|
|
#151 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Suknie Maggie Sottero
wycięte przez moderatora
Edytowane przez Taverney Czas edycji: 2009-02-15 o 18:20 Powód: zakaz ofert kupna/sprzedaży |
|
|
|
|
#152 |
|
Raczkowanie
|
Hm.......
W necie znalazłam firmę, która sprowadza z zagranicy sukienki MS (albo szyte na MS) - http://www.madameblanche.pl/sg_pl.html Na jakimś forum czytałam opinie o tej firmie - podobno ich sukienki są przepiękne i bardzo starannie wykonane, ale ja nadal się waham.... ![]() A z drugiej strony - sukienki MS są naprawdę cudne, więc może warto? Już sama nie wiem.... |
|
|
|
|
#153 |
|
Raczkowanie
|
To fakt suknie ms są przepiękne-ja też się wahałam nad suknią szytą na wzór ms, ale jednak wybrałam oryginał mimo ceny napewno warto o to tylko raz w życiu![]() Kiedy dokładnie oglądałam tą suknię widac jak jest dopracowana w każdym szczególe ręcznie naszywane hafty i zdobienia(mam model suzanne vidal)-myslę że to również jest dosc istotne bo napewno są to materiały trwałe-a później jeśli bedziesz chciala zawsze mozesz ją sprzedac-bo ja napewno po ślubie tak zrobie ![]() pozdrawiam i powodzenia |
|
|
|
|
#154 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#155 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A to moja suknia MS którą u nich zamówiłam: http://www.maggiesottero.com/dress.a...&style=A3290HC
|
|
|
#156 |
|
Zakorzenienie
|
suknie maggie sa zniewalające to fat. a ile takie cudo kosztuje? egwene6 twoja suknie jest urocza...
|
|
|
|
|
#157 |
|
Raczkowanie
|
Suknia moich marzeń z kolekcji MS to SaBelle..
(w bieli). salon Lilyes w Lbn może mi ją sprowadzić za 5 tys. zł ![]() chyba pozostaje mi samo wzdychanie do zdjęcia. ![]() fot.
tatuaż z emocji wypalany... Edytowane przez Taverney Czas edycji: 2009-02-18 o 18:51 Powód: post pod postem |
|
|
|
|
#158 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak myslalam że mało to nie będzie... no cóż ja też chyba na tym poprzestane bo nie mam zamiaru wydawać tyle kasy na suknie. nawet tą wymarzoną...---------- Napisano o 12:51 ---------- Poprzedni post napisano o 12:45 ---------- a moja faworytka to charley http://www.maggiesottero.com/dress.a...&style=S5202CS
|
|
|
|
|
|
#159 |
|
Przyczajenie
|
[quote=wistar;10600508]czesc dziewczyny, podobaja mi się suknie w stylu MG, szczególnie te: Martina, Trina http://www.maggiesottero.com/dress.a...l=1&style=A483 oraz Zoe http://www.maggiesottero.com/dress.a...l=1&style=A558.
Witam serdecznie Miałam szczęście mieć na sobie suknię Maggie Sottero http://www.maggiesottero.com/dress.a...&moreOptions=1 piszę dlatego, ponieważ sukienki które wymieniłaś dużo się nie różnią od mojej.
|
|
|
|
|
#160 |
|
Przyczajenie
|
zlamanie regulaminu
Edytowane przez zlosliwiec Czas edycji: 2009-03-20 o 08:52 |
|
|
|
|
#161 |
|
Przyczajenie
|
Cześc, a wiesz że ja również wybrałam tę suknię.Tylko w kolorze bieli, zobaczę za 4,5 miesiąca. Mam nadzieję że będzie równie sliczna...Mowa o Alexandrii...
Edytowane przez nesicc Czas edycji: 2009-03-22 o 20:40 |
|
|
|
|
#162 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Suknie Maggie Sottero Model Monalisa
<złamanie regulaminu>
Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2009-03-29 o 21:18 |
|
|
|
|
#163 |
|
Raczkowanie
|
---------- Napisano o 12:51 ---------- Poprzedni post napisano o 12:45 ---------- a moja faworytka to charley http://www.maggiesottero.com/dress.a...&style=S5202CS[/quote]SIMPATICA zgadzam sie z Tobą w 100% ja wlasnie zamówilam suknie Maggie Sottero CHARLEY ;] zakochalam sie w tej sukni i bede ja mieć. Sprowadzą ją dla mnie pod koniec maja początek czerwca wiec zdąże zrobić przymiarke bo slub 18 lipca;] rezygnuje tylko z trenu bo nie podobają mi sie suknie z trenami. Sama suknia jest po prostu cudowna i bardzo kobieca, jak ją załozylam to myslalam ze nie zdejmę heh;] jestem przeszczesliwa chociaz sporo kosztuje to i tak latwiej mi ją kupić bo mieszkam w UK w polsce nie byłoby mnie na nią stać. teraz tez nie jest tania ale nie mogłam sie oprzeć pokusie;] Edytowane przez Martula87 Czas edycji: 2009-03-28 o 14:51 |
|
|
|
|
#164 |
|
