|
|
#151 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: a z 1980?
Kochana nie miej wyrzutów-przecież nic złego nie napisałaś, teraz poczekaj na jego ruch
![]() też miałam taki odruch po alko że pisałam-byłam jakaś odważniejsza-ale teraz nie piję ani grama-strułam się tak cokropnie że prawie 3 dni nic nie jadłam i od tej pory mam odruch wymiotny na samą myśl.już zapowiedziałąm właścicielce sali w której mamy wesele żeby na powitanie nie wpadła na cudowny pomysł i wlała mi wódki bo mogłaby być awaria i to duża. ja dzisiaj najpierw w pracy umierałam z nudów bo pisałam sprawozdania, a potem jak wróciłam do domu to musiałam trawę kosić i normalnie znów 3 godziny wyjęte z życiorysu-ale przynajmniej nie muszę na areobik poginać.tylko teraz umieram-nie mam siły się ruszyć ![]() dzisiaj przyszły w końcu moje zawieszki na alkohol na wesele i jakby inczaej niemogło być z błędem-literówka zamiast szczęście napisali szczęcie-od razu zauważyłam i zadzwoniłam-będą robić od nowa-normalnie prawdziwy piątek 13 ale się nagadałam |
|
|
|
|
#152 |
|
Wtajemniczenie
|
a torebki dalej szukam-chciałam różową ale teraz podobają mi się też czarne.sama nie wiem
a najgorsze że miałam odkładać kasę-chyba sie nie uda a musze odłożyć na fryzjera pazury i makijaż na wesele-bo za takie cos płace sama za resztę rodzice to dobry układ skoro pracuję i zarabiam-aleciężko odłozyć jak sie jest maniakiem torebek butów-pumasek i innych pierdół niezbędnie koniecznie potrzebnych
|
|
|
|
|
#153 |
|
Raczkowanie
|
no to ciekawie z tymi zawieszkami...ale nic poprawić muszą...to już ich problem...na pewno zdążą
![]() no pewnie po co aerobic jak tu masz dwa w jednym dość ze na powietrzu ruch to jeszcze nie trzeba płacić ![]() no to niefajnie z tym alkoholem...ale z drugiej strony...to akurat nie jest niezbędne do życia ![]() a po alko to ja naprawdę jestem odważniejsza i wtedy włącza mi sie np pisanie dzwonienie..wiec..lepiej jak tel zostawię w domu bezpieczniej ![]() ![]() to co weekend sie zaczyna co planujesz...jakieś wyjście czy odpoczywasz![]() a tak w ogóle to tak ten czas szybko leci że normalnie aż mnie to przeraża...tydz minął..nawet nie wiem kiedy ![]() i w sumie na niczym pożytecznym.....
|
|
#154 |
|
Wtajemniczenie
|
mi też czas ucieka że szok.ale uwielbiam ten czas wiosenno letni. czasem żałuję że Polska nie leży gdzieś bliżej równika
![]() jutro idę się zobaczyć z koleżankami-pewnie na jakieś jedzonko, może potańczyć-też tak masz że jak brakuje Ci tańca-ogólnie ruchu- to tańczysz przy sprzątaniu?-bo ja tak jakaś dobra muzyka-najlepiej czarnuchy bo uwielbiam i już sprzątanie nie jest takie złe-chciałabym żeby na weselu byla taka muzyka ale niestety....musze się dostosować jakby puścili moją muzę to tylko kilka osób by się bawiło.widzisz jka to się dziwnie układaja bym chciała mieć wolne a Ty chcesz do pracy. też tak miałam półrocznym l4 ale teraz jak mam wstać o 6-umyć włosy, zrobić makijer w ostatniej chwili dopić kawę to marzę tylko o weekendzie. jutro idę do przyszłej teściowej-trzymaj kciuki-nie jestem jej ulubioną i wymarzoną ale trudno. niby wszystko jest ok ale wyczuwam że nie jest mi przychylna i strasznie mnie analizuje. przykre to jest ale cóż nie można mieć wszystkiego. boshe ale ja dzisiaj marudzę-mam nadzieję że Cię nie zanudzam ciekawe jak tam sławka?pewnie uspała Synusia isama przysnęłą |
|
|
|
|
#155 |
|
Raczkowanie
|
powiem ci ze dość często wychodzę potańczyć także ruchu mam troszkę...ale przy sprzątaniu to podstawa muzyka na full i heja...
