![]() |
#151 |
Konto usunięte
|
Dot.: Kozaki EMU nadal modne?
nie wiem czy akurat o takie butki emu chodzi, ale ja mam drewniaki jak na zdjeciu ponizej i chociaz nie jestem mistrzem w chodzeniu na obcasach musze przyznac, ze sa bardzo wygodne jak na drewniaki i klapki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#152 |
Raczkowanie
|
zastanawiam się nad tymi krótszymi za jakieś 199zł.. ale właśnie co z tym czyszczeniem?
|
![]() ![]() |
![]() |
#154 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ja tez sie nimi zachwycalam juz dawno,ale jestem dosc wysoka i niestety nie przystoi mi latanie w butach na obcasach ![]() ![]() chcetnie kupilabym sobie takie na lato ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#155 |
Rozeznanie
|
Co prawda nie sa to oryginalne EMU, ale wklejam je
![]()
#156 |
Zadomowienie
|
a czy te emu ze str DeeZee są na zimę czy letnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
#157 |
Raczkowanie
|
to jak, dziewczyny, z tym rozmiarem? normalnie noszę 40, ale na stronie DeeZee piszą, że 40 to 26cm. Z kolei 39 to tylko 25,2cm, a normalnie moja wkładka to ok. 25,5cm
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#158 |
Wtajemniczenie
|
juz wczesniej byly wklejane te butki,ktore teraz wkleilas i bylo pisane ze one nie sa na zime...nie maja bieznika...
malinowe oczy ja mam dlugosc stopy 27,5 i wzielam z dee zee rozm 41 i sa jak ulal... lepiej wez 39 i bedzie oki,mowie ci ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#159 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#160 |
Zadomowienie
|
A to sorki... przeglądałam ten wątek dawno i trochę pobieżnie
![]() Szkoda ze to są letnie, bo te wiązania i wysokość najbardziej mi sie podobają i cena super... |
![]() ![]() |
![]() |
#161 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#162 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#163 |
Zadomowienie
|
stupid-girl wlasnie chodzi o te drewniaczki. Mam takie tylko ze w kolorze piaskowym. Dziewczyny wybaczcie ze takie brudne ale jak juz wspomnialam wczesniej nie mam do nich tych wszytskich specyfikow (tzn. zadnych ;p) nosilam je przez cala wiosne, lato i we wrzesniu jeszcze
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#164 |
Zadomowienie
|
69zł + przesyłka
![]() KOZACZKI SASZKI SZARE CHIX 5525 GREY - STYL EMU tu link: http://deezee.pl/shop,show,562 są jeszcze czarne i beżowe |
![]() ![]() |
![]() |
#165 |
Zakorzenienie
|
wiesz co wzięłam rozmiar 40 i powiem Ci że były za duże i wymieniłam na te mniejsze a stopę mam 26 cm długą. jak przyjdą te mniejsze to Ci powiem jak leżą te 39
![]() |
#166 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
no wlasnie - tez mierzylam obcas - ma jakies 10 cm - moze na zdjeciu wyglada na nizszy bo te butki maja dosc gruba ''podeszwe'' na ktora naszyta/naklejona jest juz ta skorka i dlatego nie wygladaja na tak wysokie (w sumie sama sie dziwie jak je zmierzylam - ![]() ![]() no i obcas to chyba najslabszy punkt - moj tez sie szybko zdarl - poza tym łażąc bo jakis wertepach strasznie go podrapalam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#167 |
Zakorzenienie
|
Ja dzisiaj oglądałam te klasyczne EMU w sklepie i zaczęłam się śmiać
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zanim się to kupi na podstawie pięknego zdjęcia z Allegro to ja bym jednak radziła obejrzeć gdzieś na żywo albo zdjęcia real ![]()
#168 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() uwazasz też, ze zalosne jest noszenie cieplych, wygodnych butów, w ktorych nie maznie stopa i nie deformuje sie (jak od szpilek)????? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#169 |
Zadomowienie
|
Ja myślę że to zależy od gustu
![]() Jak podobają wam się te butki i nie wstydzicie się w nich chodzić to na pewno inni mają wrażenie że chodź dziwaczne to super pasują. Jeśli natomiast ktoś się przejmuje tym co ma na nogach i chorobliwie się rozgląda widząc nawet u ślepego uśmieszek to na pewno większość ludzi potraktuje cię jak dziwoląga ![]() Te butki trzeba po prostu ładnie zestawić ze strojem i ładnie je eksponować... -takie moje skromne zdanie |
![]() ![]() |
![]() |
#170 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() 100% racji - ja tam sie w ogole nie przejmuje tym co o mnie mowia (od dziecka bylam pod prąd ![]() Pewnie dla niektórych moje 4 pary emu noszone praktycznie przez caly rok (paskudnie mi marzna stopy) to takie samo dziwactwo jak dla mnie biale kozaki na szpilce z plastikowej skory noszone przy 10 stopniowym mrozie ![]() i jak to mowia - nie to jest ladne co jest ladne, ale co sie komu podoba ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#171 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Zgadzam się w 100%. I te białe kozaki... ![]()
![]() |
#172 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() sa szalenie wygodne i mam gdzies czy komus to pasuje czy nie... najwygodniejsze buty jakie w zyciu mialam na stopach ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#173 |
Zadomowienie
|
Zastanawiam się, jaki kolor będzie najpraktyczniejszy ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#174 |
Wtajemniczenie
|
ja mam bezowe, ale mysle ze najpraktyczniejsze sa brazowe
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#175 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#176 |
Zakorzenienie
|
#177 |
Zadomowienie
|
szare są boskie :P na razie na deezee zamówiłam sobie saszki skórkowe, ale na pewno za jakiś miesiąc kupię sobie te saszki w stylu emu szare... Jak akurat będzie jakaś słaba zima to wyjdę parę razy a wiosną będę śmigać non toper :P
|
![]() ![]() |
![]() |
#178 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#179 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#180 |
Raczkowanie
|
a Wy spotkalyscie z chamskimi docinkami na temat waszych emu? hyhy bo z pewnoscia nie kazdy byl zachwycony nimi, nie?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:21.