delektuje się tym co dobre
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#155 |
Zakorzenienie
|
Zapraszam do wątku " Odchudzanie po 30 i później" - jest dosć popularny
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=104056
#156 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#157 |
Zakorzenienie
|
Mara, ja staram się ciągle o tym myśleć. Ńawet jak mam sytuację kryzysową, gdzies na mieście straszny głód to kombinuję czy lepiej zjeść to czy tamto, czasem nawet między przekąskami szybkimi jest wybór i różnica kaloryczna.
Robię zakupy i patrzę na opis, ile kalorii itp. Ale za to wymiękam przy wszelkich uroczystościach rodzinnych, (gdzie tyle pyszności), imprezkach, dobrych restauracjach (jeśli mi się uda być-wtedy chcę zjeść coś pysznego, a nie niskokalorycznego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#158 |
Wtajemniczenie
|
Maro Kochana
![]() ja tez prawie zawsze jem w pędzie, ale lubię zastanwiac się nad tym co jem, bo jestem - niestety - łasuchem, ale czasem zdarza się, że złapię byle co, tylko po to, by oszukać głod. natomiast zawsze zaczynam się delektowac po 20,00 , bo ![]() ![]() Bardzo mi z Wami dobrze. ![]() ![]() dziękujemy Babci Weatherwax za odwiedziny i liczymy, że dziewczyny zaawansowane w walce o smukłą sylwetkę zechcą nas wspierać na naszym wątku. Pozdrawiamy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#159 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#160 |
Wtajemniczenie
|
Dorinko Kochana,
podziwaimy Cie, naucz nas konsekwencji. choc mnie wydaje się, że jednak jestem konsekwentna w swoich dietetycznych działaniach. też staram się wybierać mniejsze zło, potrafie sobie wielu pyszności odmówic, ale czasem mam doła i wtedy trudno, mówię sobie, ze zaczne od jutra. Wiem, Dorinko - jestem strasznie niekonsekwentna, ale wierz mi Kochana staram sie - juz po Twoich radach, na stoliczku w pracy stoi sałateczka na talerzyku i zjadłam dzis 2 jajeczka na twardo, za chwile podgryże pomidorka. Niestety nie przepadam za wodą mineralna, ale pije duzo herbaty - gorzkiej oczywiście, bo taka najsamczniejsza. caluski |
![]() ![]() |
![]() |
#161 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny Kochane, mamy swój wątek.... i goście jeśli mają ochote do nas wstapić - chętnie ich pzrecież widzimy!!!!!!!!!!!!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#162 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny Kochane, zapraszamy do nas gości z innych wątkow i chętnie czekamy na ich rady.
My zaś juz mamy swoj wątek i świetnie się w nim czujemy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#163 |
Zadomowienie
|
Dorinko, Switezianko
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#164 |
Wtajemniczenie
|
Maro, ja też gdybym sie postarała, to mogłabym nawet ćwiczyc - miejsce w malym pokiku akurat na zrobienie kilku skłonów, mogłabym tez jesc same zdrowe rzeczy i odmawiać sobie grzeszków. Ach, gdyby tak mozna bylo za dotknięciem czarodziejskiej różdżki spelniac swoje pragnienia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#165 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Widzę, że macie już wyrobioną opinię o tamtym wątku. pozdrawiam ![]()
![]() |
#166 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przecież Wam mówię, że się staram ale ze stali nie jestem ![]() A w dodatku przed weekendem takie rzeczy mi mówicie, jak Wam się później przyznam do ewentualnych "grzechów" ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#167 |
Zakorzenienie
|
A teraz Wam napiszę co zjem na obiadokolację dzisiaj
![]() Spagetti ze szpinakiem makaron fitness (z Lubelli- al dente) + szpinak Bonduelle mrożony (w sosie śmietanowym ![]() Nie wiem ile kalorii ale pewnie ok.200-300 ma. (albo i więcej) A Wy co będziecie konsumować Moje Drogie??? |
![]() ![]() |
![]() |
#168 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
P.S. Switezianko, wysłałam Ci prywatną wiadomość ![]() Edytowane przez mara30 Czas edycji: 2007-01-12 o 14:37 Powód: dopisek |
|
![]() ![]() |
![]() |
#169 |
Zakorzenienie
|
Aha natnęłam się jeszcze na ciekawy adres www.dobradieta.pl
Można poczytać w wolnej chwili ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#170 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#171 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny, lecę pokatować się na siłowni... jak mi się nie chce
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#172 |
Zakorzenienie
|
PA! PA !
Miłego treningu Mara ![]() Świtezianko dla Ciebie też ![]() ![]() Do poniedziałku, ja też już stąd zmykam....... Ale się dzisiaj tu zasiedziałam w Wami..... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#173 |
Wiedźma
|
Zupełnie nie na temat:
Świtezianka jako "gospodyni" wątku jest świetna! Czyż nie?
#174 |
Zakorzenienie
|
A ktoś mówił, że nie ma? gdyby tak było, już Wasz wątek zostałby przeniesiony i połączony
![]() ![]()
liberalny <tolerancyjny, nie stosujący przymusu, wolnościowy, nierygorystyczny> (Słownik Języka Polskiego PWN) Jędrek ma... ![]() ![]() ![]() Edytowane przez BabciaWeatherwax Czas edycji: 2007-01-12 o 17:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#175 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny Kochane:, ale się wzruszyłam, jest mi bardzo przyjemnie, że Sabbath, tak pozytywnie mnie ocenila. dziekuję Ci Kochana, to wielka przyjemnośc usłyszec taki komplement od Ciebie - kobiety niezależnej, mającej swoje pasje , przesympatycznej i inteligentnej.
