|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#151 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: **wizażanki, ktorym brak przyjaciólki od serca- poplotkujmy tutaj :) **
Cytat:
|
|
|
|
|
#152 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale pójdę jutro do koleżanki, która też go zna i wyciągnę numer. I tak się z nią umówiłam, więc przy okazji. Tak też napisałam wczoraj 'przyjaciółce', chyba nie pomyślała, że tak mogę zrobić. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Nie wiem ile jeszcze wytrzymam, nie wiem.Jeśli uda mi się coś kupić, mam nadzieję . A z włosami nie robię nic szczególnego, podetnę tylko grzywkę bo już nic nie widzę no i może z 1cm na długości. Ale nie wiem, bo dla nich "jeden = pięć " Zastanawiam się też nad lekkim rozjaśnieniem, refleksami czy czymś.. ale to jeszcze tylko zastanawiam ![]() Cytat:
.. nie wiem, jak można się tak zachować. Żeby nawet nie chciała z Tobą w 4oczy pogadać! |
||||
|
|
|
#153 |
|
Wtajemniczenie
|
lilly78, tez obejrzałam Twoje zdjęcia i ten pomysł z wesołym miasteczkiem - BOMBA! Bardzo mi sie podobało, tylko szkoda, że tak mało - rymuję ;p Wkleisz więcej? Tych miasteczkowych?
Tak odnośnie zmiany pod wpływem chłopaka - wiem, że ja też się bardzo zmieniłam, ale nie czegoś takiego, że inaczej zachowuję się przy znajomych jak jestem sama i inaczej z TŻem. Znam dużo takich osób, które w obecności TŻów są zupełnie innymi osobami. Moim zdaniem to chore...
|
#154 |
|
Zakorzenienie
|
nisiaq- to jest dla mnie jakaś dziwna prowokacja
Co to za ludzie żeby jeszcze ojciec dał sie mieszać w takie gierki Przecież to totalna dziecinada. Dlatego nie powinnaś wdawać sie w jakieś dyskusje, ten pokrowiec to jakiś dziwny pretekst do zawracania d... hula_hula- może masz rację. Czuję się trochę przybita. MIałam nadzieję że spotkanie z nią mnie jakoś wyrwie z tego zagubienia... Może jutro faktycznie wszystko będzie ok i moje żale okażą się bezpodstawne. |
|
|
|
#155 |
|
Wtajemniczenie
|
Zgadzam się z madie - dziecinada! ile Twoja koleżanka ma lat? 5? Nie umie załatwiać sama swoich spraw? Żenada...
Madie, może potrzebujecie czasu, żeby rozmawiać ze sobą jak dawniej... Mówię o Twojej kuzynce. Ja za kilka tyg zobaczę sie z moją kuzynką, z którą dobry kontak miałam tylko jak byłyśmy jeszcze dzieciakami, potem jakoś nie było o czym rozmawiać.. I też się troche obawiam tego spotkania, ale mam nadzieję, że po kilku godzinach, dniach rezerwa minie i będzie ok
|
#156 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#157 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny
|
|
|
|
#158 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry kobitki
U mnie pogoda niewyjściowa, rozpadało się i widzę że tak będzie cały dzień, który spędzę raczej w domu. Być może odłożę dzisiejsze spotkanie z Karoliną na czas kiedy do miasta wróci nasza trzecia kuzynka. No i może wtedy zorganizujemy wspólny wypad. Może jutro, moze pojutrze... Pozdrawiam i życzę
|
|
|
|
#159 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczyny!
ostatnio jestem trochę zabiegana i dlatego tak rzadko tu zaglądam. Ale postaram się wszystko nadrobić.
|
|
|
|
#160 |
|
Wtajemniczenie
|
Witajcie!
![]() U mnie dziś przyjemnie chłodnawo - wieje wiatr, ale niebo bezchmurne, całkiem przyjemnie jest ![]() Przed chwilą skończyłam szereg czynności upiększających moje stópki Czuję się teraz piękniejsza ;p Mam zamiar zaraz stąd iść, zabrać się do Bulhakowa, bo męczę już kilka dni, ale taaak mi się nie chce...Madie, nowy av
|
#161 |
|
Zakorzenienie
|
potrzebowałam kolorów, bo jak kątem oka widziałam tamten to mnie tak dziwnie nastrajał. Zrobiłam taki byle jaki, byle miał kolory
![]() Jak mi przejdzie to wróce do tamtego
|
|
|
|
#162 |
|
Wtajemniczenie
|
Szczerze, mi się bardziej podobał tamten stary. Był taki stylowy, świetny. Ten też niczego sobie, ale bardziej do gustu przypadł mi tamten.