a muzyczkę to konkretnie kogo słuchasz...wiesz jak na weselu nie będzie to poprawiny możesz puszczać co chcesz w końcu to Twój dzień ![]() ![]() och te teściowe to dość popularny temat. ..zawsze z nimi problemy..nie wiem czemu tak jest ..powiem ci ze wszystkie moje koleżanki zawsze coś tam maja do nich i na odwrót....ale wiesz nie przejmuj sie jej akurat najmniej musisz sie podobać: ważne że twój ukochany...to jemu masz sie podobać i to z nim będziesz więc ogólnie luzik![]() wiesz to pewnie przez to że zabierasz kochanego synusia mamusi ![]() ![]() zobaczysz będzie dobrze raz na jakiś czas obiadek u teściowej to pewnie przeżyjesz![]() a w ogóle co ona może mieć do ciebie taka super laska z Ciebie ![]()
|
|
#156 |
|
Wtajemniczenie
|
ogolnie slucham r'n'b-i soulu.wszystkiego co ma czarne kocie brzmienie, zakochana jestem w beyonce, destiny, sholi amie, danity kane, aretie franklin, czasem zdarza sie marysia carey, boyz II men a ostatnio kat de luna i jennifer lo.
lubię takie stare klimaciarskie kawalki co do teściowej...to hm milczenie jest zlotem-cieszę się że nie będę musała z nią mieszkać-lubimy się ale jest dystans-mój B. jak przyjeżdża śpi u mnie i do domu wpada na chwilkę a to pierworodny-także myślę że chodzi też o zazdrość niestety- idę się kąpać i nynu będziesz jutro?mam nadzieję dobrej nocki madlen
|
|
|
|
|
#157 |
|
Raczkowanie
|
no idź wyśpij sie zbierz siły na spotkanie.
..i jakoś sie jutro zgadamy ....słodkich snów ..i spokojnej nocki LilStar
|
|
#158 |
|
Rozeznanie
|
hey dziewczynki. jak wam leci?
lilstar trzymaj sie przed tym ślubem( troche poczytałam ) ja tez cos chciałam uzbierac na pazurki i ine takie oczywiscie nie udało sie. hmm na pazurki dała mi koleznaka w ramach prezentu ale makijaz to juz sobie sama zrobiłam i tez był ok pozdrawiam was moje roczniczki
moje ubranka na wymiane https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=187039 wejdz i zobacz i ksiązki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=186983 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() : D![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#159 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczny ja jestem - nie miałam czasu was podczytać - mąż mi sie rozchorował
![]() Mam tyle do roboty Ale może jutro przeczytam co tu napłodziłyście ![]() Miłych snów i do jutra
|
|
|
#160 |
|
Raczkowanie
|
[cześć kochana
no to niefajnie że mąż chory, mam nadzieje że nic poważnego?? teraz musisz opiekować się dwójką...już wyobrażam sobie ile masz teraz na głowie nie przejmuj się my tu cały czas o Tobie myślimy...i czekamy i rozumiemy że jesteś zajęta..jak będziesz miała chwilkę...to zapraszamy serdecznie miłego dzionka ![]() quote=Sławka2;7886487]Dziewczny ja jestem - nie miałam czasu was podczytać - mąż mi sie rozchorował ![]() Mam tyle do roboty Ale może jutro przeczytam co tu napłodziłyście ![]() Miłych snów i do jutra
|
|
#161 |
|
Raczkowanie
|
hej LilStar
![]() jak tam po spotkaniu z przyszłą teściówką... mam nadzieje że było miło...i co byłaś na baletach...?? ja pół dnia wyciszałam się na rybach..oczywiście jako widz...żeby potem iść na dicho..do tego huku i nici z wyciszania ![]() no ale nic spoko było więc nie ma co.... dziś leżę i odpoczywam więc jak sie pojawicie to pogadamy... buziaczki
|
|
#162 | |
|
Raczkowanie
|
hej ainoh7
![]() to domyślam sie że ten stres ślubny już masz za sobą ![]() a nasza LilStar wszystko całe zamieszanie jeszcze przed nią... ![]() też bym chciała trochę takiego zamieszania..no ale nic to może kiedyś ![]() ps.fajnie że się przyłączyłaś do naszego rocznika ![]() Cytat:
|
|
|
#163 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej Laseczki
![]() opiszę wszystko wieczorkiem ![]() tęskniłam za Wami ![]() ainoh witam
|
|
|
|
|
#164 |
|
Raczkowanie
|
no witam dziewczynki
![]() coś cisza ostatnio strasznie to pewnie przez weekend ![]() ja póki co szykuje się do oglądania meczu ![]() i czekam na wiadomości od Was kochane!!!!! Polska goolaaaaaa!!!!!
