|
|
#151 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze zbiory kosmetyczne - pielęgnacja :)
Cytat:
zdublowane zmywacze kupione 2 w cenie 1, a uzywam ich na co dzień, mazideł do twarzy używam wszystkich, zależnie od stanu gęby ![]() a, dobra, filtry - ale avene zima nie widać
|
|
|
|
|
#152 |
|
Zakorzenienie
|
Rzyrafko - niezłe zapasiki
![]() Ja obecnie w zapasie mam tylko irysowy zestaw nawilżający i jedno mleczko z dzieciaczkiem Avene. Aneta - piękna kolekcja, apteka, selektywne i krajowe - fajnie się ogląda |
|
|
|
#153 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A czytają Twoje pytanie w ogóle nie skojarzyłam ![]() W porównaniu może i tak, ale i tak zapasów narobiłaś sporo |
|
|
|
|
#154 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Niom z tymi mydełkami
a na dodatek są masakrycznie wydajne (zwykłe mydła idą szybko a z Ori to nieraz 3-4 miesiące )Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ale chyba nie przesadziłam jeszcze?
|
|
#155 |
|
Zakorzenienie
|
Rzyrafko, daj spokój, nie tłumacz się
|
|
|
|
#156 | |
|
Zakorzenienie
|
Kate, ale otrzymałam od ciebie najważniejszą informację, że dobre to
, odszukałam w necie gdzie można takie kremiki nabyć i zaraz kupię, bo mój hauschkowy krem różany zbliża się do kresu żywota Cytat:
Może dzisiaj uda mi się wyskrobać chwilkę wieczorem na fotki moich kosmetyków Generalnie podobaja mi się wszystkie wasze zbiory, chociaż widać, że każda z nas ma innego bzika - a to mydełka, a to kremy do twarzy, a to balsamy...i dlatego tak ciekawie się je ogląda! |
|
|
|
|
#157 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale w sieci widzialam tylko w jednym miejscu
|
|
|
|
|
#158 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To ja biegne kogos z Ori szukac. Znam z tej firmy jedna rzecz tylko, plyn do higieny intymnej (od razu mowie, ze ten dawniejszy w przezroczystej butelce o cala kategorie lepszy). Oblookam te mydelka i moze mojego Kajtka zdradze Aneta, bardzo ladny zestaw. Napisz prosze, co to za mazidlo z La Prairie na pierwszej fotce i jakie wrazenia z Voglii? Rzeczywiscie apetycznie pachnie, czy sztucznie i na wyrost? Agnieska, uzywanie wprowadza w obled ale za to te efekty Az mi sie przypomnialo jak kiedys zgadalam sie z kumpela o goleniu i nagle ona podnosi reke (to bylo lato i mialysmy koszulki na ramiaczkach) i mowi "dwa dni"... Ja patrze, podnosze swoja i mowie "dwa tygodnie"MagJa dzieki Co do niezbednikow to ja mam "biurkowy" - krem do rak i balsam do ust, nalogowo ich uzywam. Jezeli jest promocja na "moje" kosmetyki to robie zapasy, czemu nie. Mam juz ustawione swoje mazidla, wiec wiem, ze i tak je zuzyje. Obecnie w zapasie mam 3 Biodermy Sensibio H2O i 3 Oeparole (2 balsamy i dodatkowy krem) - kupuje je w internetowym sklepie firmowym i oplaca sie kupowac wiecej. |
|
|
|
|
#159 |
|
Zakorzenienie
|
chyba bym z bólu umarła
kiedyś kupila siostrze Voglię truskawkową cy cuś - strasznie intensywny, strasznie słodki i strasznie trwały zapach |
|
|
|
#160 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
poczytałam też KWC i chyba jednak ten irysowy do mnie lepiej przemawia. Znazłam je na www.bionica.plA dzięki Twoim zdjęciom buszuje teraz na www.ecospa.pl ![]() Edit:aaa, poprawka, teraz zajrzałam na tę stronę jeszcze raz i chciałam napisać, że ten z olejkiem migdałowym ma alkohol, a takiego z dziką róża to nie widzę... W takim razie, tak interesuje mnie, napisz czy to dobre? ;>
|
|
|
|
|
#161 |
|
Zakorzenienie
|
alkohol jest w wielu kosmetykach naturalnych - taki konserwant - nie drażni
|
|
|
|
#162 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Weledę możesz też kupić tutaj: http://www.aquavitae.com.pl/catalog/...sort=2a&page=2 Ekspresowa wysyłka |
|
|
|
|
#163 |
|
po prostu Em :)
|
rzyrafka, którą z mgiełek Avonu najbardziej lubisz? co o nich sądzisz? mogłabyś je jakoś porównać? nadają się jako lżejsze zapachy na lato?
|
|
#164 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#165 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a tu mozna kupić:http://apmp.natura.xip.pl/index.php/...sort/3a/page/2 |
|
|
|
|
