![]() |
#151 |
Zadomowienie
|
Dot.: Nowy wątek- kosmetyki i inne :)
hej znajdziesz cos u mnie za;
-Effacklar K- pół tubki- tak samo nie wiem czy oddam, za coś wyjątkowego tylko, tak samo mam ok 40procent effaclaru A.I. -Yves Rocher woda toaletowa Truskawka, zużycie ok 20procent ze100ml- silny, truskawkowy śliczny zapach! Oddam niechętnie oddam duzo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#152 |
Zakorzenienie
|
Satynowa sukienka juz nieaktualna
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#153 |
Rozeznanie
|
Witam,czekam na wymiarki tych bluzeczek i spodni.Pozdrawiam.
![]() |
#154 |
Przyczajenie
|
znajdziesz cos u mnie?podoba mi sie sporo rzeczy
![]() |
#155 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() Z pozycji poszukiwanych przez Ciebie posiadam między innymi nową, okrągłą szczotkę. Poza wątkiem mam również zieloną/ butelkową kredkę do oczu i pewnie znajdę coś jeszcze... ![]() Zapraszam do siebie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#156 |
Zadomowienie
|
Z grubsza
![]() Balsam Sakre i ryż Gliss Kurl Spray płynny jedwab Avon Pink Suede puder w kompakcie Joko z lusterkiem oraz zawsze jeżeli będziesz posiadać jeszcze - Eveline słynne serum wyszczuplające i antycellulitowe ![]() Zaraz uzupełnię swój wątek. Pozdrawiam serdecznie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#157 |
Zadomowienie
|
Garnier samoopalacz, Wellaton, Lorys, zalotka, szczotka oraz Garnier skóra muśnięta stawiają się do dyspozycji
![]() Sunkiss i szminka są akurat obiektem zainteresowania innej wizażanki ![]() ![]() Powiedz czy sa szanse na Eveline słynne serum wyszczuplające i antycellulitowe. Poza tym interesują mnie pozycje, które wymieniłam wcześniej. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#158 |
Zadomowienie
|
Ok
![]() Powiedz co z Eveline? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#159 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() Garnier samoopalacz, Wellaton, Lorys, zalotka, szczotka oraz Garnier skóra muśnięta stawiają się do dyspozycji. Sunkiss niestety już jest nieaktualny. Jakaś propozycja? Grzecznie czekam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#160 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
hej
![]() znajdziesz cos u mnei za: Cień Maybelline srebrny w kulce - Niebieski, sypki cień w sloiczku Avon- fajnie się błyszczy, ma drobinki -odsypki pół łyżeczki sypkich cieni Margaret- liliowy z drobinkami,brzoskwiniowy z drobinkami,miętowy z drobinkami Błyszczyk Glam Shine, odcień różowy opalizujący,zużycie znikome -błyszczyk no name z aplikatorem transparentny z drobinkami, śliczny zostało wiecej niż połowa -Yves Rocher woda toaletowa Truskawka, zużycie ok 20procent ze100ml- silny, truskawkowy śliczny zapach! Oddam niechętnie -Avon Pink Suede- została wiecej niż połowa nO I o ILE TO mozliwe prosiłabym o foteczki.Pozdrawiam ![]() ps.Z poszukiwanych w twoim watku mam: -złotą kredke do oczu paloma-2razy strugana -2.Estee Lauder błyszczyk nr 111 Almond, 4.6ml, nowy, nieużywany. Kolor - lekko ceglasty beż z błyszczącymi drobinkami -czarny elainer avon perfect wear -do ciała hmm brokat w żelu brązowo-miedziano-złotym w kulce firmy avon-naaaaaa błyszcza ![]() złocisty deszcz do twarzy i ciała Avon
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#162 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Dot.: Puder mineralny Loreal,Pantene,Vichy,Joko ,Avon,Eveline i inne:)
Hejka
![]() Od Ciebie interesuje mnie: 1.Torba snoopy mieści A4-stan db+(tylko napis lekko starty) 4.Torba banan stan bdb i ew futerkowa torba + prosiłabym ow ymiarki płaszczyków/kurteczek z ciuszkowe z postu nr 25 ![]() głównie chodzi o szer w biuscie i długość rękawów ![]() a z kosmetyków: -Turkusowy cień Inglot Sprint- użyty 2 razy -Gliss Kurl Spray płynny jedwab- nie wiem czy oddam, jedynie za coś super,użyte ok 10procent z 200ml -Yves Rocher woda toaletowa Truskawka, zużycie ok 20procent ze100ml- silny, truskawkowy śliczny zapach! Oddam niechętnie -Woda toaletowa Pimke brzoskwiniowa- zostało ok 80procent z 30ml- słodki, brzoskwiniowy zapach- za coś super -Avon Pink Suede- została wiecej niż połowa
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:34.