|
|
#151 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zodiakalne Bliznieta jestescie????????!!!
No niby tak..ale pewnego dnia moja przemiana materii zwolni a wtedy bedzie trudno zmienić nawyki żywieniowe... staram się pomalutku, ale nie zawsze wychodzi
w końcu 21 lat niezdrowego żywienia trudno zmienić z dnia na dzień,tym bardziej że nie przepadam za zdrowym jedzeniem z wyjątkiem paru warzyw,ryb i musli.
|
#152 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja mam rodzinna sklonnosc do tycia niestety
|
|
#153 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#154 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#155 |
|
Zadomowienie
|
Wstawac dziewczynki
|
#156 |
|
Zakorzenienie
|
do pracy lecę na 8,już wstałam dawno
|
|
|
|
#157 |
|
Zakorzenienie
|
cześc biznięta
|
|
#158 |
|
Zakorzenienie
|
Witamy
jak tam bliźniaczko,masz jakieś cechy typowe dla naszego znaku? Co tam u Ciebie?Kurcze dziewczyny głupotę zrobiłam,po raz pierwszy od 3 lat zapomniałam tabsa, to znaczy nie jestem pewna czy mineło 12 godzin czy zmieściłam się na styk (bo nie pamiętam jak brałam tabeltkę w niedziele czy o 21 czy później) a dziś o 9 rano wziełam tą której zapomniałam:/ to tabletka z 3 tygodnia więc powinnam zacząć brać kolejne opakowanie bez 7-dniowej przerwy i dopiero po tym kolejnym opakowaniu musze zrobic 7dniowa przerwe.. dodam ze w niedziele był seks z Tżtem:/ no ale myślę że musiałabym mieć ogromnego pecha i jestem dobrej myśli może Tż pamięta której ja brałam w niedzielę tą tabletkę, może 12 godzin nie mineło i jest ok..ale może lepiej bez 7dniowej przerwy zaczać brać od razu kolejne opakowanie ech zagmatwane może zapytam siostry.. jak kiedyś zgubiłam tabsa to mnie poratowała....a dziś znów zimno a ja cały dzień w domu tak jak wczoraj, umrę z nudów.
|
#159 | |
|
Zakorzenienie
|
hello...ja dziś wstałam o 8 - w sumie to pies mnie obudził na poranny spacer chcial wyjść witamy!! Cytat:
znów dziś telefon w dłoń i podzwonie na uczelnie!!ale i tak chyba skończy się tak - ze jak nikt nie odbierze to w następnym tygodniu pojade osobiście ( o dzień wolnego już szefa ubłagałam ) i tak muszę jechać zawieść zdjęcie bo nowe elektroniczne legitymacje wchodzą na uczelni i trzeba wymienić!! mam nadzieję , że czas minie równie szybko jak wczoraj... ![]() Phdwao nowy av!! ładny...
|
|
#160 |
|
Zakorzenienie
|
A dziś rozśmieszył mnie sen Tżta zacytuję Jego smsa:
"no bo ten sen był dziwny bo nie chciałaś się ze mną spotkać i ja poszedłem do sklepu i sobie kupiłem takie dobre lody przynajmniej opakowanie było fajne i potem poszedłem do ciebie tak z zaskoczenia i ty miałaś taki mały pokój i miałaś tam tylko łóżko i kompa i leżałaś nago i gadałaś z jakąś panią na Wizażu i ona cię uczyła jak tam pisać i wklejać zdjęcia i ty sobie zrobiłaś tak nago i wysłałaś a to bya jakaś prywatna strona i tam był jeszcze jakiś koleś i to był taki jakby czat i ja przyszedłem i przez chwilę z tobą siedziałem a ty znowu jakieś zdjęcie wysłałaś i ja ci powiedziałem że masz tak nie robić a ty że to twoja sprawa a ja chciałem się z tobą kochać a ty mi powiedziałaś że mam się odczepić no i ja wszedłem za łóżko a tam były moje laczki z roboty i je założyłem i już miałem wychodzić z pokoju i przyszedł twój sms i mnie obudził i nie wiem co było dalej ale jedno było fajne że pamiętam cie nago dokładnie bo to było takie realne i miałaś tak fajnie wydepilowany pasek bikini mam nadzieje ze nie wysyłasz nikomu swoich nagich zdjęć bo jak tak to z nami koniec "Najbardziej mi się śmiać chciało z tych laczków za łóżkiem jak już mojemu Tżtowi śni się Wizaż to jest źle a może On ma podświadomy lęk, że się uzależnię od Wizażu i Go zostawię![]() Właśnie zjadłam moje ukochane spaghetti i teraz się lenię- jutro znów nie zobaczę Tżta, dawno nie mieliśmy 3 dni przerwy, on teraz chodzi na 14 do 23 do pracy, a jeszcze codziennie jeździ po części do samochodu więc nie warto spotykać się na siłę jak nie ma czasu. Może przynajmniej zatęskni ;-)
|
#161 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#162 |
|
Zakorzenienie
|
wiem cos o tym Aniu..mój TŻcik pojechał wczoraj rano na targi do Bielska-Białej i wróci dopeiro w środę wiczorem-także przerwa od niedzieli do czwartku..ciekawe czy zatęskni??póki co podoba mu się tam
nie dziwię się..sama wiem co można ZOBACZYĆ na targach
|
|
|
|
#163 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale mnie pogoda dobija nawet jak w domu siedzę:/
|
|
#164 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pogoda jest dobojająca i dni takie smutne, ja przyszłam na obiad i na 17 idę znowu do pracy, koleżankę wyręczyc,bo się spóźni musze jeszcze odkurzyc, a przede wszystkim kawke wypić a co do tabsa to wiesz..ja bym panikowała, ale Ty?do Ciebie panika nie jest podobna, znając Twoja konsekwencję to i tak było dobrze i będzie..rzecz jasna |
|
|
|
|
#165 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
siostra mi poleciła żeby właśnie od razu wzieła drugie opakowanie i tak zrobię.. tylko miesiąc czekać za okresem pewnie bedzie lekki stres a poza tym bedzie pretekst żeby kupić gumki w Lidlu-te owocowe są superTo miłej pracy życzę przynajmniej Ci dzień zleci bo mi się dłuży:/
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#166 |
|
Zakorzenienie
|
nie wiem o co loto w tych blogach:-/
|
|
|
|
#167 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też nie
kiedyś jakaś Wizażanka zaproponowała żeby były blogi na Wizażu czycoś ale ja tam nie wiem
|
#168 |
|
BAN stały
|
Witam blizniaczki moje.