Dobrze mi tu z Wami i zaraz - pędem po powrocie z pracy zasiadłam do komputera i pisze w pośpiechu zanim Moja latorośl wróci z zajęc dodatkowych. Sabbath, bardzo nam miło, że do nas zaglądasz, wspierasz nas i dajesz przykład swoją Osobą. dzięki Tobie zaczęłam zastanwiac się, co mogłabym uczynić , by odnaleźć w życiu swoja pasję. Przyznam Ci się szczerze, że zawsze chciałam pisac - lubię to i chyba mam wyobraźnie, własnie w tym się realizuję - może jakieś opowiadania. Ale.... własnie Kochane Dziewczyny, tu zaczyna się ale.... czasu brakuje i warunków, a ja lubie tworczo pracowac w skupieniu, każdy szmer mi przeszkadza. To chyba moje powołanie - te ucieczki w świta wyobraźni, marzeń, zdarzeń sytuacyjnych , ludzkich pragnień, zamiezreń, wzlotow , upadkow, miłości spełnionych i niespoełnionych itp. i td. Ale Kochane Moje, od tego treningu nie zgubie kilku kilogramów - zresztą dziewczyny - mialo nie byc wątkow prywatnych, a ja zaczynam swoje - musicie mnie poskromić!!!!! ![]() Maro Droga - zaraz pzreczytam wiadomośc od Ciebie. Podziwiam Twoje samoozaparcie i chęć ćwiczenia na siłowni - może mnie tez zmobilizuje Twoja postawa. dziewczyny jesteście świetne dajecie mi tylew dobrzych przykładow i budujecie wirę w to, że w życiu można wszystko gdy się chce. Wracajcie szybko, do tego wątku bede teskniła za Wami. Dorinko Kochana,zajadaj się do woli tym swoim makaronikiem i ciesz się spokojnym weekendem. Niech te dni będa spokojne i leniwe i roztaczaj swoje ciepłe uczucia wśrod swoich Najbliższych, których tak kochasz. Wróc do nas w poniedziałek, bo będziemy teskniły. I cieszmy się, że zag;lądają do nas Dziewczyny z innych wątkow, tzn,. że jesteśmy ciekawe w swoich poczynaniach. Chętnie skorzystamy z ich doświadzcenia i rad. świetnie i dobzre mi z Wami. Wiecie Kochane, że od tych kilku dni, gdy wpisałam się do tego forum, świat dla mnie pojasniał i poprawił mi się humor. DZIEKUJę, żE JESTEśCIE kOCHANE dZIEWCZYNY ![]() zAPARSZAMY DZIEWCZYNY Z INNYCH WąTKOW |
![]() ![]() |
![]() |
#176 |
Wtajemniczenie
|
Kochana Maro
![]() Pozdrawiam cieplo Dziewczyny, oczywiście jest po 18,00, a mnie chce sie jeśc . Przyznaję się wtrąbiłam 2 małe kokosanki - mea culpa. Też juz dziś uciekam Moje kochane, bo Synek wraca, a zdziwilby sie widząć, co mamusia wypisuje. BVęde za wami tesknić. Jutro znow zajrze i skreślę do was kilka slow, bo dobrze mi z Wami, tak ciepło, bezpiecznie, domowo, rodzinnie, jak wśrod przyjaciólek, ktore znam od lat. Caluje Was bardzo mocno, życzę Wam miłego odpoczynku i zcekam z niecierpliwości na waszą obecnośc w postaci Waszych pzresympatycznych rad, spostrzeżeń. Trzymajcie sie cieplo i do pzreczytania Kochane. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#177 |
Zakorzenienie
|
aleście baby naprodukowały
![]() a więc tak ja niby też uważam że nie trzeba robić alarmu z 3-4 kg ale jakoś jeśli chodzi o mnie to nie działa dziś byłam na wyprzedażach i noermalnie załamałam się widząć mój brzuch no i okazałao się że mam większy rozmiar........ ja tak po prostu nie chcę niby waże małao a w pasie mam 78cm dla mnie to za dużo ................. a co do wspierania to pochwalę się że wczoraj ćwiczyłam ![]() ale co z tego mam zakwasy wszystko mnie boli, ciuchy w sklepach na mnie za małe kurde ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#178 | |
Wiedźma
|
Cytat:
Pierwsze trzy dni KONIECZNIE musisz ćwiczyć CODZIENNIE.
![]() |
#179 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ale sie naczytałam a tylko kilka godzin mnie nie było. U Teściowej skubnęlam ciasta niestety ![]() Ale od poniedziałku muszę rozruszac mięśnie bezwzględnie.Sabbath ma rację ale nie wiem jak wytrzymam pierwsze trzy dni. Neska jutro chcę iśc na wyprzedaże ale aż się boję bo może okazać się że nie wejde w spodnie,szok ![]() Kochane jutro zajrzę, bo mój czas sie skończył ![]() Do usłyszenia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#180 |
Zakorzenienie
|
Witajcie Dziewczyny!
![]() Przyszłam Świtezianko na Twe wezwanie ![]() ![]() ![]() Zatem chętnie dołączę do Waszej grupy, o ile wystarczy mi silnej woli i samozaparcia - a z tym bywa różnie.... ![]() Świtezianko, w weekend nie będziesz sama, ja chętnie do Ciebie dołączę w niedzielę, jutro nie mogę niestety ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:40.