|
|
#151 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: czy wasi aceci sikają na siedząco?
ha ale sie usmialam.Ogolnie watek jest super
|
|
#152 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: czy wasi faceci sikają na siedząco?
Wątek pierwsza klasa, zastanawia mnie tylko cały czas to jakim cudem uczy w szkole, chyba, że języka obcego, w tym przypadku mogła zrobić jakiś kurs, no chyba, że jest geniuszem i juz ma tytuł mgr
|
|
|
|
|
#153 |
|
Raczkowanie
|
Przepraszam mowa o pysiaczku
|
|
|
|
|
#154 |
|
Wtajemniczenie
|
ale jaja..pierwszy raz słysze że mocz się rozpryskuje.Za moim tż chyba nie
![]() bynajmniej nigdy nie zauważyłam |
|
|
|
|
#155 |
|
Zakorzenienie
|
...
![]() Edytowane przez Aeterna Czas edycji: 2007-01-23 o 15:18 |
|
|
|
|
#156 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
|
|
|
|
|
#157 |
|
Zadomowienie
|
No proszę mój wątek ma wzięcie.
A tak w ogóle to u mnie w domu w ogóle nie ma problemu rozpryskiwania. Teściowa nauczyła w swoim czasie mojego TŻ że trzeba podnosić klapę i celować do środka, że teraz jest luz. Chwała jej za to! bo dopiero teraz uświadomiłam sobie jaki to problem. |
|
|
|
|
#158 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie wiem, może poniekąd zależy od kibla (z półeczką czy bez), ale zawsze jakiś odprysk jest. Jak się leje coś z wysokości to niestety ale maleńkie kropelki odpryskują (takie są prawa fizyki). A ja akurat jestem na tym punkcie przewrażliwiona bo na białych płytkach - to jednak po tygodniu już z bliska widać maleńkie zółte kropeczki Pomijając już biały sedes i klapę od środka. A swoją drogą, chyba trochę odeszliśmy od tematu (chodziło tylko sikanie na stojąco ![]() )
|
|
|
#159 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie natomiast zastanawia skąd to sie w ogóle wzięło, że chłopcy muszą sikać na stojąco. Tzn. mogę sobie wyobrazic jak to było kiedys, gdy faceci chodzili na polowania na mamuty i tkwienie bez gaci z wypiętym tyłkiem w krzakach mogło sie skończyć dla nich nieciekawie... no ale teraz to nikt ich za gołe dupsko nie capnie, więc w kiblu mogliby sie spokojnie zrelaksować zamiast sikać z wysokości.
![]() Tzn. pisuary to ok sprawa, ale na normalnych kiblach to sie siada i tyle. Podnoszenie deski klozetowej to dopiero ohyda... Pomyślcie sobie o tych odpryskach, które tam są i ta klapa na to opada i potem się ja podnosi i znowu opada. No i tak sie tego dotyka co sie tam od spodu poprzyklejało. I taki facet idzie do klopa, podnosi tą deskę i potem dotyka swojego wacka. Normalnie nic dziwnego, że oni sie tak drapia po jajach non stop. ![]() A kiedys gdzieś tam czytałam (i na tyle mnie to poruszyło, że pamietam do dziś), że były jakieś badania i wyszło, że w łazienkach, w których podczas spuszczania wody nie zamykano klapy, na ścianach i w zasadzie na wszystkim wykryto zwiekszoną ilość "osadu kałowego". Znaczy sie taki osad ulatywał w powietrze z podmuchem morskiej bryzy, a potem osiadał na wszystkim... włącznie ze szczoteczkami do zębów. Nieźle co?
|
|
#160 |
|
Zadomowienie
|
Jeszcze nie powiedziałyście, czy stanie na rękach też się liczy
I jeszcze słyszałem, aczkolwiek nie stosowałem pozycji "na supermana"
|
|
#161 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Niestety, nie wiedziałam czy mój Tż sika na siedząco, więc wysłałam mu sms
|
|
|
#162 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jesteś boska, ale się ubaiłam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#163 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jesteś boska, ale się ubawiłam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#164 |
|
Wtajemniczenie
|
Widzę że poważna dyskusja się tu toczy.Mój Tż zdaje się korzysta z obu sposobów,tzn i na siedząco i na stojąco.Odprysków nie ma,mam niebieskie flizy i nie chciałabym by zamieniły się w zielone (niebieski kolor zmieszany z żółtym daje taki efekt właśnie).Jeżeli robi to na siedząco,nie sądzę by urągało to jego męskości-o tym zapewnić mogę ja.Nie słyszałam jednak by kobiety robiły to na stojąco...Nigdy nie widziałam kobiety która staje do tej czynności (i nawet nie chcę) zastanawiać się nad skutkami.
|
|
|
|
|
#165 |
|
Zakorzenienie
|
Bylam tak zdziwiona tym watkiem, że aż spytałam się mojego TŻ jak sika
powiedział, że czasem zdarza mu się na siedząco, a myslałam, że on tylko na stojąco a więc dużo jeszcze rzeczy o nim nie wiem hihi...niespodziewałam się, że tylu facetom się to zdarza...praktycznie każdemu haha dzięki wizażowi poznaje lepiej mojego TŻ
|
|
|
|
|
#166 |
|
... choć nie Westwood
|
Przeczytałam dziś w gazecie taki kawał i przypomniał mi się ten temat