Cos ostatnio nie mam czasu zagladnac do Was.Taka zabiegana jestem Musze sie Wam pochwalic,ze nareszcie mam lepszy humorek,bo juz nie pada Mam nadzieje,ze tak juz zostanie na dluzej. |
|
|
|
#169 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a z tymi blogami to w sumie fajnie że bedzie można mieć na Wizażu, ja zawsze miałam na Onecie ale tu chyba nie założę bo wiem, że nie jestem systematyczna w takim pisaniu.
|
|
#170 |
|
BAN stały
|
Poprawie sie.Obiecuje.
Wlasnie ja sobie wchodze na wizaz,patrze a tu nowa opcja!!!Super zrobili z tymi blogami.Tez chcialabym pisac,ale jakos nie mam weny i pewnie talentu.
|
|
|
|
#171 |
|
Zakorzenienie
|
Heloo Kochane
![]() jak mija wam dzionek?? ja siedze w biurze - przed chwila zamknęłam na chwilę i pobiegłam obok do kawiarni po kawkę z ekspresu - mniam jaką dobrą mi pani zrobiła z pianką ...mniam!! niestety czajnik mi się w pracy spalił i muszę szefa ubłagać o nowy! dostałam dzis pierwsza pensję znów ta piłka...o jaaaaaaaaaaaapoza tym dodzwoniłam sie do Filozofa - w poniedziałek jadę do poznaia, bo ma dyżur od 11 do 12! mam nadzieje że załatwie to za pierwszym podejściem!!
|
#172 |
|
Zakorzenienie
|
no to tu objawia się nasz bliźniaczy charakterek
też chcę bloga ale nie wiem czy na to sens popisze kilka razy i "rzucę w kąt"
|
|
|
|
#173 |
|
Zakorzenienie
|
filozof tez człowiek
|
|
|
|
#174 |
|
Zakorzenienie
|
muszę Wam jeszcze opowiedziec jaka miła sytuacja mnie w pracy spotkała.otóż jedna z klientek chyba mnie polubiła, bo przyniosła mi dziś tak bez powodu torebeczkę z próbkami avonu(ona jest konsultantką) i były tam 5 probek tego noweg zapachu christian coś tam
, 3 pomadki pasujące do mojej urody i kremik
|
|
|
|
#175 |
|
Zakorzenienie
|
...porażka..mleko mi się w kawie zważyło...
|
|
|
|
#176 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jak tam ten nowy perfum z Avonu fajny? Ewulinek, gratuluję wypłaty...a Tż w końcu zatęskni i piłka pójdzie w odstawkę
|
|
#177 |
|
Zakorzenienie
|
mi się podoba, jet raczej świeży, podobny nieco do pert a porte czy jakos tak bo nie wiem, ale ładny i trwały
|
|
|
|
#178 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ciągle niesympatyczne!!Phdwao widzisz...bo bliźnięta to tacy sympatyczni ludzie!! fajnie dostać coś od klienta! ja w pierwszym tygodniu pracy dostałam kawę , bo kobietka przyleciała do biura jak już zamykałam i ją jeszcze obsłużyłam i dzień poźniej z kawą przyszła Chii1986 - dziękuję !! nareszcie przypływ gotówki, jednak trzeba oszczędzać - na narty chcę jechać
|
|
#179 |
|
Zakorzenienie
|
to fajne plany masz ..na narty
tez bym chciała ja wydałam moje wyszstkie pensje zanim jes dostałam..hehe kupiłam laptopa sobie i teraz co miesiąc oddaja kasę rodzicom..no bo zapożyczyłam się.. a teraz juz od nowego roku na ślubik odkaladam
|
|
|
|
#180 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do ślubu to rozsądnie, nawet nie wiedziałam ile to wszystko kosztuje-drogo, sukienka, wesele itp. a wiadomo że nie ma co oszczędzać na najpiękniejszym dniu w życiuMi Tż powiedział że za rok jedziemy do Grecji na wakacje i że mi się oświadczy w jakimś pięknym miejscu...ja mu powiedziałam, że zamist na wakacje wolę odłożyć na mieszkanie albo coś..chociaż wiadomo..byłyby wspomnienia.. ale na razie tylko tak sobie gadamy
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:58.

w jakimś sensie jest powodem do dumy..nie każdy tak może
jak tam bliźniaczko,masz jakieś cechy typowe dla naszego znaku? Co tam u Ciebie?
może zapytam siostry.. jak kiedyś zgubiłam tabsa to mnie poratowała....
ale jedno było fajne że pamiętam cie nago dokładnie bo to było takie realne i miałaś tak fajnie wydepilowany pasek bikini
musze jeszcze odkurzyc, a przede wszystkim kawke wypić

znów ta piłka...o jaaaaaaaaaaaa