Jednak nie poczytam Bułhakowa, jadę zaraz do NFZ po EKUZ
|
#163 |
|
Zadomowienie
|
Madie, fajny ten av, taki dynamiczny
![]() corka_rosy, jejku, dobrze, że mi przypomniałaś, powiedz czy to ubezpieczenie wyrabiane jest od ręki? czy trzeba wcześniej zgłosić i np po 2 tyg odebrać? a ja dziś w pracy gniję, podobno na dworze dwa razy padało, więc nawet dobrze, że nie wychylam się na zewnątrz. a dziewczyny, byłyście kiedyś w Żywcu? mój mąż chce zrobić dwudniowy wypad tam, a nie wiem czy warto? czy ciekawie?
|
#164 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie Dziewczęta
Dziś faktycznie fajny dzień. Wreszcie mam telewizor . Popsuł się no i jakoś tak długo to zajęło, ale nareszcie już jest.No to tak. Spotkałam się dzisiaj z A., poszłyśmy do biblioteki, ona dalej twierdziła, że nie 'nie zapisała'. Hm. Potem poszłyśmy do drugiej koleżanki, wzięłyśmy numer od niej. W międzyczasie byłam na zakupach - u fryzjera nie, straszne kolejki, musiałam umówić się dopiero na koniec (!) miesiąca. Do innego nie chcę .Przyszłyśmy do mnie, zadzwoniłam do tego chłopaka, powiedział, że ok nie ma problemu, ale wydawał się dziwnie obojętny.. hm, zobaczymy jutro. Dziś muszę siedzieć w domu z psem .No ogólnie dzień bardzo przyjemny, mam też nowy monitor, tzn nie nowy ale swój - do dzisiaj miałam brata, stary i bez kolorów - tzn z kolorami, ale strasznie przekłamanymi.. no i nareszcie mam moją plazmę, co za ulga dla oczu A. dziś było bardzo miła, dużo się śmiałyśmy, no zobaczymy jak dalej. Umówiłyśmy się na jutro na 15, zobaczymy czy przyjdzie.. A ja własnie jestem po skakaniu . Kupiłam sobie fajne spodnie, i muszę troszkę zrzucic, żeby fajnie leżały . Ogólnie już dawno chciałam wyrobić sobie nogi, bo reszta w sumie ok. No i dlatego kupiłam skakankę . Już kiedyś skakałam, ale jak mi się zachciało. A teraz skakałam i jestem tak zmęczona, jakbym co najmniej na maratonie biegła. Ale mam straszną kondycję.. A uwaga, doskakałam tyle : 17.11 - 17.15 (4 min )przerwa 17.18-17.19 ( 1min )przerwa 17.20 - 17.22 ( 2 min) .No i zaraz lecę pod prysznic. U mnie dziś ciepło, słoneczko troszkę grzało, ale mimo to wiatr wiał i wieje dalej. madie ładny av Co słychać u Was? |
|
|
|
#165 |
|
Wtajemniczenie
|
hej dziewczyny dołączam do was ...
ostatnio zaniedbuje mnie przyjaciolka i chyba to juz finisz p0rzyjazni i na dodatek spobobam mi sie bardzo taki chlopaka i sa tylko problemy |
|
|
|
#166 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Jedyne co oglądam to "herosi", ale już zaczynają mi się nudzić. No i czasem tvn24 albo fashion tv.Cytat:
) a na dworze pod oknami sąsiadów się wstydzę :/ Przypuszczam, że też bym odpadła po kilku minutach ![]() Justyss, witamy
|
|
#167 |
|
Zakorzenienie
|
A jednak byłam na spotkaniu
![]() Było bardzo fajnie, po pierwszym browarku już po staremu Pierwsze dwa piwka skonsumowałyśmy w przyjemnych okolicznościach przyrody a potem złapała nas burza i przeniosłyśmy się do lokalu. Potem na rozruszanie spacerek po parku i umówiłyśmy się na spotkanie we trzy, czyli ja Karolina i Ania. Anka teraz pewnie leci samolotem i jutro będziemy ją męczyć telefonami ![]() Wszystko jak na razie ok ![]() |
|
|
|
#168 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cieszę się, że spotkanie się udało.
