|
|
#152 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode z Krakowa!!!
|
|
|
|
#153 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
mogłabyś napisac, jakie tam są ceny??
|
|
#154 |
|
Raczkowanie
|
Gosia, brawo
!
|
|
|
|
#155 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Własnie z niej zrezygnowałam ![]() Wysłalam tam rodziców i było wszystko pieknie - decyzje podjete , ale poszli tam rodzice tż i kobieta zaczeła przedstawiać im zupełnie inna wersje --- co nas zdziwiło. Jak zadzwonilismy my to usłyszelismy jeszcze jedna wersje -- ta kobieta cos kreci. Powiem tak. Mojej mamie powiedziała ze menu na nastepny rok bedzie kosztowało 165 zł od odoby i ze ta kwota sie nie zmieni i ze sa w tym obiad plus 3 posiłki. Rodzica tż powiedziała ze w 165 zł sa obiad i 2 posiłki a nam powiedziała ze 165 zł to jest wersja podstawowa obiad plus 3 posiłki ale cena ta za rok ulegnie zmianie trzy wersje heh nastepnie moim rodzica powiedziała ze para młodych dostaje : apartament plus kolacje na 1 sza rocznice i prezent od firmy a nam powiedziala ze nic nie dostajemy a apartament trzeba sobie kupic za 300 zł ale podkreslila ze za rok apartament dla pary mlodej moze byc drozszy ![]() Więc podziekowalismy bo skoro już kreci to ja nie wiem co bedzie potem . Z tym apartamentem to nas zaskoczyła - dziwne to jakies. No i menu kazdemu powiedziala co innego. Znalazłam sobie Nowa sale W HOtelu Artur piekna sala warunki super. Teraz tylko rodzice musza sprawdzic kilka rzeczy i chyba zdecyduje sie na Artura. Tylko ciekawa jestem czy któraś z wizażanek np nie miała tam wesela bo chetnie zobaczyłabym ich opinie |
|
|
|
|
#156 |
|
Wtajemniczenie
|
hmmm kurcze głupia sytuacja...dobrze, że zrezygnowaliście, nie wiadomo co by było w przyszłym roku
w sumie my w Folwarku też nie mamy pokoju dla nowożeńców gratis, ale cóż bez tego da się przeżyc mam nadzieje, że z tą salą już będzie wszystko wporządku. tak czy inacej, Powodzenia
|
|
|
|
#157 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ile sie tam placi za osobe?
|
|
|
|
|
#158 |
|
Zakorzenienie
|
od 190 zł do 250 zł jest 5 zestawów obiadowych i w tej cenie jest tez zimna płytwa, owoce, napoje, ciasta i dekoracja. nie płaci sie za wynajem sali apartament dostajesz Rodzice byli sala jest jeszcze piękniesza niz na necie. Ja tam bede rezerwowac sale dzisiaj
|
|
|
|
#159 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra dziewczyny
Juz Sala zarezerwowana w Hotelu Artur Na 25.07. AAaaa i jeszcze mam fotografa
|
|
|
|
#161 |
|
Zakorzenienie
|
fotografem bedzie Pani Iwona Kołakowska żona Darka Kołakowskiego - bardzo dobry fotograf robi śliczne zdjecia z tego co widziałam bardzo polecany , ja mam to szczescie ze to znajomy mojej siostry
|
|
|
|
#162 |
|
Wtajemniczenie
|
Fajnie
my też mamy już fotografa...troszke się z nim pospieszyłam ale cóz...teraz etap orkiestry, a następnie autko ceny z kosmosu w Krakowie
|
|
|
|
#163 |
|
Zakorzenienie
|
Orkiestra to mnie najbardziej przeraza bo nie wiem czy wybrac orkiestre czy dj
A ceny kuzynka mi mówiła ze orkiestra bierze 3000 zł a dj nie całe 2000 . Tu trzeba dobrze wybrać bo wiadomo jak bedzie zła orkiestra lub dj to wesele bedzie lipne ? a nie chcialabym tego --- musi byc udane Kiedy masz slub ???? i w jakiej sali ??? Ja teraz jak bede w Pl to chce pochodzic po kościołach - bo też mam dylemat |
|
|
|
#164 |
|
Wtajemniczenie
|
Poszukaj na forum orkiestry, dziewczyny maja sprawdzone to napewno Ci doradza
my mamy orkiestre z polecenia Gosi narazie jest etap załatwień, utrudnione to jest jak my jesteśmy tu w UK a oni wszyscy tam w Krakowie wesele mamy w Folwarku Zalesie, sala spichlerz 08.08.2009
|
|
|
|
#165 |
|
La Moderatoiure
|
Witam Dziewczyny
![]() Ja mam takie małe pytanko w ramach rozpoznania ![]() Chodzi mi o Folwark Zalesie. Jak tam jest z tymi salami ? Wynajmuje się dwie np 1 salę do "jedzenia" a drugą do tańczenia ( na wesele )? Bo tam dużo jest tych różnych sal... i nie wiem jak i co ![]() ewurka a w tej sali (Twojej-spichlerzu) są tylko stoły czy jest też miejsce do tańczenia bo na zdjęciach nie ma.I jakie są mniej więcej ceny, jeśli mogę zapytać od osoby?Będę bardzo wdzięczna za odp ![]() Mieszkam w Wieliczce i blisko mi do tego Folwarku a słyszałam o nim dobre opinie ![]() A jak ja się nie wezmę za poszukiwania czegoś to nie będzie ślubu bo mój TŻ to sierotka taka ![]() Pozdrawiam |
