|
|
#151 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Kiedy przeceny?
Reporter 50% na wszystko
kupilam sliczna bluzeczke na sylwestra za 19 zl , h&m mnostwo rzeczy 50% lub nawet 70% no i house wszystko 33%
|
|
|
|
|
#152 |
|
Przyczajenie
|
Diverse też się chyba powoli szykuje, bo już kilka ciuszków poprzecenianych
|
|
|
|
|
#153 |
|
Wtajemniczenie
|
House 33%, oczywiście jak zwykle przeszłam całego Platana wzdłuż i wszerz i gdzie coś kupiłam? w Housie
może nie był to interes życia (bluza, ze 109 na 73 ), ale i tak jestem zadowolona, bo bluza naprawdę świetna ![]() Orsay chyba już 50%, są bardzo fajne rzeczy, i zimowe i takie bardziej letnie, i na sylwestra w Reporterze mało przecenionych ciuchów, jedno wielkie stoisko z swetrami, ale nic ciekawego ![]() Carry - 50% |
|
|
|
|
#154 |
|
Zakorzenienie
|
Informacje z Krakowa
(G. Krakowska)Zara - niewiele przecen, raczej niskie obniżki. Nic specjalnego. Sporo butów było przecenionych na 99 zł. H&M - sporo przecen 50 %. Można trafić na świetne, pojedyncze okazje, np. ostatnia rzecz z kolekcji. Skrajne rozmiary 34, albo 44. Dużo sukienek kopertowych, troszkę w stylu baby doll. Swetry w paski, longi kremowe. Dzisiaj dorwałam żakiet w stylu retro za 99 zł, przeceniony ze 199. Zdjęcie mogę dołączyć jutro. Z Divided nic ciekawego, puchowe okropne kurtki, jakieś płaszczyki, ale duże rozmiary. Esprit - od 30 do 50 % na większość kolekcji. Nie widziałam nic ciekawego. Bershka - prawie wszystko przecenione. Np. wieszak z sukienkami, swetrami, bluzami, ale kompletnie nie ma na czym oka zawiesić. Większość, to brokatowe bluzeczki, połyskujące nitki etc. Kicz. Stradivarius - jakieś dwie kupy z podkoszulkami. Pull & Bear - najwięcej bluz i rzeczy w stylu sportowym np. za 49, 90 zł. Bardzo ładne żakiety, przecenione na 189 zł, więc w dalszym ciągu sporo kosztują. Troll - dużo przecen, ale nie wchodziłam. Tłoki okropne. Cubus - spokojnie można znaleźć coś ciekawego. Fajne cardigany, sweterki, sukienki. Nie ma tego sporo, ale jest w czym wybrać. Głównie 50 %. Gortz - tańsze buty, ale niewiele. Ceny w dalszym ciągu wysokie. Reserved - prawie nic Chyba tyle. Więcej sklepów nie odwiedzałam, bo niestety nie miałam czasu.
|
|
#155 |
|
Rozeznanie
|
Własnie..w Reserved jakas lipa
Chyba nic przecenionego nie widzialam.A tak to Carry,troll,cropp,reporte r,ravel,orsay,terranova,v ero moda. W sumie troche juz to wszystko przebrane i male rozmiary,ktore dla mnie pasuja sa wykupione. |
|
|
|
|
#156 |
|
Raczkowanie
|
LUBLIN: W tym roku Reserved sie nie popial z przecenami
Ale za to w Diversie duuza przecena opkupilam sie u nich ostatnio P.S. Ciekawe czy Only i Vero Moda ma jakies przeceny?!
|
|
|
|
|
#157 |
|
Konto usunięte
|
Nie wiem, czy ktos pisał, Promod ma przeceny teraz chyba 30%, to pierwsza przecena, te ceny jeszcze powinni raz przecenic, bo oni tak robia, w styczniu, tak poza tym bez rewelacji .. w reserved to juz wczesniej przed swietami kupilam pare przecenionych gatkow, teoretycznie new yorker i zara maja, ale ja tam za duzo obnizonych cen nie widzę, no chyba ze bielizna z new yorkera, u mnie w orsayu w łodzi przecen nie widziałam. H&M głównie te sylwestrowe ciuchy ma na wyprzedazy i troche bielizny. Sephora 20% na kosmetyki do malowania, ale jakos mnie to nie urzadza
Cos tam jest w galerii centrum, ale nie pamietam.
|
|
|
|
|
#158 |
|
Wtajemniczenie
|
a new yorker (przed świętami widziałam śliczne polarki,nie wiecie czy są na nie przeceny,?)
|
|
|
|
|
#159 |
|
Rozeznanie
|
Nie wiecie może czy są poprzeceniane torby w Diversie?