Góralska chatynka. Syn Jędruś wrócił z wojska. -Siadaj synek- mówi tata- Gorzałeczki się napijem. -Eee tatku, wolę szmpana... -A baraniny synku pojesz? -Eee tatku, wolę krewetki... Po godzince takiej biesiady Jędruś wstaje od stołu i wychodzi z chałupy. Ojciec łapie za siekierę i wypada za nim. -Dokąd, ojciec, dokąd biegnieta? - krzyczy jego żona. -Jak się jeszcze okazę, że szcza na siedząco, to ubiję gnoja! ![]() Żeby nie było... Mnie to jest zupełnie obojętne kto jak sika
|
|
|
#167 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() haha
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
|
|
|
|
|
#168 |
|
BAN stały
|
ej...moj TZ od ponad tygodnia sila na siedzaco.
po prostu...kazalam mu ))i teraz za kazdym razem jak idzie sie wylac to krzyczy w trakcie "kooochanie!!! siedze!!!!". albo jak juz skonczy to przychodzi i mowi "zrobilem siku!!! na siedzaco!!!" i ja wtedy musze powiedziec: "swietnie!!! jestem z ciebie dumna!" )))))
|
|
|
|
|
#169 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Znaczy, że jakiej? W pośpiechu zakładasz majtki na spodnie?
|
|
|
#170 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Twój TZ jest lepszy od mojego syna, który bedac małym dziecięciem zawsze głosno i wszem i wobec oznajmiał: ide zrobic kupe. A po wykonaniu w/w czynnosci domagał się pochwał ![]() Natchniona tym watkiem nawiązałam z moim synem (teraz juz w wieku nastoletnim prawie) rozmowę na temat sikania. Chyba uwaza, że mam nie po kolei w głowie I powiedział, że to jest jego sprawa jak on sika i mam sie nie interesowac...
|
|
|
#171 |
|
BAN stały
|
moj brat ma lat siedem. oznajmia nadal, ze idzie kupe. co wiecej...jesli zrobi szczegolnie duza lub tez pusci w trakcie np. szczegolnie glosnego baka albo ewentualnie pluskajaca kupa ochlapie mu dupsko...wiedza o tym wszyscy.
ostatnio obejrzal kawalek kiepskich w tv (mama mu szybko wylaczyla dbajac o to, zeby nie ogladal nieodpowiednich programow) i u nich w kiblu na korytarzu byl napis "w kupie sila". bylo to dla niego stwierdzenie tak odkrywcze, ze smial sie z tego blisko godzine-ukladal lego i pod nosem mruczal "w kupie sila". pozniej stwierdzil, ze u nas w kiblu tez musi byc ten napis. niestety...w obawie przed sroga i karzaca reka sprawiedliwosci...nie napisal tego na scianie. mama wyszla ze smiechem z lazienki i nam pokazuje: na klapie od kibelka wielka kartka przylepiona tasma. a na niej duzy, koslawy napis: wkupie sila ))pozniej moj TZ nauczyl go "niech mocz bedzie z wami", ale mocz niestety nie bawi go tak jak porzadne kupsko ))
|
|
|
|
|
#172 |
|
Zakorzenienie
|
O kurczę... no chyba nie sika na siedząco
specjalnie mi to nie przeszkadza, również uważam, że może być potem przyjemniej sprzątać ale jakoś mój TŻ nie ma raczej problemów i pryskaniem na otoczenie jedyne, co mnie doprowadza do szewskiej pasji to to, że nie spuszcza po sobie deski ![]() Co do pysiaczka (przepraszam, ale aż mnie...): Wstyd mi. Nie dość, że rówieśniczka, to jeszcze ma coś wspólnego z nauczaniem. Oświadczam, że fil. polsko-angielska, rok I grupa I się wstydzi i chowa w kąt I uprzedź, gdzie. Liczę, że moje dzieci będą geniuszami.
|
|
|
#173 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#174 |
|
Zakorzenienie
|
Z tego co mi wiadomo mój ex wolał na stojąco...
![]()
|
|
|
|
|
#175 |
|
Rozeznanie
|
niewiem
ale nie mam zamiaru go podglądać
|
|
#176 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Brrr.. na szczęście mam osobno klopik a osobno łazienkę .Od razu mi się przypomina "Poranek kojota", gdy żona uciekła z kochankiem na egzotyczne wakacje i do chatki włamali się tubylcy. Nic nie zginęło, ale ich wielka miłość nie wytrzymała tej próby...
|
|
|
|
|
|
#177 |
|
Wtajemniczenie
|
Noo nie mogę, się uśmiałam
Ale muszę przyznać, że tematyka całkiem taka życiowa . Mój TŻ sika na stojąco, mój brat też, moj tata nie. Nie wiem od czego to jest zależne ...
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#178 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
To ja coś znalazlam,fajny avatar nawet na temat,tyle że....zobaczcie same |
||
|
|
|
|
#179 |
|
Zadomowienie
|
Zrobiłam mały wywiad ( nie pytajcie jak) i dowiedziałam się ,że jest taka sytuacja czy jak to nazwać gdy faceci zawsze robią siku na siedząco , a mianowicie wtedy gdy robią kupę - wkładają wtedy ptaszka do kibelka żeby im się nie popuściło przy okazji.
Sama sikam ze śmiechu gdy to piszę. |
|
|
|
|
#180 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
boshee coż za temat xD <wstyd>
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:54.

Reasumując, sika podwójnie na stojąco. Ciekawe, czy w przyszłości będzie podwójnie męski. 

Pomijając już biały sedes i klapę od środka. 
Znaczy sie taki osad ulatywał w powietrze z podmuchem morskiej bryzy, a potem osiadał na wszystkim... włącznie ze szczoteczkami do zębów. 

Ale muszę przyznać, że tematyka całkiem taka życiowa