|
|
#151 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Z zapachów mam jeszcze mgiełkę Sugar Candy Victoria's Secret 250ml, po za tym odlewki...balsam Prada Tendre...
|
|
#152 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wielki kramik;-) u Nevady87 Perfumy, kosmetyki... częste dokładki! ZAPRASZAM !
krem do ciała Alien Thierry Mugler 200ml, raz użyty na dłonie, jest kartonik.
Może coś u mnie? http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=216196 |
|
|
|
#153 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#154 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wielki kramik;-) u Nevady87 Perfumy, kosmetyki... częste dokładki! ZAPRASZAM !
oj, szkoda wielka, bo jak patrze na ten róż to aaach, nie dobrałabyś nic z wątku ode mnie żeby Ci odpowiadało?...
![]() a jakie odlewki mogłabyś mi zaproponować? i ogólnie co mogłabyś oddać razem z Jessicą z tego wymieniłam w poście 135(oprocz blyszczyka biotherm) za Lolitę ?mam nadzieję, że uda nam się wymienić
|
#155 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
- Biotherm Glossy Shine Luminous Crystal Gloss numer 155 Do tego mogłabym dodać cienie np Inglot potrójne lub te drugie potrójne Pierre rene Róż Chanel raczej nie wchodzi w rachubę, ciężko mi jest z nim się rozstać i wymienię tylko na coś special
|
|
#156 |
|
Zadomowienie
|
ja Biothermu raczej nie chcę już
doczytałam, że jest kryjący dość, a ja za takimi nie przepadam. przepraszam za wybrzydzanie, mam nadzieję, że to Cie nie razi
|
#157 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() W takiej sytuacji poleciłabym Ci Pout ,który jest półprzezroczysty, lekki, jasno-różowy Czy interesują Cię balsamy Aqualiny np 125ml wanilii z babeczką?
|
|
#158 |
|
Zadomowienie
|
A Tous Touch - jaki to zapach
?
|
#159 |
|
Zakorzenienie
|
Nev, zatem z poprzedniej listy zostały te rzeczy:
- Collistar Bronzing Powder/Blush kolor 1 Sabbia Dorata - pojedynczy cień Dior 1 Couleur Powder Mono Eyeshadow w odcieniu 005 Icy White, ok 10 razy użyty. - Hermes Eau des Merveilles w limitowanym flakoniku Constellation w raz z książeczką oraz pudełeczkiem. Pojemność początkowa 50ml, zużycie na poziomie 4-5ml. Lutens na 99% poleci do Agia, zostaje NM i Lolitka Midnight, bo chyba nic więcej Cię nie interesowało ? ja jeszcze muszę powąchać EdM, mam wersję Elixir, a EdM nie pamiętam już dobrze |
|
|
|
#160 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nabłyszczacz Toni&Guy - pojemność 100 ml, ubytek w granicach 25 % pachnie obłędną wanilią, nie przetłuszcza, nie obciąża, Wtedy byłoby super
|
|
#161 |
|
Wtajemniczenie
|
Hmm trudny w odbiorze
Nuty: kwiaty frezjii, konwalii, kwiatu lotosu, jaśminu i gardenii, jak i owoców i innych przysmaków: malin, miodu, migdałów i wanilii. Trudno go opisać, trzeba powąchać ![]()
|
#162 |
|
Zakorzenienie
|
zatem jutro wwąchuję się w EdM
![]() T&G rezerwuję dla Ciebie razem z resztą rzeczy, jutro się odezwę |
|
|
|
#163 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#164 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() mogłabyś go do czegoś porównać? ![]() jejku, nie wiem jak zorganizować tą wymiankę, tak żeby obie strony były zadowolone
|
|
#165 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytuję moje wypowiedzi o tym zapachu: ''Ja natomiast przed chwilką zaaplikowałam na skórę Tous Touch dzisiaj odkryłam w nich jakąś ciekawą nutę ,coś jakby skóra w połączeniu z dymkiem '' ''Co do konkretów czyli zapachu Tous Touch to zapach wypuszczony na rynek polski wyłącznie przez perfumerię Marionnaud. Jest niezwykle intrygujący i obcy niczym Alien lecz te zapachy nie mają dużo ze sobą wspólnego... Nuty Tous to : Kwiat lotosu, jaśmin, gardenia, maliny, miód, migdały.'' Zapach ma jakąś niezwykle ''przejmującą'' nutę w sobie ,która ciągle wiruje w nozdrzach i nie da się o tym zapomnieć choćby na sekundę![]() Tous to kompozycja, trudno wyróżnić poszczególne nuty, jest dosyć ciężkawy, orientalny, żaden kwiatek, żaden słodki sugar
|
|
#166 |
|
Zadomowienie
|
A Tous Touch + Silk Ribbons za Lolitkę
![]() ?