|
|
|
|
|
#160 |
|
Zakorzenienie
|
Info z Gdyni
![]() Orsay-na wieszakach z przeceniami w wiekszosci to samo co i przed swietami,w podobnych cenach. Wczoraj widizalam tylko dorzucone dwa nowe modele boksrerek-jedne long,drugie takie zwykle,ze zlotymi nadrukami,po 29,90 i zdaje sie 39,30. Geenralnie bez rewelacji Vero moda-blzueczki juz od 15 zlotych,ale bardzo przebrane,fajne tansze rzeczy zostaly w wiekszosci w duzych rozmiarach tzn. ok 42, spodnie,ktore widzialam w Matarni w weekend za 65zlotych ,na Swietojanskiej nadal kosztuja 95:/ Terranova-przecen sporo,ale ceny jeszcze nie "szalone"-bluzeczek za 9,90 jak to bylo latem nie znajdziesz,niektore przecenione sweterki nawet podrozaly-przed siwetami kupilam golfik za 39,90,wczoraj te same golfiki kosztowaly 49,90.... poza tym sporo tanszych dzinsow i niezly wybor swieterkow za okolo 30-40zl Tally Weijl- przynajmije dwa lub trzy wieszaki z przecenionymi bluzeczkami. Jak szukacie czegos na sylwestra to jest w czym wybrac,a ceny tez zachecajace -wieszosc z tych rzeczy w przecenie 50%, ceny od 20paru do ok 50zlotych. Dzinsow przecenionych<na ktore poluje>brak ![]() Top Secret-tutaj spora przecena w stosunku do cen sprzed swiat. Osoboscie upolowalam krotki trenczyk przeceniony ze 150na 75zlotych >, poza tym sporo tanszych sweterkow, bluzeczek itp, moim zdaniem warto zagladac![]() Reserved-bez szalenstw jesli chodzi o obnizke cen...ale dzis ide wymienic bluzeczke,wiec sie rozejrze i jak cos to napisze ![]() House- jak wszedzie, minus 33% ![]() edit ![]() jeszcze New Yorker- jak ktoras z Was szuka zakietu to warto sie wybrac...bedac w Matarni w NY widzialam naprawde sporo roznych marynarek w cenach 50-80zlotych, byl duzy wybor kolorow,fasonow i rozmiarow... poza tmy troszke blzueczke w cenach od 19,90,tansze bluzy sportowe i kurtki zimowe. |
|
|
|
|
#161 |
|
Raczkowanie
|
to ja cos dorzuce od siebie
![]() TERRANOVA- duzo przecenionych sweterkow za 29zl, 39zl, ale jak dla mnie zadna rewelacja,leza wszytkie na kupie i ciezko cos wybrac. widzialam cieniutkie golfiki za 9.90, przecnione bluzki poprzebierane i ciezko cos wynalezc, a w przymierzalni dzis bylo tyle ludzi ze nawet czekac mi sie juz nie chcialo:P ogolnie to straszny balagan tam dzis byl :P TROLL - poprzeceniane bluzy za 39, i 49 zl widzialam tez jakies przeceny na poszczegolnych ubrankach, glownie na koszulach a tak BTW to kiedy zaczyna sie sezon przecen na dobre? na poczatku stycznia? jak myslicie? czy ktos byl w SILESJI i moze cos wie, jak tam maja sie obnizki?
|
|
#162 |
|
Zakorzenienie
|
Dzis w Galerii Krakowskiej widziałam juz dużo przecen.
|
|
#163 |
|
po prostu Em :)
|
gdzie?
możesz napisać coś dokładniej?
|
|
|
#164 |
|
Zakorzenienie
|
A wiesz, nie przyglądałam się, które to sklepy
Ale są już, są![]() ![]()
|
|
#165 |
|
Zadomowienie
|
ale kusicie dziewczyny
jutro idę pobuszować w mieście, ale mam nadzieję, że nic nie będzie mi pasować w tym miesiącu wyznaczyłam sobie limit: 2 bluzki i 1 spodnie - nie wiem co zrobię jak znajdzie się kilka fajnych rzeczy
|
|
#166 |
|
Zakorzenienie
|
a jak tam w kielcach ??Do galerii mam 5 min i nic nie wiem,ale ze mnie leń
|
|
|
|
|
#167 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
?
|
|
|
|
|
|
#168 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#169 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#170 |
|
Raczkowanie
|
a jak przeceny w Galerii Mokotow?
dokładniej chodzi mi o Zarę- jest jakaś nowa kolekcja? interesują mnie spodnie jeansowe albo sztruksowe!!!
|
|
|
|
|
#171 |
|
Zakorzenienie
|
O to dobre wieści
|
|
#172 |
|
Zakorzenienie
|
a czy któraś była w M1 w Poznaniu?
