![]() |
#151 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Lubelskie Żonki!!
Cytat:
![]()
![]() |
#152 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#153 |
Zakorzenienie
|
"Wszystko Czerwone" to moja ulubiona książka Chmielewskiej
![]() ale lubię tez "Boczne drogi" i "Studnie przodków" - ile ja łez przez te książki wylałam, oczywiście płacząc ze śmiechu ![]()
#154 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() przecież gdyby nie Wizaz to nie miałybyśmy takiej skali porównanwczej... tak się pocieszam... bardzo żałuję,że nie mogłam być na spotkaniu ale zapraszaliśmy ostatnich gości i byliśmy na naukach.mam nadzieję,ze niedługo będzie następne i że będę mogła Was poznać ![]()
![]() |
#155 |
Zakorzenienie
|
silvershine - ależ oczywiście, to w żaden sposób nie dyskwalifikuje tych zdjęć jako TWOJĄ wyjątkowa pamiątkę ze ślubu
![]() po prostu takie uwagi, poczyniłyśmy, po spotkaniu, ale Ty jesteś jedna na świecie, Twój mąż też, i najważniejsze - ta chwila, która ujęto na zdjęciach! A z drugiej strony tyle zdjęć obejrzałyśmy, wszystkie były ładne, wiec to dobrze rokuje, że i Twoje na pewno ładnie wyjdą. Nie martw się, i nie nastawiaj sie negatywnie, bo to będzie widać na zdjęciach, a potem będziesz je oglądać przez całe życie - baw się, jak Frecia i to właśnie będzie wyjątkowe! A lody? Cóż, każdemu sie coś od życia należy... od jednej porcji lodów nie utyjesz ![]()
#156 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki!
Wróziłam właśnie ze szkolenia. Na szczęście było bardzo ciekawe, więc nie zanudziłam się, a wręcz nauczyłam się czegoś ciekawego i nawet zamierzam parę rzeczy wykorzystać w praktyce. Poza tym przeżarłam się na maksa, aż boli mnie brzuch... Zrelaksowałam się w saunie i jacuzzi... No i generalnie nie było źle. Oczywiście jestem potwornie zmęczona i niewyspana, jak to po szkoleniu. Ale najgorsze, że jutro znowu muszę jechać... tym razem do babci do szpitala... A z ciekawostek, to oczywiście mieszkanie wygląda, jakby tornado po nim przeszło. Masakra! Ach, te chłopy... Dobrze być znowu z Wami! 3 dni bez netu... oj ciężko... Buziaki! ![]()
#157 |
Rozeznanie
|
![]()
Melduje się kolejna Lubelska Żonka!!!
![]() Zdjątka wkleję już niedługo a na razie pozdrawiam tylko wszystkich i mówię że było cudownie!!!! |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#158 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#159 |
Wtajemniczenie
|
witam dziewczyny po powrocie z pierwszej części wakacji
![]() fajnie jest być żonką, powtórzę za Wami ![]() a dzisiaj byliśmy w kinie na chłopskim filmie i się nudziłam przez większośc strzelaniny... za to w czwartek mamy iśc razem na komedię romantyczną, tak na początek bez żadnych podziałów, podobno tak ma zostać już na zawsze. No zobaczymy. Zdjęć nadal nie mam pewnie pod koniectygodnia, ale martwię sie czy wyjda sensowne - na plener jechalam w pośpiechu, spóźniliśmy się godzinę i było juz mało czasu bo wieczó ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() gratuluje pierwszego spotkania ![]() ![]() Edytowane przez martuko Czas edycji: 2007-08-14 o 23:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#160 |
Zakorzenienie
|
martuko jeśli to już nie działa opisywanie ślubów to opisz go na wątku panien, my (panny) ciągle jesteśmy ciekawe jak przebiegała cała uroczystość
![]() ![]()
#161 |
Zakorzenienie
|
hehehe my żonki tez jesteśmy ciekawe!!!!
![]()
![]() |
#162 |
Rozeznanie
|
![]()
Mam pytanko do dziewczyn które miały sesję plenerową. jechałyście na nią już w sukience czy się dopiero przebierałyście na miejscu. Proszę dajcie znać
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#163 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#164 |
Wtajemniczenie
|
ja mialam zdjęcia w Janowcu i przebralam się w Pulawach u przyjaciółki która z nami jechała. I to było najlepsze rozwiązanie bo potem sobie nie wyobrażam przebierania w samochodzie. Tylko w pośpiechu zapomniałam o halce :/
|
![]() ![]() |
![]() |
#165 |
Zakorzenienie
|
coś pusto na żonkach...
ja dzisiaj zrobiłam sobie wolne, na leniuchowanie, trochę na sprzątanie, taki powolny dzień... i do niczego nie mogę sie zebrać ![]() już zaczynam myśleć o urlopie - jeszcze tylko 2 tygodnie!