Przyczajenie
|
Witaj Martula 87 i inne wizażanki
Prosze powiedz ile kosztuje Cię charley i czy chcesz może ja odsprzedac?Pozdrawiam |
|
|
|
|
#165 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.
|
|
|
|
#166 |
|
Raczkowanie
|
goja282 moj mail to borowa9@wp.pl skontaktuj sie ze mna to porozmawiamy o sukni na spokojnie skoro na forum nie mozemy ;] pozdrawiam
|
|
|
|
|
#167 |
|
Przyczajenie
|
Ja również będę szczęśliwą posiadaczką sukni od Maggie Sottero, model Jovi
![]() http://www.maggiesottero.com/dress.a...12&style=A3198 Niestety muszę na nią czekać prawie 6 miesięcy, czyli do końca czerwca
|
|
|
|
|
#168 |
|
Raczkowanie
|
Model Jovi tez bardzo ładny
w ogóle te materiały i niektóre kroje są boskie, tylko cena i czas oczekiwania...
|
|
#169 |
|
Przyczajenie
|
No niestety
Ale mam nadzieje ze uda mi sie ja odsprzedac. Na szczescie zdazylam zamowic suknie przed wzrostem kursu dolara. Teraz z pewnoscia kosztowalaby z 1tys. zl wiecej..
|
|
|
|
|
#170 |
|
Wtajemniczenie
|
chcialam ta sukienke
http://www.maggiesottero.com/dress.a...3&style=V7018T ale dowiedizlam sie dzis ze nie moge ja przymierzyc, obejzec jak tylko sobei ja zamowie wplacajac cala wartosc czyli 5600zł!!!! rewelacja |
|
|
|
|
#171 |
|
Przyczajenie
|
Troche to dziwne, zwlaszcza ze zwykle zostawia sie zaliczke w wysokosci ok. 30% wartosci sukni. A gdzie chcialas ja zamowic? Wydawalo mi sie ze kosztuje ok. 4tys
|
|
|
|
|
#172 |
|
Zakorzenienie
|
MS sie ceni-to trzeba przyznac. ja nawet po podpisaniu umowy i wplaceniu zaliczki nie moglam zrobic zdjecia. fotke bede mogla zrobic dopiero mojej wlasnej sukni :-(
|
|
|
|
|
#173 |
|
Wtajemniczenie
|
na nowolipkach w Warszawie
|
|
|
|
|
#174 |
|
Przyczajenie
|
Jeżeli masz czas to może poczekaj jeszcze kilka tygodni, dolar spada ;p Albo zadzwon lub wyslij maila do innych salonow sprzedajacych suknie Maggie Sottero. Nie uwierzysz jakie sa rozbieznosci - ja spotkalam sie z roznica nawet ponad 700zl za ten sam model.
|
|
|
|
|
#175 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no raczej bede suzkac keicki do 3500 bo wydac 5600 czy 4900 to zadna roznica a jak dla mnei to duzo neistety |
|
|
|
|
|
#176 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
witam, proszę powiedz za ile i gdzie mogę ją dostać? cherly oczywiście. bardzo mi zależy ---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 20:56 ---------- dziewczyny! gdzie można w polsce albo jak i za ile zamówić/kupić z MS charly? bardzi proszę o wskazówki, odp na e-mail aga1919@onet.eu naprawdę bardzo mi zależy, a nie orientuję się gdzie mogę ją dostać. |
|
|
|
|
|
#177 |
|
Raczkowanie
|
Ja po 2 m-cach zastanawiania w końcu się zdecydowałam na zamówienie w ciemno (bez możliwości przymierzenia) sukni szytej na wzór MS Monalisa Royale (nie wiem w sumie czym się różni on Monalisa, gdyż na stronie MS wydają się identyczne). Suknia szyta jest w Hiszpanii, a własciwie to już została uszyta i wysłana. Więc czekam z duszą na ramieniu. Jak przyjdzie to napewno Was poinformuję czy warto było ryzykować. W każdym razie zamawiając ją stwierdziłam, że nawet jak będzie choć w połowie tak piękna jak na zdjęciu, to warto było... a do tego za 1/5 ceny oryginału... Załączam foteczkę
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#178 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() mokka83! Gdzie zamawiałaś swoją suknie? Czy mozesz mi podać namiary? Zastanawiam sie , czy skorzystać z takiej formy zamówienia sukni ( przez internet). Twoja suknie jest pięęekna. Ja chyba wybiore model Mylie. Proszę o odpowiedz. mój adres ewelina318@onet.eu Z góry dziękuję i pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
#179 |
|
Przyczajenie
|
ja juz mam ta sukienke w szafie jest przesliczna
) tylko teraz mysle nad dodatkami... co by nie przesadzic ....
|
|
|
|
|
#180 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:31.

(w bieli). salon Lilyes w Lbn może mi ją sprowadzić za 5 tys. zł 

tak myslalam że mało to nie będzie... no cóż ja też chyba na tym poprzestane bo nie mam zamiaru wydawać tyle kasy na suknie. nawet tą wymarzoną...

co by nie przesadzic ....