Bardzo proszę o relacje
|
|
|
|
|
#173 |
|
Raczkowanie
|
HA xD Ja wczoraj byłam na szalonych;P zakupach i byłam bardzo zadowolona, bo kupiłam sobie spodnie za 59 zł w Reporterze przecenione ze 119zł
, i w Terranovie nabyłam świetną bluzę za UWAGA! 19 zł i jeszcze bardzo fajny sweter z golfem taki turkusowy, ale nie z tych 'przebranych' tylko z wieszaków za 39 zł Niestety dobiegała 21:00 i musiałam zmykać z Galaxy, a chciałam jeszcze wejsć do Trola
|
|
#174 |
|
Wtajemniczenie
|
W Galerii Krakowskiej wszedzie przeceny
|
|
#175 |
|
Zadomowienie
|
kobitki a wiecie może czy sklepy będą otwarte w ten poniedziałek?
|
|
|
|
|
#176 |
|
po prostu Em :)
|
raczej nie
|
|
|
#177 |
|
Zakorzenienie
|
Melduje o przecenach w poznanskiej Plazie:
- H&M - duzo przecen glownie o 50%, ale nic ciekawego, wygladalo to jakby bylo juz poprzebierane, mozna znalezc jednak perelki, np fajny zakiecik - Promod - przecenione jest prawie wszystko, peeelnoooo przecen, roznie od -30% do -70%.. Duzo rozmiarow, warto sie wybrac, sama znalazlam swietna kurteczke przeceniona z 249 zl na 129 zl, wiec mysle, ze warto ![]() - Zara - malo przecen, glownie delikatne obnizki, np buty, ktore kosztowaly 199 zl kosztuja 189 zl, ale moze ktos sie skusi ![]() - Reserved - przecenione sa niektore ubrania, ale nic specjalnego I to tyle, wiecej nie pamietam. AAAAAA, no i peeeelnooooo ludzi!! ![]() Milych zakupow!! |
|
|
|
|
#178 |
|
BAN stały
|
to ja przekażę wieści ze Starego Browaru
ZARA - tu głównie buszowałam, kumpela kupiła płaszczyk (249 z 299, niedużo ale zawsze to 50zł w kieszeni ), ja cudne panterkowe buciki, normalnie są takie śliczne, że chyba wkleję fotkę (swoją drogą, to nie wiem co mnie napadło ) za 129zł (z 199), no ale moich wymarzonych kozaków to oczywiście nie przecenili, dalej kosztują 499zł aha, ktoś się pytał o spodnie z Zary - większość za 149zł (z 199, 189, 149 )kilka poprzecenianych bluzek (o całe 20zł), sweterków, parę genialnych sukienek za 129 (z 199, ale oczywiście rozmiarów brak) ogólnie warto się poczaić na spodnie i buty, poza tym to bez szaleństw H&M - tu już sporo przecen, ale raczej niewielkich, pewnie z czasem się rozkręcą Tatuum, Reserved - nie widziałam żadnych obniżek, albo ślepa jestem, albo poprzeceniali to na co w życiu bym nie spojrzała Tally Weijl - przeceny bluzek, takich raczej sylwestrowych zazwyczaj o jakieś 20-30zł que mas... w Mango obniżki do 50%, ale jak to w Mango, ceny spadną jeszcze bardziej w styczniu, tylko, że wtedy można już nie zdobyć upatrzonych rzeczy (wiem niestety z własnego doświadczenia )
|
|
|
|
|
#179 |
|
Zakorzenienie
|
Bershka-wszytko przecenione ale na wieszakach wisza w wiekszosci ajkies koszulki na ramiaczkach itd gatunkowo niezbyt-troszke sie zawiodlam takie szmatki.Ale tanio to przyznam.
Zara-przeceny 30% ale jak pwoiedziala do 50%wiekszosc rzeczy nie zostanie wiec nie ma co spodziewac sie wiekszych przecen.Duzo rzeczy ktore rozchodza sie piorunem. C&A-przeceny 50% ale na moj gust nic ciekawego Mango-przeceny 30%-50% zalezy do gustu duzo torebek jeansow bluz itd
<ciach_reklama> Edytowane przez misia00 Czas edycji: 2006-12-31 o 12:00 |
|
|
|
|
#180 |
|
Zakorzenienie
|
A od kiedy zaczęły się przeceny w Mango?
Bo nie wiem czy warto iść, jeżeli ok 27 to może jeszcze coś będzie...
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:14.

kupilam sliczna bluzeczke na sylwestra za 19 zl

), ale i tak jestem zadowolona, bo bluza naprawdę świetna
(G. Krakowska)
Chyba nic przecenionego nie widzialam.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

możesz napisać coś dokładniej?