|
|
#165 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej Kochane
![]() ja nie oglądam meczu bo nie chcę się nakręcać ![]() u Teściowej było nawet miło-ale wolę tam za często nie chodzić.no chyba że jest B. także bylam zaliczyłam i jest luzik ![]() a potem bylam na baletach a jakże z koleżankami-do tej pory mam zakwasy-jednak czarna muza to jest to ![]() byłyśmy też nad jeziorkiem na pysznym jedzonku i na spacerku na plaży. slawka mam nadzieję że Mąż zdrowieje i Synuś się dobrze czuje ![]() madlen kibicuj za mnie ja się relaksuję z maseczką na twarzy na tarasie-jest po burzy i pięknie pachnie, no i ostatnio prześludują mnie bociany-wlaśnie widzę 2 chodzą po łące u sąsiada
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#166 |
|
Raczkowanie
|
co do tego kibicowania to ja sie chyba nie nadaje...za bardzo sie stresuje siedzę w domu nakupiłam jakiegoś niezdrowego żarcia i siedzę i zerkam...
jednym okiem...no to sie cieszę...że wizyta sie udała i balety też ![]() a u mnie leje jak nie wiem...błyska sie i w ogóle nieprzyjemnie jest... no nie ma to jak maseczka po ciężkim dniu luz totalny....a bociany to podobno same szczęście ![]()
|
|
#167 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja oglądam kogel mogel
chociaż tyle razy to widziałam to zasmiewam się za każdym razem![]() madlen czy z Alvarem coś się rozwija? kurcze-wkurzają mnie moje włosy-czasem żałuję że nie są proste-o ile życie byłoby łatwiejsze.
|
|
|
|
|
#168 |
|
Raczkowanie
|
w tej naszej reprezentacji to tylko Boruc sie nadaje do czegoś..gdyby nie on to..już by było z 7 do 0 masakra....
![]() o kogel mogel świetny film też go uwielbiam a najbardziej piosenkę szukaj mnie....cierpliwie dzień po dniu.. ![]() ![]() kobieto masz takie piękne włosy pewnie wszyscy ci ich zazdroszczę a ty narzekasz...ale tak to jest.. mnie sie bardzo podobają kręcone nawet ostatnio na wesele zafundowałam sobie loki![]() ![]() a co do Alvara to póki co cisza byłam u jego brata...bo mamy wspólnych znajomych..ale Alvara nie było miał zjazd... a cały tydzień..pracuje w innym mieście...także może kiedyś kawa ale póki co to nawet o tym nie myślę... ![]() wiesz co byłam n disco ostatnio pełno facetów..i w ogóle..ale powiem ci że nic godnego uwagi jakoś mnie oni wszyscy nudzą ja nie wiem czy sie starzeje czy coś ze mną nie tak masakra jakaś..... czy za duże wymagania a może nie odpowiednie miejsce???![]()
|
|
#169 |
|
Wtajemniczenie
|
wiesz mam podobne spostrzeżenia
jeśli chodzi o disco:-pełno śliniących sie małolatów -równie dużo naćpanych, pijanych -takie laski też się zdarzają -koszmarnie to wygląda jak dziewczyna się zatacza a;bo tańczy z piwem w ręku i papierosem w ręku już pomijam fakt że nie lbię jak kobieta pali, ale jeśli to robi na środku parkietu to jest to dodatkowo niebezpieczne-a niech kogoś podpali poparzy ifd. masakra-jaki brak wyobraźni lubię jeździć do pietni koło krapkowic do A4 bo tam jest pełna kulturkai sala od 21 lat mój TŻ nie lubi imprezek i jeżdzę z kolezankami-tylko jak dojadę to muszę zadzwonić że dojechałyśmy i jest ok ![]() właśnie leci Twoja ulubiona piosenka-pikna jest
|
|
|
|
|
#170 |
|
Raczkowanie
|
i po Euro
![]() wiesz ja chodzę tu u nas do takiej disco..wstęp od 25 dzieci w sumie nie ma no może czasami sie zdarzają ale tak samo jest spokojnie i kulturalnie w miarę ... a co do tych pijanych naćpanych to sie zdarza..pewnie ... oj muszę ci powiedzieć ze jestem palaczka nałogowa niestety ale rzucę na pewno kiedyś ..muszę sie przygotować ...ostatnio nie paliłam 10 msc wróciłam do Polski i zaczęłam...wiem wiem okropny nałóg....a w tym miejscu gdzie chodzę nie można palić ani pic na parkiecie..bo przeganiają na szczęście ..bo jak mówisz to mało bezpieczne... a co do kobiet palących to masz racje że okropnie to wygląda:::: ![]() naprawdę uwielbiam tą piosenkę... ![]()
|
|
#171 |
|
Wtajemniczenie
|
madlen prosze Cie spróbuj przestać palić-ostatnio ogladalam program o paleniu i pokazywali pluca palacza-masakra-będę trzymać kciuki i to mocno
ja nigdy nie paliłam ale za to mój Kochany pali-próbował rzucić ale był tak nerwowy ze nie szlo z nim wytrzymac-sama kupilam mu papierosy-wiem ze to zle ale mialam dosc ale jak jest w domu to pali na tarasie albo na balkonie i odrazu goni do mycia zabkow kurcze wscieklam sie bo zamowilam sobie bransloteke slubna 2 tyg temu-wplacilam kase i do tej pory nie ma a babka nie odpowiada na maile i nie odbiera tel chyba mnie wyrolowala |
|
|
|
|
#172 |
|
Raczkowanie
|
no wiem czym to grozi ale uwierz mi ciężko jest ...wiesz rzuciłam palenie po przeczytaniu książki...w sumie nie było tak zle...czułam sie świetnie jak nowo narodzona..ale brakło silnej woli
jedyna szansa póki co to dzidziuś wtedy na bank koniec![]() oj z tego co mówisz to chyba naprawdę coś nie tak z tą babką....obyś się myliła....może gdzieś poczta zawiniła??po tych strajkach...a jaka ta bransoletka??