|
#167 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie mogę tego zrobić niestety
![]() Za sam Tous dałam 140zł ![]() edit: Wiesz co przemyśl sobie wszystko jeszcze, ja jutro poszukam jeszcze innych rzeczy i może zaproponuje Ci coś nowego, dzisiaj już nie mam głowy - śpiąca jestem;-)
|
#168 |
|
Zadomowienie
|
no to ja już nie mam pomysłów
![]() najbardziej chciałabym wymienić lolitkę na perfumy o podobnej wartości/pojemności ...
|
#169 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
) tester z korkiem, ok80/100ml ?
|
|
#170 |
|
Zadomowienie
|
oj, niestety London to nie mój klimat.
preferuje słodziaki, perfumy orientalne, ciężkie...
|
#171 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
edit: idę spać, uzgodnimy jutro. Dobranoc!
|
|
#172 |
|
Zadomowienie
|
a dostałabym jeszcze próbeczkę Tous Touch lub Princesski ?
ogólnie taka wymianka by mi odpowiadała czyli 10-13ml Angel Violette, Jessica McClintock 45ml, błyszczyk Pout i błyszczyk Aquolina + ew. próbki za Lolitkę Lempicką około 85ml, z kartonikiem i osłonką na atomizer, tak?
|
#173 |
|
Raczkowanie
|
Co zechcesz ;* za:
- Chanel Levres Scintillantes Glossimer w kolorze 84 Imaginaire (kolor wina bądź dojrzałych ciemnych winogron ;-) w mnóstwem srebrnych iskrzących drobinek). Kolor jest kryjący, waga błyszczyka 5,5g - błyszczyk użyty max 10 razy. - Collistar Bronzing Powder/Blush kolor 1 Sabbia Dorata Śliczny perłowo-złoty kolor ,który nadaje policzkom niesamowity blask. Produkt użyty 3 razy za pomocą pędzla do różu - ubytek żaden. Posiadam kartonik. Biotherm Glossy Shine Luminous Crystal Gloss numer 50 (pół transparentna czerwień). Błyszczyk nadaje mocny błysk ustom, podobny efekt nadaje Juicy Wear Lancome z tym ,że dodatkowym atutem jest kolor błyszczyka, na ustach jest to pół transparentna czerwień (jak czerwony misiek Haribo) Błyszczyk mam od roku natomiast był mało używany, pocz. poj. to15ml, zużycie oceniam na max 5ml. Za te trzy rzeczy, oddam co tylko zechcesz. Odpisz koniecznie! Buźka ;*
|
#174 |
|
Przyczajenie
|
[quote=Nevada87;5630438]Podoba mi się tylko błyszczyk MAC ,czy chciałabyś go wymienić na cień Artdeco?
napisz, prosze, czy ten cien art deco jest perlowy czy z drobinkami? |
|
|
|
#175 |
|
Zadomowienie
|
Nevadko, dasz mi jeszcze troszkę czasu na zastanowienie
? Trudno mi się rozstawać z Lolitką, a mam jeszcze jedną w miare fajną propozycję. ![]() tymbardziej, ze chcialabym lolkę wymienić najchętniej na perfumy, w miare zgodne pojemnościowo
|
#176 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Niestety ubrania mnie nie interesują w ogóle Za kosmetyki chciałabym kosmetyki lub perfumy z podobnej półki cenowej Pozdrawiam!
|
|
#177 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
aczkolwiek zgodziłabym się na propozycję Silk Ribbons plus odlewka Angela fiołkowego... itd A może chciałabyś Silk Ribbons plus Fantasy B.Spears ok20-25/30ml
|
|
#178 |
|
Zadomowienie
|
Zastanowię się jeszcze i dam znać
![]()
|
#180 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:58.

?

doczytałam, że jest kryjący dość, a ja za takimi nie przepadam.