|
|||||||
| Notka |
|
| Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
| Pokaż wyniki sondy: Jak dlugo znalas TZ zanim sie w nim zakochalas ? | |||
| Milosc od pierwszego wejzenia |
|
113 | 20,36% |
| kilka dni -- tydzien |
|
76 | 13,69% |
| kilka tygodni -- miesiac |
|
88 | 15,86% |
| kilka miesiecy |
|
120 | 21,62% |
| rok (lub prawie) |
|
69 | 12,43% |
| kilka lat |
|
65 | 11,71% |
| znam go od dziecinstwa ! |
|
24 | 4,32% |
| Głosujący: 555. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#151 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Jak dlugo znalas TZ zanim sie w nim zakochalas ? Przyznaj sie tutaj !
Niestety to nie mój TŻ, ale życie pokaże, jak to się dalej ułoży
![]() Od pierwszego spojrzenia wiedziałam, że to ktoś wyjątkowy, przykuł moją uwagę. Przez 3 lata łączyły nas relacje czysto zawodowe. Że się zakochałam - zdałam sobie sprawę po 2,5 roku znajomości. Teraz leci już 7 rok, jak się znamy i 4, jak się przyjaźnimy A ja cały czas zakochana
|
|
#152 |
|
Zakorzenienie
|
kiedy pierwszy raz spotkalam się z moim facetem odrazu mi się spodobał ale zakochałam się w nim jakoś po 2, 3 tygodniach bo poznawałam jego charakter..i po miesiącu znajomości już byliśmy ze sobą
i jestem z nim nadal....miesiąc temu mi się oświadczył
|
|
#153 |
|
Raczkowanie
|
Tzn poznaliśmy się z neta
pisaliśmy ze sobą 2 miechy. Potem się spotkaliśmy, a po dwóch tygodniach zaczęliśmy być ze sobą![]() Słowo kocham padło po 2 miechach.. Ale zakochałam się już od pierwszego spotkania ![]()
|
|
|
|
|
#154 |
|
Raczkowanie
|
zakochalam sie jak tylko go zobaczylam,doslownie prawie padlam z wrazenia
Wystepek jest malowniczy, cnota - jakze bezbarwna... Edytowane przez wild girl Czas edycji: 2010-01-06 o 13:14 |
|
|
|
|
#155 |
|
Zakorzenienie
|
Zakochałam się po ponad pół roku. On wcześniej za mną chodził ta... po koleżeńsku. Z tym, ze przez te pół roku spotykaliśmy się dzień w dzień. Od 21 do 4 nad ranem, a on potem na 6 leciał do pracy
Tak więc myślę, że on trochę wcześniej był zakochany. Po pół roku tuż po przebudzeniu się uświadomiłam sobie, że jakbym któregoś dnia nie mogła się spotkać z nim, to chyba bym tego nie przeżyła. I tak oto uświadomiłam sobie, że to nie jest dla mnie taki zwykły kumpel
|
|
|
|
|
#156 |
|
Zadomowienie
|
Ja w swoim TŻ zakochalam sie po kilku dniach...zaimponowal mi,uwiodl rozmowa,wygladem,wszystki m...to bylo jak grom z jasnego nieba
Poznalam sie z nim w jego 29 urodziny, jestesmy juz ze soba 2 lata i jestem bardzo bardzo szczesliwa ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#157 |
|
Konto usunięte
|
Po kilku miesiącach
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#158 |
|
Zakorzenienie
|
Po 2 lub 3 latach.
|
|
|
|
|
#159 |
|
Raczkowanie
|
Zakochałam się po około miesiącu bycia razem.
|
|
|
|
|
#160 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hikaru, po prostu zapominam zmieniac podpis
|
|
|
|
#161 |
|
Raczkowanie
|
Miłość od pierwszego wejrzenia
na imprezie nie odstępował mnie na krok, w drodze powrotnej mówił mi czułe słówka, przytulaliśmy się a po 11 dniach już oficjalnie byliśmy razem i jesteśmy do dzisiaj. We wtorek jest równo 2 lata jak go pierwszy raz zobaczyłam Potrafiliśmy wtedy rozmawiać przez tel po 6 godzin, do 3 w nocy
|
|
|
|
|
#162 |
|
Konto usunięte
|
Dlaczego nie ma opcji "zanim go poznałam"?
![]() W Tżcie zakochałam się na 2-3 dni zanim się pierwszy raz spotkaliśmy. A spotkaliśmy się półtora tygodnia po pierwszej wiadomości wysłanej przez net. ![]() A teraz, za dwa tygodnie, stukną nam 3 latka, za 3 miesiące ślub Nie jesteśmy (i nie byliśmy wtedy) nastolatkami, ale tamte dni były tak magiczne, że oboje zaszaleliśmy i zaryzykowaliśmy. Ze wspaniałym skutkiem
|
|
|
|
|
#163 |
|
*sportaddict*
|
16 lat
|
|
|
|
|
#164 |
|
Zakorzenienie
|
Zauroczona byłam po kilku spotkaniach, ale zakochałam się dopiero po roku znajomości i 2 miesiącach związku. Miałam wtedy 17 lat. :P
|
|
|
|
|
#165 |
|
Zadomowienie
|
Ja mojego znam jeszcze z dziecięcych czasów, kiedy robiliśmy sobie bitwy podwórek
on był zawsze w przeciwnej drużynie i go szczerze nienawidziłam, taki zadufany w sobie mi się wydawał. A że na ogół spuszczał ze swoją ekipą łomot mojej to tym bardziej miałam powody do ostrej nienawiści. Potem chodziliśmy do jednej szkoły podstawowej i gimnazjum, do równoległych klas które tez zawsze ze sobą rywalizowały gdzieś na etapie gimnazjum przypadkiem wylądowaliśmy na tej samej imprezie w plenerze, popiliśmy trochę i okazało się że jest całkiem fajnym chłopakiem spotkaliśm się kilka razy, bo mielismy wspolnych znajomych więc jakieś wyjścia na piwo się zdarzały itdpotem urwał nam sie kontakt, ja byłam w innych związkach, on też miał dziewczyny. No i na ostatnim roku studiów rozeszłam się z moim byłym facetem, z którym byłam od czasów liceum. Znowu przypadkiem wpadłam na mojego obecnego TŻ, pogadaliśmy i zaczęliśmy się spotykać ![]() Minął rok związku a my juz po ślubie i z dzieckiem to coś niesamowitego, na prawdę pierwszy raz w życiu czuję że to jest własnie to czego szukałam
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:35.

i jestem z nim nadal....miesiąc temu mi się oświadczył 

Tak więc myślę, że on trochę wcześniej był zakochany. Po pół roku tuż po przebudzeniu się uświadomiłam sobie, że jakbym któregoś dnia nie mogła się spotkać z nim, to chyba bym tego nie przeżyła. I tak oto uświadomiłam sobie, że to nie jest dla mnie taki zwykły kumpel

jak w romasnsie, motyle w brzuchu itp hehehe