|
|
|
#166 |
|
Wtajemniczenie
|
La Monica
Folwark Zalesie to piękne miejsce jak sama wiesz sale są dwie, tzn. może być jedno wielkie wesele lub dwa mniejsze i wtedy przedzielają sale takimi jakby drzwiami, które dopasowują się do reszty wygląda to super i nie przeszkadza. Każda sala składa się sie z tanecznej i tzw. biesiadnej są dwa wejścia jedno od ogrodu, drugie od dziedzińca, my mamy ta od dziedzińca, sali tanecznej nie widac poniewaz jest po lewej stronie naprzeciwko tego ala barku. Ceny sa od 130-210zł w każdej cenie jest tort, kokosowy lub kawowy chyba, korkowe-5zł i zaiks około 150zł. Moi znajomi mieli tam wesele w zeszłym tygodniu i siostra moja była ich gościem, mówi że są plusy i minusy ale jak dopilnujesz sobie wszystkiego będzie ekstra!!!!Znam wieliczke i mammiły sentyment do niej Pozdrawiam cieplutko
|
|
|
|
#167 | |
|
La Moderatoiure
|
Cytat:
![]() Czyli ceny nie "zabójcze" Pozdrawiam również
|
|
|
|
|
#169 |
|
Wtajemniczenie
|
La Monica Jeszcze chciałam dodać, że Twoje pazurki robią na mnie wielkie wrażenie
hmmm będe pytac o cene przed weselem, dobrze?? interesują mnie jedwabne tipsy albo własne, jeśli zapuszcze
|
|
|
|
#170 |
|
Zakorzenienie
|
Moja sala !!
|
|
|
|
#172 | |
|
La Moderatoiure
|
Cytat:
Dziękuję ![]() Jedwabne ? ojoj ja tylko żelowe robię i naturalne oczywiście Ale pytaj bez obaw, jak cos to kogoś ci polecę żebys była zadowolona ![]() pozdrawiam
|
|
|
|
|
#173 |
|
Wtajemniczenie
|
Dobrze mieć takie kontakty, nie musisz mi nikogo polecać
chyba, że ktoś z Twoich znajomych robi jedwabne tipsy hehe, ale to tak strzeliło mi do głowy bo kiedyś przeczytałam że są najzdrowsze dla paznokci i chciałam byc mądra wystarcza mi to, że widziałam Twoje dzieła i bardzo mi się podobaja także nie trac kontaktu ze mną do przyszłego roku, prosze
|
|
|
|
#174 |
|
BAN stały
|
witam was serdecynie torszke pozno zawitalam do tego forum ale to nic.Ja jestem z krakowa i biore slub 27 wrzesnia 2008r. w kosciele sw. Jadwigi o 13.30 a przjecie weselne bede maila w takim alzm przytulnzm forcie pozdrawiam
|
|
|
|
#175 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i ślub już niedługo
|
|
|
|
|
#176 |
|
Zakorzenienie
|
Witamy
![]() To widze ze weselicho sie zbliża duzymi krokami . Jak tam samopoczucie ?? Ogólnie to nas coś tu mało z tego Krakowa . Ja odliczam dni do urlopu jeszcze 3 tygodnie Mam nadzieje ze w ciagu urlopu załatwie dj -a i moze uda mi sie upolować suknie .
|
|
|
|
#177 |
|
Wtajemniczenie
|
Bardzo nas mało
a szkoda, bo można by było fajnie sobie popisać Mam nadzieje, że załatwisz wszystko co planujesz, nam zawsze brakowało czasu na wszystko, w czasie urlopu hmmm ciekawe dlaczego
|
|
|
|
#178 |
|
BAN stały
|
Hej moje samopoczucie wspaniale ale do tego chyba jestem w ciazy
i bede Pania Mnich ahhah ale fajnie O to moje zaporszenie slubne 1: dla gosci 2 dla rodzicow.Pozdrawiam1)http://2serca.kfstudio.pl/pl/slubne/...katalog&szukaj= 2)http://mono-art.pl/-p-172.html?osCsi...1367737cc32b59 |
|
|
|
#179 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ewa co sie dziwić za dużo spraw a za mało czasu Troszke jestem zła bo mieliśmy oboje być w Polsce 2,5 tyg ale mojego narzeczonego zrobili w bambuko tzn brakło mu 4 dni i nie wyrazili zgody na 4 dni bezpłatne i mój musi wrócić tydzien wcześniej do Uk niz Ja. Ewa dalej jesteś w UK ?? jak tak to można spytać jaki rejon , miasto? Jaga daj znać co tam lekarz powiedział w piatek
|
|
|
|
|
#180 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i czekamy na wiadomość po wizycie u lekarza ![]() Sysunia - nadal jesteśmy w UK dokładnie okolice Newcastle, mówi Ci to coś? mnie nachodzą teraz wątpliwości...jakoś nadszedł czas na kłótnie i spięcia...już mi się za bardzo nic nie chce, nawet o ślubie przestałam myślec hmmm a taka byłam niedawno mądra i doradzałam dziewczyną że trzeba walczyc...ehhhh szkoda gadać
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:34.

piękni "młodzi" Brawo!!! ślicznie

mogłabyś napisac, jakie tam są ceny??

bo na zdjęciach nie ma.I jakie są mniej więcej ceny, jeśli mogę zapytać od osoby?

hmmm ciekawe dlaczego