|
|
#173 |
|
Wtajemniczenie
|
ru jest link:http://www.allegro.pl/item375119212_...promocja_.html
niby nie majątek a jednak chodzi o zasady |
|
|
|
|
#174 |
|
Raczkowanie
|
no dokładnie chodzi o zasady w sumie niby .. pozytywnie sie wypowiadają o tej kobiecie...ale jednak ma też negatywne komentarze....nie wiem mam nadzieje że to wina poczty...
a z drugiej strony to czasami ludzie są beznadziejni...więc wszystko możliwe... ps.ale śliczna ta bransoletka widzę że kompletujesz wszystko pomału ![]() oj blisko coraz bliżej![]()
|
|
#175 |
|
Wtajemniczenie
|
pomalutku
szukam jeszcze fajnych kolczyków-długich z cyrkoniami uwielbiam wszystko co błyszczące-jestem jak sroka-jak pojadę na przymiarkę to wezmę mojje skarby ze sobą i zobaczę co pasuje a co nie i czy nie jst tego za duzo-nie chce wygladac jak choinka![]() już się nie mogę doczekać-ciekawe jak B. zareaguje.... madlen kochana moja kładę się spać- do jutra wieczorka ![]() mam nadzieję że sławka ma się dobrze ![]() dobranoc |
|
|
|
|
#176 |
|
Raczkowanie
|
no to ty zupełnie jak moja siostra wszystko co się świeci to dla niej
![]() a o swojego B.to ty sie nie martw...pewnie padnie jak cię zobaczy taką księżniczkę![]() ![]() dobranoc ![]() ps. Sławka pewnie kuruje męża i dzidziuś ją tam absorbuje ![]() pewnie padnięta kobietka jest
|
|
#177 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam Dziewczynki
![]() madlen dziękuję za kmplement. coraz bardziej się stresuje![]() będę wieczorkiem-buziaki |
|
|
|
|
#178 |
|
Raczkowanie
|
no widzę ze znowu cisza ..no nic dziewczynki..pogadamy jutro w takim razie
![]() ![]() gdzie ta nasza Sławka ![]() buziaczki ):
|
|
#179 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczyny
Przepraszam, że mnie tu teraz tak mało mąż chory Łukaszek skrzętny - biegam tylko po domu ani chwili nie mam żeby usiąść...Czuję sie jakbym dwójkę dzieci miała a nie jedno ![]() Mężowi sie nie poprawia - chyba sie skończy na lekarzu no ale zobaczymy ![]() Zaraz sie zabieram za czytanie - Łukaszek śpi ![]() Ale pewno zaraz zacznie pluć - jakiś taki etap w rozwoju ma i pluje czy tam pierdzi ustami - można sie popłakać ze śmiechu - no właśnie sie obudził...
|
|
|
#180 |
|
Raczkowanie
|
Sławka witam
![]() ![]() oj bidulka jesteś tyle zajęć i roboty masz... mam nadzieje ze mężowi sie polepszy... ![]() a co do plucia to właśnie dziś opiekowałam się córeczką koleżanki..i właśnie przez całą drogę jak spacerowałyśmy to pluła i pierdziała buzią niesamowicie sie uśmiałam ma prawie 10 miesięcy słodziutka jest...super mieć takiego brzdąca![]() buziaczki
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:24.

..zawsze z nimi problemy..nie wiem czemu tak jest ..powiem ci ze wszystkie moje koleżanki zawsze coś tam maja do nich i na odwrót....ale wiesz nie przejmuj sie jej akurat najmniej musisz sie podobać:

Ale może jutro przeczytam co tu napłodziłyście