#166 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() PS. No właśnie, co tak pusto? Czemu nic nie piszecie?
![]() |
#167 |
Zakorzenienie
|
a ja właśnie zastrajkowałam
![]() codziennie przybywa nowych obowiązków w pracy, w międzyczasie tzw. "wrzuty" hehehe, wiec pomyślałam sobie, że zrobię dzień laby i nie będę się niczym przejmować ![]()
#168 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie no dziewczyny po prostu załamka... ![]() ![]()
Edytowane przez tola3804 Czas edycji: 2007-08-17 o 18:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#169 |
Zakorzenienie
|
yyyych, ja niestety nie byłam na targu, raczej dość dawno
![]() ostatnio w oczy rzuciła mi sie bardzo ładna sukienka na wystawie małego sklepiku na ulicy dawnej Osterwy (teraz Karmelicka....???) sklep się nazywa jakoś na F... Felicja, fantazja, oczywiście nie pamiętam... ale to jedyne miejsce, jakie kojarzy mi sie z sukienkami ostatnio ![]() Za bardzo nie pomogłam ![]() A ja mam pytanie z innej beczki - może któraś z was zna w dobrego dermatologa w Lublinie? Ja od kilku lat jestem stałym bywalcem przychodni na 3.maja ale niestety jak dotąd nikt nie poraził mnie swoim profesjonalizmem i kompetencjami... a buźka nadal wygląda tak sobie, raz lepiej, raz gorzej... ostatnio gorzej ![]() Tak więc szukam dobrego dermatologa.... Szukałam na wizażu, ale nic specjalnego nie znalazłam - więc pomyślałam, że i tu spytam....
![]() |
#170 |
Raczkowanie
|
idź na hipoteczna... nie pamiętam nazwiska lekarza ale moja siostra wyleczyła trądzik dzięki niemu a i ja pozbyłam sie krostek na ciele... ja jestem zadowolona zawsze tam chodzę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#171 |
Zakorzenienie
|
ale na hipoteczną do tej części prywatnej?
bo tam jest ta stara przychodnia z NFZ i jakaś prywatna w tym samym budynku....
#172 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#173 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#174 |
Zakorzenienie
|
ok, dzięki
![]()
#175 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() tola to się nazywa złośliwosć rzeczy martwych ![]() ![]() Buziaki i głowa do góry na pewno cos kupisz i zostaniesz królową wesela ![]() ![]() acha mam nadzieje że nie macie nic przeciwko że choć jeszcze nie zonka to juz wam tu bazgram ![]()
![]() |
#176 |
Raczkowanie
|
No to melduję się kolejna żonka
![]() Widzę, że odbyło się spotkanie, szkoda, że mnie nie było ![]() W przyszłym tygodniu postaram sie porozsyłać zdjęcia ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#177 |
Rozeznanie
|
![]()
Dziewczyny gdzie oddawałyście swoje sukienki do pralni? Ja mam Agnes 1558 i ona ma na biuście takie kryształki. Boję się ją oddać w jakieś niepowołane ręce. Freciu ty chyba mówiłaś że twoja uprała się świetnie. Napisz proszę gdzie mam się udać? Aaaa i jeszcze garnitur oczywiście też
![]() Szukam dobrej pralni!!! ![]() Proszę pomóżcie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#178 |
Zakorzenienie
|
Małpko, dzięki, do doktor Skorupskiej nr mam z internetu. Sama słyszałam o niej sporo pozytywnych opinii, ale i kilka negatywnych... Ale może zaryzykuję.
Właśnie, dziewczynki - nie wiem, co mam zrobić z suknią ![]() wisi teraz u mnie biedna w worku na drzwiach od sypialni... od początku chciałam wypożyczyć, ale jak ją znalazłam, i okazało sie, że nie jest droga, to stwierdziłam, że kupię nową... no i proszę - teraz mam kłopot ![]()
#179 |
Zadomowienie
|
kurczę długo mnie tu nie było , ale wóciłam
![]() ![]() ![]()
#180 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Jolinek My garnitur z kamizelką zanieśliśmy do pralni w Championie na Koryzonowej. Spodnie były strasznie brudne, takie ślady od uderzeń kołem od sukienki. Wszystko się sprało. Sukienki jeszcze nie oddałam do prania. Jak znajdziesz jakąś sprawdzoną pralnie to też z chęcią skorzystam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:57.