#166 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Bo nie uważam,by selektywna była lepsza[quote=vril;3425979]Aneta, bardzo ladny zestaw. Napisz prosze, co to za mazidlo z La Prairie na pierwszej fotce i jakie wrazenia z Voglii? Rzeczywiscie apetycznie pachnie, czy sztucznie i na wyrost? La Prairie to peeling do twarzy .Voglia Di jest ananasowo- pomarańczowa,bardzo apetyczna,słodka,długo pachnie intensywnie ,uwielbiam ją ) .
|
|
#167 |
|
Zakorzenienie
|
Agnieska, po kilku sekundach to juz mi wszystko jedno, tak jestem znieczulona
Zreszta akurat w tym miejscu to te pare sekund wystarczy i gotowe. Ale racja, do nog sprobowalam raz i sie przezegnalam, zmienilam koncowke i operuje golarka, bo masochistycznych ciagot to jednak nie mam.Aneta dzieki. Czyli jak wybierac to mleczko. Zastanowie sie nad gruszka z kolada. |
|
|
|
#168 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja nie mam suchej skóry i mnie mleczko wystarczy .
|
|
#169 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
najdłużej się trzyma zapach-czasami nawet cały dzień Papajowa ( ) mi się bardziej podoba jesli chodzi o zapach, no ale na skórze siedzi pół godziny tylko (przynajmniej na mojej)Limonkowa utrzymuje się tak 3-4 godziny z tym, że podrażniła mi skórę na dekolcie
|
|
#170 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
kupowałaś tam już coś. Dziękuję jeszcze raz |
||||
|
|
|
#171 |
|
Zakorzenienie
|
Witam Was gorąco.
Ponieważ coraz częsciej czuję się jak przebrzydły podglądacz-podpatrywacz, buszujący po Waszych wspaniałych zbiorach wklejam swoją menażerię w ramach rewanżu .Nawet nie wiecie jak wielkiej przyjemności dostarcza mi buszowanie po wszelakich wątkach z Waszymi zbiorami. Dziękuję. Szczególnie bliskie są mi wszelkie wątki zdjęciowo - kolorówkowe (ze szczególnym uwzględnieniem pryzmowego ), pudrowe, perfumowe, pielęgnacyjne...Dążę do minimalizmu, z wieloma produktami czeka mnie rychłe rozstanie bez żalu, kilka sztuk przygarnę wkrótce. Paru uciekinierów odnalazło się dopiero po zrobieniu zdjęć, ich strata
Edytowane przez majade Czas edycji: 2007-03-11 o 22:15 |
|
|
|
#172 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Witaj u nas i oprócz podglądania pisz też |
|
|
|
|
#173 |
|
Zakorzenienie
|
Majade widzę, że wnikliwie czytasz Wizaż
Mamy podobne upoodbania kosmetyczne - Hipp, Weleda, kosemtyki z Rossmanna, dr Hauschka
|
|
|
|
#174 |
|
Zakorzenienie
|
Majade witaj
Zbior masz bardzo "wizazowy" - dzieciaczki na aptecePisz koniecznie, a pryzmowy watek, to tez jeden z moich ulubiencow
|
|
|
|
#175 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#176 |
|
Zakorzenienie
|
Drogie Panie dziękuję za przemiłe przyjęcie!
Wizaż (w zasadzie biochemia) i KWC były dla mnie sporą inspiracją jeśli chodzi o mój obecny stan posiadania, chwała Wam za to. Jedynie filtry i dzieckie kosmetyki towarzyszą mi od zawsze. Lata temu stwierdziłam, że nie wyjaławiają skóry i służą mi najlepiej. Pryzmowy jest cudowny; boję się tylko ruiny finansowej. Ale od czego silna wola
|
|
|
|
#177 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#178 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A co to to takie malutkie Vichy Myokine??? |
|
|
|
|
#179 |
|
BAN stały
|
A tu co się dzieje, hę ???!!!!! Już pudernice zmiatać mi na ten stary wątek !!!
"Hej dziewczyny, mam pytanie odnośnie zakupów na bezcłówce na lotnisku. Wstyd się przyznać ale ja, jako że panicznie boję się latać, nigdy nie byłam na lotnisku. Bo i po co Ale w przyszłym tygodniu mój TŻ leci do Zurichu i nie wiem czy mogę mu wręczyć listę kosmetycznych życzeń W sensie nie wiem co tam można kupić w takich lotniskowych drogeriach Czy są tam dostępne wszystkie nowości czy tylko "starości" czy jak... A może w Szwajcarii w ogóle nie ma bezcłówek...to dziwny kraj jakby nie było Czy któraś z was wie coś może na ten temat ?"I co ? Nico Nie miał mi kto odpowiedzieć jak wy wszystkie tu się przeniosłyście
|
|
|
|
#180 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
np. fajne paletki i zestawy
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:41.

zdublowane zmywacze kupione 2 w cenie 1, a uzywam ich na co dzień, mazideł do twarzy używam wszystkich, zależnie od stanu gęby 

A czytają Twoje pytanie w ogóle nie skojarzyłam
)

poczytałam też KWC i chyba jednak ten irysowy do mnie lepiej przemawia. Znazłam je na 

,uwielbiam ją
.