|
|
|
|
|
#169 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie dziewczyny, nowy dzień nastał ...niestety cholernie deszczowy
Już dziś zdążyłam zmoknąć, ale pachnie cudnie tym deszczem za to![]() Jakie plany na dziś? ![]() o, witaj xhankax |
|
|
|
#170 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie dziewczyny
![]() U mnie dzisiaj się już ochłodziło, wieje, pada. Ale jak narazie nie narzekam ![]() Madie- no widzisz, a tak się obawiałaś ![]() Hula-hula- ja w poniedziałek rozpoczełam moją A6W dzisiaj będzie dopiero 3 dzień więc motywacje i siłe jeszcze mam Zobaczymy pózniej
|
|
|
|
#171 |
|
Zakorzenienie
|
Ech, no wiecie jak to jest, strach zawsze że to co było już nie wróci, że bedzie drętwo, że się nie dogadamy, ze wszystko się zmieniło i bliskie osoby też... Na szczęście w tym przypadku tak nie było i mam nadzieję że nigdy się tak nie stanie.
![]() Lii- a co to jest A6W??? |
|
|
|
#172 |
|
Raczkowanie
|
Areobiczna 6 weidera- ćwiczenia na mięśnie brzucha, które się wykonuje przez 42 dni. Z każdym dniem zwiększa się ich ilość i serie
|
|
|
|
#173 |
|
Wtajemniczenie
|
witajcie dziewczyny!!
a6w też robiłam parę razy - efekty super, jednak już po ok tyg brzuch wrócił do poprzedniego stanu :/ fakt, że przez ten tydz nie ćwiczyłam, ale z doświadczenia innych osób wiem, że u nich też efekty utrzymywały się bardzo krótko. Jakie macie plany na dziś? Ja przed chwilą zamówiłam hydrolat i dry flo z mazideł Już się nie mogę doczekać, kiedy dojdą. Zastanawiam się, czy nie kupić na all perfum Moschito I love love - jak widać znów mam napad wydawania kasy Potrafię oszczędzać przez długi czas, żeby potem wszystko (a nawet więcej) wydać w dwa dni...
|
#174 |
|
Zakorzenienie
|
No to niefajnie jeśli efekt utrzymuje się krótko a tyle wysiłku trzeba w to włożyć. Tylko ja ogólnie uważam że 46 dni ciężkiego trenowania nie wystarczą. Uważam że trzeba ćwiczyć dużo dłużej i systematycznie by wypracować mocne mięśnie.
Co do planów to może jakieś zakupy do lodówki ale poza tym siedzenie w domku bo pada i pada ... |
|
|
|
#175 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#176 |
|
Wtajemniczenie
|
hej ja dzis mialam od rana dobry humor aler treaz oczywiscie siedze sama i strasznie sie nudze i pozatym same problemy mam
|
|
|
|
#177 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja chyba zaraz zasnę... Fatalna pogoda - raz pada, raz świeci słońce...
Była u mnie koleżanka, z którą przyjaźniłam się jeszcze w gimnazjum. W liceum kontakt się urwał, potem na chwilę odżył, ale traktują ją jak koleżankę, nikogo bliższego. Posiedziała 3 godz, nawet miło nam sie rozmawiało, chociaż nie widziałyśmy się od września. Mamy się jeszcze spotkać, ale zobaczymy, jak to będzie. lilly78, nie zniechęcaj się, na pewno i tak trochę poprawisz brzuszek i kondycję
|
#178 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wiadomo że jeżeli po 42 dniach spoczniemy na laurach i wogóle nie będziemy już się ruszac to efekt można łatwo zaprzepaścić- niestety ![]() Lily możemy się wspólnie dopingowac i motywować |
|
|
|
|
#179 |
|
Wtajemniczenie
|
hej laski ja siedze w pracyi czekam na moja kolezanke co przychodzi do 0biura na 9 00 nudy straszne dobrze ze jest net
|
|
|
|
#180 |
|
Wtajemniczenie
|
Edytowane przez karolinaa Czas edycji: 2007-07-27 o 12:38 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:04.

Musiałam się wygadać
Naprawdę, ja nic nie mówię ale jak w taki banalny sposób koleś stanął pomiędzy Wami i ona się tak zachowuje to ja bym nie chciała mieć takiej osoby wśród bliskich znajomych
i co nakupowałaś
. A z włosami nie robię nic szczególnego, podetnę tylko grzywkę bo już nic nie widzę
.. nie wiem, jak można się tak zachować. Żeby nawet nie chciała z Tobą w 4oczy pogadać!
Co to za ludzie żeby jeszcze ojciec dał sie mieszać w takie gierki

. Ogólnie już dawno chciałam wyrobić sobie nogi, bo reszta w sumie ok. No i dlatego kupiłam skakankę
)